- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
XboxGamePass
senior tag
Van olyan aki a korona vírus időszaka alatt regisztrált? Régen pikpakk megvolt a személyazonosság megerősítés. Most fél napja várunk, bár remélem nem azért, mert egy lépést kihagyott volna az illető.
-
XboxGamePass
senior tag
Vásároltam volna interneten, 3 napja, sikertelen volt, payment rejected. Ma hajnalban levonta magától az összeget és minuszos lett a számlám. A kereskedőnél payment rejected maradt. Ilyenkor mi van?
Live agent azt mondta chargeback és lesz ami lesz, revolut app már késznek mutatja a tranzakciót.
-
XboxGamePass
senior tag
Mostanában picit gyakrabban hal le a rendszerük..
Bár lehet csak androidon tapasztalok ilyesmit, iOS téren nem tudom mi a helyzet.
-
XboxGamePass
senior tag
Másnak sem megy a top up vagy a pénzküldés?
-
XboxGamePass
senior tag
-
XboxGamePass
senior tag
Osztrák gyorshajtást kellene befizetnem családtagnak. (euró átutalás) Nagyon fontos lenne, hogy a fogadó fél megkapjon minden infót a közleményből. Szabad ehhez Revolutot használni, látni fogják a közleményt rendesen?
Láttam már egy kérdést a témáról, de a válaszokra nem tudom hogy keresek rá?
A.Winston kérdezte. -
XboxGamePass
senior tag
Rég jártam a topikban. Fizetési hivatkozásos pénzbekérésnek mióta van díja, vagy csak hétvégén? 14500 forintra rászámolt 190 Ft díjat.
-
XboxGamePass
senior tag
Osztrák számláról utaltak nekem 44 eurót. Eurós számlámhoz bementem és másoltam onnan az adatokat. Úgy jó lesz igaz? Gondolom ez 2-3 nap mire megjön. Országhoz értelem szerűen Groß britanien került.
-
XboxGamePass
senior tag
Aldi. Kártya 2x is elutasítva. OTP-t kellett használnom.
-
XboxGamePass
senior tag
Fogy a pénz, már csak 1,750 HUF jár meghívásonként.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #14401 üzenetére
Vissza állította magától a kártyát.
Top up hibára futott, de végül is hozzáadta az egyenlegemhez szóval nálam is okés már.
-
XboxGamePass
senior tag
Androidosok nektek sem enged top upolni? Elfelejtette az eddig elmentett bankkártyát és hiába akarom feltölteni az egyenlegem, nem engedi.
Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt. Próbálkozz később.
anadroid: Köszi, várok. -
XboxGamePass
senior tag
Mindjárt elérem a havi 1,850,000 Ft-os limitet.. jaj de jó lenne az az ingyen Metal kártya.
-
-
XboxGamePass
senior tag
Auuu. Tegnap is hívtam meg embert erre ma kapom, hogy ha meghívok 5 embert kapok 12 hónapra Metal csomagooot.
-
XboxGamePass
senior tag
Tegnap napközben elértem a napi limitemet top up terén, nem engedett többet. Ma reggel megpróbáltam 15 ezer forintot feltölteni és azonnal, cvv és otp biztonsági sms kód nélkül azonnal feltöltötte.
Örülök is, mert így sokkal gyorsabb, de azért fő a biztonság.
-
XboxGamePass
senior tag
Na ma először elértem a feltöltési limitemet..
Holnap ugyanilyenkor tudok már feltölteni?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
Tuomas #12390 üzenetére
~215000 Ft-ot szeptemberben, előtte csak pár tízezret. Nekem az tetszett benne, hogy azonnal megvan éjjel/nappal és hétvégén is.
Amúgy én hétvégén már nem is váltok előre, hogy legyen hasznuk belőlem, mert az egész Revolut 90%-ban kártyás vásárlásra használom, utalás csak 10%. Nem szoktam kiküldeni, mert úgyis el van költve róla.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #12385 üzenetére
Nem szeretik ezek szerint, ha olyan fizet neked aki nem regisztrál, mert már 3000 Ft-ot sem enged. Jó tudni, mert nem bővítették, hanem egyre kisebb lett az összeg amit kérhetek hivatkozással.
-
XboxGamePass
senior tag
Ma már 15,000 Ft-ot sem enged fizetési hivatkozással kérni, pedig 1,2 milliós keretből 900,000 Ft csak kártyás fizetés volt. Érdekes.🧐
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
gzbotii #12202 üzenetére
Nem tudom milyen algoritmus alapján lőtték be ezt az összeghatárt, de lényegtelen, mert akkor felezve/harmadolva befizettetem, csak érdekesnek találtam, mert eddig nem kértem ekkora összeget fizetési hivatkozással.
Tuomas: Csináltam most vagy 10 hivatkozást, olyan 35 ezer ft a határ amitől nálam csatlakozást kér. Ti be tudtok kérni pl 100-150 ezer forintot is? Próbáljatok minél nagyobbat, lehet nálatok is kér valamekkora összegtől. Én csak 40 ezret akartam és megakadt a szemem, hogy csatlakoztatni akar.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
gzbotii #12194 üzenetére
Hmm érdekes. 2 hónapja használom aktívan és 1 millió forint ment át rajta. Nálam 40 ezer ft körül már csak csatlakozással engedi. Akkor elnézést úgy látszik mindenkinél más.
[kép]
aujjobba: Nem értem félre, nem vagyok óvodás. Nem is enged fizetni, hanem egyből az appstoreba dob a linkkel.. Kisebb összeg alatt megy.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
aujjobba #12186 üzenetére
Elnézést a "tagok" alatt azt értettem, hogy emberek.. valóban én fogalmaztam pontatlanul..
Ne nyissatok már kést..
gzbotii: Mai nap új felfedezése. Amikor írtam, hogy csatlakozni akar az 40,000 Ft. Most csináltam egy 5000 forintosat, annál valóban nem kér csatlakozást. Nem tudtam, hogy van összeghatár ami alatt nem kötelező csatlakozni.
petipetya: Csinálj egyet 40-50 ezer forintért, azzal csatlakoztatni akar a Revoluthoz.
-
XboxGamePass
senior tag
Fizetési hivatkozás kéréssel már nem tudnak olyan tagok fizetni, akinek nincs Revolutja? Amikor küldök a fizetés helyett csatlakozást ajánl fel a linken.
aujjobba Szerk.: Dehogynem pont ezért használtam olyanok fizettek nekem itt akinek nincs Revolutja és nem akartam lassú utalással bajlódni...
Nekem ez volt a Revolut egyik leghasznosabb funkciója...
-
XboxGamePass
senior tag
Top uphoz nem kapok sms-t az OTP-től...
fml
-
XboxGamePass
senior tag
Megint van 3000 Ft-os meghívás... Nem volt elég sikeres az előző időszak nekik?
-
XboxGamePass
senior tag
Hiba van nekem vásárlásokat többször levon és nem sztornózza, 5x próbáltam fizetni abból egyet duplán levolt persze a kereskedőnél mind hibát dob.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #11015 üzenetére
Kicsit más. Revolut kártyám be van rakva PayPal mögé. Fizettem 31.34 GBP-t és 30 GBP volt átváltva. Mindenhol az van beállítva, hogy azzal terheljen amiben fizetek, ne váltogasson se a PayPal se senki. Most csak a forintból vont le, a 30 GBP-t nem. Ez azért történt, mert nem volt elég GBP az teljes vásárláshoz átváltva? Azt gondoltam, hogy vált majd még hozzá.
-
XboxGamePass
senior tag
Hétvégi online bankkártyás fizetéssel tapasztalatok? Mármint pl fontban. Múlt hétvégén vásároltam 30 GBP értékben és kb 200 Ft-al került többe mint hétköznap. A hétvégén érdemesebb OTP kártyámat használni, ha nem váltottam előtte eleget?
-
XboxGamePass
senior tag
Monese topik nem pörög annyira így megkérdezném itt is.
Ismerősöm csinált egy "butaságot". Forintot utalt Revolutról Monese-ra tegnap este. Én még nemzetközit nem utaltam Revoluttal így nem tudom ennek meg kellett-e volna érkeznie, de ugye euró számlája van, ilyenkor mi történik átváltja magától, vagy majd egy idő után vissza fogja dobni az utalást?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
HornedReaper #10412 üzenetére
Nem. Csak nálam működik, mert te megpróbálod ilyen átlátszó kérdések mögé bújtatni, hogy gyertek keressetek nekem pénzt. 🙃
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #10290 üzenetére
Monese top up sem megy vele sajnos.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #10288 üzenetére
We're having a technical issue which is causing some card payments and top-ups to fail. We're working on a fix and should have this sorted soon. Sorry for the trouble ☹️
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok,
Nem enged be az alkalmazás. Azt írja 2 exceptions occured. Mit akar ezzel mondani?
Hűűű ez elég ijesztő volt..
Telefon újraindítás, ujjlenyomat helyett pin kód, wifi helyett LTE és semmi, de most végre beengedett.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #10029 üzenetére
Mint az esetek legnagyobb részében itt is user error.. A második fizetési kísérletnél nem állítottam át Revolutra, hanem levonta az itthoni kártyámról..
Bocsi az offért..
-
XboxGamePass
senior tag
Mi tévő legyek. PayPal alá van berakva Revolut kártyám. Vásároltam digitális terméket online külföldről euróban fizetve. Be volt fagyasztva a kártyám ezért elsőre sikertelen lett, majd feloldottam, fizettem újra minden probléma nélkül. A PayPalnál látszik a levonás, azonban Revolut egyenlegemről nem emelte le az összeget. Át van húzva elutasítva üzenettel, hogy a tranzakció végrehajtásához oldjam fel a kártyámat, de ugye már feloldottam és fizettem. Jelezzem az eladónak, vagy magától le fogja vonni így, hogy nincs fagyasztva?
-
XboxGamePass
senior tag
Tesztelem a Monese-t, fizetési hivatkozással fizettem Revolutomra 10 eurót, de nem látom sehol +-al. Még sose hoztam létre euro zsebet benne, vagy hozzáadta a forint egyenlegemhez? Bocsi ezzel a részével még nem vagyok tisztában.
Hmm. Pending a fizetés Monese-n a Revo felé, pedig Premium vagyok, szóval nem kerülhet pénzbe a kártyás fizetés semmiképp.
-
XboxGamePass
senior tag
Megjött a Monese kártya is, mindjárt teljes a gyűjtemény.
Kártya megerősítve, top up is megvolt. A top up természetesen Revolut kártyával történt, jól váltotta az eurót.
Fizethetek vele dollárban is, mindegy hogy euró van rajta?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #9314 üzenetére
Utaltam Revolutról az új OTP (Junior) számlámra. Bank keresőbe beraktam, hogy honnan jött a pénz:
10201006 számhoz tartozó bank:
K&H Bank Zrt. Vállalat
1133 Budapest, Pozsonyi út 77-79.Ezért csak nem vonhatnak le. Egyre jobban imádom ezt a cuccot, innen fogok utalni. Teljesen mindegy, hogy megérkezik a fogadónak 1 óra alatt, vagy 1 nap alatt..
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
aujjobba #9308 üzenetére
OTP Junior.. szinte minden ingyen van és SOSE utalok, ez kivételes eset volt, mert így olcsóbban lehetett rendelni egy webshopból. Aki ismerősömnek van ilyen csomagja azt mondta szinte minden ingyen van és a kevésbé részletes tájékoztatóban valóban így volt, de a legrészletesebbet csak most találtam meg.
-
XboxGamePass
senior tag
Átutaláshoz ti elkéritek mindig az IBAN + SWIFT-et, vagy simán berakjátok egy kalkulátorba? Most váltottam bankot és látom, hogy 227 Ft egy utalás így inkább a Revoluttal intézném ezt IS.
Illetve volt-e már olyan, hogy pénzt vontak le a fogadó félnél a nemzetközi utalás miatt? Eddig amit magamnak utaltam azt hiszem belföldinek vette.
-
XboxGamePass
senior tag
Aliexpress visszatérítésekkel kinek mi a tapasztalata? Nem sztornózva áthúzva lesz, hanem majd egyszer megjelenik pluszban? Pár napja már folyamatban van, ali késznek jelzi, de Revon még semmi
-
XboxGamePass
senior tag
Szeretném leírni a fizetési hivatkozással a tapasztalatom, ha már eddig írtam hogyhogy nem aktív. Volt egy aliexpress vásárlásom ami kész állapotra váltott, az még nem aktiválta, de egy készpénz felvétel is készre váltott azután már tudtam is tesztelni és tökéletesen működik. (Persze nem vártam a csodára fizettem vele számos helyen chippel + pinnel, csak azok még függőben vannak.)
-
XboxGamePass
senior tag
A 75,000 Ft kp felvétel nem havonta nullázódik? Tegnap vettem ki pénzt, de mára nullát ír. Lehet pont 19-én hoztam létre a számlám. 🤔
-
XboxGamePass
senior tag
A könyvelés biztosan szükséges bizonyos feltételek teljesüléséhez, főleg a fizetési hivatkozás aktiválásához, mert feltöltöttem sok tízezerrel és már anyukámat is az én kártyámmal küldöm a boltba, hogy legyen rajta pénzmozgás, de ugye még mindegyik csak függő tétel.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
gzbotii #8839 üzenetére
Ha fizetési hivatkozásra fizet kártyával az plusz pénzbe kerül neki?
Tuomas: Arra gondoltam, ha bankkártyával fizet be a Revolutomra úgy, hogy küldve van neki fizetési hivatkozás. Az utalást értem persze, mert brit számla.
anadroid: Kártyásra gondoltam igen, hogy az ingyenes, köszi a megerősítést.Amúgy nekem nagyon szimpatikus a Revolut. Most szüntetem meg az őskori béna dél takarékos számlámat, igaz nyitok backupnak egyet az OTP-nél, de főleg csak Revolut lesz használva a rengeteg előnye miatt, meglátjuk hogy muzsikál, de eddig príma.
-
XboxGamePass
senior tag
Kicsit kacifántos az írásod. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a vissza utalás revolutról azonnali-e a bankszámládra, akkor nem. Az is rendes utalás, majd 08.21-én kapod meg valszeg és ha te vagy a REGISZTRÁLT, nem az aki meghív revoluton, akkor vehetsz pl aliexpressről is 1 dolcsiért valamit és a rendes fizikai adataival vegyél inkább, ne a virtuálissal, de a bónusz 3000 Ft nem azonnal lesz rajta, hanem 1-2 nap.
jveres: Miért jár a taps?
Már hozzá adtam 42 ezret, vásároltam is vele több ezerért és még mindig nem engedi, de aztán lehet tényleg fizikai kártyás pines chipes kell neki.
-
XboxGamePass
senior tag
A teljes utalt megérkezik.
Más: Hétvégén ha fizetek mondjuk GBP-ben, vagy euróban, akkor a többletíjjal együtt is jobban megéri, mint ha a sima itthon kártyámmal fizetnék? Nem nagy összegek, 20-30 GBP.. érdemes szórakozni ezzel, mert minimális lehet a rászámolt díj is, nem?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
Lex Icon #8770 üzenetére
Sorry, for security reasons you need to top up more and use a card first before using this feature.
A kártyával ma vettem le otp automatából pénzt és töltöttem fel rá 42000 forintot. 2 fizikai kártyám van, a második még nincs aktiválva, de azt mondta Kelly, hogy elég ha az egyik már aktiválva van. Mondta töltsek fel nagyobb összeget egybe, ez megtörtént ezért nem tudom hogyan tovább.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #8762 üzenetére
Hozzá adtam 12,000 forintot, de még mindig nem engedi a fizetési hivatkozást.
-
XboxGamePass
senior tag
-
XboxGamePass
senior tag
Van aki aktívan használja a: kérés -> fizetési hivatkozást? Működik rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest