- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
elisha
tag
Már értelek! Technikai adatok kellenének. Ezeket azért nem ir(ok)tam mert ez is mindegy.
Elég egy ATA port, nem kell szabályozzon, pöröghet tőlem maximálisan minden benne.
Nézd, amiket eddig tapasztaltam a fórumokon, az az volt, hogy még arra sem kaptam egyértelmű választ, melyik az a lap, ami csak ezt a két dolgot megadja nekem. Stabilitás, erő
Innentől az összes többi kérdés másodlagos. Mert vagy erős mint a bika de fagy, ezt-azt nem ismer fel induláskor, BIOS hibák, egyebek. Ha meg netán minden rendben, egy komolyabb AVI tömörítéskor elvérzik a proci alatt. 690G, erről olvastam jókat már, keresgettem is, de még nem találtam mely lapokban van ilyen chipset. És bocsi ha felidegesítettelek. Nem szándékos volt 
Szerk: De ok. Nekem egy K7S41GX lapom volt az asrock-tól. Volt vele gond bőven, bár én a Samsung memóriára tippelek. Te, melyik tipust ajánlanád akkor? Megnézem őket is persze, végülis nyitottság az megvan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Warships
- Peugeot, Citroën topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen program, ami...?
- Temu
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Innentől az összes többi kérdés másodlagos. Mert vagy erős mint a bika de fagy, ezt-azt nem ismer fel induláskor, BIOS hibák, egyebek. Ha meg netán minden rendben, egy komolyabb AVI tömörítéskor elvérzik a proci alatt. 690G, erről olvastam jókat már, keresgettem is, de még nem találtam mely lapokban van ilyen chipset. És bocsi ha felidegesítettelek. Nem szándékos volt