Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
ok! akkor ennyi! ez tényleg ALAPlap

-
oil
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Ctrl+F1.... nem jött be semmi extra....viszont miután frissítettem a BIOS-t utána megint ctrl+f1....és siker!! kösz a segítséget!
már csak a fesz.emelés hiányzik üdv -
oil
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
alapon megy 200 fsb-vel..2210 Mhz.. a BIOS-ban nincs lehetőség állítani semmit! 4200+ x2 2x1gb kingmax ddr2 800 mhz. a laphoz kapott driver cd-n van egy olyan hogy Easy Tune5, de ott nem aktív az over clocking mód miután feltelepítettem......egy csomó programmal próbálkoztam már de sehol sem lehet állítani rajta semmit.. meg sem jeleníti azokat a funkciókat....

-
oil
tag
Üdv!szeretném húzni a procim,de sehogy sem sikerül!!vszínű h a lap miatt:
Gigabyte GA-M61SME-S2 v2
ha vki esetleg tudná hogyan sikerülne egy kicsit tuningolni a procin az írjon!! vagy ez a lap abszolút olyan hogy tuning ellenes?? -
oil
tag
Üdv! egy kis segítségre lenne szükségem! vettem egy lapot (Gigabyte GA-M61SME-S2)összekötöttem mindent amit lehetett, viszont nem jött be a BIOS az indítás után! 2*1 Gb 800 Mhz ram, 200 Gb vinyó meg egy 4600+ X2-es. nem indult BIOS se az alaplapi VGA-val sem a PCI-os kártyával sem!meg se mukkant!van valakinek ötlete???Táp 400Watt

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

már csak a fesz.emelés hiányzik üdv