Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mit is mondjak? a 3X és 5X közti különbség nálam 3-4 % lassulást okozott. Ez tény. Ez legfeljebb komolyabb erőforrásigényű progiknál érezhető (ha nem figyelek annyira
), illetve tesztek alatt, de amikor az új bios-om képtelen volt 1X-től eltérő szorzót alkalmazni, azt bizony piszkosul érezni lehetett mindenben. Vissza is tettem a régit. Akinek persze 4X-t is tud az alaplapja, és ezzel tud magasabb órajelet elérni, azt nyilván nem fogja zavarni a többszázalékos gyorsulás mellett egy picike visszaesés a HT sebességben. Viszont az, hogy számít, sztem azt jelenti, hogy számít (mert még 0,1% is számít), a nem érezhető meg azt, hogy nem érezhető. De lehet, hogy csak hasogatom itt a szőrszálakat a magyarkodásommal.
Bocsi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgatós találkozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Foxpost
- 3D nyomtatás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), illetve tesztek alatt, de amikor az új bios-om képtelen volt 1X-től eltérő szorzót alkalmazni, azt bizony piszkosul érezni lehetett mindenben. Vissza is tettem a régit. Akinek persze 4X-t is tud az alaplapja, és ezzel tud magasabb órajelet elérni, azt nyilván nem fogja zavarni a többszázalékos gyorsulás mellett egy picike visszaesés a HT sebességben. Viszont az, hogy számít, sztem azt jelenti, hogy számít (mert még 0,1% is számít), a nem érezhető meg azt, hogy nem érezhető. De lehet, hogy csak hasogatom itt a szőrszálakat a magyarkodásommal.
Bocsi.