Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Per Degaton

tag

válasz atillaahun #3737 üzenetére

Köszönöm, én is így gondoltam :D

(#3739) Zsolt_72

Remélem nem lesz baja, vagy ha igen, akkor majd igyekszem nem ennek tulajdonítani. Mindenesetre egyelőre úgy néz ki ugyanolyan mint volt, szerintem a néhol picit akadozó scrollozás is megvolt előtte ha nagyon gyorsan görget az ember a Play-ben.

Plusz van garancia és kötöttem rá biztosítást is, ami meg pont ilyen esetekre van elvileg, úgyhogy ha mégis előjön valami akkor majd megszerelik szépen :)

• Per Degaton

tag

Üdv emberek!

Nos kábé másfél hete nekem is ilyen telefonom van. Nagyon szép, nagyon jó minden, teljesen meg vagyok vele elégedve, egyedül a helyenkénti képernyő érzéketlenség zavar, de ezt betudom annak, hogy nálam is a gyári fólia van rajta.

Ellenben szerintem én vagyok az első akinek sikerült leejtenie :( Tulajdonképpen nem is leejteni, hanem ahogy ültem le egy kávézóban az asztalhoz, ahogy ráraktam a kabátomat a székre sikeresen kifordult annak a zsebéből és kábé 30 centiről a padlóra hullott :((( (Az irónia benne az, hogy pont aznap vettem neki tokot a MediaMarktban és onnan jöttem hazafelé mikor ez történt, persze a tokot otthon akartam rárakni.)

Nos szerencsére úgy tűnik nem lett semmi baja, miliméterről-miliméterre átnéztem a felületét mindenhol és sehol egy karc, vagy repedés, vagy ilyesmi. Úgy néz ki bírja a kicsike :)

Viszont nyugtasson meg valaki - ezért regisztráltam -, hogy ettől a kis eséstől a belsejének nem lehet baja, mert azóta néha úgy érzem mintha néha, helyenként lasabban scrollozna (például a Store-ban). De ez tutira csak placebo hatás és csak bebeszélem magamnak, ugye? Egy kis esés, ami semmi külsérelmi nyomot nem okozott, az nem csinálhat ilyet, legalábbis szerintem.

Szóval nyugtassatok meg, hogy csak képzelődöm, köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák