Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu

Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24010) KSparrow válasza MurdR (#24009) üzenetére


KSparrow
senior tag

El vanak bújva. Vagy kihaltak a szakmából.
Én se ismerek senkit. De ne álmodozz erről, HW még ugyan van, 3510i kijelzőt akár adok is. de attól még nem fog menni, kell cserélni a vezérlő IC-t, mint mondtam, azt meg nem találni külön nagyon, e-bayen se, vagyis marad az, hogy leszeded egy 8910i-ből, de akkor arra már nincs garancia, hogy lejön. Arra se, hogy menni fog vele a 6310i, bár úgy tudom, az kell bele,. és nem a 3510i IC-je. (plusz, ki kell őket keresni kapcsolási rajzon) Szóval már ott tartunk, hogy megbontottuk a forrasztott alkatrészeket egy 6310i-n meg egy 8910i-n. Összeraktuk, de még nem megy mindig. 8910i szoftver kell, és kábel a 6310i-hez. Mondhatnánk, hogy:" Jaj, rádobjuk, és éljen, de még nem vagyunk túl a forrasztással (ami hőlégfúvó vagy infrás forrasztás, [baromi nehéz, 1-2 helyen vállalják, jó pénzért, nekem is erre várna egy mikrofonhibbás E51] mert pákával nem biztos, hogy el lehet érni a szükséges részeket)... Szóval szoftver: Az se biztos, hogy megy vele. Telefonpanelből is több változat van. E90: pl: NR-10, ami még nullszériás, azaz a legelső, ami nem jött ki a gyárból, akkor van az NR-12, aminek sok mikrofonbaja volt, és az NR-14, ami elvileg jó volt már(és ez nem a V1 meg V2 gombsor, hanem a főpanel). E60 protom is van B2, B3, és F4. 6630 is több van. És a HW is fontos, mert az új E63 panelemre, amit halottként vettem, nem jó szoftvert tettek fel, ezért nem ment. épp hogy vissza tudta tenni a szervizes a saját piros és francia változatát, semmi mással nem indult el, E63 kék szoftverrel se. így most hiába ír qwerty-t a fizikai gombsor, a francia azerty a szoftveres kiosztás(érdekes, hogy 5310 nem ilyen finnyás.)
És még valami: az aktuális verziónál nem lehet régebbit visszatenni. különben meghal a telefon. És itt is elbukhat az egész.
Szóval van vagy 5 pont, ahol elvérezhet, több telefonba kerül az egész. Ok, ritkaság a végeredmény, de egy eredeti, gyári ritkaság többet ér, mint egy modding miatt egyedi valami. én pl bilikék trabantot vennék, nem egy törött, karcolt, de spoilerrel ellátott fiestát. Kb ugyanez van itt is.

[ Szerkesztve ]

Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV /// Oneplus 8 Pro /// Mobilmementók

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.