- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Lesliegold
tag
-
Batib
őstag
-
1976ramones
tag
-
1976ramones
tag
-
1976ramones
tag
-
Archttila
veterán
-
_ak_
addikt
Köszi, végül is egy próbát megérhet. A papírjai megvannak, viszont azon is szerepel, hogy a plusz egy év akkor érhető el, hogy ha a kötelező jótállási időn belül regisztrálom. Holnap rákérdezek, hátha be lett regisztrálva, de nem tartom valószínűnek.
Rosszabb esetben viszont szerviz, már ha megéri egyáltalán, ezért érdekes, hogy mi baja lehet.
-
_ak_
addikt
-
Jersey010
csendes tag
-
RobexX10
aktív tag
-
oszi666
őstag
-
oszi666
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Cznelli
csendes tag
-
vilzon
csendes tag
-
vilzon
csendes tag
-
sandró60
addikt
-
dethroner
veterán
Hát ezt a ketyerét új állapotban 138K-ért lehet jelenleg megvenni. A te pénzed, arra költöd amire akarod, de szerintem itt nem fogja senki javasolni a megvásárlását, még ilyen "baráti" áron sem.
Megjegyezem így hogy bemutató darab és erről tudsz, alap lenne ez az árcsökkentés, és akkor még sehol szó sincs baráti kedvezményről. -
dethroner
veterán
-
Flashget
félisten
-
blakey
titán
-
Rocker1
tag
-
Flashget
félisten
-
Markizmark
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
fjanni
tag
-
csabataxi
csendes tag
-
Atomantiii
addikt
-
devil-k
nagyúr
-
Atomantiii
addikt
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
pube111
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
-
Djatis
senior tag
-
blakey
titán
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
BullZeye
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
rasky
senior tag
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
-
crue
őstag
-
Flashget
félisten
-
Tegla80
addikt
-
UltraViola
csendes tag
Köszönöm szépen a segitséget.
Továbbra sem tudom eldönteni hogy mondjuk egy fifánál 1080p-n ez mennyire lenne szörnyü vagy akármin. De itt jön a kérdés vajon most az én régi nagyképcsöves sima SCARTal összekötött szitujával vajon mennyi ez ba válaszidő, lehetséges hogy itt is lehet ennyi vagy több? csak annyira vak vagyok hogy ezt nem érzékelem? -
kerekfej
őstag
-
Tubi2
senior tag
AMD oldala szerint 1.4a, annak pedig hihetünk.

-
bobek72
tag
-
Tubi2
senior tag
-
sandró60
addikt
-
Amarth
senior tag
-
Amarth
senior tag
-
Amarth
senior tag
-
HornedReaper
senior tag
-
mycso
veterán
Hali, nem megy át, csak sima stereo hang

Van egy jópár éves régi LG LCD-m, azon dolby digital átmegy legalább...
Azt hittem, hogy az minimum át fog ennél is, bár reménykedtem a dts-ben is, de ez így semmire nem jó.
(#37854) Rota: feliratokat gyönyörűen kezeli, hangsávokat is, bár az előbbi miatt nálam kiesik az all share és az usb megoldás is, marad a pc --> hdmi.
-
Rota
tag
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
-
ZsoltG60
aktív tag
-
tojas76
csendes tag
Vélemény,szép TV,meg minden
amire én vettem az Játék (konzol)ami szépen mutat rajta,
Filmezésről kevés infóm van,annyi hogy külső vinyóról Full Hd film gyönyörű avit is vitte
3D filmet nem sikerült lejátszanom vele,
rajta lévő 3D demó elég jó,(bár többet vártam)
nem fogok szenvedni szerintem már sokat a PC s-dologgal.nem érdekel
ahogy itt olvastam a Srácok hozzászólásait,abból kiderült,hogy hamarosan veszek egy Blue Ray lejátszót onnan mehet minden külső vinyóról,és nem érdekel az AllShare,meg egyebek.
remélem meggyőztelek........

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Visszavonul Evan Blass
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Proxmox VE
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- További aktív témák...
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elsőre tünt csak bonyolultnak
Köszönöm a segítséget!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(#37686)
Csepy