- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
-
Kami11
őstag
válasz
#94529552 #70567 üzenetére
Sajnos kábellel nem tudom összekötni, ezért is használom a wifit, de nagy valószínűséggel nem a kapcsolódás módja lesz a gond.
Flashget: Egy-két oldal megtekintésére igenis jó, főleg reklámok alatt, a frissítéseknek pedig semmi köze hozzá, mert egyszerű, minden felesleges sallangot mellőző oldalról, oldalakról van szó.
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
A következő anomáliára keresem a megoldást:
Adott egy Samsung UE40ES6800-as tv, amin ezidáig minden gond nélkül lehetett netezni, viszont egyik pillanatról a másikra nem jelenít meg bizonyos weboldalakat. Egyes oldalakat betölt, másokat pedig nem.
Wifi-n kapcsolódik a routerre, ezek a problémás oldalak más wifis eszközökön és a hálózaton lévő számítógépekkel megnyithatók, csak a tv-n nem.
A tv-n használt böngészőből töröltem a cache-t, cookie-kat, nyomtam egy alaphelyzetbe állítást, router restart, semmi eredmény, a problémás oldalakat ugyanúgy nem tölti be.
Természetesen sem a routerben, sem a tv-n nincsenek tiltva a kérdéses weblapok.
A hibaüzenet:
"A szerver nem található!"
Aki tudja a megoldást kérem ne tartsa magába ossza meg velem, mert egyszerűen nincs több 5letem, hogy mi lehet a gond! -
Kami11
őstag
válasz
[CS]Blade2 #37714 üzenetére
Ezt ne tőlem kérdezd, majd BBéci jól megmondja!
-
Kami11
őstag
Az a kábel amit az "álomboltosok" adnak a tv-hez (UE40ES6800) az 1.4-es HDMI kábel?
-
Kami11
őstag
válasz
horvathkrisz #36386 üzenetére
Sehová nem dugtam, nem használok SCART-os eszközt és lehet igazad van, majd jobban megnézem, de első, sőt második ránézésre is HDMI alakja van.
Update: valóban nem HDMI csak jobban meg kellett néznem, mivel nem haszálom felületes szemlélő számára viszont annak tűnik!
-
Kami11
őstag
válasz
nightshadow #36382 üzenetére
Igen, biztos.
-
Kami11
őstag
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Szerdán megjött az UE40ES6800-as Tv-m. Mára lett rajta egy szubpixel hiba. Ha jól számolok még a 3 napon belül vagyok és e miatt is cserélik a tv-t. Kérdésem, hogy kihez kell fordulni ilyenkor? A Samsunghoz v. a bolthoz ahol vettem?
-
Kami11
őstag
Erre valaki?
-
Kami11
őstag
Megrendeltem az UE40ES6800-as TV-t.
Olvasgatom a honlapról letöltött kezelési útmutatót, de nem találom benne, hogy hol tudnám megnézni a készülék MAC címét!
Meg tudja ezt nekem mondani valaki?
Fel akarok készülni mire kihozzák az üzletből, hogy ki tudjak próbálni mindent rajta. -
Kami11
őstag
válasz
nightshadow #35124 üzenetére
Köszi!
Rákerestem én is, de nem találtam semmi használhatót a gyorskereséssel. -
Kami11
őstag
válasz
Fishor #33857 üzenetére
Egy lehetőség:
Nem kell merevlemez, hanem veszel helyette egy hálózati médialejátszót -pl. Egreat R6s- és az elboldogul a 3D-s iso fájlokkal is, ráadásul olcsóbb mint egy vinyó v. egy árban van, a megosztott könyvtárakból, vagy DLNA-n is lejátssza a fájlokat, így még a merevlemezt sem kell "cipelned" a gép és a tv között. -
Kami11
őstag
Visszatérve a kérdésemre ez megoldható?
-
Kami11
őstag
válasz
Fishor #33842 üzenetére
"Tehát magyarul akkor az sem megoldható, ha én veszek egy külső vinyót, erre rárakom az iso-t, vagy az iso mountolt tartalmát és azt próbálom lejátszatni a tv-vel?"
Ez sajna nem."Ilyen szempontból jobb az mkv, hogy azt legalább lekezeli a tv, csak nem értem, hogy akkor a bluerayt miért nem, ha köztudott, hogy a 3ds filmek zöme blueray."
Az mkv-val nem tudsz olyan minőséget elérni, mint az eredeti lemezzel és a gyártók sem hülyék, a saját érdekükben nem fogják támogatni, hiszen akkor ki venné meg a lejátszóikat és a lemezeket?"Még egy kérdés ezügyben, a blueray lejátszókra lehet csatlakoztatni a külső vinyót és arról lejtászni?"
Ha van rajta USB és támogatja, akkor igen, de szerény véleményem szerint erre jobb megoldás egy hálózati mediapleyer pl. Egreat R6s -ha már iso-val használnád- és az visz szinte minden létező formátumot. -
Kami11
őstag
válasz
Fishor #33840 üzenetére
Eredeti lemezekről beszélek/beszélünk, vagy azokról készült ISO képfájlokról.
Több szaki szerint, ezekkel érhető el a legjobb 3D-s élmény a TV-n. Ezt a tv beépített médialejátszója biztos, hogy nem fogja tudni lejátszani, ehhez vagy külső media player, bluray lejátszó, vagy a számítógépre telepített alkalmazás, pl. PowerDVD kell. -
Kami11
őstag
válasz
Kami11 #33833 üzenetére
Konkrétan arra gondolok, hogy megvalósítható-e, a 3D-s bluray filmet hálózaton keresztüli lejátszása (nem Half SBS és mkv-ról beszélek). A Tv-t nem tudom gépközelbe vinni és fordítva, ezért kellene valahogy stream-elve a Tv-re juttatni. Azért a pár valós BR lemez (iso) miatt nem vennék médialejátszót, max. akkor ha tetszik a dolog. A PowerDVD-vel esetleg megoldható-e , mert abban láttam erre utaló menüelemeket. Még mielőtt valaki azt írja, hogy miért nem próbálom meg, elárulom, hogy még nincs meg a TV, egyenlőre tájékozódom.
-
Kami11
őstag
Erre valaki?
Konkrétan, hogy G-s v. N-es a wifi? -
Kami11
őstag
Sziasztok!
Egy UE-40ES6800-as tv-t szándékozom vásárolni és a kérdésem is ehhez kapcsolódik: a wifi-je milyen sebességű? Kerestem erre vonatkozó adatokat, de nem találtam, ha itt van valakinek ilyen tv-je az meg tudná ezt nekem mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest