- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
commanDOS
üzenetére
ez olyan, hogy akinek intel van lenézi az amd-seket, nvidia, ati is hasonló!én lúzer tipus vagyok de ati párti, nem kell c2d és nv 8800gt, inkább amd+3870-es, bár sirni tudnék, hogy mennyire elmaradok az inteles talicskáktól, de ez van!
visszatérve, nvidiás lapom volt, kb olyan jó mint most az ati-s, csak az ati-snak a drivere jobb, igaz pl a crysis-nél eléggé kapkod az ati, hogy egy hibátlan drivert kitoljon, de kapkodásból jön a hotfix, stb-stb, nvidia hiba szagú....
sokmindenki van itt aki nvidiáról atira cserélt és nem bánta meg, én sem!
csak ajánlani tudom, bár az nvidia sem rossz választás!
Gyuri27: ha te is plkatformot váltottál volna egy jetway lapra alapozva és szivtál volna mint a torkos, akkor te is velem eggyütt szidnád! anno ha abitot vettem volna intel fronton, akkor most lehet c2d lenne a gépem, de jetway-em volt, nagyon-de-nagyon, sőt annál is jobban ganyé minőségű lap, csak a slotok szinével voltam megelégedve, a teljesitményével egyáltalán(még alapon sem ment hibátlanul, ha a memória időzitéseit gyári beállitásokra lőttem be, csak sipolt), meg olyan hülyeség, hogy 2 pcie 16x-es sin és sem cf sem sli támogatás, mekkora baromság!szóval jetway fúj [hányóssmily ami teljesen elzöldül és jetway szinűt rókázik]

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest