Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
-
Akelaus
senior tag
-
Dottorei
tag
Orosz tol egy japó nevű francia bandától angolul
ALEX TERRIBLE - GOJIRA - SILVERA (COVER) [link] -
Dottorei
tag
Get The Shot - DEATHBOUND ft. Rob Watson from Lionheart [link]
-
Ellia
addikt
-
Voy15
tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Nyereményem egy új In Flames nóta:
IN FLAMES - State Of Slow Decay -
Dottorei
tag
SOULFLY - "Scouring The Vile" feat. John Tardy (OFFICIAL TRACK) [link]
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Wow, azért az nem gyenge
Ez így napi szinten is jól látható mennyiségű zenével töltött óra, ha jól sejtem. A "jé, ez korábban nem is tetszett ennyire" effektus nálam is be-bejön.A keddi show és utána a pár nap nagy tanulsága, hogy többet kell koncertre járnom. Meg az, hogy a Senjutsu borítója remekül működik Teams-háttérként

-
Van par egyuttes, akikkel ezt rendszeresen, legalabb evente egyszer eljatszom (Maiden, Priest, Queen, Manowar, Rammstein, Metallica igy hirtelen, ex has), de csinaltam mar Thy Catafalque-kal, Rainbow-val, Pink Floyd-dal, Myrath-tal, Iced Earth-tel, Zeppelin-nel es Sabbath-tal is, oriasi idoutazas tud lenni es kevesbe ismert gyongyszemekre, is ralelni, uj kedvenceket avatni
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ez a diszkográfiás gondolat szöget ütött a fejembe. Kb. a felénél tartok
-
Bjørgersson
félisten
Grand Cadaver - Into The Maw Of Death
Mikael Stanne death bandája.

-
james001
veterán
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
A lehúzásokra én is harapni szoktam, de ez nekem nem tűnt vészesnek. 500 pénz volt egy 0.5l-es szénsavmentes víz, a leírtak szerint 1000 egy sör - ezek ma nem számítanak durva áraknak.
A "nem lehet bevinni sajátot" dolog nekem sem tetszik, de annak van egy másik aspektusa az anyagin kívül - az irdatlan méretű szemetelés, amit az emberek ilyenkor csinálnak, meg a műanyag palackokat dobáló parasztok, akiből még így is volt 1-2. Elvileg ebbe az irányba törekszik az egész re-pohár rendszer is, az más kérdés, hogy a műlödésén lehetne csiszolni.
Az árakba meg semmiképp ne építsék be, sokkal jobb, ha transzparens. -
Dilikutya
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
De pont ez az, hogy a jegybevételből a bérbeadó helyszínnek nem jut valószínűleg. Nekem meg az 1000 Ft-os sört ne építsék bele a jegybe, mi van, ha kocsival megyek inkább, ami a keddi nap után elég sanszos, arról a pár sörről le tudok mondani. Azt tudtam, hogy a Nyugatiig nem szabad bemennem vonattal, mert a Kálvin térig vadászhattam volna a metrópótlót, de arról szó sem volt, hogy a működő vonalszakaszokon is metrópótló közlekedik este 9 után. Aztán meg Kőbányán az utolsó 10 percben írták ki, honnan megy a vonat, addig meg idegeskedjen a paraszt, hogy a menetrend szar a neten, és kiad a rendszer nem közlekedő vonatra jegyet, mert valami menetrendváltozás van, vagy Kőbánya szar. Vagy én vagyok bizalmatlan a Mávval, meg még vagy egy tucat vonatra várakozó. Hogy a kőbányai állomás hogy néz ki, milyen alakok vannak ott, abba ne is menjünk bele. Odafele meg nem ment a klíma az IC-n, ablakot meg azon nem tudsz nyitni, ha akarnál se. Botrányos a Máv színvonala, amit csak tetéz az igénytelen utazóközönség.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én azzal egyet értek, hogy ne vihess be semmit, magának a helyszínnek a büféből van bevétele (+ a rendezvényhez a bérleti díj). A jegybevétel szerintem teljes egészében a szervezőé, vagy ha olyan a megállapodás, részben a zenekaré. Amúgy ha nevetséges a 990 Ft-os Dreher, akkor a Múzeum körúton a Soproni 1500-ért mi?
Vagyis 3 éve volt annyi, most simán lehet 2000. Jót szörnyülködtem rajta, aztán ittunk a Kálvin téri Monyóban 1200-ért rendes sört. 
-
-
Dilikutya
félisten
Valamikor 6 körül érkezhettem, póló viszonylag gyorsan, 2-3 ember után, és kva drágán lett is, az első sörre már várni kellett akkor is vagy 10 percet. A második sörre már elment a két nyitó banda közti szünet + a Shinedown első 1-2 száma. Több ló nem indult.
A Shinedown végén mikor még nem szállingóztak ki a népek, gyorsan kiszaladtunk, de kint tele volt olyanokkal akik be se jöttek az előzenekarra, hagytuk is a fenébe, inkább visszanyomultunk a jó helyünkre.
Amúgy nem értem, miért nem folyamatosan csapolnak, és futószalagszerűen adják is ki, a habja se megy le a sörnek, már van is gazdája, itt úgyis mindenki azért áll sorba. 990-ért mondjuk még max egyet ittam volna a 300 Ft-os Dreherből.
-
Voy15
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Fasza lehet :D
Shinedown közepe felé kimentem, hogy szerzek sört, meg esetleg veszek polót, de az egész annyira esélytelen volt, hogy hagytam is a francba.
Az egész show alatt 1 sört tudtam venni, mindjárt érkezéskor, mert akkor még alig voltak.
A normál állóhelyen bezzeg volt söröspult, és állítólag ott nem volt nagy sor. Kár, hogy a végén fedeztem ezt csak fel, bár ahogy a valtonos fazonokat ismerem simán csak kicsesztek volna a sima állóhelyről, a kiemelt karszalagommal :D
Nemértem a kiemelt részre miért nem raktak egy pultot, mondjuk a túloldalra, ott úgyis szellős volt.gbors:
Én vice-rozét vettem a feleségemnek és hátul a pultos lánykák nemigazán tudták eldönteni hogy akkor az most fehér borból vagy rozé borból van
Adom nekik a re-pohár tokent, hogy ne számolják fel, de nem vették el, szerintem azt se tudták mi az.
Nézem a számlát a végén: házmestert ütött a gépbe (ami amúgy nyilván drágább mint a vice, mert több benne a bor), plusz felszámolta a poharakat.
Jól van akkor... Hagytam az egészet a fenébe, mert nem akartam feltartani a sort.De amúgy ja, én is sz*rok rá, de szomorú, hogy még mindig itt tartunk.
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
És amikor végigállod a sort a pultnál, és közlik, hogy elment az áram?
10 percet vártak a "technikai szakértőre", akik bemászott minden alá, aztán kihúzott és visszadugott egy konnektort. Pénztáros lányka további 1 perc, mire detektálta, hogy jé, van áram. Ezután kérdeztem, hogy van-e nem hűtött ásványvíz, mire mondta, hogy nincs, de pénztárgéppel együtt a hűtőből is elment az áram, úgyhogy az sem hideg, ami benne van 
Szóval ja, idegesítő részletek akadtak, ide lehet még venni a magashangzást (ill. annak teljes hiányát) is - de igazából lesz**om, nagyon kellett már egy ilyen koncert
-
james001
veterán
válasz
kristof123
üzenetére
Kurva jó lett. Hallani lehet a Reverence meg IRE hangzást,plusz egy kis újítást is. Remélem lassan új album is lesz,már 4 éve epekedek egyre tőlük,a Reverence óta ugye

-
Voy15
tag
Zseniális volt az első pillanattól az utolsóig.
Ez volt kb a 14-15 Maiden koncertem szóval túl nagy meglepetések nem értek, tudtam mire lehet számítani.
Az összes dalt (A senjutsusok kivételével) hallottam már élőben akár többször is, de hihetetlen, hogy ezekben a régi dalokban még mindig mennyi energia van és mennyire élvezettel játsszák el 23.000.000 alkalommal is.
A senjutsus dalok nagyot mentek (számomra) és a Writing on the wall refrénét kb ordította mindenki körülöttem, nagyon koncertsláger szagú szerzemény lett.
Fogjuk ezt még hallani élőben, más Maiden turnén.
Ami viszont beárnyékolta a tegnapi napot az a körítés volt (már megint).
Hihetetlen, hogy 2022-ben még mindig nem megoldott az, hogy 5 percnél tovább ne kelljen sorba állnom sörért egy ekkora eseményen.
Hihetetlen hogy mindig ezek a bunkó faszkalap valtonosok biztosítják az eseményt és mindig kritikán alul. -
válasz
Peterhappy
üzenetére
Elképesztő, hogy egy alapvetően hasonló ízlésvonulaton belül milyen mennyiségű apró különbség tud felbukkanni
A következőket csak just for fun írom le, vita vagy győzködés szándékát teljesen nélkülözve:
- Nálam a Bruce Mk2-es inkarnációval kényelmesen a Matter of Life and Death a legjobb lemezük, jobb, mint a BNW
- Jellegzetes Maiden-szokás, hogy az új lemez első 2-3 nótájával kezdenek, szinte minden lemezturnén ezt csinálják (OK, ez nem volt lemezturné, de félig). A Senjutsu reményeimnek megfelelően nagyon odab***ott nyitásként, bár a 8 perc élőben kicsit sok volt belőle. A Stratego tökéletes folytatás volt - nem egy újító mozgalom, de koncertre ideális, bombasztikus refrénnel...
- ... viszont nekem a Writing on the Wall nem tetszik. A közönség reakciójából ítélve, ez magánjellegű probléma
- A Sign of the Cross tipikus Harris-epic, heavy metal műfajban meglepően jól összerakott dramatizációval - viszont szerintem túl hosszú egy ilyen koncertre, ha valaki nem kimondott rajongója a nótának, akkor annak kicsit leült a dolog közben.
- Clansman hasonlóan
- Aces High a végén azzal a díszlettel - na ott leraktam a hajam
A csípőprotézises sztoriról nem is tudtam, hát hiába, 60 körül már jönnek az ilyenek. Ahogy Terry Pratchett fogalmazott - ha ennyi idősen reggel úgy kelsz fel, hogy semmid nem fáj, akkor valószínűleg éjszaka meghaltál

+1 móka: előre nem voltam nagyon rápörögve a koncertre, ha lányom nem rágja a fülem, akkor vszleg kihagyom. Azóta viszont teljes Maidenity van, délelőtt munka közben 3 lemezüket meghallgattam, ha ma este lenne még egy buli, egészen biztosan mennék arra is

-
Dilikutya
félisten
Jó volt.

Szépen megtelt a lelátó is, színpadhoz közeli végeken volt foghíjas picit, a küzdőtér meg szerintem tömve, a koncert előtti napokban normál állójegy már nem is volt.
Előzenekarok. a Lord Of The Lost nekem totál ismeretlen volt, ilyen enyhén indusztriál/new wave metal, kb. mintha a Depeche Mode bedurvulna. Fura volt, nem igazán illettek ide, de amúgy nem volt rossz.
A Shinedown szinte mindent eljátszott, amit nem ismertem, volt egy kva jó lemezük (a koncert utolsó negyede arról ment talán, jobb is volt az elejénél), és azon el is lőttek mindent, amit tudtak sajnos, úgy érzem.
A Maiden meg a Maiden.
Első rendes koncertem, engem meggyőztek a DVD-k után így is, ha tudok, legközelebb is megyek. Feltéve, hogy nem megint Sziget vagy Volt lesz, bár nézve, hogy milyen szépen megtelt a Groupama, szerintem nem kell erőltetni a fesztiválfellépéseket. Setlisttel nem sokat variáltak, de ezen mondjuk nincs is mit csodálkozni, ez lényegében szinte már színház, profi előadás, kevés lehetőség van rögtönözni, spontán dolgokat kitalálni. Méret, fények, látvány tekintetében kb. ez az a nagybetűs koncert, amire kb. asszociálni lehet, ha az ember grandiózus rockkoncertekre gondol.És gyerek kérdés: egy barátommal pont ezt beszéltük, hogy mi el se fogjuk tudni vinni a gyerekeinket azokra, amikre mi is járunk/jártunk, mert már mi is olyanokra járunk, amikre akár a mi szüleink is mehettek volna (38 vagyok). De mondjuk 10 év múlva nem lesz már Iron Maiden, Dickinson 63, Nicko 70, a többiek 65-66 évesek. Rossz belegondolni, de ezeknek a zenekaroknak ilyen tempóval még 1-2 évük lehet, 70+ évesen ilyen pörgést kevesen bírják. Mick Jagger igen, de őt fiatalon tartják a nők.

-
Nekem a Hell on Earth az egyik legnagyobb kedvencem, sokszor hallgatom a lemezt edzés közben (~90 perc), mindig úgy kezdem, hogy előbb a legutolsó számra ugrok

Én mondjuk imádom az epikus műveket, reggelig tudnám sorolni az ilyen kedvenceim, de nem untatnálak most benneteket evvel.
A Brave new world után nekem egyik lemez sem jött be teljesen, mindegyiket sikerült "jóra" hallgatnom, de egyik sem volt letaglózos - a Senjutsu igen.A mókás, hogy nekem épp az első két dal nem ül annyira, jók, de nem tökéletesek, számomra mókás, hogy épp ezzel kezdődött hát a koncert. a Writings on the wall viszont irgalmatlan nagy nóta és sejtettem, hogy koncerten bitang jól fog szólni, de minden képzeletemet felülmúlta

Ha már epikus művek, a Sign of the cross mekkorát szólt, te jó ég, én imádom azt a dalt, full libabőr volt az egész.
szerk:
Bruce pár évvel nyelvrák után és pár hónappal(?) azután hogy csípőprotézist kapott... hát nem normális
Élete formájában van basszus, de az egész együttes nagyon topon volt, az egyik, ha nem a legjobb koncertjük volt, amit láttam.
És külön öröm, hogy nem néztem setlistet, nem tudtam miket játszanak, így ért egy-két nagyobb meglepetés! -
Ellia
addikt
-
Hát az biza' megvolt
Nagyon jó volt a koncert, odatették magukat a fiúk, a setlist meg a 3 Senjutsu-nóta után átment retroba, amivel nehéz vitatkozni
A színpadi elemek is jól működtek, volt néhány meglepi, Bruce meg lubickolt a különféle karakterekben. És hát nem fog rajta a kor, továbbra is air raid siren.Én nem járok annyira sűrűn koncertre, 22 év alatt ez volt a 3. Maiden-show, amit láttam - mindegyik maradandó élmény volt. Ez a mostani extrán is, mert ide nem egyedül mentem, hanem egyik leányommal, aki szintén nagyon élvezte a show-t. Up the Irons!
NP: Iron Maiden - Infinite Dreams
-
Pro Koryak
addikt
-
Voy15
tag
Akkor jó bulit ma estére mindannyiunknak
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hát, Icarus meg Revelations lesz, ne légy telhetetlen
Meg a végén Aces, nekem az jobban adja, mint a 2 Minutes. Általában amúgy jobban szeretem Harris szerzeményeit a régi lemezeken is, de nem biztos, hogy mondjuk egy Hallowed Be Thy Name annyira jó lenne, ha nem Dickinsoné lennének a vokál-szólamok. Általában az egyszemélyes hadsereg jellegű szerzői munka hamar ki tud fáradni, Harris dícséretesen hosszan bírja vinni a dolgokat. #15757 Peterhappy: abszolút, simán el tudom képzelni, hogy Steve eposzai jól működnek azoknál, akik szorosan követik a Maiden munkásságát. Nekem a Book of Souls többé-kevésbé kimaradt, és most így visszacsöppenve, a Senjutsu eleje nagyrészt tetszett, a második felénél viszont teljesen leestem a lóról.
-
Szerintem óriási a Senjutsu utolsó három dala (és általában az egész lemez), de biztos, hogy én nagyon elfogult vagyok velük szemben

Nekem egyébként a Blaze-féle két korong is nagyon tetszik, sajnos azoknak a keverése, hangzása is elég pocsék. Elég komor hangvételű mindkét lemez, Steve papa épp akkortájt volt válófélben, eléggé taccsra vágta a dolog.
Én 2003 óta egyetlen koncertjüket hagytam ki, épp a '14-es Aréna koncertet, előtte egy nappal rommá törtem magam és kórházba kerültem...
@Dilikutya: a Tim Owens-féle Priest lemezek is egész jók, egyik lemez sem tökéletes, de azokat szépen összefoglalja a Live in London koncert, ami viszont szenzációs

Az Angel of... szerintem bitang jó visszatérő korong lett és a Redeemer-en is jó dalok vannak, de valahogy (szerintem) az is rosszul szól, azért nem az igazi talán.A Nostradamus pedig személyes kedvenc, azt valahogy nagyon nekem találták ki (legalábbis azt tudom, hogy másoknak nagyon nem)

@Farkassacred: De Ő sem élőben. Legalábbis a Maidenben harmatos volt koncerteken. Az As live as it gets (ha jól emlékszem a címére) koncertlemeze neki is eléggé rendben van, igaz azon jó pár dalt eljátszott a Tenth dimension korongjáról, ami baromi jól sikerült.
-
Voy15
tag
-
kristof123
őstag
Még friss

-
Dilikutya
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nekem az a meglepő, hogy vannak Blaze korszakos dalok is a programban a mai napig. Mondjuk születtek jók akkoriban is. De pl. az Anthrax nem szokott játszani a Bush érából, igaz, Belladonna egészen más hang.
A Judas Priest-től mondjuk nekem pont nem hiányzik a Painkiller utánról semmi, kivéve a Firepower dalait, de az meg Halford, és jók is nagyon.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
A Maiden legnagyobb erőssége, hogy Harry a fő dalszerző, és totálisan kézben tartja a banda irányvonalát.
A Maiden legnagyobb gyengesége, hogy Harry a fő dalszerző, és totálisan kézben tartja a banda irányvonalát
Amúgy szerintem a gond az, hogy Steve-től továbbra is jön a nehezen emészthető epic anyag, viszont a Dickinson / Smith páros nem igazán hozza ellenpontként a saját stílusú nótákat. Ez szerzői "konfliktus" fontos része volt anno a Maiden sikereinek, és most, hogy nincs, az azonnal szerethető nóták hiánya mellett abban is látszik, hogy Harry totál befordul, és egyre nehezebben fogyasztható, amit csinál (ld. Senjutsu utolsó 3 track).
A koncert kapcsán, a Senjutsu / Stratego páros lehet nagyon erős nyitás, függően attól, hogy szólal meg élőben. A Writing on the Wallt majd kibírjuk, utána meg már a klasszikus cuccok jönnek

-
Dilikutya
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem is az újakért megyek én se.
Csak még tartozom magamnak, anno egyszer hallottam őket élőben, 2003, Kisstadion, kívülről, mert nem volt pénzünk rá.
Azóta csak Szigeten és Volton játszottak, és volt a 2014-es arénás buli egyedüliként. -
Dilikutya
félisten
válasz
KerryVTR
üzenetére
A nyitó bandát nem ismerem, de a Shinedown-nak kimondottan örülök. Bár nem követem őket, tuti le is vagyok maradva, de anno a Sound of Madness egy kva jó lemez volt tőlük. Jobban örülök, mintha hoztak volna magukkal valami másodvonalas Maiden vagy Helloween kópiát. Erőteljes aréna rock, nem váltja meg a világot, de van benne dög. Persze ilyen bulin nagyon hálátlan dolog előzenekarnak lenni, anno a Black Sabbath-on is alig vártam, hogy letakarodjon a Rival Sons.

Mondjuk a Slayer-nél meg majdnem fordítva sült el, mert az Anthrax nyomott egy olyat, hogy komolyan aggódni kezdtem, szégyenbe hozzák a házigazdákat itt a búcsúkoncerten. Igaz, az Anthrax-nek ez járt, én előtte csak 2005-ben láttam őket Mezőtúron az összeborulós turnéval, és az a koncert az előtte látott Bush érás DVD után halovány volt nagyon, jó dalok profin, de minden lélek nélkül. Persze hallottam, hogy azóta csupa jó koncertet adtak, de most volt alkalmam újrázni. Ősszel megyek is ismét. Ahol meg majd a Municipal Waste egy fél órás crossover őrülettel le is aláz mindenkit.
Az első bandára lehet oda se érek, MÁV+BKV ki tudja, mit tartogat.
Aki vonattal jön: a Nyugati és a Kálvin tér között csak metrópótló busz van, a Kálvintól járnak rendesen Kispestig. Még jó, hogy ránéztem, hogy lehet eljutni a Groupamába. 
-
Dilikutya
félisten
Holnap Iron Maiden.

-
TripleB
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én meg Gödöllőn voltam előző nap, meg idén már háromszor a Zenthe Ferenc színházban Salgótarjánban. A facebook-on van egy rajongói kör. Ott szoktunk értekezni.
-
Bjørgersson
félisten
-
Soulfly842
addikt
Eh' most szúrtam csak ki....
Ingyenes koncert lesz Tokajban...
Diabolus in Musica (Ørdøg-akusztik)Kicsit - Ørdøg light, de azért ki nem hagyom

-
hadam98
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mindegyiké. Lesd meg a klipet.
-
hadam98
senior tag
Az új Amon Amarth a videó klippel együtt szed szét mindenkit. Ez brutál!
Augusztus 4. új albumuk
-
Dilikutya
félisten
Motörhead, AC/DC simán megcsinálta. Semmit sem változtak, viszont az utolsó időkig sikerült jó lemezeket összerakni, úgy, hogy még öreg korukra is jutottak kiemelkedő dalok. Ha 40 évig ugyanazt akarod játszani, megteheted, a te zenéd. A jó dal nem attól jó, hogy olyannal újítasz, ami nem megy neked.
Viszont Lemmy a saját tökeit vágta volna le, ha kiad egy ilyet.
Kegyetlen fos amúgy ez a Tankcsapda szám.
-
btraven
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
FM 103.9 A ROCK a helyes neve
Valszeg csak Budapesten fogható mert be szokták mondani hogy ha máshol hallgatod akkor hallgasd a neten.
Azért meglepően jó a választék, legalábbis gyakran van amit én is szeretek hallgatni.
Persze ez rock adó nem metál és a rockba nagyon sok minden belefér. Nem is lehet tudni hol a határ a pop/rock között.
Én csak a konyhai ténykedés közben hallgatom mert ez még mindig jobb mint a többi szemét adó.
Csak azt nem értem hogy az amerikai foci meg hoki meccsen miért Black Sabbath meg Ozzy Osbourne megy a szünetben? -
válasz
btraven
üzenetére
Én pont azért nem hallgatok rádiót, mert 10 évente 1 ilyen szám szokott lenni, ha van.
Igaz, erről a rock rádióról még nem is hallottam, mert már egyáltalán nem érdekel a rádióhallgatás.
Melyik egyébként ez a rádió? (Online, vagy fogható bárhol az országban? *Tatabánya is ide tartozik
) -
james001
veterán
Borzasztó
Teljesen értetlen vagyok minek kellett ez. Jah de igen tudom,a pénz miatt... Irtó gáz ez az autone szar,ez hogy ez a 3 öreg ott rokizik a sok fiatal pöcs között
Meg minden benne... Nem kell 30 éven át ugyanazt csinálni,de lehet jobban jártak volna ha inkább ugyanazt csinálnák még mindig. Van akinek bejött,Depresszió pl,ők nem sokat változtattak magukon és még mindig sikeresek. -
Ellia
addikt
válasz
james001
üzenetére
Ez egy márka reklám volt igazából...
Elhiszem, hogy 30 éven keresztül nem lehet ugyanazt játszani, de ez irtó gáz minden értelemben. Végtelenül primitív az egész.
Tavaly ott voltam a TCS első és második 10 koncertjén (mindkettő nagyon jó volt - érezhetően ők is élvezték), a harmadikra meg okkal nem mentünk. Kb. ezért.
-
james001
veterán
Ha szeretnétek hányni egy kicsit.
(Új Tankcsapda dal a BSW-vel,nem én sem tudok hogy kiaf.szom azok/az)
-
btraven
őstag
Az előbb a Rock Rádión a Slayer - Raining Blood volt hallható.
Elhiszitek ezt? -
james001
veterán
Fura nekem még mindig hogy eldobták a srácok a thrash stílust,de szerintem ezt a metalcore vonalat is jól csinálják,ez a szám is fülbemászó lett szerintem. Kíváncsian várom az új albumot

Más,kijött az új Decapitated album:
Jó látni hogy Tati is rajta van a Jinjer-ből,meg Rob Flynn is a Machine Head-ből
Nem lett rossz album,nem vagyok nagy Decapitated fan,kb úgy éreztem magam ennél az albumnál is mint a többi előző lemezeiknél is. A Blood Mantra a legjobb tőlük még mindig szerintem 
-
TripleB
senior tag
-
Akelaus
senior tag
-
Dottorei
tag
CAVE IN - New Reality [link]
-
Dottorei
tag
Alexisonfire 13 év után új album Otherness címmel június 24-én. [link]
Bad news: Guillaume Bideau R.I.P. (Mnemic) -
KerryVTR
tag
-
Füleske
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak egyet tudok érteni.

-
Bjørgersson
félisten
SEPTICFLESH - Coming Storm (OFFICIAL LYRIC VIDEO)
Meghallgattam ma az egész albumot, háát... Előadótól és műfajtól függetlenül rég hallottam már ennyire unalmas albumot. De legalább viszonylag hamar vége van. Párszor még biztos meg fogom hallgatni, de nem hiszem, hogy pozitív irányba változna a véleményem. Az egész annak függvényében még szomorúbb, hogy az előző lemezük közel öt évvel ezelőtt jelent meg, szóval nem elég, hogy sokat kellett várni, még kiábrándító is lett. Mondjuk az eddig megjelent három single sem volt nagy durranás, szóval nem vártam tűkön ülve, de azért remélem, hogy a többi szám izgalmasabb lesz.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Vikthor
üzenetére
Szép album borító!
Klassikus 2010-ből.
[Rammstein - Rammlied (Live from Madison Square Garden)] -
Akelaus
senior tag
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok!
Bocsi egy kis apróhirdetés mert szeretném segíteni a társunkat, hogy ne bukjon teljesen:
Az e- heti szerdai (2022.05.18) Ghost koncertre egyre jobban úgy tűnik marad egy jegyem, a társaságból 1 illető nem tud eljönni a besűrűsödött vizsgák miatt és nem akarja megkockáztatni a csúszást..A jegy ára 15k volt, valaki szeretne jönni? Akár velünk akár egyedül.
Természetesen olcsóbban adom.
(még nem száz százalék a dolog de holnap még írok ezzel kapcsolatban)
Akit érdekel írjon privátban vagy itt. (megbízhatóságom a profilomra kattintva meglátjátok)
Pécsről megyünk M6-oson tehát aki útközben lakik fel is vehetjük.Bocsi a hirdetésért, de jobb helyet nem tudok hirtelen neki.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
Ezt mondtam én is. Akinek fizikai fájdalmai vannak, halálos beteg, pont az nem teszi meg. Akinek semmi valódi gondja az életben, az lesz öngyilkos. Lehet köpködni rám a véleményemért, de nekem ez a tapasztalatom. Ismerek, ismertem betegeket, sajnos ismertem öngyilkosokat is, nálam idősebbet, velem egykorút, 10 évvel fiatalabbat is. Én 38 vagyok. A legfiatalabb 12 éve volt, egy volt osztálytársam. És ami miatt a legkevésbé sem vagyok megértő, az közeli hozzátartozó, akiről tudjuk, hogy nem volt beteg, nem volt kilátástalan helyzetben, sem racionális, sem irracionális oka nem volt.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
"Én nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ami ide vezethet."
Én igen, mert álltam a nagykéssel a csuklómon amikor olyan fájdalmaim voltak amiket egyszerűen már nem bírtam, vagy úgy éreztem nem fogok bírni elviselni. Illetve semmi máson nem járt az eszem, mint kinyírni magamat.Kb. háromnegyed évig nem aludtam attól amit éreztem, és orvosról orvosra járva csak azt láttam hogy fogalmuk sincs mi a bajom, de 1 qrva gyógyszert sem kaptam, legalább tompítani az érzést, hogy aludjak éjjel. Ez odáig vezetett, hogy minden zajt ezerszeresen hallottam meg a sötétben, bizonyos hangokra ráállt a fülem, és magamtól vonultam el a pszichiátriára, vagy felfordulok. Szerencsére aztán kaptam gyógyszert ami tompítja amit érzek, az okot soha nem fogják tudni megszűntetni. Évente mr és társai.
Hónapokig mindenféle alvást segítő app-ok mellett tudtam elaludni, aztán hangoskönyvek, majd eljutottam a zenékhez, és most már csak ha meghallom az engem különösen zavaró zajt, akkor hallgatok valamit amíg el nem alszom.
Szóval nem fekete és fehér ez a dolog, hogy valaki kinyírja magát mert... az ok nemmindegy szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez jobb annál,bár lehet most a Halo Effect-re akarnak valamiféle "kontrát"

Teljesen értetlen vagyok minek kellett ez. Jah de igen tudom,a pénz miatt... Irtó gáz ez az autone szar,ez hogy ez a 3 öreg ott rokizik a sok fiatal pöcs között