- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puputewe
csendes tag
Sziasztok, !
Tegnap hallottam a topicról először, ma már itt is vagyok!
Jómagam is gyűjtő vagyok, bár kizárólag Ericsson és Nokia van a repertoáromban - de van néhány Pana is.
Nálam az alapelv, hogy minden készülék lehetőleg gyári alkatrészekből, lehetőleg gyári állapotra álljon fel, ha tré állapotban érkezett. (persze hogy működőképes legyen, alapelv) Mindenből egyet tartok meg.Évek óta gyűjtöm őket, s bár nem rajongásig, és minden percemet kitevően ugyan, de most már ez is fontos szerepet tölt be kevés szabadidőmben...
Cél - az összes Nokia és Eri begyűjtése 6280-ig, illetve a K sorozatok elejéig. Jelenleg 154 működőképes és szép készülék figyel az otthoni polcokon, melyért persze az asszony egyfolytában picsán akar rúgni - de hát ez ilyen ...
Van jónéhány különlegességem is, melyekre igen büszke vagyok - eleddig amúgy is csak saját szórakozásra csináltam, igazából ez az egyik hobbim
Örülök hogy megtaláltalak Titeket, Nokia és Eri témában, esetleg ha tudok segíteni, szóljatok.
Üdvözlettel minden retro rajongónak :
puputewe
Jah, mivel van pár alkatrészem, kidobandó vagy felesleges vagy esetleg hibás retro cuccom, hétvégén fölrakom majd ide őket, egy-két sörért, vagy a partner gyűjteményének esetleges megtekintéséért szívesen átadom őket. Kereskedni lehetőleg nem akarok velük.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest