Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puputewe

csendes tag

Kedves Fórumtagok, Sziasztok !

Egyszer, még tavasszal jelentkeztem itt azzal, hogy felszámolom a mobil gyűjteményem, melynek nagy részét akkor - sajnálatos, de szükséges módon - teljesítettem is. Ti is szépen "részt vettetek" benne, többeteknek sikerült néhány érdekesebb példányt is, jó áron halásznia. Akkor maradt még néhány készülék, azonban időhiány, egyéb tekintetében mostanra jutottam el oda, hogy azokat is feldolgozzam. Szeretném jelezni Nektek hogy a Vaterára feltettem - azokat is. Akik itt voltak akkor tudják - teljes mértékben tisztességes módon ment el tőlem a Vaterán a kb 150 db készülék. Volt ami nagyon sokért ment el, és nem gondoltam volna hogy annyi lesz, de voltak nagyon ritkák is, melyek valódi értékük negyedén, ötödén mentek el - persze az ígéret kötelez, át lettek adva. A maradékot is így kívánom eladni : 1Ft-os aukciókra, minimálár nélkül raktam fel őket. Ha van kis kedvetek, időtök, látogassatok fel : több minden van fent 1Ft-ért, de az itteni dolgokhoz kapcsolódva inkább régi Sony-k és BlackBerryk lehetnek érdekesebbek. Természetesen minden kérdésre szívesen válaszolok itt is, ha tudok válaszolok, de az aukció nyertese fogja elvinni azt, akár 1Ft-ért.

Üdv Nektek !

Vatera link

Felhasználó akinél keresni lehet, ha ez a link nem működik : "mucukucu"

[Linkesítve. -MurdR]

[ Módosította: MurdR ]

Új hozzászólás Aktív témák