- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekmi
tag
válasz
atillaahun #8185 üzenetére
-
hekmi
tag
válasz
keep2000 #2236 üzenetére
Mint Keeperv85 kolléga írta, a repülő módot ne használd egyrészt. Másrészt nekem egy hibás memóriakártya miatt merült le 14 óra alatt nullára. Harmadrészt megpróbálhatnád felrakni a B04-es végű frissítést, az is segít valamennyit. (Nekem ezen dolgok "javításával" 10,5 óra alatt 2%-ot merült éjjel.)
-
hekmi
tag
válasz
#40993792 #2174 üzenetére
Akkor nyilván ez az ok
én is frissítettem délelőtt, és már nem találom sehol se
Az akksikérdéshez visszatérve: kiderült, hogy a memóriakártya nem működött, amióta kicseréltem, normális ütemben merül (legalábbis eddig úgy tűnik), szóval valószínűleg ez volt a gond gyökere. Legalább ennyivel okosabb lettem (lettünk)
-
hekmi
tag
válasz
#40993792 #2161 üzenetére
Fordított sorrendben kerültek ide a képek, de a lényeg, hogy a jobb oldali rész nyílik meg, és ott ha az időre nyomok, akkor jön fel a BAL rész (Blade-n is így volt ha jól emlékszem, de nem fontos.).. Gyárilag rajta volt, én így gondoltam
Más: a gyors, kisfogyasztású üzemmód kapcsolóját merre találom? Egyszer már megvolt, de rá nem jövök megint, hol találtam
-
-
hekmi
tag
-
hekmi
tag
Üdv!
Pénteken megvettem személyesen a készüléket, a kijelző érzékenységével nincs bajom, viszont az akkumulátor eszméletlenül merül: sim kártya egyelőre még nincs benne, viszont repülőmódban volt éjszaka, és így is 50 %-ot merült (a háromszori lemerítés-töltés még nem történt meg, viszont véleményem szerint akkor se normális ez...). Valakinek valami ötlete/javaslata, hogy mi lehet a gond?
-
hekmi
tag
Az MHL-es dologgal kapcsolatban érkezett válasz? Mert nem találtam, vagy csak szimplán átsiklottam volna felette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hegesztés topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest