Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Hát elvileg ha poto-ra rendes szoftvert akarsz tenni, akkor könnyen behalhat az egész. szerintem hagyd, mert a végén el se indul, és szervizben se csinálják meg, mert nincs proto szoft. ez így érték. ha jót akarsz, akkor vegyél rendes telefont

akartam már régóta egy E60-ast, 2-3 éve hogy megláttam egy dummyt egy kirakatban, és azonnal beleszerettem.
az N90-est meg egyszerűen nem hagyhattam ki, az egy must have. megvan eredetiben, csak haldoklik a szalagkábel valószínűleg.
de imádom amúgy azt a telefont, egyik legjobb. 3650 már volt, csak nem proto, de a 3660-ast meg a QD-t elfogadnám. -
KSparrow
őstag
Hát én a neten hibásat találtam, ezt piacon fogtam ki. negyedik hete nyúzom, kristálytiszta a hangja, és pengevékony. csak sajnos kopott, és piros. de nekem semmi bajom nincs vele.
de van N90-em is, csak úgy néz ki, kezd meghalni a szalagkábel. de van 6680, N70, 6600, stb. 9210, 9300, 9500, e90 is játszik neked? (e90 kivételével min megvan) igazából 2007-ig megvan majdnem minden. -
A 6510 2006 őszétől 2007 tavaszáig volt a fő telefonom. Sokat hallgattam a rádióját. Szerintem, benne is hagytam az adókat, nem töröltem ki őket.
A 8310-est 2007 nyarán szereztem be, mert a 6510 konzervatív formája után megakadt tekintetem színes házikóin.A 8850-esem felújított példány. Kérdezz rá az eladónál, hogy az akkufedlapba belülre be van ütve a Nokia felirat? Vagy kérj erről fotót. Ha igen, tutira olyan jó minőségű háza van, mint az enyémnek, ami fém és tökéletes.
-
Szia!
Látom, nagy becsben vannak nálad a tőlem vett telefonok: a 6510 és a T29. Ennek nagyon örülök.
A 8310-esem nekem is a kedvencem. A mai napig üzemeltetem.
Igaz, passzív számom van benne, és rádióként használom, de a lényeg, hogy üzemben van, mert egy jó telefon meglepően tiszta rádióvétellel.A mostani retro király nálam a 8850, amiről már raktam be képet a topikba.
A fő telefonom továbbra is az E60-as.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de imádom amúgy azt a telefont, egyik legjobb. 3650 már volt, csak nem proto, de a 3660-ast meg a QD-t elfogadnám.