- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Najlahu
csendes tag
Csak megerõsíteni tudom a hozzászólásodat. Az enyém is tavaly December elei és eddig semmi gondom nem volt vele, a Next 2 amikor fent volt rajta egyszer hívás közben lefagyott,gyorsan megváltam töle és most s B04 tökéletesen teszi a dolgát. Nyilvánvaló, hogy a problémás userek elõbb hangot adnak a bajaikra, de azért az éremnek két oldala van és vannak megelégedett tulajok is szép számmal, csak az õ 'hangjukat' ritkábban hallani.Szóval fel a fejjel mindenki, ez egy nagyon is szerethetõ készülék, csak mi szerencsés szériát fogtunk ki úgy látszik.
-
ozeus
csendes tag
Eddig főleg read only módban voltam jelen a fórumon, de olvasva a negatív tapasztalatokat gondoltam megosztok 1 success story-t is.
Szóval a telefont december eleje-közepén vettem, és azóta 1 dolgot leszámítva semmi, de semmi problémám nem volt vele. Az az egy is a kezdőképernyő fagyás volt 2-3 alkalommal az elmúlt közel 6 hónapban. Valszeg baromi nagy mákom volt a készüékkel, nem tudom, de nálam nem lilul a képernyő, nem recseg a hangszóró, nincs 2mp "késlekedés" hanghívásoknál(még a B04 van fent), nem indult újra (a rekord eddig 2100 óra uptime volt). Az aksi sem merül veszettül normál használat mellett.
Remélem nem utáltok nagyon, de muszáj volt megosztanom, hogy ki lehet fogni nagyon is egyben lévő darabokat.
Üdv
-
golyós
addikt
válasz
gzbotii #15192 üzenetére
Minek az usb?
Én így csinálom:
telefonon adat be
menü
beállítások
továbbiak
megosztás és hord. csatl. pont
hordozható wifi hotspot kipipál
és egyből kiírja , hogy a zte hotspot aktívlaptopon megkeresem a wifi hálózatoknál
A telefonon a hotspot konfigurálásánál meg beállítható a kódolás és a hálózat neve stb
kész
-
-
tPedro_
őstag
Eleg bosszanto tovabbra is ez a GPS.
A B04-et gondolom alapbol nem tudom visszarakni, csak ha megbuheralom a telot?
Letezik valami GPS tesztelo alkalmazas, amivel meg tudnam nezni, hogy hol lehet a gond? -
Mate
nagyúr
Meddig birja a vaku a folyamatos világítást? Olvastam, hogy gyárilg azért nem lehet bekapcsolni, mert túlmelegedhet.
-
csill4g
csendes tag
Ma volt szerencsém kipróbálni egy MTK-s grand x-et.
A kijelzőjét hasonlítottam össze az enyémmel. Abban elvileg IPS kijelző van (legalábbis mindenhol így reklámozzák) és valóban mintha más lenne, mint a grand x in-é. A fehérje sokkal fehérebb, mellette az enyém sárgásnak tűnt és a színei is másabbak. Fényerőben kicsit gyengébb az enyémnél.
Sajnos lilásodást nem tudtam nézni, mert épp vihar készült és nem sütött a nap, de a tulaj elmondása szerint még nem tapasztalt ilyesmit. -
válasz
kelekyle #15173 üzenetére
Legegyszerűbb ötletem pár alkalmazás cache-ének a törlése!
Vagy keress egy cache cleanert (persze ne engedd neki, hogy egyből minden alkalmazásét törölje) vagy az alkalmazások beállításánál rendezd őket méret szerint és ott is láthatod, hogy mennyit "zabálnak", az Adatok sort nézd. -
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15179 üzenetére
Csak az a helyzet, hogy ha beviszem cserére, lehet tényleg olyat kapok ami fagy meg dobálja a wifit...stb(hibásat) vagy valami más problémája lesz..
Ez meg tök jól működik, ezt az egy dolgot kivéve.
Ezért kérdeztem, hogy mennyi esély van rá, hogy jót is kapok vissza.
Szerintem inkább hagyom és takarom a napotHa jól emlékszem februárban kaptam az ujjat egy csere folyamán.
-
madkiller
őstag
Indavideot lehet valahogy nézni a telon?
-
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #15175 üzenetére
Ezért kérdeztem. Más bajon nem nagyon van a készülékkel hála istennek.
Mondjuk már akkor is a második, mert egy cserém már volt.
De az is lilult, meg a páromé is,pedig annak tényleg semmi más baj nincsA páromnak nincs rajta fólia, és mégis lilul, úgy hogy kétlem hogy a fólia miatt van.
És a lilásodás még elviselhető, már megszokom lassan.Úgy fordulok hogy ne nagyon érje a nap
Kösz a választ.
-
Mate
nagyúr
Nem a fólia okozza a lilásodást. Továbbá minden új készülék lilásodik, csak a régi szériák nem, de abból meg nem sok van.
A legtöbb lilásodó készülék használható, csak picit bosszantó, viszont van néhány ami használhatatlanul lilul.
-
boxos23
aktív tag
Van arra esély ha vissza viszem a telót cserére, hogy oylat kapok aminek nem lilul a kijelző napfény hatására??
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #15161 üzenetére
Mielőtt megvettem a GXI-t én is gondolkodtam hogy megvárjam-e az L9-et (akkor még nem lehetett kapni), de örülök hogy nem vártam meg. Nem cserélném le a GXI-t az L9-re. Gyengébb a hardvere, gyengébb (?) a kamerája. Az én esetemben a nagyobb kijelző is hátrány. Én úgy vagyok vele, hogy ezen a 4,3.mason mindent látok, gyönyörűen, de még átérem egy kézzel is. Ennél nagyobbat szinte csak két kézzel tudnék használni, ami sokszor nem megoldható. Szóval nem kéne nagyobb.
-
kelekyle
őstag
Legújabb PowerAmpot miért nem tudom leszedni?
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15159 üzenetére
Se
Bár mondjuk ZTE és Intelnél hallottak már a Cyanogen csapatról nekik lehet
Amúgy ahogy néztem ezt a lengyel fórumot régebben írtak GXIsként a fórumba mostani profiljuk mellett már L9 van szóval ott is ugyanaz van mint nálunkÉn is szívesen cserélném L9re... csak nem tudom hogyan...
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15157 üzenetére
WTF ?!
Lengyelek már erre hivatkoztak... Ami nem nagyon 100%
-
sil3ntbeatz
tag
Fórumlakók!
Csesztessük má "Ciánékat" hátha összehoznak valamit a nagy közönségnek!Itten "belehet szóni"
-
golyós
addikt
Megnyitod a gmailt.Bejön a fiókod, "bal szélső 3 csík", beállítások és legfelűl jobb oldalon megjelenik a fiók hozzáadása gomb.
Én is két gmail fiókot használok egyik az alap-privát-playes a másik céges cim.Tökéletesen működik.
Tudod választani, hogy melyik címedet akarod éppen kezelni.(#15152) gzbotii
Nekem tökéletesen müködik.Telefonon mobilnet és ezt megosztom a hotspottal a laptopnak.Hétvégén használtam is. -
sil3ntbeatz
tag
Köszönöm az eddigi ''észrevételeket'', amikor a Samsungnál dolgoztam akkor ezt hivatalosan ''backlightnak'' hívták és ez hibának számított. Az a lényeg, hogy nem a.gombok hanem a kijelző háttérvilágítása világít be a ''képbe'' vagyis ez hiba, hogy kapná be...és a kijelző jobb oldala még mindig vibrál..ez szerviz lesz..
-
Mate
nagyúr
Áhá, most így tökéletesen tisztára pucolva a monitort látom a "hibát". Enyémen nem jelentkezik, bár ezt azért nem tenném fel a hibák listára
Enyhén szólva is együtt lehet élni vele
Megérkezett a fólia a telefonra amiket rendeltem. Elég jónak tűnik és mintha kevésbé lilásodna is vele, bár ezt napsütés hiányában nem tudtam még ellenőrizni.
-
sziluboy
tag
A T-Mobile oldalára kikerült szoftver frissítés a B06 teljes csomagja? -> [link]
Ha igen ez esetleg jól jöhet azoknak akiknek nem ment fel az OTA-val.
-
Mate
nagyúr
Jelölje már be valaki paintban pirossal hogy mégis mit kell nézni, mert semmit különöset nem látok
-
tonyqa23
senior tag
Nála olyan, mintha a gombok közt lenne valami elválasztó és leárnyékolná a gombok világítását.
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #15137 üzenetére
Nálam sem világít bele.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Kipróbáltam, felmentem a play-re és görgettem oda fehér részt, de nem láttam hasonló feketedést. (Meg valaki feliratot se
)
-
kelekyle
őstag
válasz
Nálam nincs ilyesmi!
-
sil3ntbeatz
tag
Valaki legyenszives nézze meg már nekem azt a jelenséget ami remélem nem csak nálam jelentkezik!
Szóval aki megtenné nekem az fogjon egy fehér hátteret vagy egy Google+-t vagy bármit ami alul teljesen fehér és nézz már meg, hogy a gombok háttérvilágításai ""belevilágítanak-e"" a képbe feketén mondjuk így:
A "valaki" feliratnál látszik miről beszélek..
Nyugtassatok meg, hogy nem csak nálam ilyen, nem akarok szervizbe menni mert a végén még egy rosszat kapok...
Ja és vibrál a kijelzőm jobb fele szóval...
-
zeg
őstag
Valamikor januárban volt wifis képernyőfagyásom, azóta 1X fordult velem elő, gombnyomogatásra helyrejött.
Nem lilul a kijelző, nem recseg a hangszóró, nincs már 2mp késés(vagy ha mégis akkor megszoktam tudat alatt), meg vagyok elégedve a telefonnal, ehhez képest a motorola defy-m a múlt héten már harmadjára cserélt hangszórójával, azzal hogy néha cseszik a másik fél hangját hallatni, a másodjára bedöglő érintőgombvilágítással(kijelző kuka) igazi betegágy
Természetesen Nova launcher, Pimp my Rom, Battery booster, Android Tuner fut, a zte cuccai(óra, lock) lefagyasztva. -
airwawes
tag
Sziasztok.
A telefonom nem találja a gpst, kijelző remeg, a hangszóró recseg, a képernyő lilul, de ez nem zavar. Jóideje ilyen, de mostmár ráuntam. Gyári állapotba visszaállítom és hamarosan viszem vissza a T-be. Az lenne a kérdésem hogy hova érdemes visszavinni, mert Ráckevén lakom és nem egy rövid táv Budapest sajnos. Az újabb szériára szeretnék pályázni. -
gzbotii
nagyúr
Valakinek otlet, hogy miert nem megy a WiFi hot-spot?
Laptop csatlakozik, csak epp net nincs... -
Mate
nagyúr
Hogy lehet gmail apphoz hozzáadni egy másik emailfiokot vagy másikkal bejelentkezni?
Alapból azzal van bejelentkezve, amivel play-en regisztrálva vagyok. 2 gmail-es emailcímem van. A play-es átirányítva a hivatalosra. Jó lenne, ha minden levelet megkapnék telóra, de nem akarok a másikkal regisztrálni playen és sehol máshol.
-
golyós
addikt
Megvárom mit válaszolnak,ha nem megy akkor felejtem egy darabig.
A Launcher kérdés nem izgat, tökéletesen elvagyok a gyárival is mint ahogy a Custom rom sem izgat egyenlőre mert a gyárival sincs gondom.Root bőven elég mert ami felesleges azt leszedem igy is.
Nézegetem sok launchert de én erre nem szánok időt, hogy órákig próbálgassam alakítgassam, beállításokkal tököljek aztán ha nem jó akkor másikat kipróbál és elölről kezdeni mindent. -
golyós
addikt
válasz
philoxenia #15123 üzenetére
Ez oké de a Next V3 romon tökéletesen müködik.Csak azoknak nem megy akik gyári romot használnak.
-
golyós
addikt
Irtam az időképnek, hogy miért nem engedi többünknek (csak custom rom alól) a 4x1 és 4x2 widgetet.
Várom válaszuk. -
heidricha
őstag
válasz
tPedro_ #15118 üzenetére
Nekem ilyenem nincs, csak ha elfelejtem, hogy kikapcsolt mobil-net mellett képtelenség kivárni. Ma reggel épp erre sikerült egy próbát tennem, 35 perc nem volt elég egy nyavalyás pozícióhoz. Endomondo-nak nem elég a GSM, vagy a WiFi, annak mindenképp hód kell. Nálad az ugrálás talán a hódok elvesztésétől lehet, amikor átugrik hálózatosra, vagyis rádob a legközelebbi látott GSM toronyra, vagy ilyesmi.
Mondjuk épp ma gondoltam rá, hogy mintha a hódas trekkelés pontatlanabb lenne. Néha 20-30 méterre elrak az úttól, amin megyek, és nem is csak egy két mérés erejéig, több 100 m-t is lehet kerékpározni ilyen állapotban - az út mellett 30 méterrel. Zsebben használom, ami nagyon nem ideális, de korábban ennyire talán nem volt pontatlan.
-
heidricha
őstag
válasz
spinkler #15116 üzenetére
Elég szépen, de nem kimondottan vészes. pl. Navi közben a Blade melegebbre váltott, bár ezt is kellemetlen zsebre tenni közvetlen a kocsiból kiemelve (nem a napsütés miatt, ilyenkor nem használom a szélvédő alatt, szerintem ott el is olvadna...)
Video speciel nemigen melegíti, azt igen jól megoldotta az Intel, vagy valaki más.
Hőmérséklet engem is kezd érdekelni, mióta kiderült, hogy az akksi, vagy bárki más letiltja a töltést egy adott hőmérséklet felett, ami viszont elég egyszerűen elérhető pl. klíma nélküli autóban, meg a fenti feltételek mellett (árnyékban) is. Vannak ügyes kis widget-ek kimondottan erre. Még nincs tapasztalatom, valamit épp csak most tettem fel pár perce!
-
tPedro_
őstag
Lehet hogy csak veletlen egybeeses, de miota a B06 van fenn, a GPS kb 50%-ban nem kepes beloni a poziciot. Regebben ez 2 hetente fordult elo 1x.
Melo kozben (Petofi hid budai hidfo kozeleben) folyton a Corvin negyedre lovi be a poziciot.
Legalabbis oda ugrik a kis jel, amint megnyitok egy alkalmazast amiben a poziciomat mutatja.
(Mikozben az ertesito sav szerint a GPS csak keres, keres es keres, de nem irja ki hogy meglenne a hely.)Ma pl. teljesen mas iranybol jottem, mint ahogy szoktam, feluton meg jo volt, mire ideertem, megint a Corvin negyedre ugrott.
Vagy csak itt van valami terero problema? De akkor regebben miert nem volt vele gond? -
spinkler
tag
Sziasztok! Nektek mennyire melegszik a telefon? Most volt időm nyomkodni kicsit a cserélt változatot, és 20perc wifi-s böngészés mellett (kép, szöveg, semmi videó) elég szépen felmelegedett az egész telefon, kijelzőstől, hátlapostól. Valamilyen program segítségével meg lehet nézni milyen hőmérsékletű a teló?
-
heidricha
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15112 üzenetére
Neked szurkolok, de jelenleg nem vagyok ennyire optimista! Mondjuk annyira nem érzem sürgetőnek a dolgot, bár tény, hogy az én használatomban a jelenlegi rendszer meglehetősen instabil. A CM persze - főleg eleinte - nem ezen szokott segíteni!
-
Keeperv85
nagyúr
Valaki próbálkozik: [link]
Ebből sem lesz semmi. Még a CM csapat sem meri bevállalni ezeket a procikat...
-
moriak
tag
válasz
Joe Cockroac #15098 üzenetére
Amíg arra volt állítva, hogy tartsa életben nekem is fagyott, de így nem! Örül is a fejem!
-
andikaaa
aktív tag
Rendeltem egy ilyet... Más készülékhez, de párszor már töltöttem vele a Grand X-et is. Mi baja lehet a telefonnak, mert sok helyen lehet ilyet olvasni: "A gyártók szigorú előírásokat szabnak meg az Li-ion akkumulátorok töltéséhez, ettől eltérni a saját érdekünkben sem tanácsos. Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK a SAJÁT töltőjével." Ez vonatkozik a szivargyújtós töltőkre is? Ne töltsem akkor mással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest