- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Köszi mindenkinek az infókat füles ügyben,
ez a Samu Omnia2-es füles az szimpatikus nekem is.
A root-al kapcsolatban szeretnék kérdezni én is, nekem is ez lenne az első rootolásom, az előző telefonomat sajnos még nem én rootoltam, mert az volt még az első Androidos telóm.
Azt szeretném megkérdezni hogy:
1. Az ADB drivereket honnan célszerű letölteni Win7 alá, a telefon driverei megvannak, első alkalommal rendben felrakta a Win7- nem volt semmilyen ismeretlen eszköz az eszközkezelőben, de a ZTE oldaláról letölthető drivert (ami az 1 HSZ-ben van) is felraktam, biztos ami biztos.
2. A rootolás maga mennyire rizikós, úgy értem hogy ha valamiért megszakad vagy nem sikerül ( a fórumban olvastam hogy volt akinek B04-es szoftnál nem ment) akkor csak annyi van hogy nem lesz root jog, szóval lehet-e vele kárt okozni a romban (ill ha igen mire kell figyelni) és kb mennyi idő az egész folyamat?
3. Olvastam még régebben az SE Liwe with Walman fórumában (akkor az bolt a B terv a GXI mellett) hogy ott a rootolás után volt hogy megzavarodott a gyári rom egy idő után, újraindulgatott, fc-zett stb ha jól emlékszem, ti a GXI-nél tapasztaltatok hasonlót, illetve nálunk is előfordulhat ez szerintetek?
Bocs ha hülyék a kérdéseim, csak szeretnék biztosra menni,
bármilyen infó előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest