- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kínai refurbished 8850-eknek fém háza van?
-
golya32
senior tag
2db az már több?
-
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley #11377 üzenetére
Köszi, akkor csak többet éri meg rendelni
-
golya32
senior tag
Csak ezt találtam de ennyiért már van telefon is:
8850 ház -
T0rnad0
addikt
Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni 8850-hez komplett házat normális áron?
-
KSparrow
őstag
bár nem mobil, tv, de érdemes megnézni, elolvasni. [link]
-
-
csoda120
aktív tag
Vettem egy SL65-öt szalagkábel hibásan.Gondoltam majd veszek bele egy szallagkábelt,kicserélem és minden jó lesz...Hát persze ahogy én azt elgondoltam
Forrasztva van a szallagkábele mint a 7650-nek
-
Ceree
senior tag
Sziasztok!
Gyakran be szoktam kukkantani ide, csorgatni a nyálam, csak nem írok, mert nálam nem bővül a gyűjtemény.
Most viszont a segítségeteket kérném. Szeretnék beszerezni egy mindennapi használatra alkalmas (lehetőleg jó állapotú) Nokia 8210/8310 esetleg 5210-es telefont. Bármelyik jöhet. Láttam, hogy minolta5 elad egy 8310-est, ha lenne benne aksi le is csapnék rá.
Ezenkívül valakinél nincs véletlenül eladó?
Ja, és töltő is kéne hozzá (legjobb barátom fiatalkori álomtelefonjai, meg szeretném valamelyikkel lepni névnapjára, és mivel még sohasem volt Nokiája, töltője sincs).Köszi előre is!
-
Earl_Muttley
őstag
Ma vár rám egy csomag a postán. Felajánlás. Este beszámolok.
-
törölt tag
Valakinek szüksége van egy Sony 15 colos LCD monitorra? Gyönyörű képe van, pixelhibamentes. Mielőtt felmegy Vaterára megkérdezem, és olcsóbban is adom.
-
golya32
senior tag
Ha valakit érdekelne ....
-
golya32
senior tag
SE T700 kopottas kinek mit ér? Csere is jöhet.
Utálom az se telókat. -
KSparrow
őstag
nem akarom elkiabálni,
de úgy néz ki, lesz egy Nokia 6790 "Surge" telefonom...
-
zorzy4
addikt
Eladó egy nokia 6100, házcsere ráférne 2000ft és egy sérült 6103 [link], amúgy újszerű állapotban van, a kijelző negyede villog, gondolom a szalagkábel nem úgy áll ahogy kéne t-mobilos 1000ft.
-
törölt tag
Ezt látta már valaki? Még ápr. 16 előtt megnézem, elvileg országos turné...
-
KSparrow
őstag
Most hétvégén, szombaton (azaz ápr. másodikán) OldMobil Fórumtalálkozó lesz, a Bobek kávézóban! gyertek!
-
Hanzsi
tag
válasz
#43960832 #11340 üzenetére
Köszönöm, ez már biztató, meg is nézetem a német oldalt, ott is találtam. Csak az a baj, hogy ebben a Ebay témában nem vagyok otthon, PayPal-ban meg főleg nem. Szóval, ha Ebay lesz a vége, keresnem kell valakit, aki ezt lezongorázza nekem. No, de sebaj!
Köszönettel:
Hanzsi -
Hanzsi
tag
Sziasztok!
Van nekem egy 8110i-s Nokiám, amit néhanapján még szeretnék használni, de sajnos nincs hozzá működő akkumulátorom. Van-e valakinek ötlete esetleg, hogy honnan lehetne beszerezni hozzávaló aksit? Bónuszként nem lenne rossz, ha az eredetivel megegyező méretű lenne, hogy ne rontsa el a dizájnt. De lehet túl sokat akarok, örüljek ha egyáltalán kapok?
Minden ötletet szívesen várok.
Hanzsi
-
KSparrow
őstag
nekem a napi új teló: Nokia 7260
majdnem ilyen állapotban van, fóliás!(csak Ut.GY., de sebaj, tudom, hol kapni gyárit. 57 órás!)
-
golya32
senior tag
keresek 6600 középrészt esetleg ház is jöhet.
-
golya32
senior tag
Nokia 6820a minimális kopással törés és töltő nélkül
5e3120 független akku és töltő nélkül 3e
-
zorzy4
addikt
Nokia 8310 eladó független akku nélkül vihető 3000ft-ért!
-
csoda120
aktív tag
-
zorzy4
addikt
Mai zsákmány ksparrow közreműködésével, egy telit gm824 [link] és egy motorola v80.
-
zorzy4
addikt
Van egy hagenuk mt200 független töltő nélkül, akku újracellázandó. 4000ft
És egy sony cm-dx1000 szintén független de az akku még talán megy, töltő nincs. 3000ft -
KSparrow
őstag
válasz
szőröscica #11312 üzenetére
nekem is hasonló, ami a polcon van, csak egy 8910i-vel kevesebb van.
már annyira nem gond, mert van mellette ~200 másik típus..
kicsit beteges.. -
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #11314 üzenetére
Köszönöm! De ne csak a nokiákat nézd meg
-
szőröscica
addikt
-
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #11312 üzenetére
Köszönöm,a teljes gyűjteményem az aláírásomban szerepel,ez csak töredéke,de a szebbek közül való !A dokkolóban az a legjobb,ha töltöd akkor fehéren világít a Nokia logó
Ne hagyj a fiókban ilyen telefont,vitrinben a helye!
-
aranygim
csendes tag
Hello!
Tudok egy jó játék, akit érdekel próbálja ki:
[ Módosította: Sareth ]
-
KSparrow
őstag
válasz
szőröscica #11301 üzenetére
de van benne infra
mondjuk nem mész vele sokra.
mondjuk én Nokia fan vagyok, és nem szeretem az érintőt, úgyhogy N82-t és N90-est használok párhuzamosan. ja igen, imádok fotózni. N82-vel meg lehet. ha kell ott van benne a GPS, meg van benne WLAN is, és zenére is gyönyörűen szól. -
szőröscica
addikt
Egyébként durva, hogy pár évvel ezelőtt egy 8910 még álomtelefon volt, a bluetooth kapcsolattal együtt, imádtam, csodáltam. Ma meg már viszolygok elővenni, annyira megszoktam a Milestonet. Pedig 99%-ban csak telefonálok és sms-ezek, de ott motoszkál bennem a kisördög, hogy a 8910-el nem tudnék netezni, navigálni, fotózni, stb.
Ugyanemiatt gondolkodom erősen, hogy beszerezzek-e egy 6250-et egyáltalán. Abban még bluetooth sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- E-roller topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest