Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Úgy néz ki, hogy a saját bankom bénázása miatt egy ideig előlép a Revolut kártyám elsődleges kártya üzemmódba, kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni
Novemberi eleji bank összeolvadás óta nem sikerült még a hitelkártyákat gatyába rázni, a havi 1M-os keretet elértem, de hiába törlesztem a hitelkártya költéseket, a bank nem tudja ezeket összevezetni, a rendszerük nem látja a beérkezett összeget, így továbbra sincs felhasználható keret a hitelkártyám mögött...
És akkor még a Revolut a béna -
gzbotii
nagyúr
válasz Tuomas #16392 üzenetére
Lényegtelen. Revolut meg kéne csinálja a listát (teljes világ lefedettséggel, kártyatípusok szerinti bontással) és elküldeni az OTP-nek. Na meg BB-nek is. És az ukrán Ukrsotsbanknak is. Litván Pohjola Banknak is.
Revolut nem figyel az ügyfelekre.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Tuomas
addikt
válasz Somatom #16391 üzenetére
Hát már ne is haragudj, de még jó, hogy a hazai Erste tud adni infót az osztrák Erste (kvázi testvérbank) díjairól. Próbáltad volna meg ezt itthon mondjuk egy OTP-ben megkérdezni, hogy milyen díja van az osztrák Erste ATM-es felvételnek...
[ Szerkesztve ]
We were here
-
bigdady
nagyúr
válasz Somatom #16381 üzenetére
Pontosan, nem egy kaliber, mert R nem bank... Ez ennyi, ha kell így használni kell ha nem megflelelő akkor nem vagy el kell engedni.
Egyébként a kártyát kibocsátó banknak/fintechnek pénzt kell fizetnie így is úgy is az ATM működtető banknak, szóval revolut már így is rendes, hogy ingyen adja és átvállalja a rá kiszámlázott díjakat.
Minden bank eszerint állítja be drágára a másbanki kp felvétet, mert bankonként eltér ki mennyit kér érte.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz gzbotii #16367 üzenetére
Nem egy kaliber. Besétáltam az egyik Erste fiókba és kimatekoztuk, hogy hol, mennyibe kerül nekem a pénzkivét. A Revolut kapcsán is több alkalommal beszéltem az Erste Telebank -kal. A Revolutnak viszont nincsenek ilyen elérhetőségei, úgyhogy más tájékoztatási módokat kell használjon.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
válasz sopruk #16375 üzenetére
A régin volt a füle, de mivel átállították, így már az nem látszik csak mindenhol az új.
Nah megnéztem 2018.03.19.-én nyitottam meg a számlát (a névnapomon) és idén azonosítottam magam és kezdtem el használni.
majd akkor 20.-án megnézem, hogy lenullázza-e?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz Somatom #16365 üzenetére
Válaszolja kérlek erre: Erste fordít erre erőforrást? Pedig Erstéseknek is hasznos lenne.
Hol a worldwide Erste lista ingyenes ATM-ekkel? Erstés listát akarok!!!!4!négy!4![ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Somatom
veterán
válasz hedgehog #16359 üzenetére
Gondolom, csak viccelsz, amikor azt írod, hogy ez pazarlás. Revolut felhasználók készítették a listát arról, hogy Revolut kártyával hol, mennyibe kerül a pénzfelvét. Miért csináltak ilyet? Sztem azért, mert fontos infó, a Revolut felhasználóit informálja. Semmiképp sem nevezném pazarlásnak, ha a felhasználók helyett, a Revolut fordítana erre erőforrást.
-
gzbotii
nagyúr
válasz hedgehog #16359 üzenetére
Az egy dolog, hogy erőforrások, de ehhez tényleg semmi köze (hogy más bankok számolnak-e fel költséget ATM-jükből történő készpénzfelvételre). Mintha a görög Piraeus bank dolga lenne, hogy listát vezessen arról, Barclays milyen díjakkal operál
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
veterán
Lehet már kérdeztem, de hol tudom megnézni a rev app-ba, hogy mikor van a hónapforduló?
-
gzbotii
nagyúr
válasz Somatom #16353 üzenetére
Ööööö....mert ez nem a Revolut dolga? Semmi köze a Revoluthoz? Ez olyan bankok gyűjteménye, ahol amúgy is ingyenesen lehet felvenni készpénzt, nem Revolit specifikus dolog.
Megfordítom a kérdést: Erste miért nem tart ilyen listát?Valak, aki történetesen a Revolut fórumon aktív, összerak és megoszt ilyen listát, még a női felmenői, hogy nem teljes és nem tökéletes...ok.
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Olyan kérdésem lenne, hogy nekem is és a feleségemnek is van Revolutja. Küldtem a számlájára 75000Ft-t, ez látszik nálam is hogy átküldésre került, illetve a feleségem revolut app-ban is, hogy átment a pénz. A probléma az, hogy le szerettük volna venni, de a k&h és Raiffeisen automaták azt írják ki, hogy nincs rendelkezésre álló keret.... Korábban már sikerült ezen automatáknál pénzt levenni problémamentesen. Mivel lehet a gond? Köszönöm!
-
Somatom
veterán
válasz gzbotii #16351 üzenetére
Ha ezt reklamációnak lehet értelmezni, akkor is inkább arra vonatkozik, hogy ezt miért a usereknek kell összeállítani, miért nem a Revolut tesz közzé és tart naprakészen egy ilyen listát? Az rendben van, hogy a Revolut nem számol fel pénzt, de sztem a felhasználókat inkább az érdekli, hogy a Revolut kártyájukkal hol, mennyibe kerül a pénzkivét. Ha nem így lenne, akkor ez a lista sem jött volna létre.
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz anadroid #16342 üzenetére
Az utolsó pár sorban azt írja: "hiszen a brit rendszer kevésbé szigorúan ellenőrzi, hogy ténylegesen az adatok birtokosa regisztrál-e a szolgáltatásra vagy egy illetéktelen, aki hozzájutott valakinek a személyazonosító dokumentumaihoz" nálam engedélyt kért a kamera használatához, és készített fotót is. Ráadásul nem is fogadta el az elsőt.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
gzbotii
nagyúr
válasz Somatom #16345 üzenetére
Kimasolom a lényeget:
Jelezni kell a fórumon és frissítik.
Userek álltal épített adatbázis + bankok is változtathatnak a policyn.
Magyarán: felhasználók fejlesztik. Ha nem ír senki tapasztalatot egy bankkal kapcsolatban, nem lesz. Ha régi a az info - nem biztos, hogy legfrissebb lesz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
anadroid
senior tag
Úgy tűnik, beindult a bértollnokoskodás, csak még azt nem tudni, hogy a Bankszövetség, a Pénzügyminisztérium vagy a Nemzeti Bank táján kell keresni a megrendelőt. Vagy csupán előkerült a Schmitt-típusú, 3 gombos (CTRL, C, V) billentyűzet?
Tegnap és ma két internetes sajtótermékben nem túl jóindulatú és egymásra meglehetősen hasonlító iromány jelent meg.
Itt az új, bankgyilkos csodafegyver: több százezer magyar csapott le rá 3 hónap alatt
Futótűzként terjed a bankok halálos ellensége: hétköznapi magyarok ügyködnek a háttérbenA tárgyilagosnak tűnni próbáló cikkekből azért kilóg a lóláb. Mintha kezdenének rettegni a bankok.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
izisz
senior tag
válasz hedgehog #16309 üzenetére
Bassz, jogos az észrevétel, nekem ez fel se tűnt
Egyébként szerintem emiatt írom így, ettől a gyártótól sokat fogyasztok: ecigi aroma -
Krethx
aktív tag
válasz Tuomas #16336 üzenetére
Itt sokszor nem 100%-os infót adnak. (Lehet rá nem igaz.) Aztán több hsz. után lehet csak kibogozni az egészet. Úgy hogy nem kezelem tényként. Majd ha megerősíti.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz Tuomas #16334 üzenetére
Ez akkor igaz ha ténylegessen kettőt dobott el.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz oOKitsuneOo #16330 üzenetére
Nálad az lesz a gond hogy túl sokat kértél és dobtál el. Mivel ingyen volt. (szerintem) Mert ennek is van egy limitje. 30 napon belül csak 5 kártya igényelhető.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz oOKitsuneOo #16330 üzenetére
Support.
Nem tudok limitről, egyszerre 5 db lehet.[ Szerkesztve ]
We were here
-
anadroid
senior tag
válasz oOKitsuneOo #16328 üzenetére
Előzmények?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
oOKitsuneOo
tag
Üdv van limit a virtuális kártya igénylésnek?
Értem, hogy kitörlöm és újat rendelek egymás után sokszor.
Nekem most egy sincs és azt írja, hogy túl sokat hoztam létre. -
anadroid
senior tag
Igen, kivéve, ha a bankod felszámít valamit az utalás fogadásáért (vannak ilyen gazemberek is).
-
El Gringo
senior tag
Egy hónapig nem volt Androidom, most feltelepítettem egy új telóra, és megnéztem ezt a kártyakérő BUG-ot, és Androidon nekem csak VISA-t akarna a továbbiakban adni. Se virtuális, se fizikai MC-t nem akar adni ingyenesben. Javították? Oder Beta.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
HKorn
veterán
Erre még nem láttam konkrét infót, ha feltöltöttem egy összeget a Revolut számlámra és nem költöttem el mindet, vissza tudom utalni a normál bankszámlámra?
Run&Ride
-
Tuomas
addikt
válasz instantwater #16311 üzenetére
A R, Rev, Revo neveket én is használom, rövidítés miatt.
Azért annak több köze van hozzá, mint a revolute-nak.Kolléga megelőzött.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
gzbotii
nagyúr
válasz instantwater #16311 üzenetére
R, Rev, Revo - ezek rövidítések, szerintem ez még oké.
-
addikt
-
anadroid
senior tag
Vámügyek: nézd meg a német Amazont, ott még soha nem vámoltak, mert nem tehetik, csak felszámolták a német és a magyar ÁFA különbözetét (de azt se mindig). Úgyhogy UPS vámpapírt még nem láttam (megjegyzem, amerikai Amazonról rendelt cuccnál sem).
-
hedgehog
senior tag
Full off, de miért hívod Revolute-nek a Revolut-ot? már sokaknál láttam, hogy mögé teszik ezt az e-t, és sosem értettem mi lehet az oka. Franciatudás esetleg? Van ennek a szónak valamilyen nyelven konkrét értelme? (mármint azon kívül, hogy a Revolution-ra hasonlít ugye )
-- aka p3d3str1an
-
soldier2
őstag
válasz instantwater #16306 üzenetére
Nekem a kártya feloldása csinálta ugyanezt, egy nap után meguntam, "live agent" feloldotta. De ha a chat fahy le az szívás, ilyenkor tényleg gáz, hogy nincs legalább egy email cím.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
izisz
senior tag
válasz kmarci25 #16274 üzenetére
Félreérthető volt a mondatom, elnézést. Curve-ben vannak beállítva a deviza nemek az adott virtuális/fizikai kártyához, nem Revolute-ban. Revolute alatt csak fel van véve 4 devizanem és ott váltogatok és pakolok a zsebekbe HUF-ról igény szerint.
(#16292) hedgehog
"persze lehetne azt is, hogy a tranzakció előtt pénznemet vált a Curveben a Revolut kártyán..."
Igen, pontosan erre is céloztam még, míg nem volt ez a "+virtuális kártya ingyé" dolog, addig Curve alatt a fizikai revolute kártyát váltogattam ERU/GBP között szükség szerint. Az 1 ingyenes virtuális meg fix USD volt (ali/ebay... stb miatt az USD úgyis a gyakoribb)[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest