Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
206 cc
üzenetére
A 3d hd-vel szvsz semmi gond nem lenne (BR-ről). A ps3 mkv-t nem játszik, asszem minimum ts-t kell csinálni az mkv-ből. Viszont, külső adathordozóból (usb) csak fat fájlrendszert ismer (4GB-os korlát). Vagy DL dvd-re, vagy BR lemezre kellene kiírnod az átalakított mkv-t.
-
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Olcsón hozzájutnék egy új slim ps3-hoz és az érdekelne egy ES7000 tv-vel kötném össze menne e a full hd 3D lejátszás ?...illetve a ps3 az tud lejátszani mkv-t vagy egyáltalán arra varázsolható letöltött pl.bluray film?
Szóval tudom e használni multimédia lejátszóként a slim ps3-at?Tudom kicsit off...de végül is samura kötném!! -
VW-Corrado
csendes tag
válasz
WoodooKilla
üzenetére
2 év garira adtak még 12 hónapot, így lett 3 év. Én csak a TV-met regeltem, a többi Samsung eszközömet már sokkal régebben vettem. Amúgy +2 hónapot írnak bármely eszközre.
-
cAby
tag
Sziasztok!
Remélem, hogy jó helyre írok. Végigböngésztem fórumrészeket, de lehet nem vettem észre azt a topikot, ami nekem kellene (akkor bocsi).Segítséget szeretnék kérni abban, hogyan kössek össze 1 laptopot 1 tv-vel.
Vettünk egy SAMSUNG UE 40EH5300 készüléket.
Az a probléma, hogy édesanyámnak egy ASUS X5DIJ gépe van, amin nincs HDMI, csak 1 VGA port árválkodik.Valahogy össze lehet így hozni az összekötést?
Ha router-ből kapja a netet a TV és a gép is, akkor ha csinálnánk egy hálózati mappát, azt a TV-vel el lehet vajon érni?
(Még nem jutottam haza vidékre, így még nem tudtam próbálgatni.
)Köszi szépen előre is, aki tud erről infót mondani!
üdv,
Csabi -
Flashget
félisten
-
mrThomi
addikt
Ha mar hdmi nel tartunk menyiert erdemes venni , hogy hang,kep 3d szal minden tokeletesen atjojjon ? Elektronicssbe neztem 45 euro egy hama,nemtom az kb 13 ezer ft korul lehet.
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Melyik tipusu samsung TVt javasoljátok abban az esetben ha a 3D-s dolgok egyáltalán nem érdekelnek?
Mondjuk 140-150eFt árkategóriában, 40" és Full HD jó lenne, és valódi 100Hz.
Köszi a válaszokat!
flegos -
ZsoltG60
aktív tag
Helló. samsung ue40es6100-néztem ki magamnak jövő héten meg is veszem kérdésem a következő.
Ezt a tv-t használnám monitorként is a PC-vel, ezért kell vennem egy videókártyát is mert ami most van azon nincs hdmi.
Milyen kártyát érdemes vennem hogy a "valódi" 3D-s filmeket is megtudjam nézni PC-n PowerDVD-vel?
Milyen típusú kártya lenne az ideális? játékra nem nagyon használnám, inkább csak filmezésre
Üdv -
Kami11
őstag
Az a kábel amit az "álomboltosok" adnak a tv-hez (UE40ES6800) az 1.4-es HDMI kábel?
-
mrThomi
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
iszonyat nem gondoltam volna, hogy ez lesz a mai napom egyik legnehezebb állomásba. komolyan a bör lejött a kezemröl annyira nehez volt becsavarni. kösz samu, a kondi legalább megvolt mára

na még várok 1 orát azt bekapcsolom.amugy alapból a jobb folsö sarokban nem volt az a kék smart matrica rajta ! ez jelenthet vmit ?
vagy ez normális ? -
mrThomi
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
na a franko már a talp rész összecsavarozásával gondom van. ugye van a talp és arra jön rá a müanyag fejrész de nem illik a csavar a lukva, nem megy át. 2 csomag m4 x l10 et kaptam ami jo is a leirás szerint mert 50 col felett ez járt, de nem tudom rácsavarni bakker

-
WoodooKilla
csendes tag
40 fölé úgy mehetek, ha;
a, új szekrénysort veszek,
b, szomszéd szobában helyezem el, de előbb kibontom a falat
Szóval sok lehetőségem nincs. Viszont igaz, hogy durván lement az ára, ennél lejjebb nem nagyon fog, max 10-20K szériaváltás körül, szerintem.Jut eszembe, ugyan nem Samu, de 2,5 misiért van egy (talán?) Toshiba is az Euronicsnál, 140 centi, 4K-s, szemüveg nélküli 3D. Mondjuk tartalom nélkül sok értelme nincs.
-
JoeYi
őstag
válasz
WoodooKilla
üzenetére
szép ár a 250, főleg ha azt nézzük hogy bejelentéskor 450 volt

Mondjuk én lehet inkább egy 50"-os es6100-at vennék inkább, alig drágább. De tény hogy a 7000 képe szebb
-
mrThomi
addikt
sziasztok, na megjot a 6800. eléggé hideg a tv a tél miatt ugye, várjak még felmelegszik pár orát vagy be lehet klapcsolni ? tényleg bazi hideg. a talp részével kapcsolatban, most hogy van elöl a hoszabb vagy a rövidebb karok ?

-
WoodooKilla
csendes tag
válasz
KisApám
üzenetére
Igen, ott (is) van ilyen akcióban. Mondjuk egy csomó webshopról lekerült, ahol korábban volt.
Tegnap már lefoglalóztam, és az egyik eladóval közöltem, hogy reggel megérkezik, ráül, és fel se kel addig a TV-ről, míg érte nem megyek.
A legjobb az volt, mikor még odajött jópofizni a másik eladó, hogy Ő adta el az uccsót. Mondtam, semmi gond, juti felét adja szépen ide. Csak nevetett. Én nem.
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem, remélem, hogy jó helyen teszem fel. Tegnap vettünk egy Sam UE40ES6560 típusú tv-t és hozzá egy bluetooth billentyűzetet. Az első kérdésem, hogy a tv-nek a saját youtube kliense nem használja a billentyűzetet. Erre van valami megoldás, mert mire bepötyögök a távirányítóval egy címet lemegy a nap? A másik kérdésem azzal kapcsolatos, hogy a böngésző többször leállt. Sok időm nem volt még tesztelni, de akkor produkálta, amikor a fent említett youtube hiba miatt böngészőből indítottam a youtube-ot és egy másik lapon az index.hu-t olvasgattam. Egyszer csak kiírta a tv hogy memória fogyás vagy más hiba miatt leállt a böngésző. Ilyet tapasztalt már valaki? -
KisApám
addikt
válasz
WoodooKilla
üzenetére
Ez Euronics-es akció volna?
40ES7000+ egy 22 colos?
Ha van, egyből menni kell és venni, ahogy írtad, lefoglalásnak nem sok értelme van. -
WoodooKilla
csendes tag
Tegnap elmentem átvenni a lefoglalt TV-t, persze, hogy eladták, így ma mehetek vissza megint, de most már le van foglalózva.
249.990 lesz (40ES7000), 279.990 a 22'-es TV-vel együtt lenne, de az mégsem kell, plusz a 250-es árban 4 szemüveg van, billentyűzetről nem volt szó, de lehet, rákérdek, egy kis fájdalomdíj, amiért így szívatnak..
Eszméletlen fejetlenség van náluk, össze-vissza rohangálnak az eladók, és annyira hajtják a jutit, hogy nem számít, ha félrerakattad, aki jön, annak adják.
Ja, meg persze elújságolták, hogy viszik, mint a cukrot. (Válság van?! Vagy úgyis jöna világvége, mindenki addig szép képet akar nézni?
)@VW-Corrado - őőő, mire vonatkozik ez a 2 helyett 12 hónap? Gari? SZándékomban áll regelni, van egy laptopom is, azt is kéne.. (NP300E5C-S02HU)
-
FN
csendes tag
Sziasztok!
Ha van otthon valakinek B szériás samsung plazmához 3D szemüveg és jeladó szivesen megvásárolnám! -
JoeYi
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
csak nehogy megrövidüljön karácsony után

-
CoolBoy323
nagyúr
Ahogy látom, automatikusan meghosszabbította a samsung a gariidőt

Ez a nem semmi üzletpolitika basszus!!!
-
Signum04
tag
Sziasztok,
Írtam én is az Euronicsnak, csak hogy bonyolítsuk a dolgot,
Nekem ezt a választ adták:
"Levelem írásakor az aktuális ár 279999 Ft. Promóciónkban a készülék mellé – a dobozban lévő 2 db 3D szemüvegen felül - +2db 3D szemüveget adunk, valamint egy Samsung HT-E350 típusú házimozi rendszert. Promóciónk a készlet erejéig tart, ezt kérem figyelembe venni a vásárlás időzítése szempontjából."Ha valakit érdekelne, gondoltam megosztom, jobban örültem volna egy 250es árnak plusz egy bill, de ez van, hátha valakinek erre van szüksége,
-
JoeYi
őstag
válasz
VW-Corrado
üzenetére
köszi az infót, jó tudni. Mondjuk ilyesmit megérné hírdetniük
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
VW-Corrado
üzenetére
Az hogy, mi???

Lehet ujra regelni? XD
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
WoodooKilla
üzenetére
Érdemes regisztrálni a TV-t Samsung honlapján. Én most tettem meg és a hirdetett +2 hónap helyett +12 hónapot kaptam.

-
ZCoyote
őstag
Hello,
Szeretnék venni egy full HD lcd led tv-t.
A keret rá 180k maximum.Nem ragaszkodok 3D-hez sem Smart TV funkcióhoz.
A cél az lenne, hogy minél megbízhatóbb legyen, szép képpel, olyan 46" körüli mérettel.
Van ilyen bevált típus mostanság?Lehet szó 42"-es méretről is ha csak abban van bevált széria.
Köszi!
-
Signum04
tag
Sziasztok,
Tudtok vmit mondani es6800, es7000 xbox360-al való csatlakozásáról, minden rendben, lehet velük játszani gond nélkül?
-
mrThomi
addikt
ez mit jelent egy cim kiirásnál ?
Samsung UE55ES6800 -EU-Ware ohne HbbTV, mi az hogy termék hbbTV nélkül ? -
bgeorgooo
csendes tag
Sziasztok!
Erről valaki valamit tudna mondani? Mennyiért lehetne eladni egy ilyet most használtan?
SAMSUNG LE26R81BX -
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a TV topic, de azért megkérdezem. Van-e valakinek tapasztalata, hogy a SAMSUNG Tv (ES) milyen együtt a Pioneer BDP LX 55-el? BBéciék tesztjét olvastam a lejátszóról, az rendben van, csak ott más megjenítőt használtak.
Előre is köszönöm.
-
Willie
őstag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Értem, köszönöm.
De egyébként amit adnak hozzá Samsung billentyűzetet az touchpados.
Szerintem ilyen.
Ez a neten 15.000 Forintnál kezdődik, szóval szerintem nem olyan rossz ár az a 170ezer Forint. -
BBéci
legenda
válasz
catalunyavis
üzenetére
Ezt rengetegszer megmagyaráztuk.
A képkocka interpoláció okozza, amitől 100 hertzes lesz a tévé.
Az elmosódás és torzítás csökkentés csúszkákat kell megfelelően beállítani. 10-3. -
catalunyavis
csendes tag
Miert erzem azt a hd filmeknel, hogy olyan mintha gyorsitott felvetelt neznek? Samsung 40eh6030
-
Jadro
veterán
No haladás van. A TP-link routerem azonnal oszt a tv-nek IP-t, csak ez a hülye Zyxel router nem. pedig már reseteltem is. Legalább kiderült, a TV rendben van.
Próbálok rájönni mi a fene baja van, ha másképpen nem megy, akkor a két routert összeműtöm valahogy. A Zyxelt nem hagyhatom ki az adsl modem miatt. 
-
Flashget
félisten
válasz
Willie
üzenetére
tavalyi D modellek esetében csak egy féle bill volt jó hozzá, mert nem volt még benne BT támogatás.
Az idei E széria már megkapta ezt így jó hozzá többféle bill. Nyílván nem mind, de logitech esetében túl nagyot nem lehet tévedni.
Valaki írt is egy majdnem noname 2,5K érő billről amit használ hozzá. -
sixer66
senior tag
-
sixer66
senior tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Azt nem tudom, Én Kecskemétibe voltam, de mivel főoldalon volt újságon kint szerintem mindegyikben.Ha esetleg nem akkor elnézést, de Én úgy hiszem hogy igen.Ennyiért már elég jó ár szerintem érte.Auchan oldalán is fent van.
-
sixer66
senior tag
Csak megsúgom, ha még valaki nem tudná, holnaptól a Samsung UE40ES6100 Full HD 3D Smart LED TV 169.990.- lesz az Auchanban ajándék vezeték nélküli Samsung billentyűzettel plusz 4 szemüveggel.Reggel megyek is érte persze,ha lesz még, mert igen sokan foglaltak már most., de 3-4 napon belül újra rendelnek.

-
Sada88
aktív tag
válasz
sandró60
üzenetére
tplink routernél a channel-t a wifinél nem szabad auto-n hagyni hanem a 13ból választani kell mert emiatt dobálja el ... továbbá érdekesség,hogy qwertz a kiosztás hiába qwerty-t mutat ... jelszavakba jó kerülni a Y Z-t ... most úgy tűnik megy....
de a channel volt a hiba :/ -
sandró60
addikt
válasz
WoodooKilla
üzenetére
Nem.Mivel a smart menűben benne van onnan bárki letöltheti a digi sport app-ot
-
Tutu7030
veterán
válasz
WoodooKilla
üzenetére
Nem.
-
Sada88
aktív tag
válasz
sandró60
üzenetére
tv agybaj lesz ez szerintem elővettem egy régebbi cisco routert is elhúztam a tv mellé ugyanez ,de úgy látszik másoknak is bajok voltak csak akkor Hidden SSID problémák voltak :/ most kábelről rálőttem a netre a smart része rögtön firrsítget de az alap firm 1030 szóval al egrissebb de hátha csak a smart része gubancolodott össze...
-
mrThomi
addikt
Szaiasztok.
Akinek FUSO alkalmazas fut a tvjen megnezne nekem hogy van e benne kezilabda adas es ha igen akkor mi ? Ugyertem elö,vagy felveteles mecsek futnak ilyenkor ? Koszi,hnap megjon a 6800asom enis okosabb leszek
-
Sada88
aktív tag
válasz
sandró60
üzenetére
most probáltam a fix ip-t meg a routerbe is beadtam a tv macjét ,hogy fixen a .103-t kapja ráküldtem a telefonom meg a laptopot is lehúztam a kábelről és wifin csatlakozik tökéletesen megy minden.
igen a böngésző előtt ha nem volt jelszó kiírta,hogy ok mindne...
megprobálom firmet frissíteni a tv-n csodás tescos "fogás" kitudja mikori lehet rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Ha smart tv-nek vetted akor úgy is az számit ami készülékben van.Jó állitgatást kivánok.Pláne a csatornák "rendezését"
vagy ez normális ?

Ahhoz teljesen felesleges, kidobott pénz olyat venni. A BDP-150 bőven megfelel.