Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
Nem csak a totyik kezd kihalni, hanem az én lapom is

Tegnap este elmentem zuhanyozni, gép ment, mire visszajövök csak fekete kép azt semmire nem reagál.
Nyomtam reStartot de nemindult. kb 3. inditásra bootolt gép, de winfos kép nemjött be, hallotam, hogy elindult Xp de kép nemvolt
Nyomtam egy Bios restartot és utána indult rendesen Win is....
Gondoltam rakok egy új vga drivert, felrakom, újrainditanám gépet, de nem bootol be.... már megint csak cmos reset segített.....
Valakinek valami ötlet? Hogy mi lehet a hiba oka? Ha lekapcsolom a gépet, csak bios reset után lehet megint bekapcsolni....
Ja és amióta ezt csinálja csak 1024es felbontást tudom használni, eddig 1280x1024 en nyomtam, de most szarul jeleníti meg.... (19colos téefté. nemhinném monitor lenne szar, fél éves)
Hogy én mindig szívok alaplapokkal......
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest