Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frakk
tag
Voltam már 2000 felett is, persze nem a mi légterünkben, mert amióta Fahegyen repülök, nem volt 2000 felett a plafon. Sajna újabban összevissza változtatják a légtérrendszert, tavaj a reptér körüli légteret (G2) levitték 1050 m-re (AMSL, az qfe 800 körül van
) úgyhogy ha tovább akartunk emelkedni ki kellett menni Biatorbágyig (az kb 6Km-re van). Ha minden igaz idén jobb lesz valamivel, de sajna a részleteket még nem tudom.
Még mindíg érdekel meddig jutottál, meg az is, hogy hol repültél.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Sarok íróasztal
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) úgyhogy ha tovább akartunk emelkedni ki kellett menni Biatorbágyig (az kb 6Km-re van). Ha minden igaz idén jobb lesz valamivel, de sajna a részleteket még nem tudom.