Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz
dave_gahan
üzenetére
az E szériában már a 6-os sorozat is full HD-ben tudja a 3D-t.
E cikk szerint E6500-tól van Full HD 3D [link]:
"2011 Series 6 TVs, which turned out not to deliver the Full HD 3D initially promised. He assured us that Samsung's 2012 Series 6 TVs (EH6500 and slim-bezel ES6500) won't be subject to the same problem."
A biztos infóért mindenképp meg kell várni a teszteket.
-
air
nagyúr
válasz
zoltenwoodoo
üzenetére
Semmi, csak sok helyen nem írják ki teljesen a típusjelzést.
-
zoltenwoodoo
csendes tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Eldöntöttem, megveszem. Csak azt nem tudom, hogy mi lehet a különbség a az es6710 és az es6710sxxh között?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
zoltenwoodoo
üzenetére
Az új sorozatról tesztek még nincsenek (pláne D vs E összehasonlítók), de a speckók alapján elmondható, h igen, az E szériában már a 6-os sorozat is full HD-ben tudja a 3D-t.
-
vmaxter
tag
válasz
TriplaT
üzenetére
Smart Hub panelen jobbra lent A (bejel.) gomb.
Regelsz egy samu fiókot. majd...
Szintén jobbra lent D gomb (beállítások)
Fiókkezelés! Itt rendeled hozzá a samu profilhoz a youtube-ot!De ne örülj, mert nem fogod tudni használni a youtube-os profilodat, az abban eltárolt kedvenceid nem lesznek elérhetőek. Kereshetsz a felületen, elmentheted a TV csatornák nevű helyre, de nem lesz átjárás a netes és a smart tv-s felület között, ne kérdezd miért, szerintem bug.
Egyébként meg nem értem, miért nem nyomták rá a távirányítóra azokat a kurva betüket, ahogy a telókon is van, borzalmas így pötyögni a tv-n
-
TriplaT
csendes tag
Hali!
Most nézegetem a youtube-os progit a tv-n. Van egy kedvencek menüpont ahol azt írja, hogy:"Csak regisztrált felhasználóknak elérhető. Hozzon létre felhasználói fiókot a Beállítások menüben, és belépés előtt regisztráljon a szolgáltatási webhelyen. "
No már most sehol egy beállítási menüpont ....
netán valaki már próbálkozott ezzel ??
-
Zsüll
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Szia! A ruSamsungTVCommunicator factory gombja nem használható erre a célra?
-
zoltenwoodoo
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tv vásárláshoz. Jövő héten szeretnék tv-t venni; a samsung ue46es6710 tv-t néztem ki, most egész jó ára van egy-két helyen (350e). A kérdés hogy szerintetek mennyivel tud többet a d6570-nél? Megéri a kb. 60e ft különbséget? Úgy tudom, hogy ez már 3d-ben is full hd (ez lényeges lenne nekem).
-
Flashget
félisten
válasz
bigyo108
üzenetére
Szerintem Mindigtv topic
-
Flashget
félisten
Alfa Holdbázisban a computer minden adatot pénztárgépszalagon köpött ki, képernyő alig volt. Pedig azt a Star Wars után forgatták.

Alfát jóval előbb láttam a tévében mint ahogy a SW-t forgatták. kb. 1974/75 körül adta a királyi először.
A másik az Orion űrhgajó..az még elöbb volt. vagy a szovjetek egyik fergeteges scifi-je úgy 72 környékén:
"Az eltévedt 8 űrhajós"
-
vlevi
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
"miközben fekete fehér orionunk volt :p"
De ha színes lett volna az a hologram, akkor azt mondtad volna, hogy márpedig ilyen nincs, hogy valami nem fekete-fehér, és képet vetít
Jó dolog visszanézni a régi scifiket, rengeteget röhög az ember a földhözragadt gondolkodáson. Pl. Alfa Holdbázisban a computer minden adatot pénztárgépszalagon köpött ki, képernyő alig volt. Pedig azt a Star Wars után forgatták.
-
bigyo108
aktív tag
Üdv!
Adott egy készülék, Samsung U40 5000 széria, + erősítős lepke.
A vétel 95 -100 % , de a bithiba 25 - 200 .....
Ennyit tud a TV , vagy cseréljek antennát ?Köszi előre is a választ.
-
AdminGen
csendes tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Várom a fejleményeket és köszönöm az eddigi segítségedet!
Ha kell minta, akkor tudok adni, hátha előrébb jutunk. -
kori18t
tag
Tudnátok segíteni egy 40C650 kalibrálásában?Nagyjából belőttem, de azért jó lenne egy pontos beállítás.Érdekes, hogy - szerintem - nem igazán van különbség a film és normál mód között, ha mindkettőben a paramétereket ugyanolyan értékekre állítom.Fehéregyensúly, z-p eltolás, színek beállításához( zöld, vörös, stb.) lövésem sincs.
Halkan mondom, hogy a tv több, mint egy éve van meg, de még csak most foglalkozom ezzel - jobb később, mint soha
-
-
vinikorn
aktív tag
Különben hihetetlen mennyit fejlődött a technika. 2 centi széles LED tv-be mi mindent bele lehet tenni! Internetböngésző, Skype, 3D, tv felvevő, stb. Milyen tv-k lesznek 5 év múlva?
-
Tutu7030
veterán
válasz
vinikorn
üzenetére
Nem nagy belepiszkálás a másolásvédelem kiütése, mert csak kikapcsolásig marad memóriában.
Persze, ha belenyúlsz komolyabban( pl. ftp, az már árulkodó lehet, de erről úgy is szervizes fórumtársunk tud érdemben nyilatkozni). 
Engem roppantul zavar, hogy az új fw miatt már nem tudok belepiszkálni a tv-be.

-
válasz
AdminGen
üzenetére
A két videó más alkalmazással készült.
Az egyik Nandub-al, a másik VirtualDUB-al és eltérő DIVX 5-ös kodeket is használtak. De legalább kiderült, hogy nem a kettős hangsáv okozza gondot.
Maradjunk annyiban, hogy műszakilag hasonlóak
De találtam egy furcsaságot és szerintem ez is okozhat a gondot. Engem meglepett és nem is értem, hogy a meta adatokban H.263-at írtak ami nem DIVX.
És a TV-k... sőt még asztali médialejátszók mindegyike sem tuti, hogy lejátsza így, ha a metaadat alapján dönt.
A H.263-nak még nekem is utána kellett néznem.Kiváncsi lettem és ha hazaérek, akkor megnézek néhány divx filmet, hogy azokban is H.263 adat szerepel-e?
Egyébként passz. -
vinikorn
aktív tag
D6500 tv-n All Share-val csak kisebb méretű videókat tudok lejátszani a telefonomról, 1GB-os avi filmeket nem. Miért nem megy?
Ha adást felveszek külső merevlemezre ez milyen fájl lesz? Számítógépen nem lehet megnézni és konvertálni?
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
A faék kicsit jobb.
Lényeg végül sikerült, kár, hogy közben a belinkelt képmentések eltűntek.
..bár a videó végén (az egész kb 30-40 mp) a hang eltűnik, és csak síri csend.
Amúgy konkrétan ezt a videót szerkesztgetem. Itt megjegyezném, hogy ez 50 fps-el van, nekem mindenképp vissza kell állítanom 25 -re, különben nem játszható le a tv-n? -
AdminGen
csendes tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Szia!
Próbáltam egy msáik videó fájlt ugyanezzel a videókodekkel, de csak egy mp3 hangsáv van rajta. Ugyanúgy nem játssza le.
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 341 MiB
Duration : 42mn 16s
Overall bit rate : 1 127 Kbps
Writing application : Nandub v1.0rc2
Writing library : Nandub build 1853/releaseVideo
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format settings, BVOP : 1
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : 2 warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Muxing mode : Packed bitstream
Codec ID : DX50
Codec ID/Hint : DivX 5
Duration : 42mn 16s
Bit rate : 922 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 352 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.164
Stream size : 279 MiB (82%)
Writing library : DivX 5.0.3 (UTC 2003-01-24)Audio
ID : 1
Format : MPEG Audio
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Duration : 42mn 13s
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 58.0 MiB (17%)
Alignment : Split accross interleaves
Interleave, duration : 26 ms (0.65 video frame)
Interleave, preload duration : 499 msValami ötlet? Eléggé zavaró, hogy szerintem a TV technikai paraméterei szerint le kellene játszania, de mégsem teszi. Egy sorozatról teljes évadáról van szó, amit ez miatt 2x le kellett szednem feleslegesen.
-
Tutu7030
veterán
válasz
utánvétel
üzenetére
Egyszerű, mint a faék.

tsmuxerbe behúzod, demux opciót kiválasztod, csak a videó és audió fájlt hagyod kijelölve, mentés útvonalat beállítod, majd katt a startra.Majd mkvmerge megnyit, videó és audió belehúz, fps és a felbontás beállít(ha automatikusan nem történne meg)
majd az extra fülön jelöld ki, hogy ne legyen tömörítés( különben a tv nem fogja lejátszani!).
ennyi.tsmuxer a profil high értékre mennyit ír? Ha 4.1-től nagyobb, akkor az lehet a baj.
Ebben az esetben a tsmuxer General Trak fülön a Level legördülőben válassz pl 4-es értéket, és úgy csináld meg a demuxot. -
deakferenc75
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Csak átlagosan akarok tv-t nézni.Net, 100Hz, semmi ilyen hókusz-pókusz nem izgat.
Ami a lényeg, hogy hardveresen megbízható legyen, nem akarom, hogy rögtön a javításra váró tv-k közt legyen a raktáratokban
-
utánvétel
aktív tag
Elsiklottunk a kérdés felett. Tegnap ismét próbálkoztam, mert vennék egy Sony fényképezőt, amelyik szegénykém AVCHD be nyomatná a full hd-t, de hát ez a szerencsétlen tv nem kéri.

-
attamero81
senior tag
válasz
deakferenc75
üzenetére
Átlagos tv nézésre jó.De ha netelni akarsz akkor érdemes a 6000 szériát venni.Majd meglátod melyik jó.
-
deakferenc75
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Ok, köszi az infót.Akkor a 37"-est jegelem.Már csak a 32" és a 40"-es méret maradt, de félek, ez utóbbi túl nagy lesz a hálóba.Kiforrott szériák ezek a tv-k? ( típushibákra gondolok ).
-
vinikorn
aktív tag
A Samsung Galaxy S telefonomon vannak 1GB méretű .avi filmek. Ezeket nem tudom lejátszani All Share-val D6500 tv-n, csak kis méretű videókat. Van erre megoldás, hogy a nagy filmeket is le tudjam játszani a tv-n?
Köszi.
-
Flashget
félisten
Közszolgálati 3D csatorna indul

csak megérte a 100Hz-es tévét megvenni...bónusz 3D-vel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attamero81
senior tag
válasz
deakferenc75
üzenetére
A D5000-es széria 37"-os kijelzője egyedi a szegmensében.Ebbe a méretben csak full hd-s (AUO kijelző) kijelzőt szereltek.Ez régebbről való megoldás,ugyanis a Samsung nem tudta normálisan legyártani e kijelző méretet és a SHARP gyártotta kijelzőkkel kínálták őket.
erről a szériáról lenne szó,csak 37-ben.
De ha már 37-est vennél onnan nem sokra van a 40 colos.Másrészt a 37 colos egy elég elcseszett méret,mivel a legtöbb 32 és 40 colos tv amit használnak. -
szilacus
tag
Ha valakinek megvan a Samsung SDK progi ,feltenné valami elérhető helyre?
-
Tutu7030
veterán
válasz
vinikorn
üzenetére
Van trükk. Ha 1016 vagy régebbi firm van a tv-n.
-
vinikorn
aktív tag
D6500-el felvett adásokat hogy lehet kimásolni a HDD-ről és átkonvertálni? Biztos van valami trükk?
Köszi.
-
vlevi
nagyúr
-
vmaxter
tag
Feladtam a küzdelmet a Wi-Fi-vel kapcsolatban. Amíg nem szerzek be egy külső HDD-t, úgy döntöttem UTP kábellel kötöm össze a PC-t a TV-el. Tegnap este Jurasic Parkot néztem full HD-ban. K_rv@ jó, nagyon szép, akadás mentes. Azonban belefutottam egy újabb szopásba.
A Samsung All Share progi mellett a Windows Media Player is megoszt mappákat. Hiába kapcsolom ki az adott mappák megosztását, hiába törlöm a lejátszási listából a fájlokat, újra és újra ott figyelnek a MP listájában, a MP meg ott figyel a hálózaton. Egyetlen egy mappát szeretnék megosztani, ha a TV-n az All Share-t választom, alapból a MP megosztásait látom.
Hogyan tudom megtiltani a WMP-nek a megosztást!
-
frei34
csendes tag
Február elején vettem egy Samsung 46 D6570-es led tv-t. Otthon észrevettem,hogy hibás,ment vissza a boltba...(fűggőleges csíkok sötétben,a boltban nem lehetett látni).
Utánna 2 leddel még eljátszottam ezt,csak már el sem hoztam a boltból...
Aztán vettem egy D6900-es plazmát,ez úgy tűnik rendben van,nagyon szép kép van rajt.
Volt másnak is problémája ezzel a 65.. led sorozattal?
Tetszett volna pedig,de teljesen elment a kedvem is tőle.. -
deakferenc75
tag
Attamero81!
Külföldi teszt oldalakon a D5000-est 37" méretben jobbnak mondják, mint a 32"-est, mert nincs bevilágítás oldalról.Ez valóban tetten érhető/találkoztál már ilyen különbséggel?........akkor inkább 37"-est vennék és nem érdekel, hogy Samsung panel van-e benne.Köszi -
Flashget
félisten
válasz
leonaprofi
üzenetére
Amit mutattam az valódi 100Hz amit te az csak kamu 100Hz valójában 50Hz.
Azt írtad filmekhez kellene...a 3D pedig benne van minden valós 100Hz-es modellben a tavalyi D szériákban. 3D-t ha nem akarod használni nem használod attól még a valós 100Hz megmarad..tekinsd úgy ezt bónuszként adta a samsung tavaly
-
leonaprofi
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Nincs esetleg 3d nélküli,vagy hogyha ezt a funkciót nem használnám akkor is ez érné meg jobban?Kicsit körbenéztem és ezt találtam UE-40D5500,ez nem lenne jó?Köszi
-
Flashget
félisten
válasz
leonaprofi
üzenetére
-
leonaprofi
tag
Sziasztok!Tudnátok ajánlani egy jó 100 cm-es lcd tv-t,úgy 160 ezerig bezárólag?Inkább filmnézésre lenne,tehát legyen benne usb bemenet.Köszönöm előre is a segítséget.
-
jkruz
csendes tag
válasz
Dealer20
üzenetére
„Allshare on keresztül miért nem látom az m2ts illetve ts kiterjesztéseket a tvn?
ha pendrivera másolom akkor simán megy.de a gépen sem jelenek meg ha megosztom őket.
Valaki találkozott már ilyennel ???”D6500-am van, nekem is pont így működik. Valaki meg tudja mondani, hogy allshare-on
megosztva miért nem látja a tv az m2ts és ts fájlokat? -
attamero81
senior tag
válasz
Rolii16
üzenetére
Nem lesz szebb.Csak a hub-on több mindent talál meg.
De ha már itt vagyunk a témánál íme az észrevételem az okosítás terén.
A T-GAS6DEUC fash-el szerelt D sorozatú lapokat semmilyen formában nem lehet okosítani csak a T-GASDEUC flash-el szerelt lapokat és azt is java részt hardveresen. -
Rolii16
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Szia. Mi tortenik ha atalitom D8000-re a tv-t? Szebb lesz a kep? (12/2011-es UE40D6500)
-
istvanszucs
tag
Szasztok!
Sikerült összehoznom, hogy a C650-es TVm egy NFS-re menti a digitális kábel, földfelszíni sugárzású, vagy műholdas (tehát nem analóg és nem IPTV) adást, és a timeshifthez is az NFS-t használja, ráadásul úgy, hogy a felvett adás nem titkosított, akár Windows Media Playerrel is le lehet játszani.
Akit érdekel, mindent megtalál a SamyGO honlapon, a következő linkek alatt
(http://wiki.samygo.tv/index.php5/PVR_Recording_over_NFS_for_C-Series
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=12&t=2431&start=40 (titkosítás kikapcsolása)de szívesen segítek ha kell.
Üdv:
István -
delig
tag
válasz
Relaxing
üzenetére
6500-am van, ami kb hasonló a Tiédhez.
Az ARC működik akkor is, ha a médialejátszóját használod!
Ami tenned kell, át kell nyálaznod az erősítőd kézikönyvét, és azon is be kell állítani, hogy fogadja a TV jeleit. Másképp nem fog sztem menni.Nálam is be kellett állítani a Pioneer erősítőt ARC-képesre a menüben.
Sztem ott is nézz szét.
Rem segítettemJa igen: 2.0, 5.1, Dolby, DTS mind átmegy rajta. Akkor is ha PC-ről nyomod, csak akkor (legalábbis nálam) az erősítő nem képes azonosítani a jel milyenségét, és csak stereoban megy
-
Relaxing
tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Igen én is így gyanítom.
A kézikönyv ezt írja:
Az ARC funkció használatához olyan vevőberendezést kell a HDMI IN 2 (ARC)porthoz csatlakoztatni, amely támogatja a HDMI-CEC és az ARC funkciót.
Ugyanakkor:
Az erősítő csak akkor működik, ha a külső eszköz optikai bemeneti
csatlakozóját megfelelően csatlakoztatta a tv-készülék DIGITAL AUDIO
OUT (OPTICAL) csatlakozójához.
Ha a vevőegység (pl. házimozi-rendszer) be van kapcsolva, a hang a tvkészülék
optikai csatlakozóján keresztül hallható. Ha a tv-készülék DTV (légi)
jelet jelenít meg, a tv-készülék 5.1 csatornás hangot küld az erősítőnek. Ha
a forrás valamilyen digitális komponens, mint például DVD, és HDMI-kábelen
keresztül csatlakozik a tv-készülékhez, az erősítőből csak kétcsatornás
hang hallható.Nekem ez azt mondja ,hogy HDMIn a belső player nem ad ki 5.1-et de még 2.0-át sem tudok kiszedni belőle. Szerintem az a HDMI2 -es port nem kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az enyim nem

Sőt, ha a kiemelt módban is ugyanazokat a paramétereket állítod be, ott sem lesz különbség.