Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puputewe
csendes tag
Kedves Fórumtagok, Sziasztok !
Egyszer, még tavasszal jelentkeztem itt azzal, hogy felszámolom a mobil gyűjteményem, melynek nagy részét akkor - sajnálatos, de szükséges módon - teljesítettem is. Ti is szépen "részt vettetek" benne, többeteknek sikerült néhány érdekesebb példányt is, jó áron halásznia. Akkor maradt még néhány készülék, azonban időhiány, egyéb tekintetében mostanra jutottam el oda, hogy azokat is feldolgozzam. Szeretném jelezni Nektek hogy a Vaterára feltettem - azokat is. Akik itt voltak akkor tudják - teljes mértékben tisztességes módon ment el tőlem a Vaterán a kb 150 db készülék. Volt ami nagyon sokért ment el, és nem gondoltam volna hogy annyi lesz, de voltak nagyon ritkák is, melyek valódi értékük negyedén, ötödén mentek el - persze az ígéret kötelez, át lettek adva. A maradékot is így kívánom eladni : 1Ft-os aukciókra, minimálár nélkül raktam fel őket. Ha van kis kedvetek, időtök, látogassatok fel : több minden van fent 1Ft-ért, de az itteni dolgokhoz kapcsolódva inkább régi Sony-k és BlackBerryk lehetnek érdekesebbek. Természetesen minden kérdésre szívesen válaszolok itt is, ha tudok válaszolok, de az aukció nyertese fogja elvinni azt, akár 1Ft-ért.
Üdv Nektek !
Felhasználó akinél keresni lehet, ha ez a link nem működik : "mucukucu"
[Linkesítve. -MurdR]
[ Módosította: MurdR ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest