Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

válasz MurdR #24009 üzenetére

El vanak bújva. Vagy kihaltak a szakmából.
    Én se ismerek senkit. De ne álmodozz erről, HW még ugyan van, 3510i kijelzőt akár adok is. de attól még nem fog menni, kell cserélni a vezérlő IC-t, mint mondtam, azt meg nem találni külön nagyon, e-bayen se, vagyis marad az, hogy leszeded egy 8910i-ből, de akkor arra már nincs garancia, hogy lejön. Arra se, hogy menni fog vele a 6310i, bár úgy tudom, az kell bele,. és nem a 3510i IC-je. (plusz, ki kell őket keresni kapcsolási rajzon) Szóval már ott tartunk, hogy megbontottuk a forrasztott alkatrészeket egy 6310i-n meg egy 8910i-n. Összeraktuk, de még nem megy mindig. 8910i szoftver kell, és kábel a 6310i-hez. Mondhatnánk, hogy:" Jaj, rádobjuk, és éljen, de még nem vagyunk túl a forrasztással (ami hőlégfúvó vagy infrás forrasztás, [baromi nehéz, 1-2 helyen vállalják, jó pénzért, nekem is erre várna egy mikrofonhibbás E51] mert pákával nem biztos, hogy el lehet érni a szükséges részeket)... Szóval szoftver: Az se biztos, hogy megy vele. Telefonpanelből is több változat van. E90: pl: NR-10, ami még nullszériás, azaz a legelső, ami nem jött ki a gyárból, akkor van az NR-12, aminek sok mikrofonbaja volt, és az NR-14, ami elvileg jó volt már(és ez nem a V1 meg V2 gombsor, hanem a főpanel). E60 protom is van B2, B3, és F4. 6630 is több van. És a HW is fontos, mert az új E63 panelemre, amit halottként vettem, nem jó szoftvert tettek fel, ezért nem ment. épp hogy vissza tudta tenni a szervizes a saját piros és francia változatát, semmi mással nem indult el, E63 kék szoftverrel se. így most hiába ír qwerty-t a fizikai gombsor, a francia azerty a szoftveres kiosztás(érdekes, hogy 5310 nem ilyen finnyás.)
    És még valami: az aktuális verziónál nem lehet régebbit visszatenni. különben meghal a telefon. És itt is elbukhat az egész.
    Szóval van vagy 5 pont, ahol elvérezhet, több telefonba kerül az egész. Ok, ritkaság a végeredmény, de egy eredeti, gyári ritkaság többet ér, mint egy modding miatt egyedi valami. én pl bilikék trabantot vennék, nem egy törött, karcolt, de spoilerrel ellátott fiestát. Kb ugyanez van itt is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés