Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ami ide vezethet. Ha mégis van olyan, az biztos nem az ő helyzete. A mentális betegség tökéletes kifejezés.
Olvastam ma reggel behivatkozott interjúkat vele, nem igazán derült ki semmi, pedig pont a problémáiról akart volna beszélni. Masszívan tolta a piát, de az nem vezet depresszióhoz, a rocksztárság ilyen. Nemrég elhunyt az édesanyja, ez már okozhat megborulást, én is ismerek olyat, aki eléggé megzuhant tőle. Ez sajnos elkerülhetetlen, az élet velejárója jelenleg, de ez sem ok az öngyilkosságra. -
james001
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Persze,ezzel én is így vagyok valamennyire,de az előttem szóló kollegával is egyetértek,hogy sajnos a mentális betegség is betegség,ami sokszor ilyenhez is vezethet,mert az évek alatt ki tudja mennyire omlott össze érzelmileg és agyilag is...
Sajnálom azért őt,az előző albumuk Verminous baromi jó album lett. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
A mentális betegség is betegség, csak sokan nem tekintik annak, sőt, még le is nézik. Nyilván nem halálos, de attól még betegség, ami ugyanúgy kezelést igényel. Bár jelen esetben pont halálos lett, ha nem is a megszokott formában. Nem tudjuk pontosan, mi állt a háttérben, mióta és milyen problémákkal küzdött, de mindentől függetlenül azon a véleményen vagyok, hogy senki felett nincs jogunk ítélkezni. Ki tudja, lehet, mi eddig sem bírtuk volna a helyzetében.
Nyugodjon békében!
-
Dilikutya
félisten
válasz
james001
üzenetére
Túl azon, hogy kár érte, én nem tudok sajnálkozva gondolni az öngyilkosokra. Más halálos betegen is küzd értelmetlenül is a végsőkig, vagy bármilyen kilátástalan is a helyzete, nem adja fel. Az öngyilkosok többsége viszont egészséges, nincsenek megoldhatatlan problémái.
-
james001
veterán
Elhunyt a The Black Dahlia Murder vokálosa,Trevor Strnad

-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Valakit érdekel egy ingyenjegy a holnapi Lazarvs koncertre? Budapest Park, 18:00. Samsung Members alkalmazásban lehetett kérni, de sajnos nem tudunk menni. Szívesen továbbadnám egy topikban aktív fórumtársnak. Ha nem lesz jelentkező, máshova is felteszem holnap.
-
Dottorei
tag
BEHEMOTH - Ov My Herculean Exile [link]
-
james001
veterán
Tavaly számomra nem volt nagyon semmi kimagasló új thrash metal album,de már van két album is idén ami már tuti a top10 listába bekerül

DESTRUCTION - Diabolical (FULL ALBUM 2022)
Crisix - Full HDCsak így tovább
Új Kreator,Megadeth stb is remélem ilyen ütős lesz 
-
sh4d0w
félisten
Bocs, ha mótvá: [link]
-
james001
veterán
Lement ma az új Rammstein album,de megint csak az az érzésem van ami az előző 2 albumnál is,hogy van rajta kb 2-3 jó szám a többi viszont olyan uncsi semmilyen... A Rosenrot volt talán az utolsó ami tetszett tőlük,meg persze a Herzeleid és Sehnsucht volt a legjobb. Persze nem várom el tőlük hogy ugyanazt lerakják az asztalra mint amit anno,de egymás után ilyen gyenge albumokat kiadni eléggé gáz szerintem. De persze ez mind csak személyes vélemény,haveromnak pl az egyik kedvence lett az előző Rammstein album,gondolom ez is ugyanúgy tetszeni fog neki

Giftig a legjobb szám a lemezről,a Zick Zack és OK is tetszett. A címadó dal Zeit se rossz amúgy,csak túl elvan tolva az eleje szerintem. -
Bjørgersson
félisten
-
james001
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Pro Koryak
addikt
Kösz mindenkinek, majd meglátjuk. Sajnos a nyomik szerdára tették, engem nem is érdekel a Ghost + 2 nap szabim bánja.
-
Dilikutya
félisten
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Most, hogy felhoztad le is toltam 2x.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Egy már-már felháborítóan ismeretlen remekmű vasárnapra.

-
Ellia
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ha hajlandó vagy kicsit villamosozni akkor Vajda Péter utcánál, a MÁV székházzal szembe van egy parkoló ami ingyenes.
-
chaosmonger
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem, ez sima párhuzamos parkoló az út mentén, régen ingyenes volt, de pont ma voltam ott egyébként (konyhakiállítás, nem metál) és csalódottan láttam hogy már vannak ott is automaták, munkanapon fizetős, nem tudom sajnos hány óráig, én vidéki gyerök vagyok.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
chaosmonger
üzenetére
Kösz, én sem akartam igazán beállni.
"Dózsa György úton szoktam megállni a Puskás mellett" - Itt is fizetős helyek vannak? Puskás parkolója, be lehet állni vagy oda csak ha meccs/rendezvény van? -
chaosmonger
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Van parkolóháza és fizetős, én koncerten még soha nem mertem beállni, mert elképzelni sem tudom mi lehet ott mikor vége van és egyszerre akar mindenki kijönni...
Én a Dózsa György úton szoktam megállni a Puskás mellett, kicsit kell sétálni. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nyugi, nem akarok talizni.
Budapest Arénánál hol lehet parkolni? Elvileg alatta van a parkoló? Kell fizetni érte? -
james001
veterán
Skull Fist - Paid in Full (2022 full album)
Az egyik legjobb album szerintem idén eddig,kár hogy nem olyan ismertek a srácok,megérdemelnék pedig. Egyetlen negatívum hogy rövid lett az album sajnos,elbírtam volna még vagy 2-3 plusz számot

-
Füleske
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Akelaus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Dottorei
tag
Korn Worst Is On Its Way [link]
-
Dottorei
tag
nem metál de hátha más is szereti, új Killing Joke - Lord Of Chaos [link]
-
Pro Koryak
addikt
Ghostra megy valaki?
-
Pro Koryak
addikt
Ezt nem hallgatja senki sem?
Marius Danielsen's Legend Of Valley Doom Pt. 3
Kezdem megkedvelni, meg a Timo Tolkki-t is = nyáladzodozok ...Antonello Giliberto - The Strategy of Chaos 2019
Ez meg várós nagyooon:
I AM THE NIGHT – While The Gods Are Sleeping 2022
-
james001
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez g.ci jó lett

-
Dilikutya
félisten
Új dal és klip a 30 éve zenélő miskolci thrasherektől: Atomic - Digital Tumor
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
canniball
nagyúr
-
KerryVTR
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi az infot!
Húúúú, ez fincsi lenne!
Reméljük, hogy a vírus sem tesz keresztbe!!!
-
Bjørgersson
félisten
Október 27-én Hypocrisy + Septicflesh + The Agonist + Horizon Ignited koncert a Dürerben.
-
El sem hiszem, még mindig nem józanodtam ki, hogy egy ilyen gyöngyszemre rátaláltam:
Vanha - Melancholia -
james001
veterán
-
james001
veterán
Skull Fist - For the Last Time
Meghallgattam az új Meshuggah albumot nagy nehezen,de szerintem baromi uncsi volt,néha már olyannak tűnt mintha az összes számban ugyanaz a riff szólna,csak lelassítva vagy felgyorsítva
Mondjuk nem mintha a régi albumaik nem ilyenek lettek volna
Legjobb a Bleed még mindig tőlük szerintem. -
Dilikutya
félisten
válasz
TripleB
üzenetére
Még nem hallgattam meg a régi/új Over My Dawn számot, de szép vállalkozás. Zenéjüket sosem szerettem, de emberileg bírtam őket, meg el kell ismerni, hogy kvajó hangulatú koncertjeik voltak, a Jásztexas klipjében még fel is daraboltak.

Nagy kár Firkáért, az énekesért, nem kellene így lennie.
-
TripleB
senior tag
-
james001
veterán
Nem igazán metál,de elhunyt a Foo Fighters dobosa,Taylor Hawkins
RIP -
Dottorei
tag
Northlane - Carbonized [link]
-
james001
veterán
Az instrumentális rock/metál mesterei visszatértek végre egy új albummal,és beszarás jó lett
Kár hogy csak 9 számos 
-
KerryVTR
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kár, hogy elmarad a koncert, hogy a sz@r csípje ki a valagukat!
-
Bjørgersson
félisten
-
KerryVTR
tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Dark Funeral - We Are The Apocalypse (2022)
Friss ropogós...

-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
chaosmonger
üzenetére
Azért egy atomkatasztrófa a szomszédban nem ugyanaz, mint egy háború, ami nem fog ide átterjedni, ezer meg egy okból sem. Az, hogy a németek végül többet kaptak anno belőle, nem nyilván az Accept nem tudta előre.
-
chaosmonger
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Azért pl. az USA-ból nézve rohadt közel van ám Magyarország Ukrajnához... Emlékszem 86-ban az Accept koncert Csernobil miatt maradt el, aztán végül a Németek jobban meg lettek szórva radioaktív cuccal mint mi.
Remélem a Tool nem marad el. Eskimo (bocsánat Electric) Callboyék szerintem bevállalósak ők remélem jönnek. -
Füleske
addikt
-
Pro Koryak
addikt
Ezt meg csak úgy, mert tetszik + régen hallgattam:
Scar Symmetry - Holographic Universe
Ez meg várós:
ASSUMPTION - Hadean Tides 2022 -
Dilikutya
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az ukrán-orosz balhé legfeljebb a silány forint miatt kavarhat.
Viszont jelenleg alig vannak turnék, vannak kétségeim, hogy pl. az amerikai bandák átjönnek. De ez majd kiderül, nyárig nincs is nagyon semmi, mindent őszre halasztottak, vagy eleve akkorra szerveztek. Nyáron jóformán csak azok vannak, amik 2 éve is akkor lettek volna. Kivéve az Aerosmith, mert ők végül törölték az egész európai körutat.
Aztán persze ha az ukrán-orosz háború elhúzódna, akkor az már bekavarhat. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Arra gondolsz, hogy habár a kóvidtól már talán megszabadultunk, de most meg az orosz-ukrán csörte kavarhat be a koncertiparnak? A május 10-ei DT-re pedig már megvan a jegyem. (A Ghostra még nincs, két darab koncertre két főnek egyszerre venni jegyet nem nagyon akaródzott...)
-
Dilikutya
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én kicsit szkeptikus vagyok ezekkel a koncertekkel kapcsolatban már.

Hiszem ha láttam.
-
hadam98
senior tag
Megjelent Ghost - Impera albuma. Hatalmas
-
Dilikutya
félisten
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez jó cucc, most jutottam el oda, hogy belehallgassak. Eddig nem ismertem ezt a bandát. Jó kis oldschool cucc, ott a helye a Gruesome/Skeletal Remains mellett.
-
james001
veterán
Új album április 29.
-
Pro Koryak
addikt
Sima speed death/thrash lenne, abból mondjuk a k.rva igényes fajta, de a szólókat olyan szintre emelték, mint egy prog tech death banda, mintha nem is ugyan azt az albumot hallgatnád:
SCHIZOPHRENIA - Recollections of the Insane 2022
Dobos miket művel
Zseniális. 
-
Akelaus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Hoznék nektek péntekre egy igazi klasszikust, jó hétvégét!
-
taranis
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Odabasz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Pro Koryak
addikt
Nem csípem hosszútávon a tiszta éneket, de ez ...
The Lightbringer of Sweden - The Rise of the Beast -
james001
veterán
Amióta kijött ez a dal,minden nap lenyomom legalább 3szor,imádom. Alig várom az új albumot tőlük

-
sh4d0w
félisten
Engedjétek meg, hogy a figyelmetekbe ajánljam e bandát. Számomra a zenéjük nagyon kellemes keveréke a metalcore-nak, nu metalnak és mintha kicsit grunge-os beütésük is lenne.
MOD: ja, és svájciak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Új Kreator,Megadeth stb is remélem ilyen ütős lesz 
Kösz, én sem akartam igazán beállni.
Legjobb a Bleed még mindig tőlük szerintem.