- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KSparrow #33651 üzenetére
2x mentem vissza, először megnyomkodtam. 2x nem tudtam kifizetni, elutasította a bank, erre párom karijával is nekimentünk a témának, azt is. Ott ültem kinyomtatott papírokkal stb és nem tudtam megvenni. Kénytelen voltam elmenni kp-ért. Jó nagy dög, de tényleg nagy. A Z10 most nézve egy virsli és nagyon nagyon lassú. A 4 magos cpu nagyon pörgősen megy. Azonnal hozzászoksz a sebességhez.
Fancy-boy! 9cm széles. Nem vele még nem taliztam. Kicsinek találom és nem nagy előrelépésnek a Q10-hez képest.
stufen2! Én már régen nem hordok telót zsebben. Melóban lesz helye, mint a kis kengurunak, amúgy megy kabát vagy táska.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest