- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puputewe
csendes tag
Sziasztok, !
Tegnap hallottam a topicról először, ma már itt is vagyok!
Jómagam is gyűjtő vagyok, bár kizárólag Ericsson és Nokia van a repertoáromban - de van néhány Pana is.
Nálam az alapelv, hogy minden készülék lehetőleg gyári alkatrészekből, lehetőleg gyári állapotra álljon fel, ha tré állapotban érkezett. (persze hogy működőképes legyen, alapelv) Mindenből egyet tartok meg.Évek óta gyűjtöm őket, s bár nem rajongásig, és minden percemet kitevően ugyan, de most már ez is fontos szerepet tölt be kevés szabadidőmben...
Cél - az összes Nokia és Eri begyűjtése 6280-ig, illetve a K sorozatok elejéig. Jelenleg 154 működőképes és szép készülék figyel az otthoni polcokon, melyért persze az asszony egyfolytában picsán akar rúgni - de hát ez ilyen ...
Van jónéhány különlegességem is, melyekre igen büszke vagyok - eleddig amúgy is csak saját szórakozásra csináltam, igazából ez az egyik hobbim
Örülök hogy megtaláltalak Titeket, Nokia és Eri témában, esetleg ha tudok segíteni, szóljatok.
Üdvözlettel minden retro rajongónak :
puputewe
Jah, mivel van pár alkatrészem, kidobandó vagy felesleges vagy esetleg hibás retro cuccom, hétvégén fölrakom majd ide őket, egy-két sörért, vagy a partner gyűjteményének esetleges megtekintéséért szívesen átadom őket. Kereskedni lehetőleg nem akarok velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (35)
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Számítógép, i5 7400, Gtx 1050Ti 4GB, 16gb ddr4, 512gb ssd
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest