- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
Valakinek nincs egy ericsson töltője? Természetesen nem sajàt hanem felesleg
Meg régi motorola sem ártana!Amúgy a régi táska telók mennyit érhetnek?
-
Pastika
aktív tag
Nah megjött a BB9700. Nagyon komoly, elegáns cucc és nem spórolták ki a tartozékokat sem. Megrendeltem a BIS-t, holnap rápakolom a hivatalos OS6-ot aztán megnézzük hogy hasít.
-
arkades
senior tag
válasz
meroly #10878 üzenetére
Sajnos hibásat sem tud. Valami rejtélyes oknál fogva nagyon szigorúan számon tartják ezeket a készülékeket. Azt azért nem hinném, hogy olyan illegális dolgok lennének, inkább az, hogy magán személy ilyet nem vásárol, mert minek? Használni nem nagyon tudja. Ezek inkább csak gyűjteményes darabok lennének. De most, hogy előkerült a dolog, hétfőn megint elkezdem zaklatni az ismerős hölgyet.
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #10890 üzenetére
Sárgulok az irigységtől én is emiatt.... nekem is lehetne egy rendőr ismerősöm. Amúgy a TETRA rádiókat csak és kizárólag "céges" célokra használhatják, úgy tudom a magánbeszélgetés tiltott. Arra ott vannak a tényleg flottás telefonjaik...
KSparrow: 2300 is kéne....
-
csoda120
aktív tag
Valaki meg tudja nekem mondani,hogy vaterán hol tudom megnézni,hogy mennyit kell befizetnem a 6%-ok után...?
-
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #10887 üzenetére
Majd kérdezz már rá, hogy hogy használják? Érdekel a dolog.
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #10883 üzenetére
Ezt most nem mondod komolyan?
Ez illegálisMeghát ha nem DMO-ban (direct mode operation) használják, akkor a diszpécserközpont rögzíti a beszélgetést is. Legalábbis a szabvány szerint, aztán hogy Mo-n ez mennyire működik, azt nem tudom....
KSparrow: ilyesmi volt?
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #10881 üzenetére
sajnos nem találtam meg, pedig asszemfelírtam. lehet valamikor lelek róla fotót. de az csak véletlen lesz, keresni nem állok neki, szorri, no idő, no erő.
Tetra telókat lehet találni expresszen, de olyan árban vannak, mint egy használt n82, vagy egy 6650 proto. (20ezer fölött)
Anevem:igen, ezek Tetrások. a motorola is az volt, elpasszoltam, mert 1: Nem Nokia, 2: mert elvileg illegális a cucc közembernek.
egyébként a 6250 tertáját használják a Nokiánál (THR valami, a pontos típust nem tudom. ) -
meroly
veterán
Régebbi tetra telefonokat nem tud szerezni valaki?
Pl ezt a THR880i-t? -
selenge
tag
válasz
Earl_Muttley #10874 üzenetére
ment privi...
van egy samu v200am, még nem teszteltem, de ha érdekel priviben lehet érdeklődni
csere is érdekel
-
KSparrow
őstag
ez mekkora már... ( az aukció címe a kiakasztó)[link]
-
törölt tag
válasz
selenge #10868 üzenetére
Nem csináltam még végfokcserét, jelenleg nincs is hozzá eszközöm, mindössze csak elgondolkodtam, hogy érdemes lenne-e elkezdeni. Bár van hőlégfúvóm, de félek, hogy az inkább ártana az alaplapnak, mint használna. Míg egy áramköri lapról le tudod szedni a sérülékeny alkatrészeket (kondik, műanyag-elemek) fúvás előtt, addig egy mobil alaplapján meglehetősen szűk a hely...
-
csoda120
aktív tag
-
törölt tag
-
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #10861 üzenetére
egyértelműen nem. kivéve, ha retro ericssonokra állsz rá, de azzal is az a baj, hogy megcsináltatni nem éri meg túlzottan, mert amennyiből meglenne, lehet másikat kapni a piacon. egy-két régi telefonnál jó lenne ha valaki megcsinálná, de nem úgy, mint főállású végfokcserélő-szakmunkás
hanem mintegy hobbiként. szal ha mondjuk egy GSM-szervizes a régi szép idők emlékére, illetve mert van cucca hozzá, megcsinálja, az oké, de egy marhadrága hőlégfúvós forrasztót beszerezni csak erre(60-90 000 között mozognak, asszem) egyáltalán nem éri meg. kicsi lenne a célközönség.
-
csoda120
aktív tag
-
-igu-
veterán
Tanmese, avagy hogyan NE rendeljünk külföldről:
A MotoMing-et tervezem külsőleg felújítani.
A készülék felnyíló flip-es, füstszínű plexi a flip, amit egy átvezető kábel köt össze a készülékkel.
Amit rendeltem:- 1 db komplett ház,
- 1 db plexi flip,
- 1 db átvezető kábel,
- 5 db stylus (ennél kevesebbet nem lehet).Ma megjött a csomag, és a döbbenet kiült az arcomra: a komplett házba beletartozik egy plexi flip, egy átvezető kábel és egy stylus. Ráadásul a rendelt flip tartozéka még egy átvezető kábel.
Most van feleslegbe:
1 db plexi flip
2 db átvezető kábel
5 db stylusInternetes vásárlás előtt kérdezni, kérdezni, kérdezni!
PS: ha valaki közületek MotoMing A1200-t akar felújítani, szóljon bátran,. van hozzá pár cuccom...
-
Earl_Muttley
őstag
Mai találkozó KSparrow-al:
Gyüjtéményembe jött:SE T68i
SE T100
Sony J6Mindhárom tökéletesen működik.
-
pszili8
aktív tag
Kemény betűbillenytűzet->[link]
-
selenge
tag
nah, nem retro, de vettem egy acer m900-at...
márcban kapom meg, de már nagyon várom
mpx300asom ról kiderült, hogy végfokhibás... alaplapot kellene szereznem egy nem létező telefonhoz.. haha
-
zorzy4
addikt
válasz
#43960832 #10844 üzenetére
Na ma voltam piacolni, és kaptam zsír új gyári kék akkut pana gd92höz, és egy új ugy. akkut gd87hez 5-500ft-ért. Remélem jövő héten is kinn lesz az árus meg hatalmas pusztítást rendezek az árukészletében. Múltkor 500ft-ért e63hoz is vettem gyári akkut nála, de még 8810hez is van igaz azért már 800ft-ot kér
.
-
törölt tag
E250-ből rendesen kiszedték a SIM kártyát. Lenne 1-2 tippem az elkövető nemi hovatartozására. (Már a színből is kiindulva)
[link] -
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #10839 üzenetére
Lepasszoltam 'szakembernek'...
Volt más szerelnivaló is,így egyben meglesz minden. Nem felejtettem el;ha kész lesz,küldök képeket.
(#10840) pszili8 Nyomokban van benne igazság...
Attól hogy van benne IMEI címke,még ugyan úgy lehet lopott;de ha a BB PIN oké és IMEI alapján nincs listán,akkor az tiszta;címkétől függetlenül.
-
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli. #10838 üzenetére
Itt rakják össze Magyarországon,és jó magyar szokáshoz híven a dolgozók haza is visznek párat míg nincs nyoma sehol,ezekben nincs Imei matrica.Blackberry-s ismerős mondta,csak BB-vel foglalkozik.A BIS/BES szolgáltatás iszonyat jó dolog sztem,asszem a T-nél 2000Ft havonta.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #10833 üzenetére
annnyit nagyon megér és nekem eszméletlenül tetszik a 9700, de a bis/bes-el mi lesz? előfizetsz?
nekem meg, ha minden jól megy, két héten belül lesz egy új 3GS-em. vagy nem, de elvileg igen
amugy ha nem jött volna a 3GS lehetőség (mert olcsó), akkor használtan vettem volna karcmentes 9000-et.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #10831 üzenetére
De csak azért ugrottak rá mert 1ft-ról indul,ha már 500 Ft lenne nem kéne senkinek.Nálam állandóan rinyálnak,hogy megvesz tőlem egy 500Ft-os telefont aztán mittomén van neki valami apró jelentéktelen hibája ami nem befolyásolja a működést és veri a nyálát
Mos is árulom a 9110-et nemrég még 10k körül árulgatták,én 5k-ért árulom és nem kell senkinek,ill hívtak rá de ilyen 2000Ft-os ajánlatokkal. -
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #10827 üzenetére
Ki volt az az idióta aki elvitte a B&O-t?
Csoda120: Régebben én is csodálkoztam ezen a hirdetésen,lehet mindháromra rámegyLáttam már pár terméked,engem már majdnem minden nap felhív valaki ,hogy látta a termékem vaterán,adom-e olcsóbban.
Pastika: Szép darab,grat.Egyébként úgyanúgy néz ki mint a 9000,csak ennek már nem trackballja van,hanem érintőgombja.Én most 9000-en gondolkozom,nem akarok sokat költeni,de most várok,mert lehet h lesz egy iphone 4 utánzatom,vagy meizu m9 kínából. -
csoda120
aktív tag
Cím: Nokia 6600 előlap eladó
Termékleírás: Eladó egy Nokia 8210 kék előlap
Képen mi van?: 6100 előlap
Komoly vagy komoly? -
Pastika
aktív tag
Sikerült ma egy Motorola Accomplit megtapogatni, azért az óriási volt a maga korában.
Kedden vagy szerdán lesz egy BB 9700 Boldom. Túl jó ajánlatot kaptam a telenortól, nem volt szívem otthagyni -
zorzy4
addikt
-
pszili8
aktív tag
válasz
bjnoklovas #10819 üzenetére
Kell rá UltraMP3 vagy hasonló zenelejátszó program,simán nem játsza le.
-
KSparrow
őstag
válasz
Misi1979 #10820 üzenetére
azzal van a baj, csez+, hogy miért nem birsz egy k*rva e-mailt visszaírni, hogy nem akarod eladni. Ugyanis senki se gondolatolvasó, hogy kitalálja. Ha azt mondod, eladod, nem fog rájönni, hogy meggondoltad magad. Nagyon el vagy szállva magadtól, csak tudnám, mitől. És ha valaki veszi a fáradságot, hogy írjon tizensok mailt, simán bunkóság nem visszaírni.
-
Misi1979
őstag
Értem, elmés volt a leleplezés, hú, Misi1979 biztos becstelen, mert nem adja el neked a becses n400-át. Képes voltál ezért másik nickről bepróbálkozni nálam egy másik hirdetéssel kapcsolatban..hátha válaszolok. Hát, ez több, mint gyerekes. Pláne, mikor az utolsó üzenetben elárultad - "ja minolta5 voltam
"
Talán elgondolkodhatnál a stílusodon és akkor -talán- rájöhetsz, miért nem adtam el neked. Ha amiatt nevezel "extra gerinctelennek", mert nem válaszoltam neked a 10+ üzenetre, amit írtál nekem az n400 ügyében, jogod van hozzá, szívem szerint egyéb jelzővel illetnélek, hogy kapj észbe! biztosan oka van, hogy nem írok választ.
És igen, az n400 megjárt egy szervízt, azóta nem dobál hálót, megtartom, mert tetszik, a gépem is szerencsére köszöni, jobban van - tudod, vannak olyan emberek, akik nem veszik véresen komolyan a retroteló gyűjtést, fórumozást. Nem sértődnek be mindenen.
És igen, megválogatom, hogy kinek mit adok el, megtehetem, szerencsére. A "fórumotok" meg nyilvános, bárki írhat ide, ezt megtettem akkor, amikor az iránt érdeklődtem, hogy hol lehet retro telókhoz hozzájutni és lehurrogtál - titok!- és megteszem most is:
a jövőben tartózkodj a személyemmel kapcsolatos bárminemű minősítgetéstől.
-
bjnoklovas
újonc
Sziasztok, lehet egy kérdésem, ha nem zavarok? Ma szereztem egy Nokia 6600-t. Nem akar mp3-at lejátszani. Ismeretlen formátum neki. A leírásában meg benne van hogy lejátsza. Előre is köszi.
-
csoda120
aktív tag
Mai bevételem:
6600 lelakott állapotban,de megy.
6610i előlap nélkül,de megy.7600-m eladó...Fent van Vaterán,ott is csoda120 a nevem.
-
csoda120
aktív tag
Mai bevételem:
6600 lelakott állapotban,de megy.
6610i előlap nélkül,de megy.7600-m eladó...Fent van Vaterán,ott is csoda120 a nevem.
-
golya32
senior tag
daxyes kolléga sem ajánlott kategória, nagyon kell vele vigyázni átvágott egy telefonnal, nem küldött tartozékokat.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #10813 üzenetére
Nincs mit jelenteni, mert anyagilag nem ért kár, és nem nyílt üzlet volt, hanem privát levelezés.
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #10811 üzenetére
Emlékeztek amikor tisztáztuk a piacos félreértést, még én segítettem neki akkut találni olcsón. Aztán itt meghirdetett egy samu n400ast. Én írtam neki, hogy mondjon egy árat kell, erre ő, hogy most szervizben van aztán meg, hogy rossz a gépe jegelné a dolgot. Én még egy párszor írtam neki de semmi válasz. Aztán a másik nevemmel bejelentkezve
jelentkeztem hirdetésére amire rögtön válaszolt, és így aztán felfedtem magam és rákérdeztem hogy mi miért nem válaszolt őszintém, hogy nem adja már el. Erre ő "egészségedre, fenntartom azt, hogy annak válaszolok, akinek akarok.
Ha valaki nem veszi észre, hogy nem reagálok neki, akkor felőlem írhat, ameddig akar." -
zorzy4
addikt
Újabb extra gerinctelen emberrel akadtam össze misi1979 személyben, bár a fórumunkból eltűnt, semmit ne vegyetek tőle!
-
zorzy4
addikt
Elvitték a 2300át! Már csak a bang ehd olufsen 9500 maradt eladó!
-
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #10805 üzenetére
Esetleg valami fejlemény Motorola ügyben?
-
Earl_Muttley
őstag
De leálltunk emberek.
Majd jön a gyűjteménybe:
Nokia 6233,Nokia 9300. Felajánlás mindkettő -
golya32
senior tag
Én is tudok egy 9300-t ha érdekel valakit elhozom 8e-t kér a gyerek érte. Nekem nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OLED TV topic
- XPEnology
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest