Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, már lerágott csont. 6560, vagy 6800? 6560 mellé adnak egy samsung 5500 bd lejátszót kábelekt stb
http://pcdreamshop.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=pcdreamshop&tcskod=pcdreamshop1347803474&title= Akciós csomagok!!!
Ez az ami a 6560 mellett szól viszont a 6800 as pedig valamivel jobb. A másik. Valakinek van valamilyen tapasztalata a bolttal?Előre is köszönöm: István
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
SAMSUNG UE40ES6800, 1 napos. A YOUTUBE.-én nézek valamit (48 perces) És közben lefagy. Nem az egész TV csak amit nézek. Valami hasonlót ir ki: kevés a meória vagy egyébb okok miatt.... Van valakinek hasonló gondja? Vagy valakinek valami 5lete?
Előre is köszönöm.
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
6800-ban van FUSO? Ha igen, hog ytudom elővarázsolni?
Köszi
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes-e frissíteni ES6800-at? (1 hete vettem PC DREAM) Ha igen, akkor milyen gyakran? A frissítéssel tulajdonképpen mi fog változni? Jobb lesz a kép, vagy szolgáltatások kerülnek rá? Ha frissítem, akkor minden elmentett adat el fog veszni? (pl: csatoran, kép beállítás....) Analóg csatornáról való átállás digitálisra jelentős kép minőség javulást okoz? (TV-re gondolok) Bocs a kérdés özönért...
-
PITYU//
csendes tag
válasz Erick68 #35195 üzenetére
Szia
Én 1 hete vettem 6800-at (40"). 6560, és a 6800 között nincs akkora eltérés árban. Felhősödés van, de nem zavaró. (nekem) Internet rendben, én meg vagyok elégedve vele.(ár/érték arány) YouTube-al kapcsolatban olvass vissza. Ha analóg adásod van érdemes áttérni a digitálisra. (én is mot kaptam rá választ, hogy sokkal szebb lesz. Újra köszönöm) Summa: Nem bántam meg, hogy megvettem. (eddig) Értelemszerűen a nagyob (7000....) kategória tuti jobb (mint lehet itt is olvasni) nekem ennyire volt pénzem. Ha valami nem ok vele, kérdezz nyugodtan itt a fórumon, nagyon rendesek és segítőkészek a srácok.
-
PITYU//
csendes tag
válasz Erick68 #35203 üzenetére
ja még annyit, hogy én vettem hozzá gyári klvit, nagyon kényelmes, jól használható. Mivel elég promt (TV megjött, nem akartam várni) gyerek vagyok ezért megvettem a MM-ban, 19.900.-ft. Neten 15 ért már tudsz venni gyárit. Menű rendszer könnyen kezelhető (előtte egy hagyományos Loewe Tv-m volt, attól jobb a kezelhetősége. Nekem) Eddig egy panaszom volt (yout...) de arra is meg lett a megoldás. Remélem minden így marad és még sokáig fogom élvezni. Nagyon jó cikkek és hozzászólások vannak, (itt a fórumon is) olvass utána, MEGÉRI.
-
PITYU//
csendes tag
válasz nightshadow #35323 üzenetére
Szia!
Ha nem túl nagy kérés akkor es6800-at is belinkelnéd?
Köszi: István
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
ES 6800. Szüksége-e külön kalibrélni a TV-ét ha a nativ van beállítva. Lehet hogy butyuta a kérdés, elnézést
-
PITYU//
csendes tag
válasz [CS]Blade2 #35740 üzenetére
Szia
Én 1,5 hete vettem es40 6800-t. 3, 20-ról nézem. Erősen gondolkodom, hogy lecserélem 46-ra. Véleményem szerint ha meg van rá a keret és a hely is adott, akkor megéri. Ha én cserélem, már csak buktával tudom, de így is gondolkodom rajta. Szubjektív válemény.
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek, ha a TV-ét összekötöm kábellel és nem a wifit használom, akkor szebb lesz a netről nézett film képe?
Köszi
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Már bocs, h bele szólok, de osztom a szűrővel kapcsolatos + hozzászólásokat. Én az erősítő előtt is használok és a TV előtt is. TV-nél nálam 1értemű javulást hozott (erősítőröl nem beszélek ez nem az a topic)
Szebb, tisztább a képe. Nem egy baromi drága márkás szűrőm van hanem egy ALCES (nem a reklám helye) Akinek van lehetősége kipróbálni, tegye meg. Szerintem nem fog csalódni. -
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
es6800.-nál van lehetőség a csatornál pakolására? Gondolok itt arra, hogy az RTL mondjuk az ötösön legyen hanem mondjuk a 10. Analógnál rendben volt a digitálisnál nem tudom a megoldást, nem találom. Vagy digitálisnál nem lehet belenyúlni?
Üdv:
-
PITYU//
csendes tag
válasz mihaly13 #36674 üzenetére
Kedves Mihály13!
Nagyon tisztelem benned, hogy segíteni szeretnél és, hogy leírod mindig, hogy mit kell csinálnom. Azt viszont fogadd el légyszi, hogy úgy csinálom ahogy tanácsoltad, így csináltam mikor analóg volt, de most, hogy digitális lett NEM AJÁLJA fel a lehetőséget. Ezek szerint ha digitálisra állok át akkor butább mint a Tiéd. Sajnálom, hogy ilyen a tévém, vagy én lettem butább, de akkor se ajánlja fel. Nincs olyan menűpont, eltünt.
-
PITYU//
csendes tag
válasz donjohnson #36678 üzenetére
Szia
Sajnos még nem sikerült, mert nem férek a tévéhez. Az asszonypajti és barátnői bitorolják már órák óta e nemes szerkezetet. Holnap sort kerítek rá, mert a mai nap folyamán szerintem annyi esélyem van mint vakondnak a rotációs kapa ellen.
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
ES 6800. Netről, szeretnék HD, vagy 3d filmet nézni. Kábellel van összekötve a TV a nettel. A laptopom még nagyon régi, nincs rajta HDMI...és a többi finomság. Az oké, hogy egy média lejátszóval megoldható lenne. De csak így puritán módon van rá lehetőség? Vagy a TV-nek alapból kéne tudnia ezeket lejátszani?
Előre is nagyon köszi
-
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a TV topic, de azért megkérdezem. Van-e valakinek tapasztalata, hogy a SAMSUNG Tv (ES) milyen együtt a Pioneer BDP LX 55-el? BBéciék tesztjét olvastam a lejátszóról, az rendben van, csak ott más megjenítőt használtak.
Előre is köszönöm.
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Ezt írja a FUSO-ról. Én is rávarázsoltam a TV-re (köszönöm a sok segítséget) de ezeket nem találom.
"A tévénézők továbbá ingyenesen hozzáférhetnek a Best Hollywood és az SPI Hungary (FilmBox) által forgalmazott mintegy 200 ingyenes, prémium filmhez. "
Vagy csak én vagyok vak.Előre is köszi ha valaki tud ebben segíteni.
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen teszem fel a kárdést, így előre is bocs. es6800 tv. Ha blu ray lejátszóba teszek be dvd filmet, akkor a tv felül kiírja, hogy 1920/1080/50p. Mit is jelentenek a számok? az első kettő a képfelbontást gondolom de az 50?
Előre is köszönöm
-
PITYU//
csendes tag
válasz Neil Watts #39323 üzenetére
Köszönöm a választ. Ilyenkor a dvd film miatt van az 50 hz, vagy a TV rosszalkodik? Lehet állítani rajta, vagy a film ilyen? Befolyásol ez valamit képminőségben. Bocs a sok tudatlan kérdésözönért
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
A HDMI mizériához egy pici szösszenet. Noném kébellel volt összekötve a blu ray, erősítő , tv. Ráadásul két különböző fajta. Lecseréltem AQ Forest-re. Mind hangban, mind képben nem picit(NAGYON) észrevehető a különbség. Mivel tapasztalatból írom, ezért BBéci hozzászólásával (és nem utolsó sorban szakmai hozzáértésével) teljesen 1et értek. Próbáljátok ki és meglátjátok hogy nem butaság egy jobb minőségű kábel.
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
ES6800. Ezt írja ki. Internet kacsolat létrejött, ezt meg néztem. Viszon
"nem lehet kapcsolódni a szervehez, próbálja késöbb. (Error_exe_001)
Előre is köszönöm a választ
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
A search gomb megnyomásával lehetett eddig filmet választani. Most is ráállok, meg találom, de utána kidob. Ez még mindig a SAMSUNG server hibája, vagy valamit újra be kell állítani?
Köszi előre is
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Ha blu ray-ről nézek filmet, akkor olyan érzésem van mintha ugrana egy picit a kép. Nem gyakran, de előfordul. TV nézés közben is vettem észre hasonló jelenséget. 6800-ról van szó. Mi lehet a hiba? TV, kábel, lejátszó......
Előre is köszi a válaszokat
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
Régebben már kérdeztem, de nem kaptam érdemi választ. (lehet, hogy nincs is) 6800 tv. TV (külső lejátszás) nézés közben, akad a kép. Olyan minta egy tized mp-re meg állna. Szóval ugrik. Minden mozgásjavító ki van kapcsolva. Szolgáltatóval nem lehet gond, azért írtam, hogy külső lejátszás esetén is előfordul. Ha van valakinek valamilyen ötlete h mit lehet csinálni nagyon hálás lennék. Vagy egyből hívjam ki Samuékat?
Előre is köszi
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
2012 vásárlású ue 46es 6800 tv. Nézni szeretném az HBGO-t, de azt kéri, hogy tegyem fel a legújjabb firmware-t. Még soha nem volt rajta frrissítés. Az lenne akérdésem, hogy vannak-e hátrányai, vagy veszélyei? A Samsung hivatalos oldaláról tölteném le. Ha valakinek meglenne a link azért is hálás lennék.
Előre is köszi.
-
PITYU//
csendes tag
válasz okostojas #67290 üzenetére
Szia!
Nem volt kikapcsolva, most már igen.
Az HBOGO ezt írja: T-infolink2012-1008
Jelenleg ez van rajta:001027
Remélem jó adatokat adtam meg.
Online nem megy, azt írja h nincs újabb. Samsungék azt mondták, hogy nem érhető el minden a szerverről.Üdv: István
Bocsánat! Téglának szólt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája