- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
kukac7
üzenetére
Offban itthagyom az eredeti üzenetet, de átszerkesztem ezt, hogy rendes válasz legyen (ja és persze jansky1-nek megy, de ahhoz már nem nyúlok):
A telefonodon a Beállítások, Google, Settings for Google apps, Google Pay menüpontban tudod meghatározni hogy melyik kártyád legyen a default amivel fizetni akarsz.
Ha ad-hoc szeretnél néha mással fizetni, akkor tedd fel apk-val a Google Pay appot (vagy jegyezd meg ezt a menüt, és ott lapozz át a választott kártyára)szerintem google pay mögött is, nekem ott van rá a gomb (de nem akarom hozzáadni, már van kettő fizikai benne, elég az
) -
jansky1
senior tag
válasz
kukac7
üzenetére
Elméletileg beraktam google paybe. Gyakorlatban most próbáltam fizetni, de a rendes bankom kártyáját használta a fizetéshez. Hol tudom beállítani, hogy melyikkel szeretnék fizetni, mert nem kérdezett rá. A revolut appban tudom ellenőrizni, hogy sikerült-e hozzárendelni a g payt?
-
Oliverda
félisten
válasz
kukac7
üzenetére
Már bő 1 hónapja működik.
-
-
bigdady
nagyúr
-
dictatordr
csendes tag
-
gzbotii
nagyúr
Egy hete sincs, hogy indult jó pár országban. [link]
Ha most jönne Magyarországra is, akkor szerintem simán vártak volna egy hete, és tolták volna egyszerre az összes országban.Öt napja még ezt mondták: We know how great it would be to expand this feature. We'll keep updating you as soon as we have more news.
De ha jön majd, biztos lesz kommunikáció a hivatalos FB oldalon.
Azért off, mert 99% Apple Payről szolt, szvsz. De persze attól nyugodtan meg lehet itt kérdezni naponta ötször, anélkül, hogy megnézne előtte a hivatalos forrásokat.
-
-
ÁrPi2
senior tag
-
streng
csendes tag
Van mindig mindenféle akció.pl. normál user ingyen kártyát oszt, ha meghív valakit, vagy 5 nap alatt 5 ember és matal kártya jár érte. De ezek ideiglenes akciók adott felhasználóra.
Ami biztos, mint írták előttünk is. Ambassador, Pioneer és Affiliate partner linkek akció nélkül mindig ingyen kiszállítást adnak.
Normál felhasználó akción kívüli meghívása csak meghívás, nincs ingyen kártya.
Bár a béta appban tényleg változik valami, de azok bizonytalanok. A biztosak fentebb.
Ha ambassador és Pioneer hív meg biztos lehetsz benne, hogy segít, ő ismeri a terméket, szolgáltatásokat, ez a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest