- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
gyuszmó #16177 üzenetére
Nekem a hibák közül egyedül az LS fagyás jelentkezett, de eleinte az se. a B06-os frissítéssel 2-3X jött elő. Említették itt már, hogy itthon 2 fajta szériát is kiadtak (szürke keretes), nekem az első van, de MAXIMÁLISAN meg vagyok elégedve vele! Lilulás sincs, nem tudom, hogy szerencsésnek mondhatom magam ezért, de szerintem sokkal sokkal több azoknak a felhasználóknak a száma akik meg vannak elégedve. Atom proci "atom". Minden telefonnal kell kompromisszumot kötnöd, de azért 1GB RAM és az Atom proci (bármennyire is teszt jelleggel adták ki) jó választás (ennyi pénzért)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest