Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Egy UE-40ES6800-as tv-t szándékozom vásárolni és a kérdésem is ehhez kapcsolódik: a wifi-je milyen sebességű? Kerestem erre vonatkozó adatokat, de nem találtam, ha itt van valakinek ilyen tv-je az meg tudná ezt nekem mondani?
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Erre valaki?
Konkrétan, hogy G-s v. N-es a wifi?A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz Kami11 #33833 üzenetére
Konkrétan arra gondolok, hogy megvalósítható-e, a 3D-s bluray filmet hálózaton keresztüli lejátszása (nem Half SBS és mkv-ról beszélek). A Tv-t nem tudom gépközelbe vinni és fordítva, ezért kellene valahogy stream-elve a Tv-re juttatni. Azért a pár valós BR lemez (iso) miatt nem vennék médialejátszót, max. akkor ha tetszik a dolog. A PowerDVD-vel esetleg megoldható-e , mert abban láttam erre utaló menüelemeket. Még mielőtt valaki azt írja, hogy miért nem próbálom meg, elárulom, hogy még nincs meg a TV, egyenlőre tájékozódom.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz Fishor #33840 üzenetére
Eredeti lemezekről beszélek/beszélünk, vagy azokról készült ISO képfájlokról.
Több szaki szerint, ezekkel érhető el a legjobb 3D-s élmény a TV-n. Ezt a tv beépített médialejátszója biztos, hogy nem fogja tudni lejátszani, ehhez vagy külső media player, bluray lejátszó, vagy a számítógépre telepített alkalmazás, pl. PowerDVD kell.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz Fishor #33842 üzenetére
"Tehát magyarul akkor az sem megoldható, ha én veszek egy külső vinyót, erre rárakom az iso-t, vagy az iso mountolt tartalmát és azt próbálom lejátszatni a tv-vel?"
Ez sajna nem."Ilyen szempontból jobb az mkv, hogy azt legalább lekezeli a tv, csak nem értem, hogy akkor a bluerayt miért nem, ha köztudott, hogy a 3ds filmek zöme blueray."
Az mkv-val nem tudsz olyan minőséget elérni, mint az eredeti lemezzel és a gyártók sem hülyék, a saját érdekükben nem fogják támogatni, hiszen akkor ki venné meg a lejátszóikat és a lemezeket?"Még egy kérdés ezügyben, a blueray lejátszókra lehet csatlakoztatni a külső vinyót és arról lejtászni?"
Ha van rajta USB és támogatja, akkor igen, de szerény véleményem szerint erre jobb megoldás egy hálózati mediapleyer pl. Egreat R6s -ha már iso-val használnád- és az visz szinte minden létező formátumot.[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Visszatérve a kérdésemre ez megoldható?
-
Kami11
őstag
válasz Fishor #33857 üzenetére
Egy lehetőség:
Nem kell merevlemez, hanem veszel helyette egy hálózati médialejátszót -pl. Egreat R6s- és az elboldogul a 3D-s iso fájlokkal is, ráadásul olcsóbb mint egy vinyó v. egy árban van, a megosztott könyvtárakból, vagy DLNA-n is lejátssza a fájlokat, így még a merevlemezt sem kell "cipelned" a gép és a tv között.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz nightshadow #35124 üzenetére
Köszi!
Rákerestem én is, de nem találtam semmi használhatót a gyorskereséssel.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Megrendeltem az UE40ES6800-as TV-t.
Olvasgatom a honlapról letöltött kezelési útmutatót, de nem találom benne, hogy hol tudnám megnézni a készülék MAC címét!
Meg tudja ezt nekem mondani valaki?
Fel akarok készülni mire kihozzák az üzletből, hogy ki tudjak próbálni mindent rajta.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Erre valaki?
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Szerdán megjött az UE40ES6800-as Tv-m. Mára lett rajta egy szubpixel hiba. Ha jól számolok még a 3 napon belül vagyok és e miatt is cserélik a tv-t. Kérdésem, hogy kihez kell fordulni ilyenkor? A Samsunghoz v. a bolthoz ahol vettem?
-
Kami11
őstag
válasz nightshadow #36382 üzenetére
Igen, biztos.
-
Kami11
őstag
válasz horvathkrisz #36386 üzenetére
Sehová nem dugtam, nem használok SCART-os eszközt és lehet igazad van, majd jobban megnézem, de első, sőt második ránézésre is HDMI alakja van.
Update: valóban nem HDMI csak jobban meg kellett néznem, mivel nem haszálom felületes szemlélő számára viszont annak tűnik!
-
Kami11
őstag
Az a kábel amit az "álomboltosok" adnak a tv-hez (UE40ES6800) az 1.4-es HDMI kábel?
-
Kami11
őstag
válasz Flashget #37685 üzenetére
High Speed felirat van rajta, már megnéztem, csak nem voltam otthon és útba ejtettem volna egy boltot, hogy vegyek, de nem kellett.
"1.4 HDMI kábel nincs csak aljzat"
Tudom, de így mindenki tudta mire gondolok!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz [CS]Blade2 #37714 üzenetére
Ezt ne tőlem kérdezd, majd BBéci jól megmondja!
[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
A következő anomáliára keresem a megoldást:
Adott egy Samsung UE40ES6800-as tv, amin ezidáig minden gond nélkül lehetett netezni, viszont egyik pillanatról a másikra nem jelenít meg bizonyos weboldalakat. Egyes oldalakat betölt, másokat pedig nem.
Wifi-n kapcsolódik a routerre, ezek a problémás oldalak más wifis eszközökön és a hálózaton lévő számítógépekkel megnyithatók, csak a tv-n nem.
A tv-n használt böngészőből töröltem a cache-t, cookie-kat, nyomtam egy alaphelyzetbe állítást, router restart, semmi eredmény, a problémás oldalakat ugyanúgy nem tölti be.
Természetesen sem a routerben, sem a tv-n nincsenek tiltva a kérdéses weblapok.
A hibaüzenet:
"A szerver nem található!"
Aki tudja a megoldást kérem ne tartsa magába ossza meg velem, mert egyszerűen nincs több 5letem, hogy mi lehet a gond!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz #94529552 #70567 üzenetére
Sajnos kábellel nem tudom összekötni, ezért is használom a wifit, de nagy valószínűséggel nem a kapcsolódás módja lesz a gond.
Flashget: Egy-két oldal megtekintésére igenis jó, főleg reklámok alatt, a frissítéseknek pedig semmi köze hozzá, mert egyszerű, minden felesleges sallangot mellőző oldalról, oldalakról van szó.
-
Kami11
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest