- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwwolfman
tag
válasz
206 cc #100111 üzenetére
Hmmm. Több gond is van. Először is nem nagyon van jó minőségű hosszabbító kábel USB 3.0-ban. Hogy miért, az jó kérdés....
A HDD egy külső HDD-nek készült darab eleve, nem túl nagy, 500 gigás Maxell, annak a gyári kábelével, amivel egyébként most úgy tűnik, nagyjából üzembiztos, de tegnap például nem akarta az igazságot. Most kipróbáltam egy 4World fantázianevű darabot, ez csak 1.5m, de erre se mond a tévé annyit se, hogy mukk. a laptop meg 50Mb/s fölé megy ha nagy fájlt kell másolni.
Lehet ám, hogy csak ezér nem fogok 10.000+ -os kábelt vadászni, hogy ha néha kell, akkor legyen egy kábel.... viszont másrészről nehezen tolerálom, hogy egy szabvány USB aljzat ne fogadjon egy szabvány USB kábelt egy vadiúj készüléken, úgy, hogy ugyanazzal a kábellel más eszköz meg boldogul....
-
gyeniko
őstag
válasz
206 cc #64230 üzenetére
Nekem nincs nincs 4K-s, "csak" H8090 (FHD), ezért nem tudom, hogy az milyen lehet. Én szándékosan maradtam az FHD-nél, mert azt olvastam, hogy a jelenlegi 4K modellek közül kevésnek tudnak szép FHD képet, 4K TV adás pedig jó sokára lesz. A H809-nek viszont szép SD és FHD képe van.
-
Flashget
félisten
válasz
206 cc #63917 üzenetére
Mint írtam D6300-tól volt/van lehetőség billre. Neki pedig D6100 van. Abból is csak ez a fajta. QWERTY Remote RMC-QTD1
Key Specs • Compatible with LED: D6300 and above PDP: D6450 and aboveanno prémium kategóriás tv-hez (D7000/8000) adták ajándékként.
-
dgabro
tag
válasz
206 cc #63507 üzenetére
"Tudom azóta sokat fejlődött az ipar ,de számomra mindig is az elmosott kép ,melegítőnek is jó, zajos ,sokat fogyasztó készülék marad a plazma és ezt egyáltalán nem vitának szánom.Én így találkoztam először a plazmákkal talán Pioneer volt vagy Panasonic és ha jól emlékszem 2,7 millió volt az ára.Azóta meg sem nézem a plazmákat,nem is érdekelnek...."
Uhh azért ilyet büszkén vállalni az ilyen hozzáállást, az meredek már nekem. És ez most független a plazma beidegződésedtől és a korodtól.
Egyébkent tavaly jött el nálam, hogy kellett egy nagyobb tv a nappaliba. Én vettem a fáradtságot és megnéztem mit tud a LED-es LCD 2013-ban, és milyen a plazma. Az LCD rosszabb irányba ment az utóbbi 3 évben, hiszen konkrétan csúnyább a kép mint a 2010-es LCD-men, így az maradt és ment a hálóba, a nappaliban pedig egy plazma szolgál már lassan fél éve. Az általad említett tulajdonságokat már nyomokban sem tartalmazza, viszont összehasonlíthatatlanul szebb a kép. És ezt nem csak én mondom, hanem a család összes tagja, és a barátok, akikkel együtt filmeztünk már itthon.
Szóval kiváncsi lennék mit szólnál amikor az LCD tv-d árából a szobádba raknak egy nagyobb plazmát (vagy egy ugyanakkorát olcsóbban, ugyanis ha kicsit vetted volna a fáradtságot észreveszed, hogy ez lett a tendencia az utóbbi években), és mindezek ellenére még azt is tapasztalod, hogy a kép amit nézel sokkal szebb. Tudom, mert itthon van összehasonlítási alapom, hiszen van LCD is, és plazma is.
Én sem vitázni akarok, de ez, hogy 6-8-10 évvel ezelőtt mit láttál és arra hivatkozol, az nagyon sok volt, ne is haragudj
-
BBéci
legenda
válasz
206 cc #63483 üzenetére
Még nem kaptunk az F szériából tesztkészüléket.
(#63484) Gicz
Valóban azok a legjobbak, de nem hátrány, ha mást is olvas az ember, ami nem cnet és digitalversus, mert azok finoman szólva, kissé furcsák.
Valamint az általad említett oldalakon nem pontosan ugyanazokat a modelleket tesztelik, amik Magyarországon kaphatóak. -
Tutu7030
veterán
válasz
206 cc #62932 üzenetére
40d6570 bd lejátszónak pedig ps3. A vibrálás akkor zavar nagyon, amikor nem teljesen sötétben nézem a tv-t. Már egy minimális beszűrődő fénynél is zavar (főleg, ha csak az egyik lencsén át látható (pl oldal irányban lévő fényforrás), mert akkor még nagyobb a különbség a két szemet érő ingerek közt). Lehet, hogy van akit ez nem zavar, de engem igen, és még a szememet is fárasztja.
-
McLaca
őstag
válasz
206 cc #60947 üzenetére
Nem ilyen hibát kerestem, az ábra színspektrumán néztem a különbséget a natív és auto szinköz között, meg a felbontást konvertált 3D-ben (ami amúgy érdekes, mert határozottan full hd maradt, az egy pixelnyi távolságú 45°-os vonalakban semmi torzulás nem volt), és közben láttam meg közelről, ahogy a tv előtt matattam a szemüveggel. Hónapokig nem tűnt fel és igen, 2 méterről még éppen kiszúrom, ha direkt keresem és tudom, hogy hol kell keresni, de onnan már tényleg igen nehéz eldönteni, hogy szösz, vagy esetleg képi elem.
Ha világít a kék is, pl. fehér a háttér, akkor valamivel feltűnőbb, de akkor is csak közelebbről.Üdv!
-
devil-k
nagyúr
válasz
206 cc #59745 üzenetére
A nagyobb nem mindig jobb, a felhősödés miatt. Sok fórumtárs panaszkodott már, hogy nagyobb TV-nél sokkal jobban, nagyobb mértékben jelentkezik ez a LED TV-re jellemző sajátosság
(hiba)De teszem hozzá, hogy ez egyáltalán nem törvényszerű.Érdemes olyanokat is megkérdezni, akik ekkora TV-vel rendelkeznek, illetve az is számít, hogy milyen távolságból fogja majd nézni.
A felhősödéről is nagy eszmecserék folynak itt, hogy mi számít "természetes és elfogadható mennyiségnek/mértéknek" és mi számít már elfogadhatatlannak, ami mondjuk egy komplett panelcserét von maga után.
-
Ametist
csendes tag
válasz
206 cc #47519 üzenetére
Szia,
én még nem mertem frissíteni. A 20.08 verzió nem "butított" rajta semmit? Lejátsza a külső film fájlokat ugyan úgy, mint pl. a 2012. decemberi verzió? Miben lett jobb?
Az Info gombra jobb alul feljön a fogyasztást jelző mutató. Év elején még az első harmadban mozgott, kb. márciustól a skála alján pihen, függetlenül a csatornától, kép beállítástól. Nálad mit mutat? Mitől lett inaktív?
TV:46ES7000
-
csab2
veterán
válasz
206 cc #42814 üzenetére
"Már bocs" de én a 40"-os modellt kerestem, mert nekem az van. Persze rájöttem, hogy a többi specifikáció megegyezik, de akkor is gáz, hogy pontos típusszám szerint nincs fent a modell.
A weboldalon sehol nincs feltüntetve, hogy külön kell megvenni bármit is. Pedig szerintem többek között pont ezért van az oldal. A specifikációk között nyugodtan ott lehetne egy megcsillagozott megjegyzésben.
Egyébként én nem vádaskodtam, csak megjegyeztem a dolgot. Te viszont visszább vehetnél egy kicsit!
Az infót egyébként köszönöm! -
mycso
veterán
válasz
206 cc #40807 üzenetére
Asszem ezeket az alap dolgokat ugorhatjuk, de akkor a kályhától:
1, más forrásból fhd 3D-t nem tudok kipróbálni, egyébként igen működik a 3D mód és a szemüveg is
2, HD6770 (HDMI 1.4a)Van itthon egy Acer Aspire S3 noti (Intel HD4000), mindjárt megnézem azzal is, mert már nagyon nem értem, hogy mi lehet a baj....
(#40809) tjnet: mint már többször leírtam, hardveres-szoftveres oldalon teljesen megvagyok, sőt balf@sz sem vagyok, tehát össze tudom kötni, sőt érzékelem, hogy működik-e a szemüveg, stb. ...tudom, hogy milyen hardver kell a 3D-hez. Nem ilyen jellegű a problémám --y látszólag minden klappol, mégsem működik a 3D.
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
206 cc #39806 üzenetére
Most nézem a tv users guideját, és ilyet ír: -
Ne próbálja csatlakoztatni a HDMI/DVI-csatlakozót a számítógép vagy laptop videokártyájához.(Ekkor üres képernyő jelenik meg.)
Ez kicsit érdekesA noti 13as, felbontása ugyanaz mint a tv-é 1366*768, kijelzők beállítása, pedig úgy van, hogy képernyők kiterjesztése, és külön lehet állítani mindkettő felbontását.
-
€uro
őstag
válasz
206 cc #39691 üzenetére
A kijelzőnek FULL HD felbontásban két képet kell megjeleníteni felváltva egymás után - egyszer az egyik szem számára, máskor a másik szem számára.
Az mindegy, hogy a tartalom milyen (kódolású) forrásból származik. A lényeg, hogy megjelenítésre mindig csak FULL HD felbontás kerül.
De ha a tévé lejátszója azt mondja, hogy ő nem tudja feldolgozni a 3840x1080-as felbontású videót, akkor nem is fogja tudni megjeleníteni a videót. De ha ugyanezt a 3840x1080-as felbontású videót egy BlueRay lejátszó játssza le, ami már csak az 1920x1080-as képet adja át a tévének - természetesen úgy, hogy egyszer az eredeti videó egyik oldalát, máskor a másikat -, akkor a tévé máris meg tudja jeleníteni a tartalmat.
Tehát arról van szó, hogy a tévé nem a FULL HD-s 3D-s videó megjelenítésére képtelen, hanem csak a hardvere vagy szoftvere nem tudja magának előállítani a 3840x1080-as anyagból az 1920x1080-as képet.
Egyébként te még tudod, hogy miről vitatkozunk?
Mára mentem aludni. Jó éjt!
-
€uro
őstag
válasz
206 cc #39688 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Így tudom nézni jelenleg a nem teljesen FULL HD-s 3D-s filmeket.
Az igazi FULL HD-s 3D-s filmek megjelenítése ugye ugyanezen technológiával történik? Nevezetesen, hogy a két kép egymás mellé van téve. Tehát egy FULL HD 3D-s videóhoz 3840x1080-as felbontású anyag szükséges. Jól mondom? És ugye ebből készíti a tévé a 3D-s képet. Ugye?.
De a FULL HD 3D-s kép is csak 1920x1080-as felbontású. Mert egyszer a 3840x1080-as videó egyik - 1920x1080-as méretű - részét jeleníti meg, máskor a másik ugyanilyen méretű oldalát. Így van? A tévén történő megjelenítés felbontása így is csak FULL HD, azaz 1920x1080.
Tehát nem értem, hogy miért kellene FULL HD-nál nagyobb felbontás a FULL HD 3D-s videók megjelenítéséhez. Mint említettem, szerintem csak a hardvernek/szoftvernek kellene tudnia feldolgozni a FULL HD-nál nagyobb méretű 3D-s anyagokat.
-
€uro
őstag
válasz
206 cc #39682 üzenetére
Igen, ezért említem.
A tévé úgy készíti el a 3D-s SBS videóból a 3D-s képet, hogy két részre bontja a képkockákat. Egyik oldalát az egyik pillanatban jeleníti meg (az egyik szemnek), a másik pillanatban a másikat (a másik szemnek). 3840x1080-as felbontás esetén a 3D-s videó kijelzőre történő kimeneti felbontás csak 1920x1080 lesz. Tehát a megjelenített kép mindig 1920x1080. Ergo elméletileg nem kell hozzá FULL HD-nál nagyobb kijelző csak az alapanyag feldolgozásához szükséges processzor-teljesítmény.
-
€uro
őstag
válasz
206 cc #39678 üzenetére
A TV processzorának, illetve média player-ének kellene tudnia feldolgoznia a például 3840x1080-as felbontású videókat. Kimenetként a tévére csak 1920x1080-as képet kell küldenie megfelelő frissítés mellett - ahogyan azt teszi a nyers 1920x1080-as felbontású 3D-s videókkal is.
Úgy tudom, hogy 3D-s BlueRay lejátszóval is meg tudja jeleníteni a FULL HD 3D-s filmeket. Bár ezt már ugye HDMI kábelen keresztül teszi.
Szóval szerintem a TV processzorával lehet a gond, aminek a teljesítményét már meghalad(hat)ja egy 3840x1080-as felbontású kép feldolgozása.
-
jefte
csendes tag
válasz
206 cc #37962 üzenetére
Az így van nálam is. A távírányítójába szoktam dumálni. Ha egy pici zaj is van, már nem megy. De amúgy vicces volt, hogy néztem egy samsungos videót neten laptopról és a tv bekapcsolt, mert a csaj a videóban azt mutogatta hogy kell, samsung official vidi
Az integetés is elég kezdetleges, nem mindig talál meg, plusz az arc felismerés még1szer sem működött
Alapvetően ár/érték arányban szerintem nagyon ott van. A szemüvege volt nagyon gagyi, de vettem hozzá ssg-3100-t aminek a szárait rendesen be lehet hajtani, így már sokkal jobb. Divx-el nem hoztad össze?
-
attamero81
senior tag
-
WoodooKilla
csendes tag
válasz
206 cc #37955 üzenetére
Tegnap kipróbáltam PS3 mediaserver funkciót, Transformers fullhd, van még mit csiszolni rajta, meg nem külső merevlemezről kéne streamelnie a PC-nek wifin, mert lassan bufferol néha, de azt elmondhatom, hogy működik. Van pár jobb minőségű film is, kipróbálom azon is. (Bár jön egy logikus kérdés, minek szenved az ember ilyennel, miért nem laptop megy TV-re, de egyszerű: van némi felkonvertálás, meg a gyengébb laptop, esetleg hdmi nélkül így is tud képet adni, a számítást a PS végzi.)
-
Tutu7030
veterán
válasz
206 cc #37696 üzenetére
A 3d hd-vel szvsz semmi gond nem lenne (BR-ről). A ps3 mkv-t nem játszik, asszem minimum ts-t kell csinálni az mkv-ből. Viszont, külső adathordozóból (usb) csak fat fájlrendszert ismer (4GB-os korlát). Vagy DL dvd-re, vagy BR lemezre kellene kiírnod az átalakított mkv-t.
-
tojas76
csendes tag
-
BBéci
legenda
válasz
206 cc #37062 üzenetére
Pontosan úgy, ahogy írod, nincs mit hozzátenni.
(#37068) gerolka
Többféle 3D létezik. A legegyszerűbb az képcsöves (CRT) tévén is nézhető, anaglif a neve.
Valamivel jobb az SBS, azt az eredeti Blu-ray lebutításával, a felbontás felezésével készítik. Előnye, hogy bármivel le lehet játszani, ami mkv kompatibilis. Az olimpia tévéközvetítését is ebben a formátumban sugározták. 5 perc után visszakapcsoltam 2D-re.
Az "igazi" 3D lejátszásához olyan eszközre van szükség, ami 3D-képes. Az lehet Blu-ray-lejátszó, vagy médialejátszó. Térhatása, felbontása, az okozott élmény messze felülmúlja a másik két említett változatot. -
ilgatto
tag
válasz
206 cc #36865 üzenetére
Csak most olvastam el ezt a nagyszerű összegzést, köszönet érte az írónak!
Sok kérdés megválaszolódott számomra, egyedül a képfrissítés, ami foglalkoztat.
Az 50 Hz elég kevésnek tűnik, a laptop monitorok is 60-70 Hz-esek, amiket eddig használtam.
Viszonylag közelről, kb. 1,5 méterről nézném a TV-t (32", kicsi a szoba), gondolom még inkább ajánlott a 100 Hz.
Tehát érdemes lenne kicsit többet áldozni és 100 Hz-eset venni? -
torma1981
veterán
válasz
206 cc #36788 üzenetére
. Lassan tényleg az lesz, hogy tornázz ha csatornát akarsz váltani.
Bár azt azért megvallom, hogy otthoni körülmények között nem próbáltam az aktív 3D-t. Ideális fényviszonyok nem shop módban lévő tv-nél stb. Ott biztos más lenne.(#36786) Kroni1
61k-ért tényleg jó vételnek tűnik. Egy alap tv-nek. -
KisApám
addikt
válasz
206 cc #36773 üzenetére
Így igaz, van egy ugrás képminőségben, színhűségben a 6800 és 7000 között
(pl. a mélyebb fekete, a 7000 kezdi el megközelíteni a plazma feketéjét).DE sajna árban is van egy nagy ugrás, az ES7000 +50 000 ft az ES6800-hoz képest.
Valamint a 40 colos LED ES7000 annyiba kerül, mint pl.
az 50 colos plazma Panasonic 50ST50 (260 000 ft).Itt már megéri mérlegelni, hogy plazma vagy LED TV kell.
Sajnos nagy méretben a LED-et még mindig aranyárban adják a plazmához képest... -
Gengi
senior tag
válasz
206 cc #36703 üzenetére
Annyival még kiegészítem ,hogy tényleg használható szinten van a SMART funkciója. Mert a 6800 is Dual Core-os ,de az gyengébb mint a 7-es ben lévő ARM +Mali400. Ha esetleg böngészni akarsz a tv-n érdemes ezt is szempontnak venni.
Az ULTRA CLEAR PANEL meg tényleg komoly különbséget jelent. Ha esetleg lesz alkalmad összehasonlítani a kettőt tedd meg. (Mondjuk a SMART MENÜBE ,ahol a rajzolatokat látod.)
De lényegében neked kell tudni ,hogy mennyit ér a pluszok neked. Én lassan 5 éve használok FULL HD-s eszközöket ,de ha láttam rajta 4-5 FULL HD vidót hazudnék. Pedig mindig kifizettem a felárat érte
....
-
KisApám
addikt
válasz
206 cc #36701 üzenetére
1. 400 Hz helyett 800 Hz CMR (nem tudom, hogy mennyire látható ez szemmel);
2. van kamera a 7000-esben, ha kell a Skype vagy úgy akarsz játszani;
3. Mélyebb fekete, szebb színek. Ultra Cleaar panel;
4. Még egy plusz távirányító a könnyebb netezéshez, miegyéb;
5. 3D hangtechnológia... ja...Nálam már a 250 000 ft is lélektani határ környéki, nem hogy a 370 000 ft...
Plazmában 370 000 ft-ért, igaz kamera nélkül, már csoda TV-t lehet venni... bár a plazma hátrányaival együtt, de az előnyöket se feledjük.
-
KisApám
addikt
válasz
206 cc #36016 üzenetére
Én is várom az elérhető árú OLED, AMOLED TV-k tömegtermelését...
Bár ebből 2014-ben lesz TALÁN valami, mindig tologatják kifele az időpontot.
És ott is lesznek gyerekbetegségek tutira.
Lehet, hogy lesz ott is beégés, de remélhetőleg ebben max. fele olyan érzékeny lesz, mint a Plazma. -
BBéci
legenda
válasz
206 cc #36016 üzenetére
Hirtelen egyetlen mostani tévé sem jut eszembe, amelyik RGB LED-eket használna. A Sharp XS1 volt olyan, de nincs utódja, mert nagyon drága volt az előállítása. Erről beszélgettünk a Sharp Bécsben megrendezett termékbemutató sajtótájékoztatóján az egyik európai főnökkel.
-
BBéci
legenda
válasz
206 cc #36002 üzenetére
Igen, kb. a felét. UE55ES8000.
Ennyit bőven megér a jobb képminőség. Szerintem.(#36008) Signum04
Nem biztos, lehet, hogy elég neki egy USB is. -
KisApám
addikt
válasz
206 cc #35987 üzenetére
NEM tagadtam, hogy vibrál, csak azt írtam, hogy nem vagyok abban az X százalékban, aki látja és zavarja.
NEM tagadtam azt sem, hogy többet eszik, csak azt írtam, hogy néha pár év kell ahhoz, hogy az árkülönbség visszahozza "behozza" áramszálát.
NEM tagadtam, hogy ghostol, sajnos.
NEM vagyok elvakult plazmás, sem LED-es, de ha TV-t nézek, szeret természetes színeket látni.
NEM lenne rossz egy Samsung UE40ES7000 TV-t venni (265 000 Ft), de majdnem ugyan ennyiből (+5000 Ft csak) egy Panasonic 50ST50 TV-t is lehetne vásárolni. És 10 col a különbség a Panasonic javára. Minőségbeli különbség nem indokolja, ahogy láttam, ezt a méretbeli árkülönbséget.
Ezt is mérlegelni kell. Főleg, ha a nézési távolságot is figyelembe veszem (kb. 2,5 méter).A LED-nél is fel tudnál sorolni negatívumokat?
Ha már ennyire belejöttél ezekbe a dolgokbaMennyibe kerül egy 50 colos matrix háttér világítású LED TV?
Ui.: nem kötözködöm, csak szeretek vitatkozni, jó értelemben, kis agymozgatás, illetve sok midenre rájöhet z ember közben, építő jellegűen.
-
KisApám
addikt
válasz
206 cc #35980 üzenetére
Pár pontod nálam bukásra van ítélve, lássuk is:
3.vibrál és ez így van...előbb utóbb észreveszed...
Engem a CRT vibrálása sem zavar, és eddig akárhányszor bámultam Plazmát, nem láttam vibrálást.
5.azonos méretben drágább nagyobb méretben költségesebb....ez sem igazán jó érv...
Az árukeresőn ránéztem, ELLENKEZŐLEG van, mint ahogy írtad.
Pl. egy Panasonic 50ST50 mellé (ami igencsak jó a plazmák között, 270 000 Ft) a legolcsóbb 50 colos LED-es a Samsung UE50ES6100 TV 290 000 Ft.... és nyomában sincs az 50ST50-nek...2.sokat fogyaszt...az a 60 az inkább 80-100W ami gyakorlatilag a másfélszerese egy LCD és duplája egy LED tv fogyasztásának
Az előzőhöz mérten a 20 000 Ft árkülönbséget (bár jóval több volna ez, ha tényleg egy jó LED-es TV-t raknék az 50ST50 mellé) áramfogyasztásban mennyi idő alatt hozná vissza a drágább LED TV ára? Ha hasonló minőségű LED TV-t rakok az 50ST50 mellé, évek alatt jön vissza az áramszámlában az árkülönbség... Bár az alapján amit írtál, méréseket kellene keresni, és nem full fényerővel.
Legutóbb az MM-ben voltam. 2 plazma volt egymás mellett és kb. 20-30 LED körülötte... a LED-ek olyanok voltak, mintha mindegyik előtt fehér ködfüggönyt nyomtak volna folyamatosan, nagyon kitűnt, milyen fakó színeik voltak a plazma mellett. Az én szemem így látta.
Ez a hirtelen véleményem, ha lesz időm, még szerkesztem, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest