Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Jelenleg van valami tényállás arról, hogy ki mennyi eurót merne rábízni a revolutra?
Én már több mint egy éve használom teljes megelégedéssel, és gondoltam rájuk bízok egy nagyobb összeget is...
Gondoltam előtte azért érdeklődők.Plug and Pray... :)
-
KTU
addikt
válasz zakusz #17389 üzenetére
Revolut-os fizetési oldalra visz a link, kvázi mint egy webshop átirányítana a fizetési szolgáltató oldalára. Következő oldalon adatok megadása.
Fizetési hivatkozás
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
anadroid
senior tag
válasz INGJOKE #17387 üzenetére
3 fizikai lehet, annyi élőm van. A legrégebbit kellett eldobnom.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz pube111 #17380 üzenetére
Ha eltávolítottad, azzal a kártyának annyi. Erre fel is hívja a figyelmet. Kérhetsz új kártyát, de nem ingyen.
Érdekes, hogy neked újra aktiválták. Amikor a 4. kártyát kértem, akkor közölték, hogy egyet törölnöm kell, és azt többé nem lehet visszahozni.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
gzbotii
nagyúr
válasz pube111 #17382 üzenetére
Itt a feltöltésről van szó - nem a saját, fizikai Revolut kártya eltávolításáról.
Írj újra nekik, és kérj elő embert, beírva a chatbe, hogy live agent.
Ha szükséges, kérj valakitől segítséget, aki tud angolul.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pube111
senior tag
válasz gzbotii #17381 üzenetére
Rita volt, de egész emberit válaszolt
Some of the most common reasons are that you've had insufficient funds, input wrong card details (expiry date, CVC, billing address), or used an expired card. Please contact your card issuer directly as they might have declined our authorisation request for various reasons.
We also have a daily deposit limit for recently added cards, so please wait until the next day if you have just added a new card and added money successfuly with it before. This daily limit will be increased automatically after a few deposits. If you need more funds before your limit has been increased, you can add money by bank transfer. -
pube111
senior tag
Valahogy töröltem a plasztik kártyát az appból, és nem fogadja el a kártya hozzáadásnál. Akkor ez most kuka? Írtam a supportnak, semmi használhatót nem válaszoltak.
kép link
A válaszuk:[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz zakusz #17377 üzenetére
"Ez a fizetési hivatkozás létrehozása lehetőség hiányzik az appból. Ez a módszer nem fog működni.
Innen a következő gyanúm, hogy valami szoftver frissítés lehet a háttérben."A fizetési hivatkozást csak régebbi felhasználóknak érhető el. Ha nemrég regisztráltál illetve nem használtad sokat, akkor nem lesz még elérhető.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zakusz
friss újonc
válasz emeritus #17376 üzenetére
Érdekes. Ez a fizetési hivatkozás létrehozása lehetőség hiányzik az appból. Ez a módszer nem fog működni.
Innen a következő gyanúm, hogy valami szoftver frissítés lehet a háttérben. November közepéig működött a feltöltés, azóta nem.
Amúgy ez egy régebbi telefon (Iphone 5c), amin régi, de még R által támogatott iOS verzió fut. Ez is lehet a probléma forrása. -
emeritus
tag
válasz zakusz #17375 üzenetére
Talán további információkhoz juthatsz, ha fizetési hivatkozással pénzt kérsz helyettesítendő a topup műveletet. Ez segíthet annak kiderítésében, hogy a folyamat hol akad el. (Revolut, kártyatársaság, bank) A fizetési hivatkozás kis költséggel járhat a Revolut szabályozása szerint, bár én nem tapasztaltam, hogy bármelyik szolgáltató a láncban ilyet érvényesített volna. (Pénzt utóbb önmagadtól is kérhetsz tesztelési céllal...)
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
zakusz
friss újonc
válasz Aaron14 #16811 üzenetére
Szia!
Lett valami megoldás erre (Top-up hibaüzenet: Transaction Type Invalid)?
Tegnap egy órát chat-eltem az ügyfélszolgálatukkal, de a bankhoz irányított, hogy a bank 3DS ellenőrző rendszere nem kommunikál velük. A bankomhoz pedig szerintem a kérés nem érkezik meg, mert nincs üzenet sikertelen tranzakcióról, nem kapok internetes vásárlási jelszót sem.
Semmilyen kártyával nem működik. Új kártyát sem tudok hozzáadni. Biztos nem kártya probléma, mert olyan kártyával is próbáltam, ami másik felhasználónál működött.
-
huan
őstag
Sziasztok!
14 év alattinak lehet Revolutja? Vagy ez a Junior kártya mikor lesz? -
addikt
-
balinlin
senior tag
válasz instantwater #17368 üzenetére
igen, csak Curve felhasználónak megy, de ő kártyára tudja kikérni tehát kvázi kártyára utalja
nem mondtam hogy ki mit szeret, én csak a lehetőséget említettem -
anadroid
senior tag
válasz instantwater #17368 üzenetére
Családtag, társkártyával.
-
addikt
-
anadroid
senior tag
válasz balinlin #17359 üzenetére
Arra még csak negatív visszajelzések voltak itt, azért nem ajánlottam.
-
anadroid
senior tag
OTP kártyák között igen. De csak ott.
7*24 órás, OTP bankkártyák közötti azonnali átutalás
-
Carvus
senior tag
válasz guftabi96 #17355 üzenetére
Én dec 20-án délelőtt küldtem szintén OTP-s számlára pénzt(130k),többször csináltam már én is ilyet és szinte mindig pár órán belül át is ment a pénz. Most viszont csak 30-án ért oda, kicsit aggódtam mert 31. volt a a határidő, de szerencsére oda ért. Szerintem ünnepek miatt akár normális is lehet.
divi#2208
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
December 28-án küldtem a Revolut kártyámról 53000Ft-ot az általam többet használt OTP-s kártyámra. A Revolut appban késznek jelöli a tranzakciót, az OTP-s kártyán viszont továnnra simcs ott a pénz, miközben más, később indított utalásokat megkaptam.
Kezdjek aggódni vagy ez normális?#KeepFightingMichael
-
Predator2
addikt
Helló
Végigszaladtam az első hsz-t és nem találtam választ a kérdésemre, így kérdezek.
A revulot rendelkezik olyan szolgáltatással mint a paypal, hogy ha gond van, visszaszerzi a pénzem?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Solymi81
aktív tag
válasz viktorhu #17340 üzenetére
Hogy értve? Beállítok egy rendszeres utalást a Revolut számláról HUF-ban a Funda felé és a megadott időpontban az annak megfelelő összeget leemeli a csatolt kártyáról CZK-ban?
Vagy te a teljesen manuálisra gondoltál, hogy elmentek egy sablont és csak azt nyomkodom minden hónapban? -
addikt
Adott a linkelt hsz-ben leirt szitu.
Dec 14.-en tortent a vasarlas, visszaigazolo email is jott, hogy fizettem, majd ez 23.-an reverted lett, mindkettorol jott ertesites.
Utana dec 18-an automatikusan levonta megint, ami a statement-ben 25.-ei datummal jelenik meg, ezek egyikerol se kaptam semmi ertesitest.Ez most mi???
Az egyetlen ertelmes magyarazat amit eltudok kepzelni, hogy elsonek hetvegen nem vonta le, csak Pending-be kerult, majd amikor leakarta vonni tenylegesen, akkor mar nem volt eleg penz rajta, ezert 18.-an ujra megprobalta, de egy masik tranzakcioval, ami mar sikeres lett, az elso meg siman lejart 7 nap utan.
Na marha ez igy van, azt meg el is tudom fogadni, de mi az hogy errol sehol semmi ertesites? Szopjam ki a kisujjambol vagy mi? Foleg az ujboli levonasrol. -
hedgehog
senior tag
válasz INGJOKE #17332 üzenetére
Utólag is elnézést érte, de az akkor azért történt, mert előtted folyamatosan jöttek a "az smsben jobb árfolyam van mint a Revoluté" jellegű kommentek, és persze azok mind szépen rájöttek, hogy valóban, a könyveléskor már ott a különbség... de hetekig, hónapokig hadakozni kellett az újabb és újabb okossal. (erre utal az "ótépé is jobban vált!" szlogen, amit instantwater szokott néha bedobni ).
De utána mi is láttuk, hogy valóban, az ERSTE-s VISA kondíciókban a VISA árfolyama van használva, úgyhogy az a valóban szabályerősítő kivétel. (mindenki másnak jobban megéri a Revolut.)
[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
bigdady
nagyúr
Vásárolt már idén valaki Apple pay mögül 5000 Ft felett revoluttal? Igaz hogy már pint kér Apple pay?
-
addikt
válasz Andralin #17331 üzenetére
Akkor megvan a tiltás oka.
Rövid időn belül azonos összegben próbáltál utalni. Erre harapnak az anti-fraud algoritmusok.Ebből volt már nekem kártyaletiltásom hagyományos banknál. Egymás után kétszer, 600 fontért akartam vásárolni online. Két ugyanolyan laptopot akartam venni két külön tranzakcióval.
Másodikra már nem sikerült fizetnem. Megpróbáltam újra, ismét sikertelen volt a tranzakció.
Ekkor felhívtam a bankot, hogy megkérdezzem, miért nem tudok fizetni.
Ekkor közölték velem, hogy gyanús tranzakciót észlelt a rendszer és, hogy biztosan én akartam-e kétszer egymás után azonos összegben azonos kereskedőnél vásárolni.Megerősítettem, hogy én voltam, feloldották a tiltást, és utána már sikerült a vásárlás.
-
Solymi81
aktív tag
válasz Tuomas #15192 üzenetére
Bocsánat, hogy erre reagálok, de ebben van olyan rész ami engem is érdekel illetve rám is fog vonatkozni.
Jelenleg van Revolut kártyám, HUF-ban regisztrálva viszont ha nem jön közbe semmi váratlan akkor nyár közepétől Csehországban fogok dolgozni, ahol a fizut CZK-ban kapnám, ekkor átállítanám a Rev-et CZK-ra.
Viszont itthon van Fundamenta megtakarításom ill. hiteltörlesztésem is amit HUF-ban kellene fizetni.
Én a Revolutot, főleg a virtuális kártyáját arra szeretném használni, hogy a CZK-ban kapott fizumból, CZK-s bankszámláról adott összeget átváltanék vagy átváltatnék fizetési megbízással HUF-ra (bár ha jól tudom az HUF-ra még nincs ilyen opció vagy ha igen akkor plusz költsége van) és onnan a Funda plusz a hitelintézet le tudná vonni, mert arra a számlaszámra módosítanám a beszedési megbízást.
Nem tudom, hogy ez mennyiben működne vagy egyszerűbb lenne fenntartanom a jelenlegi bankszámlámat és inkább arra utalni a havi meghatározott összeget?
Vagy esetleg megszüntetni a beszedési megbízást és szimplán csak minden hónapban utalni?
Erstés vagyok, ott asszem 150.000 a minimum aminek jövedelemnek kell lennie (Szupernulla bankszámla), bár nem tudom, hogy most ez munkáltatótól kell jönnie vagy bárhonnan. Néztem most az EgySzámlát náluk, az valami mocskos drágának tűnik, mert minden utalásért fizetni kell. -
kirkri
addikt
válasz INGJOKE #17332 üzenetére
Pedig az én virtuális Visa kártyám (Erste) is ugyanazon az árfolyamon vált, mint amit a hivatalos Visa kalkulátor mutat. Más kérdés, hogy egy éve már csak ezért a virtuális kártyáért tartom fenn az Erste számlám (Unicreditnél sajnos nincs virtuális kártya), így nem igazán gazdaságos, éppen ezért készülök váltani Revolutra.
21 éve a Prohardveren! ™
-
veterán
válasz UberMutant #17328 üzenetére
Én mikor le mertem írni, hogy az Erstés hitelkártyámnak a Visa adja az árfolyamát és van amikor kicsit jobb, és van mikor kicsit rosszabb, de mindig közel van akkor jöttek a nem most könyvelik, rossz árfolyamot nézek és egyébként is gyökér vagyok komentek.
-
Andralin
aktív tag
válasz torma99 #17326 üzenetére
"Ugyanakkor ha csak topupolsz, saját kártyáról, nincsenek gyanús kapcsolataid és oda-vissza küldött összegek, chash recycling, meg FX visszaélés akkor valóban tudod az ellenőrzés alatt is használni a pénzedet, csak feltölteni és utalni nem tudsz, tehát a kártyák élnek."
Ez nem ilyen egyszerű. Nem tudhatja senki pontosan, hogy mitől és milyen szinten zárolnak.
Én ezerrel váltogattam és utalgattam kifelé hónapokon át, mégis élt a kártyám ellenőrzés közben!Mint korábban írtam engem novemberben ellenőriztek. Előtte 8 hónap alatt több millió forintot váltogattam, mozgattam át rajta. EUR kártyával feltölt, HUF-ra átvált, OTP-s számlára kiutal. Az ellenőrzésre azonnal beküldtem minden kért doksit, mégis 4 teljes hétig eltartott.
A következő dolgok voltak csak korlátozva nálam ezalatt:
- nem tudtam pénzt feltölteni
- nem tudtam bankszámlára kiutalni
- nem volt elérhető ügyfélszolgálat, ami más ügyben nagyon fontos lett volna, neked ez fájt a legjobban.Minden más működött, váltani tudtam, bankkártyával tudtam fizetni, Vault-ból ki tudtam venni a pénzt. Aztán 4 hét után megjelent egy ügyintéző a chat-ben, közölte, hogy átnézte a doksikat és mindent rendben talált. Elnézést kért a hosszas várakozás miatt és közölte, hogy lezárták az ellenőrzést, ismét használhatom rendesen a fiókom.
Egyébként érdekes, hogy mi triggerelte az ellenőrzést. Amíg hónapokon keresztül olyan átlag havi 1000 eurót váltottam/mozgattam át rajta (már rögtön a számla megnyitásától kezdve!), semmi gond nem volt.
De aztán novemberben felugrott az árfolyam 336-ra és vérszemet kaptam. Egyszer átváltottam és kiutaltam 1200 EUR-t, amivel nem volt még baj. Majd másnap megint rátöltöttem újabb 1200 EUR-t és amikor megpróbáltam azt is tovább utalni, akkor jelzett be az algoritmus és csapott le rám az ellenőrzés. Két napon belül ez az összeg már kiverte a biztosítékot.Az még fontos infó lehet, hogy nem csak a fenti átváltási sémára használom a fiókot. Rendszeresen utazok külföldre és a 8 hónap alatt szinte minden nap használtam a Revolut kártyát külföldi vagy itthoni fizetésre, ATM kivétre és a napidíjas utasbiztosítást is igénybe vettem rajta. Valszeg ezt is figyelembe vehették, amikor nem teljes blokkot kaptam, csak részlegeset.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Somatom
veterán
válasz UberMutant #17328 üzenetére
Mármint az, hogy meg fogják kövezni?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
válasz torma99 #17326 üzenetére
"Szerk: de egyébként számolgattam és egy Erste Max hitelkártyának a váltási árfolyama sincs nagyon messze a Revoluttól, tehát ha csak alkalmanként kell és hozzáférsz az Erstés kártyához az is teljesen jó EUR-USD irányban."
Azt tudod, hogy ezért itt megfognak kővezni rövid időn belül? Mondjuk ha fél ébrednek...
-
torma99
aktív tag
válasz GrooveHero #17313 üzenetére
Ne csinálj ilyet. Utalgatásnál tényleg zárolhatják az összeget. Értelmetlen ide kérni a munkabéredet. CIB Eco és 2 évig jó vagy például.
A supportról is csak annyit, hogy én 10 napig nem tudtam használni a Revolutot, mert túlterhelt az ügyfélszolgálat, pedig nekem prémium csomagom van. Szóval nagyon hullámzó. Nem zárom ki, hogy van, aki szerencsés esetben és időben másodpercek alatt kap agentet, de a realitás nem ez.
Ugyanakkor ha csak topupolsz, saját kártyáról, nincsenek gyanús kapcsolataid és oda-vissza küldött összegek, chash recycling, meg FX visszaélés akkor valóban tudod az ellenőrzés alatt is használni a pénzedet, csak feltölteni és utalni nem tudsz, tehát a kártyák élnek.
Első számú megoldásnak ez messze nem jó, leginkább FX-es vásárláshoz érdemes használni egyelőre.
Szerk: de egyébként számolgattam és egy Erste Max hitelkártyának a váltási árfolyama sincs nagyon messze a Revoluttól, tehát ha csak alkalmanként kell és hozzáférsz az Erstés kártyához az is teljesen jó EUR-USD irányban.
[ Szerkesztve ]
-
hedgehog
senior tag
válasz GrooveHero #17313 üzenetére
Egyelőre nem tud magyar számlát kiváltani a Revolut, mert csak nagyon költségesen tud rá forintot utalni bárki. Egyszerűbb ha apukád nyit egy kvázi ingyenes számlát valahol (pl. Gránit digitális számla Most kártyával), arra kéri a bejövő pénzeket, amit utána a kártyával feltölt a Revolutra, és úgy használja.
-- aka p3d3str1an
-
veterán
válasz Brandynew #17312 üzenetére
Fizetést sokan kérnek rá, de nem Magyarországon, mivel egyelőre nem ad olyan magyar számlaszámot, amire utalni tudna a munkaadód.
Az én munkáltatóm tudna utalni külföldi számlaszámra is, de akkor rám hárítanák a nemzetközi utalás költségét, ami több, mint 20 euró
Szóval jobban járok, ha a munkáltató szépen a magyar bankszámlámra utal, én meg onnan ingyen utalom tovább.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
balinlin
senior tag
azért nagyon szépen kérlek, ne hazudtolj meg!
Saját tapasztalat, hogy semmi rendkívüli cselekmény nélkül is zárolhatják. Ráadásul én pl. abban kb fél éves időszakig hozzá sem fértem a pénzemhez.
Szerencsére nem kenyérre kellett az az összeg...
Ennek ellenére most újra használom, igaz egyszerre nem töltöm fel sokkal. -
GrooveHero
addikt
Szia. köszi az infót
Iban vagy swift megadása munkáltatónak szerintem talán működhet, nem Ebben az esetben elvileg működhet, ha jól olvastam nem kell érte fizetni. Mondjuk nekem csak külföldre utazáshoz van, apumnak kellene, de nem hiszem, hogy 61 évesen tudna mit kezdeni a supporttal.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Brandynew
őstag
válasz GrooveHero #17310 üzenetére
Szia,
Nincs semmilyen díja, és a rémhíreszteléssel ellentétben nem zárolják a számlát, ha rendeltetésszerűen használod, és akkor sem "zárolják", csak bekérnek igazolást a pénz eredetéről, de addig is hozzáférsz a pénzedhez. Én sok-sok millió Ft-ot mozgatok meg az ingyenes csomagban, régóta használom, sosem volt problémám vele, a support pedig mintaszerű, a magyar bankok supportja a nyomába sem ér. Perceken belül kapcsolnak a chaten élő személyt a "live" beírására, és mindig minden problémát rövid időn belül megoldanak.
Fizetést sokan kérnek rá, de nem Magyarországon, mivel egyelőre nem ad olyan magyar számlaszámot, amire utalni tudna a munkaadód.
[ Szerkesztve ]
-
balinlin
senior tag
válasz GrooveHero #17310 üzenetére
a revora utaltatni a fizut nem feltétlen díjmentes
bármikor zárolhatják a számlát, akkor azért lehetnek problémák... -
GrooveHero
addikt
Üdv. Olvasgattam az összefoglalót, mondjuk nekem van revolut kártyám, de apum is nézegette. A kérdésem az, hogy alkalmas e a revolut kiváltani egy magyar bankszámlát, pölö Raiffeisen teljes mértékben? Tegyük fel, hogy a 75k pénzfelvét elég havonta. Van egyéb díj? Mert az említett magyar bank eszméletlen milyen összegeket nem fizetett idehaza.
Köszi, ha tudtok segíteniWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
emeritus
tag
válasz buek1967 #17301 üzenetére
Ez nemzetközi utalás lenne webkincstárból, a webkincstár feltételeivel. Előzetes ottani egyeztetés nélkül semmit nem tennék és egyeztetés után is csak kisösszegű próbával kezdenék. Néhány adat az ottani egyeztetéshez és csak ahhoz a kérdéseid sorrendjében.
London
REVOGB21XXX (BIC - Bank Identification Number = SWIFT kód)
Revolut LTD. (A Revolut NEM BANK)
7 Westferry Circus, The Columbus Building, 4th Floor, London E14 4HD, United Kingdom
A fentiek csak a Revolutot azonosítják, a te saját számlád IBAN (International Bank Account Number) száma is kell.
Egyébként nemzetközi utaláshoz elég a BIC/SWIFT kód és az IBAN együttes használata, ezek pedig benne vannak az appban.
Mégegyszer: webkincstári egyeztetés nélkül ne tégy semmit.Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
buek1967
tag
válasz Tuomas #17302 üzenetére
Kösz, ide irányít át az összefoglaló. "Pénz átutalása a Revolut-számlámra
A helyi és a nemzetközi átutaláshoz szükséges adatokat az app Profil részének „Számla adatai” szakaszában találod. Ezután add meg a pénznemet, amelyben pénzt adsz a Revolut-számládhoz."
Itt viszont csak a nevem, a GB-s számlaszámom és az IBAN van. Bocs, mást nem találtam...Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
buek1967
tag
Webkincstárból szeretnék kiutalni Revolutra Eurot. Mit kell beírni a
- jogosult székhelye,
. jogosult bank azonosítója,
. jogosult bankja,
- jogosult bank címe
mezőkbe?
A revolutnál a GB kezdetű számlaszámon kívül mást nem látok az app-ban. Előre is kösz a válaszokat!Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest