Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
band1103
üzenetére
Sok emberke szívott viszont ezzel a GA-MA78G-DS3H-al mert tuningolni szerettek volna vele. Na arra nem jó a lap de neked nem is kell tuning. A fórumok töbségén nem fogják szeretni ezt a lapot de ha megnézed vagy megkérded miért nem azt fogod észrevenni hogy már megint a tuning alkalmasság miatt szapulják. Azzért írtam hogy a rev.2.0-áast végy mert az 1.0-nál volt egy kis olyan ramfeszkezelési keksz hogy egyes ramoknál (lásd.pl.: az enyémnél is) Nem szabad magasabbra engedni a ramfeszt 2V-nál mert azt nem bírja a lap. Nade ennek ellenére simán megy a ram 2V-on is 1066Mhz-en. A rev.2.0-nál már nem félnék az ilyen hibától, nem beszélve arról hogy van már egy GA-MA78G-DS3HP variánsa is a lapnak.
És ami a C&Q-t illeti hát abban is brillírozik, pontosabban azt adja amit elvársz tőle. Én teljesen meg vagyok elégedve C&Q -jával (csak így, parasztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- World of Tanks - MMO
- Automata kávégépek
- Spórolós topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest