- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #9164 üzenetére
"Az FX-es Giga lapok is ezt csinálják, azaz a BIOS-reset csak CMOS clear-rel érhető el, de szerintem te is olvastad a Phenom topicban."
Ezt találtam ezzel kapcsolatban a manualban (összes 780/790-es lap):
Note: If your system fails to boot after overclocking, please wait for 20 seconds to
allow for automated system reboot, or clear the CMOS values to reset the board to default values."de azt a nyomorék NB szorzót nem lehet állítani, ami nem-BE Phenomnál viszont gond"
A 780G alapú Gigáknál már lehet, Memory Controller Freq. címszó alatt. Csodálkoznék, ha előbb-utóbb nem kerülne be a 790-es lapjaik BIOS-ába is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest