Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában, Androidot használok, és igényeltem egy Revo fizikai kártyát, amit euros tranzakciókra és mobiltelefonos érintéses fizetésre szeretnék használni.
A Google Pay-t ugye nem tudom telepíteni, csak apk-bol, de azt inkább kihagyom. Simple-ben szintén nem engedi regisztrálni, nem tetszik nekik az 5 éves lejárat.
Van más olyan app, amin keresztül tudnám használni hivatalosan az érintéses fizetést? (Ha már rátettem egy v.l.g pénzt..)Köszi!
-
torma99
aktív tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Árfolyamnyereség után kell, mintha részvényt adtál-vettél volna.
-
balinlin
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
jó kérdés, erre talán van szakavatottabb fórumtárs
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos:
Mégis a curve volt a hibás, 3 napja (igen a curve) visszautalták revolut-ra a 87 ezret, email-ben nagy bocsánatkérésekkel.
Hát elmennek a büdös...oda. Ez nem szolgáltatás, hanem egy nagy l...sz.
Soha többet nem használom és ahogy olvasom most, hogy megint ( hányan írták csak a curve topikban) továbbra is megy a balfékeskedés, ez már kész röhej, ami ezeknél zajlik. -
válasz
Kiskopika
üzenetére
FYI, én ma vettem fel Ausztriában pénzt egy Bawag-os automatából, és működött a VISA kártyával, és úgy tűnik, ingyen is volt, legalábbis nem vontak le semmit.
Először egy Raiffeisen automatánál próbálkoztam, mert csak az volt a faluban, de az 3 eurót kért volna a mutatványért.
-
AliG
újonc
Nyitottam Business Revolut számlát, a partneremet kérdeztem, hogy hajlandó-e utalni rá, mondta neki OK.
HUF-t várok, nyitottam is HUF számlát a Revolut számlámon.
Egy kételyem van összesen: bár a Revolut nem számít fel díjat a pénz fogadására, van egy levelező bank is a sztoriban, ami "költséget számíthat fel". (If your bank asks for your intermediary BIC, it’sBARCGB22)
A kérdésem az, hogy valaki már fogadott magyar bankból HUF-t Business Revolut számlára, és ha igen, vontak le bármit?
Köszönöm a választ.
-
nOvOp
senior tag
A profilon belül a biztonságnál, megbízhatónak lehet jelölni az eszközt. Ez nem azt jelenti, hogyha töltök fel rá pénzt, akkor nem kell hitelesítő kód hozzá? Bejelöltem és továbbra is kapok sms-t a feltöltéseknél és be kell írnom a kódot. Köszi!
-
veze
őstag
válasz
st6969
üzenetére
most frissitett az az app
hol érem el benne a csevegést az app on belül?
ok, az összefoglalo irja hogy
Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?
Legegyszerűbb és legpraktikusabb módja, az appon belüli chat használata (Továbbiak - Súgó - Új csevegés). ez ok,
de bazze csak azt tolja mindehol a pofámba hogy váltsak magasabb szintre.. sehol nem találom a korábbi csevegéseim sem, pedig használtam korábban , az is meg van valahol.
hol találom most, valaki szájbarágosan le tudná írni vagy linkelni??
köszönöm
magát az alkalmazást napi szinten használom de erre a részére nincs szükségem szinte sosem..
azt se értem minek kell ide oda pakolni hogy ne találja meg az aki nem használta pár hónapig..
kb az jut eszembe erről, amikor ugy háromhavonta 1x bemegyek a tescopba és soha nem találom azt amit keresek ott, ahol korábban volt. Átpakolják, azt hiszik majd ezáltal, hogy bolyongok ott keresve, majd megveszek közben mást is.. hát nem, nem ezt érik el ezzel, hanem azt hogy még ritkábban megyek be oda... -
balinlin
senior tag
úgy látom, egyszerre lesz karbantartás revolutoon és curve-ön, ne felejtsetek el tartalék kártyát vinni!

-
Micha3l
tag
Sziasztok!
Ma erkezett egy email a Revoluttol, beszurom ide:"Amikor megláttad az e-mail tárgyát, bizonyára izgatottság lett úrrá rajtad. Ma valóban rád kacsintott a szerencse, hiszen elérhetővé tettük a kriptodevizák használatának lehetőségét a számládon.
Csak nyisd meg az appot, fogadd el a használati feltételeket, és máris a lehető legjobb árfolyamokon válthatod át a pénzedet bitcoinra, litecoinra és ethereumra.
Arra is lehetőséged van, hogy az általad használt kriptodevizát azonnal és ingyenesen átutald más Revolut-ügyfeleknek, vagy akár a reggeli kávédért is fizethetsz kriptodevizában! "Ez mind szep es jo, de tudtommal normal ingyenes szamlan nincs kriptozas. A feltetelek elfogadasaval feljebb lepek a dijcsomagban vagy marad ingyenes de kriptovalutat is valthatok?

"Naponta legfeljebb €10 000 (vagy ezzel egyenértékű, más pénznembeli) összegnek megfelelő kriptopénzt válthatsz át." Ez pont eleg

-
Krethx
aktív tag
-
tomp
félisten
válasz
st6969
üzenetére
GPay nfc-s fizetés aktiválásakor a Google végez egy próba tranzakciót amivel gyakorlatilag a Revolut-Google lekommunikálja egymással, hogy mehet e a GPay mobilpay vagy sem.
Nálam van egy MasterCard tranzakció is 0Ft-al. Ez a sikeres fizikai MC aktiválásához köthető nálam. -
st6969
őstag
válasz
hedgehog
üzenetére
(nem neked szól, megpróbáltam beállítani a GPay-t fizikai MC-vel)
"Ez a kártya nem állítható be érintéses fizetéshez. Az Ön bankja ezt a funkciót ezen a kártyán még nem támogatja"
Közben a Revolut appban megjelet, hogy "temporary hold", Kártyaengedélyeztetési kérés 0Ft. Függőben. Ez mi? Már negyed órája történt. -
bg24
csendes tag
válasz
Krethx
üzenetére
Nekem se így, se úgy nem sikerült. Az első régi még angol verziós virtuális visa melé szerettem volna. Pedig, android 9, és a legújabb GooglePay. Nem értem. Vagy állítsam átt a telefont angolra? Régiót nem akarok váltani. A többi app miatt. Ha nem magyar akkor meg a Spotify is drágább.
-
kmarci25
veterán
Hónapokkal ezelőtt igényeltem egy RevP kártyát és a sima kártyámat pedig elpakoltam valahová, amit jól elfelejtettem, magyarul elveszett a kártya. Az alkalmazásban letiltottam. Szerintetek van értelme újat igényelni? Az mennyibe kerülne?
-
nOvOp
senior tag
Amennyiben resetelni kell a telefonomat vagy másik telefonra cserélem, akkor kell vmit trükközni vagy fel tudom tenni az appot simán újra?
-
tomp
félisten
válasz
bzoley
üzenetére
Najó még arra is kell a Google Pay app, hogy legyen bérleted, ajándékutalványod és hűségkártyád illetve küldhess pénzt. De ezek itthon nem elérhetőek.

Ha letörlöd az appot és újra telepíted ugyan az az állapot jön vissza mint előtte mert az NFC-s fizetés módot nem az app tárolja hanem a Play-Szolgáltatások. Csak a korábbi NFC-s tranzakciókat veszted el mert azt ténylegese az app menti.Reggel használtam a GPay-t fizikai Revo MC beállítással és szuper volt. Én már töröltem is a virtuális kártyát.
-
bzoley
veterán
Amúgy jópofa dolog ez az nfc, meg minden, de nem látok olyan variációt, amiben használható lenne. A fizikai kártya online fizetésre le van tiltva, így hozzáadni sem lehet gpay-hez. A virtuális kártya meg teljesen le van tiltva amíg nem akarok várásárolni, mert jobban szeretem, ha csak én használom. Bekapcsolgatni nfc-vel együtt állandóan elég macerás.
-
tuzpenge
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Reggelre jött egy update a progihoz és úgy néz ki helyrerakta a "késést"!
Most egyből láttam az utolsó tranzakciót is! -
hunluigi
senior tag
A fiókszolgáltatások között nekem sincs gpay opció, (S8plus droid9) viszont az nfc beállításoknál a fizetésnél ott a gpay és engedi is kiválasztani. A gpay webes felületén nem látok opciót viszont a kártyáimnál az érintéses fizetés aktíválására. Direkt hozzá adtam a blackfriday mc kártyám. Valami temporary értesítés jött is revoba de ennyi... Lehet azért lepróbálom simple helyett következő fizetésnél.
-
kmarci25
veterán
Lehetséges, hogy csak néhányaknak engedélyezték ezt a funkciót, és talán ez egy bétateszt? Vagy megint egy olyan kiskapu, amit hamarosan bezárnak?
-
bzoley
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Nálam beállítások - google - fiókszolgáltatások - google pay
Máshol más nincs. Ott tudok hozzáadni, törölni, módosítani.
Azon belül van link a GPay-hez, de ugye azt nem engedi telepíteni. De úgy néz ki, nincs is rá szükség.tomp:
Hát azt néhány másik helyen is meg tudom oldani, ha csak arra kéne. Vagy nem tudom
-
kmarci25
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Én sem értem. Nekem csak a Play-ben van olyan, fogy fizetések. Ha ott felveszek egy kártyát, akkor az megjelenik a GPay appban is és fordítva, de Play-en keresztül semmiféle érintéses fizetésről nincs szó nálam.
Bocs a sok offért, de ez az NFC dolog böki a csőröm.

tomp: na, végül megtaláltam a Beállítások között a Google alatt a Pay-t is. Ez már bekapcsoltatta az NFC-t, újra hozzáadtam a kártyákat, de egyiket sem hagyja aktiválni.
-
-
bzoley
veterán
Nálam kicsit furábban jött össze a dolog. Nincs külön telepítve GPay. A google szolgáltatások között is van pay, ott eddig is ott volt a kártya netes vásárláshoz. Most belépve azzal fogadott, hogy kapcsoljam be az nfc-t. Eddig ilyen nem volt. Volt egy kis ellnőrzés, és működik. Csak google oldalról nem látom nyomát a vásárlásnak, csak a Revolutban.
-
kmarci25
veterán
Elhiszem, hogy neked megy. Érdekes, mert nálam meg sem jelennek ezek a színes kártyák, hiába veszem fel a Revolutot vagy a Curve-öt, az alap MC kinézetet látom (mint nálad az OTP-nél).
Az alkalmazás APKmirorr-ról van (a legutolsó dec. 19.-ei), címnél nem trükköztem (nem is akarok), a valós magyarországi címem adtam meg mindenütt (Rev, Curve, GPay). -
nyirzoz
aktív tag
Nekem hagyja a fizikai kártya hozzáadását a GPay, de azt írja, hogy az érintéses fizetést a bankom nem támogatja.
A kártyán engedélyezve van az érintéses fizetés.
Mit nem csinálok jól? -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
Magyar címre és ezt maga a Google adta ezért is ment!
Itt az email amiben megírták!
íme -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
Csak akkor jelenik meg ha a Play Áruházban aktiválsz egy ajándék utalványt vagy kapsz ajándékutalványt!
Én kaptam a Google-től pénzt így megjelent.
-
tuzpenge
addikt
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Most hogy mondod nekem is ios v6.24.1 van fent és pont ma frissítettem...remélem hamar javítják.
-
thommypl
tag
Jövök ellen példának :) nekem sem a sima sem a revp nem alkalmas érintéses fizetésre
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
5tized másodperc lehet kábé.
tomp fórumtárs írt egy technikai magyarázatot a Curve topikban
-
válasz
gzbotii
üzenetére
Most megnéztem a Rev fizikai kártyám mc. Mondjuk jobban örülnék ha a Visa fizikai hitelkártyám is menne, arra van visszatérítés is, de a revet is betenném és ki lehetne választani, ha azt szeretném használni.
Csak ha most átállítgatok mindent a xiaomin erre utána ha nem megy csinálhatom vissza.
-
Nekem csak Visa kártyám van... Mindegyik az.

Azokkal is megy?
Mennyivel jobb a gpay, mint mondjuk az erste appja? -
ACE-
addikt
Nekem is sikerült a Revolut Virtuális kártyát berakni Gpay alá.
-
szvl
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem, a FIZIKAI kártyát (MAGYAR címre küldték ki anno) nem eddig tudtam betenni a GPay alá (igen, próbáltam
), ezért is volt szükség a lemondom a virtuális kártyát -> átírom a címem angolra -> kérek új virtuális kártyát -> visszaírom a címem az igazira trükkre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én meg használhatom továbbra is a Simple-t.

jó tudni, köszi