Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég vásároltam egy KDL-55W805C típusú tévét, viszont 3D szemüveg nem járt hozzá.
Milyen szemüveg való ehhez? Néztem, a Sonykat igen komoly áron adják, van esetleg más megoldás, vagy azzal a minőség is romlani fog?
Előre is köszi!
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
A sony oldalán a tv-k között csak w75c illetve w755c típusi tv-ket látok, de más oldalakon w755-ként szerepel. Van valami különbség, vagy ugyan arról a tv-ről van szó mind a három esetben? -
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Megjött az új 15 m-es hdmi kábel most már rendesen működik pc-vel összekötve.
Gabi
-
Pityke78
őstag
válasz Pityke78 #18834 üzenetére
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy a Sony Editorral történő csatornalista módosításnak mi a menete?
Nekem sajnos valamiért nem jön össze, vagyis az alábbiak jutottam el.........Két folyamatot próbáltam:
Első:
1. Csatornalista exportálás pendriv-ra -> OK, ez megvan
2. Sony Editorral file módosítása -> OK, ez megvan
3. Módosított file felmásolása pendrive-ra -> OK, ez megvan
4. TV-n file importálása pendriv-ról -> NOK, Importálási hibát ír ki, nem frissül a csatornalistaMásodik:
1. Csatornalista exportálás pendriv-ra -> OK, ez megvan
2. Sony Editorral file módosítása -> OK, ez megvan
3. Módosított file lementése a C-meghajtó Sony editor mappába, Editor -> TV (Ctrl+W) -> OK, ez megvan
4. C meghajtóról módosított file felmásolása pendrive-ra -> OK, ez megvan
5. TV-n file importálása pendriv-ról -> NOK, Importálási hibát ír ki, nem frissül a csatornalistaMivel lehet a gond?
Köszi
-
Tegla80
addikt
válasz Pityke78 #18856 üzenetére
Csak megjegyzem,h sztem ennyi ido/energiaraforditas alatt mar a tv tavrecsegovel is reg sorbarakhattad volna oket....
Utana azt lementve egy penre a tv-rol mar van is "biztonsagi mentesed" gond esetere.
Plusz esetleg kapcsold be,h automatan frissitse a tv-n a listat,igy berakva magatol a jovoben erkezo csatikat.(amit olykor frissits ra a penre.....)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Pityke78
őstag
-
Hejakut
csendes tag
válasz Acheron #18848 üzenetére
Köszönöm, h megnézted. Ez elég szomorú. A T-Home dobozban lehet, h van ilyesmi, de miért üzemeljem be, ha a kártyát egyenesen a tv-be dugom? Mínusz 1 doboz, áramfogyasztás, távirányító. Erre gondolhatna a Sony. Sajnos lényeges szempont, minket nagyon zavar, hogy nincs teljes összhangban a kép és a hang. Még futok egy kört, lehet, hogy a jel erősítése okozza, de ha nem lesz megoldás, akkor (bukóval) csere Samsungra vagy Panára. :-(
-
Tegla80
addikt
válasz Hejakut #18864 üzenetére
Ilyen volt mar nemreg a samu topicban is par forumtarsnal digi szolgaltato mellett.
Ott a szolgaltato volt a hunyo ez ugyben es megoldodott miutan jeleztek tobben a dolgot.
Szoval kommunikalj a trevel sztem,h panaszod van.Pityke78
a listat nem a penrol frissiti ,hanem ha a szolgaltato berak egy uj csatit,akkor azt a tv auto berakja neked a programlista vegere(kulon kereses nelkul).Te onnan ha kell akkor beilleszted valahova a listaba,vagy torlod vagy tokmind1,de kereses nelkul ott van.
Ezt a ficsort a digitalis beallitasokon belul talalod.(ahol a csatornakereses is van,nalam ott van ez is .De majd talan nismoka leirja a pontos helyet droidon belul . )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Pityke78
őstag
válasz Tegla80 #18865 üzenetére
Oké, ez így megvan, köszi..........
Viszont ez a rohadt Sony Editor valamiért még mindig nem működik.
Letöltöttem a linkelt elérési útról, úgy is megcsináltam a módosítást, vissza egy másik pendrive-ra, de mégis azt írta ki, hogy Improtálási hiba és nem ette meg a file-t.Mi lehet a gondja?
-
Charliehun15
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Segítség kellene nekem !! Tv-t szeretnék vásárolni ! Ahogy olvasgattam az idei Sony tv-k nem igazán hozták a tavalyi képminőséget! Nagyon elgondolkodtam , hogy Samsungot vegyek JS8000 vagy JU7500 -at . De mégis csak megkérdezem az itt lévőket mert többet tapasztaltak , hogy mi tévő legyek ! Elgondolkodtam itt a Ultra HD tévé vásárlásán , és arra jutottam hogy úgy sem lehet még kihasználni az előnyöket több szempont miatt is. A másik az ívelt kérdés , ismét eldobtam ezt a plusz lehetőséget. Arra jutottam , hogy mi lenne ha egy tavalyi Sony w828b/829b készüléket vásárolnék ( Euronics vagy Sony Centerből ) .
Tehát a kérdéseim :
1. Vegyek-e UHD-t , vagy inkább Full Hd?
2. Vegyek -e 2015 Samsungot vagy Sony-t , vagy vegyek egy tavalyi w828b/w829b?
3. Vegyek-e íveltet vagy síkképernyőst ?A tv-t 40% konzol , 40% filmnézés usb-ről és 20% iptv nézésre használnám !
Bármilyen válasz/segítség érdekelne , hogy szerintetek mi lenne a számomra megfelelő készülék!!!
Köszönöm Szépen Mindenkinek aki segít! -
agabe
addikt
válasz Charliehun15 #18870 üzenetére
Kepminoseg nem rosszabb.
UHD-t nyugodtan hanyagold meg.
Tavalyi szeriat mar nem kapsz ujonnan, ezert marad az idei.
Sony vagy samsung..hat ebben a topikban samsungot nem sokan ajanlanak, de olvass utana tesztekben, meg sajat topikjaban milyen panaszok tapasztalhatok, es amelyik neked elfogadhatobbnak tunik azt vedd...persze probald megnezni eloben is, de eleg nehez velemenyt alkotni egy kivilagitott aruhazban ahol minden keszuleket maximum fenyerore es kontrasztra csavarnak.
Ivelt felejtos szerintem. Jol mutat foleg ha elhelyezheto ugy, hogy valamennyire oldalrol is latszodjon maga a keszulek, de a design-on kivul mas fontos tenyezoben (kepminoseg rosszabb, ar magasabb) hatranyba kerul a sik tvkhez kepest.
Konzol miatt esetleg erdekes az input lag...foleg ha sok fps-t jatszol, ezert osszehasonlitasnal ennek erteket is vedd figyelembe miket irnak tesztekben. -
Charliehun15
csendes tag
Köszönöm Szépen a válaszokat !
Itt még kapható w828b/w829b tv-k :
https://www.sonycenter.hu/kifuto-termekekhttp://www.euronics.hu/son_kdl50w828bbae2-p39256.html
Vagy ezek már a kiselejtezett , újracsomagoltak lehetnek ? Az input lag miatt is választottam volna ezt a tavalyi modell-t , mert az idei Sony-tvnek nincsnek olyan jó eredményei.
Az idei Sony modelleknek nem rosszabbak a képminősége mint a tavalyiaknak ? Csak mert az idei teszteket olvasva nincsenek elszállva mint tavalyiaktól !
Azt gondoltam , hogy itt ebben a topicban nem fog senki ajánlani Samsung-ot ! Csak olyan nehéz választani a sok termékpaletta miatt, és még a marketing is eléggé befolyásolja az embert és akik itt vannak sok mindent tapasztaltak azért is fordultam volna ide segítségért ![ Szerkesztve ]
-
shmano
tag
válasz Charliehun15 #18872 üzenetére
Az euronicsben azt írja hogy bemutató darabok: Vác, Miskolc és Mosonmagyaróvár.
A sony center szerint csak Szegeden van belőle. Ezt vedd figyelembe. Én nem vennék meg egy bemutató darabot... Naponta mennek 10 órát.
Amúgy az új modellek input lapgja igaz h több, az enyémnek is 36 ms, de egyáltalán nem vészes. Szoktam rajta Bf ezni meg TLOU és simán vállalható. Annyira nem észrevehető, hogy zavaró legyen. Szval nem azért fognak lelőni mert nagyobb az input lag egy picit. De ez az én véleményemThe Last of Us:Remastered ~ YT:Shmano ~ Twitch:Shmano
-
rendon
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Van egy w829 tv-m! A minap rádugtam az 1T vinyomat, és a rajta lévő filmeket nem mappákba mutatta, hanem mindent egyberakta! Hogy értsd, a HD filmek is kulön vannak, a sd filmek is, és a pc játékok is! De ha rádugom a tv-re, akkor az egész egybe van! Van olyan megoldás hogy ugyan úgy mappákban lássam a dolgokat, mert így nagyon össze vissza van!
-
igmond
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! 50W829B mellé keresnék vezeték nélküli fejhallgatót. Csak este jönne jól, hogy ne zavarjam azokat akik már alszanak. Hangzásra jó, árban lehetőleg ne túl magas, de írhattok bármilyet, hogy lehessen válogatni! Remélem van ilyen témában valakinek tapasztalata!
Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
Charliehun15
csendes tag
válasz shmano #18873 üzenetére
Akkor az Euronics kilőve! A Sony Center sem megbízható ahogy olvastam itt a fórumon , volt egy két embernek vele problémája . Hát tavaly ilyenkor is akartam tv-t venni , de akkor mondom megvárom a 2015 modelleket , de jobban jártam volna ha tavaly veszek egy w828b/w829b- t.
Nem tudom mi tévő legyek..... Melyik lenne egy jó készülék ? -
90Quiet
tag
válasz igmond #18876 üzenetére
Sony vagy Sennheiser alatt érdemes kutatni. Ha a tárca engedi, en mindenképp olyat ajánlok, amelyiken van digitális optikai hang bemenet. Ha nincs házimozid, akkor jobb híjján közvetlenül a tévé fejhallgató kimenetére kell dugni a füles adóját, de azt csatlakoztatva a tv hangszórója el fog némulni. Emiatt minden fejhallgató használatkor kotorászni kell a tv mögött. Az optikai kimenettel nincs ilyen gond.
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
Janaboy
veterán
-
shmano
tag
válasz Charliehun15 #18880 üzenetére
Sony center nem megbízható? No, ez új info köszi. Mondjuk érdekes hogy egy ilyen cég mit megenged magának. En is sajnslom hogy lemaradtam a 42w705 ről, most egy 43w755 van. Itt nagyon lehúzták a ph-n, de szerintem nem megalapozott. Nagyon jól ismerem a 705 öt, van a családban. Úgy mondanám, hogy a 705 öt jóval könyebb bekalibrálni. Én nem vagyok híve annak a beállítssoknak amit kimérnek akármilyen műszerrel... Direkt kipróbáltam azokat, hát szerintem attól mé az is nézhetőbb ahogy gyárilag volt. Azt nagyon hisnyolom hogy az enyémben nincs benne a bitjavító sbm technológia... A 36 ms hez hozzászoktam, nem gáz ha konzollal használod. Mondjuk az újakról nincs sok teszt sőt a többiről nem is tudok pontos input lagot. Szval rosszul nem jársz nagyon szép képe van az újaknak is .
The Last of Us:Remastered ~ YT:Shmano ~ Twitch:Shmano
-
Charliehun15
csendes tag
válasz shmano #18884 üzenetére
Szerintem itt olvastam, Sony Center-re valaki panaszkodott , hogy ott vette a tv-t és valami probléma és nem tudták megoldani vagy valami hasonló....
http://www.euronics.hu/SONY-KDL50W808CBAEP-Android-TV-p45955
Tegnap még 239e volt! Ma meg 279 e ! Elégge sokba kerülnek még így is a Sony tv-k.
Gondolkozok lehet veszek egy Samsung Ju7000-t. Nagyon jó vételnek írják, csak ismét nem tudom , hogy marketing az egész vagy tényleg jobbak mint a Sony tv-k ! ! ! ???[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
-
littledon
tag
Sziasztok, nem követtem mostanában nyomon a tvk alakulását... lenne pár kérdésem.
-Egy 2014-es Sony 42W828-am van... Megérheti lecserélni egy hasonló méretű 2015-ös modellre?
-Mennyit fejlődtek a panelek és mennyire tűnik megbízhatónak ez az új androidos dolog? (nem vagy egy android párti és nincsenek vele jó tapasztalataim ezért kérdezem)-Ami picit jobban érdekel, hogy a 4k-s panelen tényleg szebb tud lenni a sima full hd mint egy alapból csak full hd-t tudó panelen? Vagy ez mitől függ pontosan? Ez csak azért érdekel mert egyenlőre nincs nagyon rá tartalom így ameddig ez nem változik nekem bőven elég a full-hd is.
-A lényeg, hogy előreláthatóan van-e vagy lesz-e értelme lecserélni a W8-at azelőtt még mielőtt komolyabban elterjed a 4k, fognak-e annyit fejlődni a panelok? (nem vagyok szörszálhasogató és többnyire bd25-ben nézem a filmeket meg az alatt szóval szeretem a minőséget de nem a TV-zés a gyengém és úgymond a hobbim, biztos értitek mire gondolok)
Előre is köszönöm!
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
daniel2121
senior tag
A 46W905-ről mi a véleménye,tudom hogy 2013-as.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz daniel2121 #18890 üzenetére
Az egyik legjobban sikerült széria.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz daniel2121 #18892 üzenetére
Igen, 65 alá már én se mennék...
-
Janaboy
veterán
Uj fw:
Name: PKG2.704EUA
Date released: 23-11-2015
Benefits and improvements:
Overall stability improvement
Resolves cases where the TV set is not starting and the indication LED blinks 8 times
Restrictions: only for use with TV sold in Europe. Not all models are sold in all countriesJanaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Blaise #18896 üzenetére
KD-85X9505B
KD-79X9005B
KD-70X8505B
KD-75S9005B
KD-65S9005B
KD-65X9005B / X8505B / X9505B
KD-55X9005B / X8505B
KD-49X8505B
KDL-65W955B
KDL-60W605B / W855B
KDL-55W955B / W829B /W828B / W817B / W815B / W805B
KDL-50W805B / W815B / W817B / W828B / W829B / W706B / W705B
KDL-48W585B / W605B / W705C
KDL-42W705B / W706B / W805B / W815B / W817B / W828B / W829B
KDL-40W605B / W705C
KDL-32W705B / W706B / W705CJanaboy
-
body2008
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Pendrive-ról szoktatok filmeket nézni és ha igen milyen fajtáról (van egy 16gb kingston-nom, de nem csinál semmit ha rádugom) ? Valaki próbálta már ezeket ??u.í: a tv fajtája : Sony Bravia KDL-50W809C
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest