- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszhsz
újonc
Szevasztok mindenkinek! Nem tudom idevág e a téma pontosan, de legfeljebb nem kapok itt választ. A kérdésem az lenne, hogy lehet e Nokia 5310 zenemobilon megfejteni a biztonsági kódot. Egy jó ideig nem használtam, ám közben a T-s kártyám megszűnt, viszont újra használnám! Nekem nagyon bejött ez a gép, kihasználnám még egy darabig, de az elfelejtett biztonsági kód miatt nem tudok újra életet lehelni bele. Ha van megoldás osszátok meg velem. Köszi! További sok jót!
-
csoda120
aktív tag
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok!
(elnézést akinek nem válaszoltam, rég voltam, ritkán vagyok)
Tegnap lemerült a telefonom és egy retro szepségbe került át a kártyám. Otthonról távol megszólal a telefonom és a hívó csak "haló-halo-hallllo-HALLÓ". Mint kiderült az innen vásárolt "makulátlan" Nokia 8310-esemnek nem működik a mikrofonja
Nincs harag, csak megosztottam egy retro tellós történetet. Amúgy hogy vagyunk?
-
golya32
senior tag
Beneq E61 1000ft-ért eladó
narancs fekete piacon vásárolt, jól néz ki, akkut megbikáztam de csak 2,5V tudott annyi meg nem elég a bekapcsoláshoz, töltőm nincs, gyűjteménybe tökéletes. -
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11584 üzenetére
Köszi szépen
Külseje elég lestrapált,kettőskereszt gombja hiányzik és a memkártya foglalatja nem akar a helyén maradni,folyton vissza kiugrik
Bekapcsol,de röktön felhangzik az ismerős akku lemerült hang,majd 1 másodperces éles zúgás és kikapcsol,lehet csak egy akksi kéne bele -
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #11580 üzenetére
nekem csak a doboz kéne
550-est nekem is sikerült, az akkuja egy hétig vitte a 3110-est.
ha minden remekül megy, akkor hamarosan lesz egy 101-esem, egy 121-esem, egy 4148, 2148, és egy 100-as Nokiám...
nagyon remélem, hogy rábólint az eladó.
addig is, ha lehet kérnem, akkor ne vigyétek el előlem őket-nem tettem még rá licitet, ismerem az eladót, remélem megboltoljuk. előre is: -
csoda120
aktív tag
Látom nincs mostanában nagy élet
Szereztem 1-2db számomra igazi gyöngyszemet
-Siemens xelibri 2
-Siemens xelibri 4
-Siemens SX1
-Motorola A925
-Motorola T720
-Nokia 540
-Nokia 550
-Nokia 3110
-Nokia 3320
-Nokia 3650 -
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #11575 üzenetére
AF-S Nikkor 50mm 1: 1.4 G, illetve egy Hanimex objektívvel (szerintem az lehet, régi filmes gépról), amit simán feltekertem a Nikon obira mint egy előtétlencsét..
(innen van a kromatikus aberráció a képen) amin maga a telefon egészben van, az előtét nélkül..
a kis mélységélesség meg az 1.4-es rekesz műve.
-
KSparrow
őstag
na a tegnap emlegetett 6310i:
(bekapcsológombos képen látszik a fólia, az alja sincs lekopva)
[link] -
KSparrow
őstag
Na a mai piac s jó volt. Vettem egy 3220-at (roncs, de alkatésznek csak jó lesz) 100 ft-ért, cseréltem egy Nokia SP-3 -at.
ja meg tegnap kaptam egy fóliás karcmentes gyári 6310i-t ballagásra. -
zorzy4
addikt
Megválok egy kincsemtől. [link]
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #11566 üzenetére
Ez igaz! Én is megyek ballagásra oda megfelelő a BB.
Valamelyik nap jöttem haza Pestről,és beszaladtam a pálya mellett a mekibe,közben nagy erővel nyomkodtam a BB sms-t írtam éppen,erre a mellettem lévő pultnál egy öltönyös fickó látom néz és mosolyog,aztán előkapta a BB 9700-asát és kirakta a pultra.
-
KSparrow
őstag
na egy hét után lemerült a 3110. délelőttre beizzítom a 7600-t, de a ballagásra még nem tudom, mit veszek elő..
szerintem a 8910 / 8850 lesz, szép ruhához szép telefon kell..szerintetek?
-
golya32
senior tag
6600 független fekete töltő feletti rész törött, működik az is 3e
-
golya32
senior tag
6103 működő teló, akku nélkül új házban 3e? ja tmobilos.
-
zorzy4
addikt
Eladó egy szoftverhibás nokia 3650 1000ft.
-
golya32
senior tag
Van D880 samsung cserélném wifis dual simes telóra.
-
zorzy4
addikt
Én most szerelmes vagyok és kivételesen nem retróba. Nézzétek meg a videót. [link]
-
szőröscica
addikt
válasz
KSparrow #11555 üzenetére
Az X7 nem rossz, de azért mégiscsak egy mezei érintős teló. Nem olyan elborult, mint egy 7600.
Az Androidról annyit, hogy az én routeremet és egy barátomét is pár méterre pontosan belőtte a térképen. És? Minden routerrel ezt csinálja, aminek a környékén járok. Először felkaptam a vizet, de aztán rájöttem, hogy tök mindegy, nekem ezzel semmit nem árt.
Le fogom cserélni az Androidos telefonomat, de nem emiatt.
-
KSparrow
őstag
válasz
szőröscica #11552 üzenetére
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11546 üzenetére
Semmi gond,annyira nem hajtottam rá,szűkös a keret
Az egeret viszont sajnálom,mert az tetszett nagyon(#11547) minolta5 Lehet nem fogom megjegyezni a neveket,ezért ha valakire rálicitálok,akkor szóljon rám
Jah amúgy nektek egyszerű,mert nekem vaterán is csoda120 a nevem -
zorzy4
addikt
válasz
szőröscica #11552 üzenetére
Hát igen, de egyik gyártó sem nagyon mer variálni. Ma már nem divatcikk a telefon, hanem zsebszámítógép.
-
szőröscica
addikt
7600 mellett egy 7280, illetve egy 7380 is jöhetne.
Hol van már az a Nokia, aki ilyen kretén telefonokat ki mert adni?
-
zorzy4
addikt
Ma hobbiból összeraktam egy moto v3mat, és hamarosan kész lesz a w80 is.
-
zorzy4
addikt
Én most erre [link] tettem licitet, de már rám ajánlottak, de remélem a végén meg lesz.
-
T0rnad0
addikt
válasz
csoda120 #11545 üzenetére
Bocsi, nem akartam előled elvinni...Mondjuk a végére eléggé elharapódzott a licit, ha prototípusként lett volna hirdetve, nem tudom hol áll meg
Nem sok mindenre fogok licitálni a vaterán, de a 7600 a mániám volt
Az egeret végülis elvitték nagy nehezen ( ilyen lassú vásárlóm sem volt még, legszívesebben jól lehúznám értékeléskor), szóval azt már nem tudjuk leboltolni.
-
T0rnad0
addikt
válasz
szőröscica #11537 üzenetére
Vaterán érdemes nézelődni, én pár hete fogtam ki egy 7600-át (5600ft, előlapját leszámítva nagyon szép állapotban, még a "kupak" is megvan hozzá ), ami ráadásul prototípus is, szóval durván megérte nekem
-
KSparrow
őstag
válasz
szőröscica #11541 üzenetére
Hallgatta szegény az előző hálátlan tulajét eleget. Örül a boldog nyugdíjas éveknek.
-
KSparrow
őstag
válasz
szőröscica #11539 üzenetére
nem. vegyél használtan N82-őt, már pár hónapja használom az enyémet, semmi baja. 20 körül kapsz, és semmi baj nincs velük. vagy legyél igazán retro, és használj 3110-est (nem classic) -úgy, mint én. hatodik napja megy.
-
KSparrow
őstag
válasz
szőröscica #11537 üzenetére
az se egy rossz telefon..
sokat könyörögtem és vártam mire Minolta5 kolléga eladta..
ugyanez a 2300-val is..
-
szőröscica
addikt
válasz
KSparrow #11536 üzenetére
Én most 7600-as Nokiára vadászok, de reménytelen vállalkozásnak tűnik.
A Vaterán semmi, a német ebayen van vagy 3 darab, de egyik se postáz Magyaroszágra, és ráadásul olyan életlen képek vannak, hogy úgy nem veszem meg.Persze vannak újak 100 euró körüli áron, de annyit nem adnék érte.
-
KSparrow
őstag
válasz
szőröscica #11535 üzenetére
piacon, nagy szerencsével..
-
KSparrow
őstag
Na a mai nap is megérte kimenni, egy 8210 gyári dokkoló, és egy 8910 gyári dokkoló. végre van mibe tenni a 8910i-t is (már az i és a sima is dokkolóban van) és a 2300-t. 1000-1000ft-ot csak megért..
-
Earl_Muttley
őstag
Jó reggelt!
Ez megér egyben 1000 FTot? Listázom:
SE K508: Betört kijelző
Motorola W180: Nincs akku
Sagem Myv56: Teszteletlen
Siemens CF62: Darabokban
Motorola C333: Teszteletlen
Motorola T191: Plexi repedt, teszteletlen
Siemens A65: Törött kijelző
Siemens A31: Teszteletlen
Siemens ???: TeszteletlenCsak egyben adja, megér 1k-t?
-
zorzy4
addikt
Nekem ez [link] kéne, de az ára irreális. Meg xelibri 3. Még jó hogy az 1,2,4 meg van.
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11522 üzenetére
Igen a vaterás,2000ft postával együtt
1000x rosszabb,szinte kezelhetetlen!Nem csak nehéz a gombokat elérni,mert túl közel vagy túl távol vannak,hanem nagyon kemények is!Mikor be akarok nyomni egy gombot,szinte kilököm a kezemből
Igen akksit is kaptam vele,egyedül alul a töltőcsatlakozó takarója nincs meg -
arkades
senior tag
Nem tudna valaki segíteni abban, hogy kell a gyors tárcsázást beállítani Nokia 9110-nél?
A telefon résznél engedélyezve van a gyors tárcsázás, de nem tudom, hogy kell nevet hozzárendelni az egyes gombokhoz. Gondolom a kommunikátor résznél kell, de sehol nem találok ilyen opciót -
KSparrow
őstag
Hamarosan elkészül az új weboldalam, már fent vannak az 1, 2, 3, 5, 6-os sorozatba tartozó GSM telefonjaim, még a 7, 8, 9,-es sorozat, illetve a nem GSM Nokiák, és a nem Nokia készülékek vannak hátra. Ha kész, belinkelem. Addig nem akarom lelőni...
Vasárnap óta ezen dolgozom...
-
Earl_Muttley
őstag
Mai szerzemény:
Ericsson Hotline 433 Combi
-
csoda120
aktív tag
Megjött a xelibri2 nagyon zsivány kis telló
Igaz,hogy szinte kezelhetetlen,de ettől eltekintve a polcon jól mutat
Szép,szinte karcmentes állapotban van
-
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #11513 üzenetére
Én BB használó vagyok,szeretem,megnézik.Csak annyi a baj vele,hogy Magyarországon tele van a piac lopott/hackelt/újraírt imeis BB-kel,vételnél oda kell figyelni
-
zorzy4
addikt
válasz
szőröscica #11513 üzenetére
Én már több mint 2 éve használom a nokia e63mat, nem nagyon találkoztam stabilabb telefonnal, mind hardveresen, mind szoftveresen. Leszámítva egy két retrót.
-
KSparrow
őstag
mindig a szoftverrel van a baj. most pl rakhattam újra a windowst...
-
golya32
senior tag
Melyik régi symbian az, ami tud név részletre keresni?
E50 tud
6600 az nem
X701 panasonic tud,
Többi régi nokia? 3650, 7610, 6260, 6630, 3230?? -
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #11508 üzenetére
Ez a bajom az androiddal... Ahhou hogy normalis legyen agyon kell hekkelni. Az osszes rendszert probaltam (kiveve az uj WP es BB) de qz ipjone a legjobb...
-
zorzy4
addikt
válasz
szőröscica #11506 üzenetére
Szoftver frissítést ne lehet csinálni, úgy tudom az androinál is van. ?
-
szőröscica
addikt
válasz
zorzy4 #11505 üzenetére
A hardver szerintem csillagos ötös, viszont a szoftver egy hulladék.
Remekül össze van rakva, van benne anyag, élmény kézbevenni.Viszont nagyon bugos a szoftvere. Hogy minden Android készülék ilyen, vagy csak a Motorola cseszte el, azt nem tudom, de szeret újraindulni, belassulni, szellemjelenségeket csinálni és ez nem egyedi hiba, gyakorlatilag mindenkinél előjön valamilyen bug. Nálam utoljára az verte ki a biztosítékot, mikor szombaton délelőtt lemászott a hálózatról, és egész nap nem voltam elérhető. Restart után felment, mintha mi sem történt volna. Sajna ez nekem nem fér bele, sokat utazom, fontos, hogy mindig el tudjanak érni.
Sokat csökkent benne a bizalmam. Megtartom navigálni, meg utazáshoz netezni, stb, mert én 120-ért vettem, most meg 55-ért tudnám eladni, annál meg jóval többet ér. De hétköznapra, telefonálni kell egy egyszerű, de annál megbízhatóbb telefon. Egyetlen kikötés, hogy bluetooth legyen benne. Meg persze legyen szép és különleges. Így került szóba a 6310i. A 8910-esem is fasza lenne, csak kotyog, ha nyomogatom a billentyűit és zavar.
-
zorzy4
addikt
válasz
szőröscica #11502 üzenetére
És milyen a millestone, van olyan megbízható mint a régi motorolák?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #11502 üzenetére
az elérhetőség nekem is fontos.
szóval vettem egy T28-at.
-
szőröscica
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #11500 üzenetére
persze. nyugodtan. hétköznapi használatra ez volt a legjobb 7-8 éve. ma már hétköznapi használatra a legjobb az iphone
én most pont megint gondolkodom egy 8850 vagy T29-en, de még csak gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest