Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

válasz novinyul #14950 üzenetére

hát nem tudom, használtam e61 előtt 6310i-t, és frankón megijelsztett az egyszólamú csengőhang... de valahogy ez olyan, hogy pl régen f0stam a Symbaintól, mert nem értettem, most meg már mind3 telefonom azt használja. teljesen hozzászoktam. el se tudom képzelni, milyen lehet ha nem fut egyszerre a névjegyzék, sms, zenelejátszó...
    Mivel ragaszkodom a Noiához, nem vágyom androidra. meg a másik, hogy ebben áll a pénzem, eladni nem akarom, mert szeretem őket, szóval pénz nem lesz új telóra. de nem s kell, ezek is jók nekem. meg amúgy is, nem szoktam mobilnetezni, csak mobilról Wlanozni. nem fogok azért fizetni, ami van ingyen is (na j, nem mindenhol, de tudom a helyeket arra amerre járok, ha meg nem, akkor keresek egy mekit vagy burgert, ott van úgyis free wifi. :D mondjuk ezen nem segít sokat, hogy facebook-függő vagyok :N na nem úgy, hogy minden pillanatom kipost-olom, természetesen nagyon figyelek a privacy-ra(mi ez magyarul? adatbiztonság? valami ilyesmi...) csak csekkolom, hogy ha jön üzenet, stb, akkor képben legyek.

Új hozzászólás Aktív témák