Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makosx
csendes tag
A másik az EPG!
A kérdés, hogy a UPC által jóváhagyott tipusokon (samsung ami benne van a listájukban) működik-e az EPG ékezet helyesen.
Van aki olyan készülékkel rendelkezik ami megfelel a fentieknek! -
air
nagyúr
válasz
attamero81
üzenetére
Úgy látszik te nem tudod jól. Én nem 540 soros, LG-féle interlaced 3D-ről beszéltem, hanem a Samsung "csoda" HalfHD 3D-jéről, amit a D6-os széria produkál. Aktív létére csak 540 sorban jeleníti meg a képeket 3D módban. Már jó ideje mondjuk itt, hogy az LG és a többi gyártó passzív 3D-je közel sem olyan jó, mint a Samsung aktív 3D-je, leszámítva a D6-os szériát.
Olvasd el ezt vagy ezt a cikket!!
És szerintem szégyen, hogy ezt Samsungosként nem tudod.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Szüleim ocska tv-je bedöglött s szeretnék venni nekik egy 32-es lcd-t, mit tudnátok ajánlani? Az ár jo lenne ha a 70-80ezret nem haladná meg. Eddig a D450est illetve a D550-est nézegettem, elég jonak tünnek.
Segitségeteket elöre is köszönöm. -
sunci_02
aktív tag
Több webshopban kezd elfogyni a D széria. Pedig én 40D6500-öt akarok venni, és nem megy le az ára...
Félek ki fogok csúszni az időből, mint a c650-nél... lehetne valami kis akció.. Tudtok valami jó olcsó helyet? a kalocsai bolton kívül? -
attamero81
senior tag
A 540-es sorra visszatérve nem jól tudod.A D6500-as nem váltósoros,mert a váltósoros 3D az passzív.A Samunál pedig aktív van.Inkább az LG-re gondoltál a váltósoros megoldásra.
A másik.
Ma részt vettünk oktatáson ahol taglaljuk az E szériás alaplapokat.Több olyan változás van ami pozitív vagy negatív.Az első és legfontosabb,hogy 2 magos procinak emeltebb az óra jele és egy ECO-P proci vagyis energia takarékos.A másik,hogy a lap memóriáját kibővítették 1 GB ddr3-ra ami előre lépés a 512 MB-hez valamint még a D-nél 1333Mhz volt az órajel,addig az E-nél ez már 1866Mhz.Az első modding dolog amit észre vettük,hogy a e5300-tól egészen a e6800-ig ugyanaz a lap felépítése.Csak szoftveresen különbözik a lap.Az emanuálban is van változás,de titeket mezei felhasználokat nem érint.Röviden ennyi,ha lesz még valami illetve fontos úgyis megosztom veletek. -
Tutu7030
veterán
válasz
Makosx
üzenetére
Valamilyen kis hdd (esetleg ssd is jó lenne?). Nekem jelenleg egy 2,5-ös hdd van a tv-hez, de pár hetente "eltűnteti" a tv. Újra kell formázni, és akkor megint használható.
De kb 1 éve vettem egy ilyent a madarasban, akkor akciós volt 10ezerért.
Ez is bőven elég lenne, csak most más munkára van befogva.
-
Makosx
csendes tag
Sziasztok!
PVR-hez milyen adattárolót ajánlotok, mert vettem egy kingston 16 GB Datatraveler 109 tip. pendrivet, de a TV azt mondja, hogy nem tudja használni a timshift-hez.
-
-
voriand
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
iPhone-ról is kiküldhető a kép egy Samsung LED TV-re esetleg? (C6500)
-
Andie
őstag
válasz
voriand
üzenetére
Ha az MKV tényleg több hangsávot tartalmaz, akkor a tools gombra felugró alsó menüsor jobb oldalán (jobbról talán a harmadik?) ikon egy kis hangszóró. Ott tudsz a hangsávok közt váltani. Mellett a kis alulvonás jel, az a felirat. Ha szürke (disabled) a hangszórós ikon, akkor nincs több hangsáv, csak 1. Ekkor kell az mkv mellé a .ac3 vagy .dts file, ami a + hangsávot rejti.
oh.
sityupityu: köszi. aszittem azér ezt már megoldották, hát semmi extra nem kell, csak hogy ezt a 800x480-at másodpercenként 20-25x átlője. Gondolom belső hálón nemgond... Na majd. -
-
voriand
csendes tag
-
voriand
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE46C6500-as LED LCD TV. Remekül viszi az 1080-as HD .mkv-kat, ezzel nincs is probléma. Kérdésem az lenne, hogy általában ezek az .mkv ugye dupla hangsávval jönnek (jellemzően magyar szinkron AC3, angol eredeti pedig DTS), ezek között hogyan tudok váltani? Eddig nem sikerült rájönnöm...
Köszönöm előre is.
-
Andie
őstag
Srácok, van-e már valami jó kis app / lehetőség, hogy az aláírásomban szereplő okosteló képét kitegyem az aláirásomban szereplő okostévére?

(már vezeték nélkül ofkoz, vezetékem már van, dehát az nem túl menő
) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm, bár nem hiszem, hogy komoly befolyásoló tényező lenne. Szívesebben venném ezt a TV-t olcsóbban, 3D nélkül.
-
vinikorn
aktív tag
Azok a Samsung appok amik jók a Badás telefonokra azok jók a Samsung Smart tv-kre is?
-
air
nagyúr
válasz
attamero81
üzenetére
Nem szép? Hát ha egy full HD kijelzőn a sima SD tv adásnál is gyengébb felbontásban jelenik meg a kép, akkor a "nem szép" egy roppant enyhe kifejezés. Persze értem én, véded a mundér becsületét.
Érdekes, hogy a proci miatt ne lenne képes full HD-re 3D-ben? Itt már néhányan többször is kivesézték, hogy a problémát a panel elégtelensége okozza. Nekem a birtokomban van egy email a Samsung üfsz.-tól, amiben nem hivatalosan, de elismerik a D6xxx 3D hiányosságát. -
cneref69
tag
40D5000 boldog tulaja vagyok, az árérzékeny kategóriából, ennyi pénzem sem volt TV-re.
Olvasgatom a fórumot, sok okosságot találtam, de a számomra egyetlen fontos kérdésre nem találtam megoldást.
Megoldható-e erre a TV-re a PVR ?
Próbálta valaki? Esetleg leírást találok, ha igen? -
Flashget
félisten
válasz
AttyVin
üzenetére
nem a mérettel van a baj...
az írás sebességgel.egy ilyet vettem 8GB-os és rendesen vesz is fel.
25MB/s Read and 10MB/s Write -
AttyVin
aktív tag
No, és mi a helyzet a HDD-kel?
Azoknál mire érdemes figyelni a PVR esetében?
Nálam egy 500 GB-os Toshiba HDD működik a lejátszásnál (persze lassan tölt be), de felvételhez még nem próbáltam.
-
makjani
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek 46"-ban Samsung D6100, D6500 vagy Sony EX720? Képminőség érdekel kizárólag! A válaszokat előre is köszönöm!
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Van két darab Samsung ssg-3100GB 3D szemüvegem. ami a Samu oldala szerint a 2011-es modellekhez jó. Szerintetek használhatóak ezek Samsung UE32ES6560-nal, ami elméletileg 2012-es?
-
air
nagyúr
válasz
attamero81
üzenetére
Ez hülyeség. Bizonyított tény, hogy a D65xx megfelezi a forrás eredeti sorfelbontását 3D módban. Vagyis ha a forrás 1080i akkor a 6-os széria csak 540 soros felbontásban jeleníti meg a képeket.
Nem értem, hogy a 7-es és 8-as széria miért csak próbálkozik. Azok kirakják a teljes képet 3D módban, a 6-os meg nem. -
Mondjuk itt a sebességnél is vannak érdekes dolgok. Papír szerint ha jól tudom a tárolóeszköznek legalább a 15 Mb/sec adatátviteli sebességet kell tudnia hogy működjön,viszont nekem van egy 8Gb-os Pqi pendrive-om ami max 7.5 Mb/sec sebességet produkál és mégis működik vele a PVR.
Ezt még JoeYi is lejegyezte a Tudástárba mint érdekességet. -
válasz
TazLeacher
üzenetére
A D sorozatnál biztos hogy nem.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Rászántam magam az ruSamsung-os "frissítésre" és úgy tűnik sikerült is az átállítás (D5500).
A PVR elméletileg működik, de mindkét USB - amivel próbálkoztam - formázása után, a PVR indításakor "Az eszköz nem alkalmas a felvétel vagy a Timeshift funkció használatára" hibaüzenetet adja és a lehetséges teszteket sem tudja lefuttatni...
Lehet, hogy túl kicsi a tárolókapacitás? Mekkora USB-vel érdemes próbálkozni, mert ezek csak 4 GB-osak?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Én úgy olvastam, hogy már 65xx széria is. (A 61xx még nem...). Vagy rosszul tudom?
attamero81:
Köszönöm a választ. A kép különbségei csak 3D-ben jönnek elő a 7-es és a 8-as széria javára, vagy már 2D-ben is "szebbnek lájuk"? -
attamero81
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Fogalmazzunk úgy,hogy próbálgatja.Így pontosabb.
-
-
attamero81
senior tag
-
syler123
veterán
EZ a felhősödés mizéria akkora hülyeség, csak tesztképeken látszik, de ki az aki azokat bámulja? Én nem rég vettem meg a ledes d5500-at és nem tapasztalok felhősödést, xbox 360-al hajtom, t-home sat tv, meg hd sorozatok pendrive-ról. Meg youtube stb. Direkt meg sem néztem a teszt képeket, mert utána biztos idegelne, hogy van felhő, de ha azt nem lesitek meg nem venni észre...
A lényeg ezzel nem kell senkit sem elbátortalanítani, mindenki lesse meg maga.
Jó mondjuk lehet a kis méret is közrejátszik ebben
(32") -
Zoty4
őstag
válasz
attamero81
üzenetére
akkor d7000, d8000et nincs is értelme venni, mert jobb a 6500as?
3Dt nem csak a 7000 és 8000 tud rendesen kiadni? a 6500 meg butit a képen? -
smobika
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Szia ! Köszönöm gyors válaszodat ! Pest megye : Aszód
-
attamero81
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha tv-t akarsz venni akkor a D6500-as széria a legjobb.Innen felfele nincs változás tudásilag csak a kijelzők vezérlése módosul.A D6500-ast azért ajánlom mert valós 100 Hz.A D7000-es 50 Hz és abból konvertál fel 120 Hz-re HD-nál,a D8000-es szintén 50 Hz-es csak ez HD-nál 120 Hz-re,3D HD-nál 240 Hz-re konvertálja a valóságba.Ennél többet nem tud sajna.A 200,400,800 Hz-ek kamuk.Soha a büdös életbe nem tudnák létre hozni.Az E szériában is csak annyi a változás,hogy a 7-8 szériában két magos butított 2.generációs Celeron van,ami a 3D HD megjelenítésnél segít a kép háttér tiszta,elmosódás mentes megjelenítéseben.Ezen felül már a hang vezérlés,kéz vezérlés miatt is kellett,mert a régi konstrukció kevés volt.
smobika:Igen van egy "okos" távirányítom.Merre valósi vagy?
-
smobika
tag
szia Attamero81 ! Szeretném megkérdezni hogy úgytudom rendelkezel olyan távirányitóval, amivel meglehet oldani a tv-men ami UE40D6000-ES 1018-AS SW van rajta és szeretném ha működne a PVR-funkció de sajna a service menübe nem tudom a modelt átállitani ! Válaszodat előre is köszönöm !!! Szia
-
lacalama
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Kösz a választ attamero81! Akkor nem kezdek bele.
A 1018-as Samygo-s témában esetleg tud valaki segíteni?! Most is a hajam tépem, mert nálunk a DVB-T jel olyan szinten inog, hogy felvétel közben lefagyott a számítógépes programom. Ha a tv-én tudnám felvenni az F1 közvetítéseket sokat segítene.
Előre is köszönöm a hozzáértők segítséget!
-
TazLeacher
nagyúr
Szerencsére nincs baja a TV-nek, és nem most rögtön gondolkodom, mindenképpen várnék még, pont, ahogy írtad, a kiszórásig. Csak elkezdtem nézegetni, hogy egyáltalán mennyi mostanság egy ilyen TV.
Ha a 400hz nem valós, akkor gondolom az enyém 200-a sem...bár tényleg nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja a képet.
De akkor lehet tényleg jobb lenne egy 7 vagy 8 szériásat venni. Bár megmondom őszintén már néztem plazmát is...nem tudom. Azért köszi.
-
PH.User
tag
Mit gondoltok mi lesz a legjobb a 46"-os D7000-nek?
És mikor lesz érdemes megvenni,amikor még van,és már relatív olcsó? -
JoeYi
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
nem ismerem a B8000-es szériát, de a D szériánál "nagy" újítás volt az edge led bevilágítás. Ettől sokkal vékonyabb lett a TV, cserében pedig megjelent a felhősödés effektus. Namármost ha jól tudom D7000 és felett aktív mátrixos a megvilágítás, nem edge led, így azoknál sokkal visszafogottabb a felhősödés. (teljesen sötét jeleneteknél átszűrődik változó erősséggel a háttérfény)
6500-as 400hz-es CMR-je kamu. Valójában csak 100 Hz-es panel van benne, a 400Hz pedig szoftveres köztesképkocka beszúrással jön ki.
Ha szerencséd van erre téved olyan aki B8-ról váltott D6-ra, mert csak az ő véleményére lehetne építeni, nyers számok alapján nehéz lesz.
Én azt javaslom tartsd meg a B8000-et ha nincs baj vele, majd augusztus/szeptember környékén csapj le a raktársöprés kapcsán megjelenő D7-D8-ra.
-
TazLeacher
nagyúr
Egy B8000-es LED-em van. Továbbra is gondolkodom a nagyobbra váltáson, de nagyobb méretben már nem tudnám megfizetni a 8-as szériát. Egy dolgot nem szeretnék: képminőségben visszább lépni.
Tehát a kérdésem a következő olyanokhoz, akik szakavatottak a témában:
Az eltelt 2 év alatt fejlődött annyit a technika, hogy simán hozza a D6500-as széria a B8000-es szintét? Megnéztem a fórumtárs táblázatát, amiből azért elég sok minden kiderült számomra.Pl.: a D8000-esem 200 Hz-es, az új 6500-as már 400...viszont amire nem találtam magyarázatot, hogy mi az LCE és az Advanced Pictures és ezek milyen hatással vannak a képre, illetve abban az időben is volt-e már a TV-kben ilyen? Mert ez az egyedüli dolog, amiben jobbnak tűnik D6500-as szériánál a 7-es és a 8-as. Árban viszont elég komoly különbség van (persze ahhoz adnak szemüveget is...)
-
vinikorn
aktív tag
Magyar fejlesztők készítenek alkalmazásokat a Samsung App-hoz?
D6500 tv-re számológép alkalmazás nincs a Samsung Apps-on?
-
lacalama
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Ha jól értem, akkor még ha fel is vesz, nem fogom tudni lejátszania felvételt.
-
lacalama
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Ez mit jelent pontosan? Engedélyezhető és működik, vagy felejtős?
-
attamero81
senior tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
A monitor tv-knél az "A" sorozat nem összetévesztendő a tv szériás "A" sorozattal.A T22A300-as és táraiban egy D5000 vagy D5500 szintű panel van.A flash progijában van apró változás,de ezt a felhasználó nem érzi.A lenne olyan kijelző a tv méretben,mint a monitor esetében akkor nem lennének ekkora input lagok,mint amik ismertek.
-
-
lacalama
csendes tag
Egy kérdés. Most lehet elég sok helyen elérhető áron kapni LE32D551- es lcd tv-ét. Ebben aktiválható a pvr funkció? Attamero81 te biztosan tudod a válasz. Természetesem ha bárki biztosat tud, ne fogja vissza magát. Köszönöm.
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz
Airforce01
üzenetére
Fogalmam sincs. Én csak egy d6570 tv-n próbáltam. Nem tudom, hogy azon a monitoron van e egyáltalán lan csatlakozó, és a program alkalmas e az "A" sorozat vezérlésére.
-
attamero81
senior tag
Na itt is a megoldás.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Airforce01
üzenetére
ruSamsungTVCommunicator
Ezzel kiválthatod a szervizes távirányítót. Csak előbb az első használatkor engedélyezni kell a tv-n, hogy ez a program is működhessen hálózati távirányítóként. (bekapcsolt tv esetén a programban pl nyomsz egy hangerő állítást, akkor meg fogja kérdezni a tv, hogy engedélyezed e az eszközt)Utána tv kikapcs, majd szervizmenübe belépsz a tv saját távkapcsolójával, ha megvan, akkor elindítod a pc-n megint a rusamsung alkalmazást (kicsit lassan indul néha), majd nyomsz neki a rusamsungban egy "Factory" majd utána egy "3Speed" gombot. Onnantól nincs letiltva a típus választó opció a menüben.
-
attamero81
senior tag
válasz
Airforce01
üzenetére
Ezt csak kifejezetten a gyárban használják.Ezt mezei halandó soha a büdös életbe nem kaphat meg.Esetleg egy szervizes ismerős vagy cimbora segíthet benne.
-
Airforce01
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
És nem lehet ilyent beszerezni?
-
attamero81
senior tag
válasz
Airforce01
üzenetére
az messze van tőlem nagyon.ÉN kb. csak oda 450 km-re van.
-
Airforce01
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Mosonmagyaróvár
-
attamero81
senior tag
válasz
Airforce01
üzenetére
Hova valósi vagy?Ha nem vagy annyira messze akkor esetleg én átállíthatóm.
-
Airforce01
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Oké, köszi az infókat. Ílyen távot hol, vagy hogyan lehet beszerezni? LG tv-nél, ha jól tudom egy spec mp3-as file-vel megoldható infra LED-re kötve.
-
Dealer20
tag
Ma azt vettem észre D6100 on
Ha bármilyen widgetet kicsomagolsz pendrivre és rádugod kikapcsolod majd vissza a tv t megjelenek a widgetek

-
JoeYi
őstag
nemtudom láttáok-e, de 1018 -as firmwarehez is van Samygo. Persze még veszélyesebb manőverekkel mint eddig, szóval csak óvatosan: [link]
-
JoeYi
őstag
válasz
nightshadow
üzenetére
beraktam a hozzászólást a tudástárba
-
attamero81
senior tag
válasz
Airforce01
üzenetére
Akkor leírom,hogy tiszta legyen.Az FW-nek semmi köze az állíthatósághoz csak annyi,hogy a saját gyári távirányítója nem állítja el a modell nevet.A factory-s távval akármikor el és vissza lehet állítani.A komolyabb frissítéseknél ahol a LAN-on keresztül megy ott már számít az FW,de igazából annyira nem,mint amennyire gondolják itt sokan.A Samsung-nál mindig azon dolgoznak,hogy lehető legtöbbet adják az embereknek,de ezen kívül mindig van kibuvó.(samygo)Sajna bizonyos esetekben néhány maszek megoldást eltüntetnek vagyis nem eltüntetik,hanem szoftveresen nem engedi a használatot.Pl.,mint ha a számítógéped nem tudná a adobe flash playert kezelni.Minden FW változás szoftveres változás.Legfőkébb a HDMI beállíthatóságán,kijelző LED vezérlésén,illetve a frissítési tendencián változtatnak.A smart hub-on már kicsit bonyolultabb,mert a sok licensz díj és annak engedélyezése miatt mindig változni fog.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Amúgy nem mi kapcsoltuk be először a tv-t, hanem bolti kiállított darab volt, azért is kerülhetett üzleti üzemmódba.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Hálás köszi.
-
nightshadow
veterán
válasz
utánvétel
üzenetére
Amikor először bekapcsoltátok a tévét, akkor megkérdezte, hogy Otthon vagy Üzlet Módba kapcsoljon-e a tévé, s az Üzletet választottátok az Otthon helyett.
Visszaállítás: „Ha a tv-készülék Üzlet mód üzemmódban van, 30 percenként
visszaállítja a hang- és képbeállításokat az alapértékekre. Változtassa
meg az Üzlet mód üzemmódot Otthon módra a Plug & Play (Kezdeti
beállítás) eljárással. A SOURCE gombbal válassza ki a tv üzemmódját,
majd lépjen a MENU → Rendszer → Plug & Play (Kezdeti beállítás) →
ENTERE opcióra.” -
utánvétel
aktív tag
A napokban üzemeltük be a barátom D6100-as Samsungját, és a bal felső sarokban időközönként megjelennek különböző logók: full HD, smart tv,stb.
Hol lehet ezt az opcíót kikapcsolni, mert eddig nem talátam meg? -
Airforce01
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
És ez visszaállítható? FW független, jelenleg a legfrissebb van rajta.
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung LE32C450-es LCD TV és egy Samsung HT-D355 házimozi.
A problémám az lenne vele, hogy össze vannak kötve HDMI-n, viszont a TV-ről nem viszi át a hangot a házimozira, pedig kiírja, hogy csatlakoztatva és mutatja is, ha hangosítok, viszont még sem szólal meg.
Mi lehet a probléma? -
attamero81
senior tag
Jövőhéten érkzik az első szállítmány 55 colos tv-k.Igény szerint be tudok szerezni 60"-ost is és plazmát is.Szigorúan 50 col fölött szerzek be tv-t.Ha úgy látom,hogy megéri 46"-ba is akkor hozok azt is.A fizikai méret nálam 64ES7000.E felett még az országba se nagyon találtok.
-
attamero81
senior tag
válasz
Airforce01
üzenetére
Kezel vinyót,de át kell állítani.A D5003 panel van benne.Csak át kell állítani 5800-ra és már nézheted is a vinyóról a filmet.A legjobb dolog az benne,hogy nincs amper határa,mint sok más tv-nek.
-
PH.User
tag
sziasztok!
Az új E8000-est nem lehetesz kapni az X talppal csak ezzel a csúnyával amit most kitaláltak?Szerintem pocsék és bűnronda! -
adoks
aktív tag
válasz
bubimaci
üzenetére
Pc-n valamilyen particionáló programmal, kétfelé particionálod a vinyót.
Pl. Partition Magic,Partition manager stb. Rengeteg ilyen van.
Ha nincs más megcsinálhatod a windows lemez-kezelő szolgáltatásával is.Utána megformázod valamilyenre, tök mindegy mire mert a tv úgy is átformázza XFS-re.
Rádugod a tv-re, megformázza és kész.
Nekem 62GB os partició van erre a célra és eddig mindig elég volt.
Nem tudom mekkora vinyót akarsz megosztani, de szerintem 100-150 giga
mindenre elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt még JoeYi is lejegyezte a Tudástárba mint érdekességet.

(32")