- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
zorzy4
addikt
Egy hibátlan se t600, az ericsson t66 utódja, megér 6000ft-ot?
-
manoarc
senior tag
Akinek van eladó HIBÁTLAN 8310 8210 8850 független vagy telenoros bombázzon privátban nyugodtan , ne tartsa magában !
-
csoda120
aktív tag
Ez a vaterás kutyarágós szöveg tényleg elég ócska
Megjött a 7380.Elég kopottas,de Nagyon állat kézbe venni és tekergetni
Hihetetlen extravagáns
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow #11688 üzenetére
pszili8: Ezek az eladók néha nagyon lekezelőek tudnak lenni, de ez a kamuzás hogy megrágta a kutya. Könyörgöm, ennél még bármelyik elsős is jobbat találna ki.
Mindenki: Ez a mobildobáló verseny értelmetlen, de a legrosszabb az hogy néha működő, ritka darabokat hajigálnak el. Nálunk az iskolaban párhete a kissrácok 1 5110el szórakoztak, ami mellesleg be is kapcsolt... Szétzúzták mert hogy ócska. Erről az "érdekes időtöltésről" régebben a DiscoveryChannelen... Színvonal.
Mobilfogó verseny ötletét pártolom.
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #11687 üzenetére
én már azzal is megelégednék, ha egy délutánra összeeresztenének a telefonokkal, menteném a menthetőt: Nokiából kijelző, akku, ha jó akkor ház, csengő, vibramotor... a kijelző legfőbb helyen, sose tudod, mikor jó-3220ból most tettem át 6021be, és láss csodát, amúgy totál jó a teló...majd ha lementek a szóbeli érettségik, elmennék..
ugye a 3560-ast csak elírtad, és 3650-et akartál... ugye?a mobilfogó verseny jó ötlet, csak ezek kemények sajnos...
-
pszili8
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11686 üzenetére
Nálunk nem így megy,ismerem a szervezőt odamegyek hazahozom ami kell és viszek helyette vmi sz@rt,csak telefonnak nézzen ki.Tavaly egy 5210,meg egy 3560-at ottfelejtettem,majd elhozom ha legközelebb lesz verseny és nem törték szét.Legtöbb telóért amit egy ilyen versenyen eldobálnak nem kár.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #11681 üzenetére
szegények...
holnap terv szerint 3210 akkucsatiti forrasztok, ezzel újra életet lehellek egy telefonba..
most DR frankeinsteinkedek, és 2 telefonból csinálok egyet. szenvedő modellek: 6230, 6170, 2610, 3120, 6121, 3210.
2 félroncs telefonból egy jó meg egy hulla. lesznek eladók!(részben már várnak is..)
-
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow #11675 üzenetére
Én nem dobálok, de szörnyülködj
-
golya32
senior tag
Nekem van még 1 eladó 8910
-
pszili8
aktív tag
WTF??? Még az imei matricán sem nokia felirat van.
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #11656 üzenetére
Azért az túlzás, hogy sok van.
Az a baj, hogy már szemmel láthatóan néhány karcot én is ejtettem a GD95-ön, és tudod mennyire könnyen lejön a gyári ezüst festés...
Most annyira jó áron vannak ezek az "új" Nokiák, hogy nagyon gondolkozok a dolgon. Ha nem volt 8850 feketében akkor én sem veszek, azért legyen eredeti valamennyire. A téglavörös 6310 viszont kimondottan tetszik, nem tudom mennyire vállalható az a szín. -
törölt tag
válasz
szőröscica #11651 üzenetére
Egyenlőre autó híján ez nem tényező.
A 8850 viszont szebb.
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #11648 üzenetére
Ahha, értem.
KSparrow: igen, de lehagyta az y-t, mert helyesen "banány" a cseh nyelvben.
Mindenki: amúgy nagyon tervezem, hogy veszek egy refurbished Nokiát mindennapos használatra, hogy ne a Panák amortizálódjanak. 6310i, 8850, 6210, 8210 az esélyesek. Vélemény? (Mindegyik potom pénzért van kb...)
-
-
szőröscica
addikt
Hello!
Lenne egy Nokia 8910 eladó.
Elég szép állapotban, töltővel, tartalék hátlappal, driver cd-vel, dobozában.
Alkalmi, 12 ezer forintos áron vihető.A slide-ja is jó, lassan csúszik szét, nem lő ki!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11640 üzenetére
Holnap este kuldom a pontos linket, igerem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11638 üzenetére
Jaja van folia, a csomagolas meg nagyon gondos mindig minden termeknel. Arra nincs panasz. Az elolap, antenna, gomb, akksi uj, a kozepresz festett. Plusz csavartakaro gumipocok is van.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_ #11637 üzenetére
Jah ezt én is olvastam, amikor szokásos nyáladzásomat tartottam, sztem is azért csinálják, hogy a vevő ne tudjon panaszkodni, hogy ez karcos.
Kijelzőre tesznek védőfóliát?
A csomagolás mennyire gondos?
Ezek fontos érvek most nálam.
Most már értem az aláírásod, azt hittem hogy a hozzám hasonló idióta vevőkre vonatkozik.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11636 üzenetére
Az enyem szerencsere mikrokarcmentes, altalanos tapasztalatom, hogy hibatlan cuccok, de odairjak, hogy neha karcok eloferdulhetnek, ezzel levedik magukat.
A special policy meg csak tetszik, neha hasznalom a policy szot munka soran, aztan onnan jott.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_ #11635 üzenetére
Aha értem, köszönöm.
Igazad van! Gondoljunk csak bele, hogy mi volt anno bepe79-el, mindennap megnézte hogy hol tart már a cucca. És nem volt túl nyugott, főleg a "held by customs" rész miatt.
És ezek karcmentesek, vagy csak nagyonszép, de már mikrokarcos állapotúak? Bocsi, de kell már 1 szép, jó a sok lom közé.
Szerk és OFF: Mit jelent az aláírásodban a spercial policy? Azt tudom h a kifejezes mit jelent, de ez alatrt mit ertesz? Kivancsi vagyok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11634 üzenetére
Semmit se kerdeztem... Ja de annyit hogy does the charger fit to my country? De ez is bele van irva altalaban a hirdrtesbe. Tracking nr nekem nem kell. Amugy felbontottak mert magyar postas matricaval visszaragasztottak de maga a telefon is be volt csomaholva, az erintetlen volt ahhoz nem nyultak... Eloszor bontottak fel csomagom. Most vagy a vam csekkolta, vagy mas miatt bontottak gel, de sztem vam... Jott mellette mas is, azok bontatlanok voltak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11624 üzenetére
Hat feltem... Back up telefonnak nem jo, nemtom megtartsam e.. Tetszik, de kb ugyanaz mint. 8910 gyorsan elhasznalnam...
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #11626 üzenetére
már néztem, milyen zsanérről beszélsz, aztán leesett, hogy 6650 fold... az nem rossz, van benne GPS is, nem? (nem néztem utána, csak így fejbőll)
ma is jó volt a piac! egy 6310i autós tartó kihangosítóból, egy Nokia kagyló, amit össze lehet tenni a telefonnal mintha headset lenne, illetve vettem egy pakkot is, 6 telefon, egy 2610, egy 6021, és 4 darab 3120-as, ebből egy 3120-ast kivéve mind jó és megy. ja meg egy jó állapotú 6170, amim van roncs, meg tudom csinálni.ja meg vettem egy Nokia 101-est is
-
golya32
senior tag
nekem most 6650 kissé leélt van, de működik
3órát forrasztottam mire összejött, eltört a zsanér aztán valami állat megragasztotta epokittal
A zsanér már ok de az átvezetőt forrasztani kellett, mert így nem tudom kicserélni, az is bele van ragasztva.
Munka telónak tökéletes 3e ért adták+posta -
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11621 üzenetére
Engem is csak azért vonz,mert különleges.Nem hétköznapi a kialakítása
Nem nehéz átcserélni 5-10 perc alatt megvan.ha találsz is,ne vegyél utángyártottat...Jó az,ha nincs más,de ami utángyártott az csak utángyártott,gagyi a minősége.Tapasztalat (6300)
Mert mi a baj a háttérvilágítással?Én a gombokat nem tudnám megszokni
6300-t,meg az E50-et.Az E50 szerintem nekem örök telefon lesz,ennyire bevált.a 6300 meg ugyebár távozik,nem is tudom mit használjak majd a 20-as kártyához -
T0rnad0
addikt
válasz
csoda120 #11620 üzenetére
Nem volt még ilyen, de nem is nagyon vonz, mondjuk egy ilyen cserét mint a tiéd megér...
Néha használom a 7600-át, csak az előlappal kell kezdeni vlmit, mert nem a legszebb. Ha lesz időm átműtöm arról amit tőled vettem, eredetit már nemigen kapni, az utángyártott meg ki tudja milyen minűségű...Amúgy nagyon szuper kis telefon, csak a billentyűzet háttérvilágítása...
Most a 6300-át használod, semmi retro? -
csoda120
aktív tag
Lesz Nokia 7380-am
6300-ra cserélem,szerintetek megéri?(új fekete házat megvettem rá)
-
Magnum_
nagyúr
Megjott a t29... Gyonyoru hibtalan
-
KSparrow
őstag
na a ma szerzett szépségek:
Nokia 100
Nokia 121
Nokia 2148
Nokia 8148
nagy az öröm. ha minden jól megy, a jövő hétre meglesz a 101-es is. -
-
zorzy4
addikt
Ezt az aláírást most olvastam, kész....... "billentyűzet: nyomokban mogyorót szotyit és egyéb olajos magvakat is tartalmazhat"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest