Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Nem találtam ilyen lehetőséget, sztem nincs.
És sajnos a költési statisztika is csak a saját számlára vonatkozik, a közösön ez sem elérhető, pedig jó lett volna, ez is egy szempont volt a nyitásnál.
Szóval a közös számlán nincs saját zseb és statisztika sem a költésekről. Persze a zsebeket meg lehet oldani csoportos zsebbel, de az vmelyik félnek a számláján lesz, igaz lehet adni jogosultságot a másik félnek a ki- és befizetésre. A teljes vagyonnál figyelembe veszi a közös számlán lévő összeget is. Szóval míg korábban a saját számlán tudtad a teljes vagyonodat (számlák, széfek, zsebek), addig itt már vegyítve (összegezve) van, így nem tudod külön-külön a személyes (számlák, széfek, zsebek) és közös (számlák, széfek, zsebek) vagyonodat. A hozzárendelt virtuális kártya egyből működik és bármely fél vásárlásakor, befizetésekor, mindkét fél egyből kap értesítést. Arra is érdemes figyelni, hogyha voltak előfizetések (pl. streaming) a saját számlán, akkor azoknál az előfizetéseknél a szolgáltatónál át kell írni a kártyaszámot, amennyiben azt szeretnénk, hogy minden a közös számláról menjen. Nekem ezek a tapasztalataim a közös számlával kapcsolatban. -
nOvOp
senior tag
Közös számlán hogyan lehet létrehozni zsebet úgy, hogy a közös számláról lehessen befizetni akár egyszerit, akár apropópénzt?
-
nOvOp
senior tag
Ma adtam az egyik zsebhez pénzt, majd egy kis idő múlva eltűnt a zseb fül. A beallitasokban sehol nem találtam, hogy ismét hozzaadjam, hogy a kezdő oldalon megjelenjen. Gondoltam frissítem az appot. 9.0 fel is ment ios-en, annyi változás lett, hogy a jobb felső sarokbol eltűnt a statisztika ikon is. Ha rákeresek a zsebre, akkor megtalálom, benne a feltöltött összeg. De nem tudom kitenni a kezdő oldalra. Vkinek van erről infoja?
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Iphone7 újratelepítés után pénzt töltenék fel Magnet bankból. A revolut app kéri a hitelesítési kódot, megadom, majd kér utána kér egy statikus kódot is. Találkozott vki ilyennel? Próbáltam megadni a revolut belépő kódját, de azt nem fogadta el. -
nOvOp
senior tag
válasz
Williamgrant #31056 üzenetére
Köszi!
-
nOvOp
senior tag
Van arra lehetőség, hogy az appban letiltsak egy céget, ahol már vásároltam?
-
nOvOp
senior tag
válasz
Somatom #28295 üzenetére
Nálam engedélyezve van és eddig működött is (Iphone-on). Pont ma próbáltam meg vásárlás előtt ismét feltölteni pénzt, megadtam a cvv-t, aztán nem történt semmi. Később jelezte a revolut, hogy sikertelen feltöltés, nem vontak pénzt a számláról. Megoldottam másképpen a fizetést, azóta nem próbáltam a feltöltést. Igaz, ez az Ikeában volt, az meg úgy le van árnyékolva, hogy alig van mobilnet.
-
nOvOp
senior tag
Biztos volt már kérdés, de nem találom. Az új rendszer óta mindenképpen kell a megerősítés feltöltéskor, nem lehet kikerülni?
-
nOvOp
senior tag
Ha az e-mailemet le szeretném cserélni, akkor csak simán megváltoztatom a profil szerkesztésben?
Egyből meg is változik, vagy ez egy hosszabb, ellenőrzéses folyamat? -
nOvOp
senior tag
Sziasztok! Vhogyan meg lehet nézni, hogy egy adott tranzakció után mennyi volt az egyenlegem. Régen volt erre lehetőség egy diagramon. Azt tudom hogy azt kivették, csak máshol meg lehet nézni?
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Egyszer használatos virtuális kártyát csináltam és fizettem vele. Azt hittem, hogy fizetés után törlődik magától, de pár nap elteltével még mindig ott van. Ilyenkor nekem kell törölni manuálisan? -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a kérés az igazolásra. El is küldtem és gyorsan vissza is igazolták a jóváhagyást. A visszaigazolás egy felugró üzenetként érkezett, ami máskor is jött már. Ezeket a felugró üzeneteket hol tudom megnézni ismét, ha már az értesítési sávról töröltem? -
nOvOp
senior tag
válasz
MasterMark #19410 üzenetére
Köszi! Én voltam a figyelmetlen, a széfbe tette. Bár nem értem, miért. Mert 1500 ft-os feltöltés lett volna. Sebaj, lényeg, hogy megvan
Köszönöm!
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Bet365-öt próbáltam feltölteni, de nem sikerült. Olvastam (utána), hogy elvileg ez nem támogatott. Megpróbáltam revoluttal és curve alól revoluttal. Mindkettő elutasításra került. Viszont mindkét alkalommal 400 forint levonásra került. Nem látom nyomát, hogy hová ment. Ez ilyenkor visszakerül a számlámra? Nem nagy összeg, de akkor is. Vki került hasonló helyzetbe? -
nOvOp
senior tag
A profilon belül a biztonságnál, megbízhatónak lehet jelölni az eszközt. Ez nem azt jelenti, hogyha töltök fel rá pénzt, akkor nem kell hitelesítő kód hozzá? Bejelöltem és továbbra is kapok sms-t a feltöltéseknél és be kell írnom a kódot. Köszi!
-
nOvOp
senior tag
Amennyiben resetelni kell a telefonomat vagy másik telefonra cserélem, akkor kell vmit trükközni vagy fel tudom tenni az appot simán újra?
-
nOvOp
senior tag
Neten dollárban fizetnék rendszeres szolgáltatásért, tehát kártya adatokat kellene megadnom. A virtuális kártyámat adnám meg. A revolut számlámon előbb át kell váltanom annyi összeget dollárba, amennyit fizetnék vagy a forint számlámról is tudja váltani a kedvező árfolyamon?
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Nemrég lett egy ilyen kártyám és szívesen megváltoztatnám a pin kódomat. 2 ATM-nél próbáltam, az erste-nél nem volt aktív ez a választási lehetőség, otp-nél meg csak mastercard-ot lehetett változtatni. Én már visa kártyát kaptam. Van vkinek ötlete?Illetve az "Értesítéses limit lenullázása"-nál lévő értéket lehet módosítani? Nem emlékszem, hogy állítottam volna be ilyet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- DOOM - The Dark Ages
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest