- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Meglett az első táska telefonom
Most hozták meg,egy nokia 720-as szinte hibátlan állapotban,csak az antennája hiányzik
A tulaj rákötötte 12V-tra és bekapcsolt,megy Nagy a bódogság
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10596 üzenetére
Felnőtt,meglett emberek is csinálnak hülyeséget,szóval nem csak a kor a lényeg,de az tény,hogy fiatalon "bolondabb" meggondolatlanabb az ember.Szerintem inkább az a gond,hogy sok olyat leírnak amit nem gondolnak komolyan,csak hirtelen felindulás...
Én is sokszor gondolkoztam már,hogy felhagyok az egész gyűjtéssel,eladom az összes telefonom vagy Ksparrow-nak ajándékozom
de sose írtam ki ide,mert tudtam,hogy másnapra úgyis meggondolom magam
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10593 üzenetére
Szerintem hülyeséget csinálsz
-
Pastika
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10593 üzenetére
Hogy jött az elhatározás?
-
Earl_Muttley
őstag
Nos, hoztam egy nagyon komoly döntést.
A fórumra tovább nem fogok feljárni, csak read-on leszek.
A gyűjtéssel is elég nagy mértékben le fogok állni.
A PH!-n fent leszek, de csupán eladás céljából.
2 hétig még aránylag aktív leszek KSparrow, és csoda120 kollégákkal van üzletem, de utána végleg lelépek innen.
Köszönöm megértéseteket, és viszlát mindenkinek!Earl
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10577 üzenetére
Mást is vennem kellett (nem telefont
) és nem volt nálam annyi zseton,hogy a 3200-t is megvegyem
3200 1200ft lett volna a T10 pedig 300ft volt,de így visszagondolva nagyon bánomA T10-et azért vettem meg mert szép állapotban van nagyon,ezzel együtt van most 5db T10-em
Sötétkék
Babakék 2db
Rózsaszín
Citromsárga lecsúsztatható flippel -
Earl_Muttley
őstag
Mai szerzemények:
Motorola M3588
Motorola CD920 -
amd231
csendes tag
Benefon deltát cserélnék 3200-ra
Ha érdekel a csere, írj privátot
Ákos -
pszili8
aktív tag
Voltam piacon,megérte,vettem egy dobozos 3660-ast,meg egy gyönyörű 9110-et CBR-5 gyári tokban.
-
amd231
csendes tag
Nokia 3200ast keresek
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #10570 üzenetére
7610-ért sokalltam a 2k-t mivel akksi nélkül ki se tudtam volna próbálni,na meg kicsit ramaty állapotban volt.A 3200 viszont megérte volna mert tényleg nagyon szép állapotban volt és működött,azt sajnálom is,hogy ott hagytam
HTC-t nézegettem olyan 12-20k között adogatják őket.Ha tényleg bele megy a srác akkor szerintem elcserélem vele -
amd231
csendes tag
Van pár készülékem amitől megválnék esetleg cserélnék
Nokia 8310 ugyan nem retró de stílusteremtő. Van továbbá egy benefonom kb 15éves,töltővel MŰKÖDIK, meg egy siemens s45i ezek mind működnek
Ákos -
csoda120
aktív tag
Szerintetek megéri elcserélni egy Nokia 9300-t egy HTC blue angel MDA III-ra??
Amúgy kinéztem ma reggel a zsibibe...Volt 7610 állítólag fehér kijelzővel akksi nélkül 2k-ért.Angol menüs elég szép állapotú 3200 1,2k-ért.Legvégül egy szép állapotú T10s-t vettem
-
Earl_Muttley
őstag
Nem is meséltem mik jöttek tegnap:
Alcatel OT Club
Nokia 3210
Sagem DECT
Sagem MYX3d
Siemens A55
Siemens A75
Siemens M35
SE T230És úgy néz ki ezek jönnek:
Alcatel BF3
Alcatel Easy (fekete,kék)
Alcatel Easy DB
Motorola CD930
Motorola W377
Nokia 1600
Nokia 3110
Nokia 3510
Nokia 6150 x2
Sagem MC922
Siemens C25
Siemens S45i
Sharp GX17 -
golya32
senior tag
Van 3210 felújitott, és nem, felújított, meg 1610 érdekel valakit?
Nokia 6303 fekete telenor??
-
golya32
senior tag
N91 dobozában headset működő! cd töltő dokkoló és pesten van.
A flippen nem működik a lejátszás gomb. De a headseten igen!
11e ért eladó!! -
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
Kezdek megbékélni a vaterával,de azért még mindíg minden körülmények között a PH a favorit
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #10557 üzenetére
Mégse lesz iphone, mert bezúzták...
-
selenge
tag
válasz
Earl_Muttley #10555 üzenetére
pontosabbat? típus,kép?
-
Pastika
aktív tag
gaborpecs eladja a gyűjteményét? Vagy csak a 8850 és 8855 van fent Vaterán?
-
KSparrow
őstag
blackberry?
Voltam piacon, és szereztem egy w 350i-t. Flip nincs rá, de megy és t.mobilos. -
Pastika
aktív tag
Szemezek egy Blackberry 9800 Torchal
-
zorzy4
addikt
Valami retro vagy egy új?
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #10538 üzenetére
nek p990 kell nem p910
-
selenge
tag
válasz
Earl_Muttley #10538 üzenetére
nah milyen az acer?
-
Magnum_
nagyúr
ha vki nagyon jópofa, 4k--ért elviheti a 8210-est, de csak azért, mert kinéztem egy mobilt, amit igen megvennék
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #10535 üzenetére
az tökmindegy, mert egybe adnám a 2 telefot, és meg lehet csinálni, én nem akarom bántani, mert egyrészt megy , másrészt nem szeretem a sima kis csavarhúzót.
megkérdeztem, hogy mi van, ha rádobok még 2000-et, mert több nincs. akkor már inkább eladom, és megveszem a villámáron. most egyelőre a választ várom... -
KSparrow
őstag
szerintetek mi legyen?
vettem egy N90-est:[link]
elvileg a p910esre meg a p900ra cserélnénk, csak a kedves eladó miután leütöttem, jött rá, hogy neki p990kellene. felajánlotta hogy adja értük a két n93-at ami a cuccai közt van (az egyik ne kapcsol be, a másiknak kiakadt a kijelzője, aztán meghalt, ez szalagkábeles lehet, a másik meg alaplaphibás, szóval a kettőt meg lehetne csinálni, de inkább nem bántanám ezeket). de nekem az n90 jobban kéne. most mi legyen? amúgy normális ember, csak nem figyelt erre. (100%os eladó, 88 eladással, de az furi, hogy előttem kérdeztek már p910est, és abba is bele akart menni.)
szerintetek mi legyen? mert nekem az n90 kéne. -
Earl_Muttley
őstag
Ma megjött az Acer, és a 2 Azails.
Este képes beszámoló.
-
Magnum_
nagyúr
már csak ez maradt. igen baráti áron vihető egy ötösért.
aki jópofa, még kap hozzá egy vadiúj pót akkut is.
-
zorzy4
addikt
Pasti üdv újra a fedélzeten. Nálam az újdonságok.
Telit gm 882
Garmin naw end talk
samsung n105
és persze a dobozos benefon qSzili Milyen telefont akarsz venni tőlem,
-
selenge
tag
nah merkezett életem első samsung kütyüje.
nem mobil ugyan hanem noti, de kifejezetten tettszik
-
selenge
tag
nekem Saint kolléga jóvoltából lesz egy szép 8850em, amint megjön a fizum utalom is neki, és remélem ezzel sikerül megtörni fórumos eladási sikertelenségét
-
Pastika
aktív tag
Az igen, látom nem hagyott alább a lelkesedés:-D mostmár nekem is kell valami, nagyon rég gyarapítottam a gyűjteményt
gratulálok mindenkinek az új szerzemenyekhez. Zajlik még köreinkben a 8910 mánia, vagy valami újat találtatok ki?
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #10505 üzenetére
3300-m lehet én is használnám,de angol,ami engem kicsit zavar.Még a magyart is töröm,nemhogy az angolt
Jópénzért mindentVan 2db-om de nem ajánlom mert elég lepusztultak szegények,az antennánál mind a kettőböl le van törve egy darab
Jah amúgy sikerült regisztrálnom a vaterára
akit érdekel nézze meg a termékeim,ott is csoda120 a nevem.Nem volt sok időm,így egyenlőre csak pár dolog került fel,de a héten felrakok még 20-30db telefont.
A zenehallgatásról jut eszembe.kb 3hónapja bizonyos okok miatt az E50-embe egy 20-as kártyát kellett bele raknom amin wapoztam és a 7210-be raktam bele a 30-as kártyám.A 20-as kártya december közepén megszünt,a kis 7210-et pedig annyira megszerettem,hogy nem raktam vissza a 30-as kártyám
Magyarul azóta a kis 7210-et használom.Sokkal hangosabb és tisztább a beszédhangszórója,van benne rádió,kicsi és nem utolsó sorban nekem tetszik a megjelenése
Úgyhogy rájöttem,hogy egy alaptelefon,amiben csak rádió van az is kielégíti az én hétköznapi igényeimet
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #10504 üzenetére
köszi... nem moind cak január, van ami még tavaly dec vége... ja meg természetesen az év legelső telefonja, a 3300, ami véletlen kimaradt a felsorolásból (nincs a polcon, este arról hallgatok zenét
)
igencsak pörgök mostanában... :d
hallod, van valaki oldmobilon, veszettül akar egy 7110est, adjál már el egyet neki...leállna, telespammeli az oldalt... neked úgyis van fölösbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged