- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Gyuri27 #12416 üzenetére
Már semmiből. Felidegeskedtem, hogy a Debrecen nagyságú városunkban található fél tucat üzletben nem lehet találni normális alaplapot és/vagy keveset fogyasztó kétmagos AMD procit. G31M-S2C lett meg E1400. Ez van. Szülőknek skype-ra, meg nekem torrentre és filmekre jó lesz. Múlt héten is csak kétszer kapcsoltam be a gépet, inkább a laptopot használom, nem láttam értelmét 30k Ft-os lapot plusz bele valami 20k ft-os procit venni, így megúsztam 25k forintból. Ha már nem lehetett az, amit szerettem volna, akkor legalább olcsó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Jövedelem
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest