- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
-
gonger
senior tag
válasz
golyós #17997 üzenetére
Ez esetben nem szeretném hibernálni a FB-ot.
Mai adat: reggel 7-kor levettem a töltőről,most 18:00-kor 33%-on áll.
A fogyasztás így állt össze:
Képernyő 27% (minimál fényerőre vettem 11:00-től)
Andorid OS 25 %
Cella készenlét 16 %
Hanghívások: 7%
Android rendszer 5%
Google szolgáltatások 4%
Telefon - tétlen 4%
Facebook 3%
Go SMS Pro 2%
Chrome 2%
Ha megnézem a FB egyáltalán nem eszik sokat. Ami dúrv az a képernyő+Andorid OS.
Érdemes lenne megnéznem a futó appokat és egyenként leszedegetni őket? -
gonger
senior tag
válasz
tonyqa23 #17993 üzenetére
Ez a Greenify-s megoldás a Facebook-al viszont hibernálás miatt azt eredményezi, hogy ha nap közben kapok üzenete fb felületen (nem szeretem, de sajnos egyre többen spórolnak ezzel, hogy sms helyett fb üzenetet írnak) akkor arról nem kapok jelzést csak ha elindítom az alkalmazást úgy tudom csekkolni, jól gondolom? Illetve talán root jog is kellene(?), ahhoz meg nem konyítok.
Regpont, fényerőt intézem, az nem olyan nagy áldozat. -
gonger
senior tag
Sziasztok!
Az normális gyári ROM-al (B06), hogy reggel 7-kor leveszem a töltőről beszélek napközben max 15 percet vele, 1-2 rövid email és sms, kb 5 perc facebook, és itthon kb fél óra wifi-n böngészéssel 23:00körül már 15% alatt van az akksi?
A fogyasztásba így jött össze:
29% Andorid OS (nem sok ez?)
27% cella készenlét (Vagy ez?)
21% képernyő
6% telefon - tétlen
4% facebook
3% hanghívások
3% wifi
3% Aura (GPS program, ezt az utolós töltés óta nem is használtam és elvileg legutóbb kiléptem belőle)
2% Regpon
2% Zedge
és így, hogy akksi lemerülőben, működő képernyő mellett 3 perc alatt 4 %-ot merült. Fényerő automatán áll. -
Joccc07
addikt
Esetleg ha érdekel valakit az Xposed framework elérhető grand x in re is 2.3beta néven
-
t1
veterán
válasz
herrká #17945 üzenetére
Nah Grand X In pàlyafutàsànak vége. Kerestek a T szervìzből, hogy nem küldött csere készüléket a ZTE ìgy vagy elfogadom a Galaxy S Advance-t vagy Xperia M-t. Ezzel én nem éltem ìgy levàsàroltam az àràt (42k) (azt az összeget vonjàk le ami a Grand szàmlàjàn van). Az ùj készülék egy HTC Desire 500 lett 66k-ért. Hitelre vettem amùgy és ùgy vontàk le a règi telò àràt, hogy addig nem kell fizetnem a törelsztőket ameddig a 42k lett.
-
MrPappa
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem használtan és nem találok benne sima FM rádiót, csak streamest-amihez net kell ugye...vmi ötlet?
-
Garry84
tag
válasz
Keeperv85 #17977 üzenetére
Jaja, ez komoly hátrány amúgy. Viszont lyukra futottam: úgy néz ki, mégsincs benne szenzor, de a Tasker mégis állít valamit a fényerőn, ha automatára teszem...
Sőt, még a TouchWiz is mutatja a fényikonban, hogy automata a fényerő.
A proximity két lyukas, tudomásom szerint. Elvileg ez csak egy sima infra, és visszaverődést néz, ha jól tudom. Bele lehet zsúfolni a két lyukba a fényérzékelőt is?
-
Garry84
tag
Egy pillanatnyi OFF még az Ace 3 kapcsán, csak hogy azért annak is vannak hülyeségei: fényszenzor van benne, de szoftverikusan nincs auto-fényerő lehetőség, csak egy (amúgy eltüntethető) fényerőcsúszka az értesítési panelen. A Tasker ezzel nem foglalkozik, ergo Auto-fényerő profil: Display On -> Auto-brightness On.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dominicheft #17973 üzenetére
Ha egy másik telóról tudsz kompletten lcd+digitizer párost szerezni, azt nem nehéz feltenni a törött helyett.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dominicheft #17971 üzenetére
Ha már megvan az új alkatrész rá, akkor sem túl egyszerű, mert ragasztott az lcd. Szerintem csak komolyabb szervizek vállalják be....
-
dominicheft
csendes tag
Sziasztok!
Nem ismertek véletlenül olyan embert aki vállal törött kijelzős grand x in javítását? -
Coolmat
őstag
válasz
Canonfan #17969 üzenetére
Úgy emlékszem Keeper próbálkozott már ezzel, és utána is zabált a kernel valamiért, én a Google Playre tippelek, ami kérdés nélkül lefrissíti magát. Én már belenyugodtam, hogy este úgyis töltőre kell tennem, de azért még kicsit fáj a szívem, hogy előtte még két napot is elketyegett némileg visszafogott használattal.
-
Canonfan
senior tag
Így van, pont nálam is ez a helyzet!
Nekem sem változtak a felhasználói szokásaim, és már jó ideje küszködök ezzel a problémával én is.
Pedig több FR és a V3 is megvolt de semmi változás, még magára az aksira is gondoltam már, de akkor nem lenne ilyen magas az Android OS ill a kernel részaránya elvileg...
Pedig a V3 elég jól bírta még belakatkanul, nem tudom lehet megérne egy Factory Reset úgy hogy utána az appokat visszarakni de nem frissíteni semmi google cuccot, vagy inkább az összes google rendszer appnak eltávolítani a frissítését és utána restart, mit gondoltok?
-
heidricha
őstag
Volt azóta rengeteg Google app frissítés! Nem változtatott valami alapértelmezést?
Nálam a helymegosztás mellett pl. egy napot is csak akkor bír, ha hozzá se érek. Amúgy sem hiszem, hogy 3 nap alatt 50%-ot hozná valaha, de egy munkanap (10 óra mindenestül) 15%, az létezhet.
Ha a hálózati helymeghatározást sem használnám, még nyerhetnék - kivéve, ha valami appnak kell hely-adat, mert akkor az GPS-t fog használni, így meg csak az 1mp-es GSM/WiFi helyet kéri, ha az is elég - és időjáráshoz pl. elég kell legyen.
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #17902 üzenetére
Végül - gondolom ideiglenesen - úgy oldottam meg, hogy a zene mappákat áttettem egy másik kezdő-mappába az SD-n belül. Gondolom, ha csak átnevezem, akkor is ugyanez lett volna az eredmény.
Egyszerűen nem lehetett ébresztő hangot állítani, 5 perc alatt nem jutottam el a "T" kezdetűektől a "B"-sekig!
-
voci
tag
-
Tomacko
őstag
válasz
Csapoati #17962 üzenetére
Ezt bírom minden telefonnak a fórumán mikor előhozza valaki az aksi időt...... mennyi ideje is vannak ilyen "mindent" tudó, úgynevezett "okos" telefonok ?! Fel kéne végre dolgozni fejben, hogy ezek ennyit bírnak akumlátorral, nem pedig 1-2 hetet mint régen a Nokia kalkulátorok stb.stb....csak példának írtam a Nokiát ez jutott eszembe. Minden márka minden típusánál téma legalább negyedévente egyszer, hogy ennyit meg annyit bír ha így vagy úgy van használva. Ha valaki használja akkor lemerül 1 napon belül 2x is akár, ha nem használja akkor 1 héten csak 2x kell töltenie....EZ MINDEN TELEFONNAL ÍGY VAN, bármilyen márkáról is essen szó
-
Canonfan
senior tag
-
golyós
addikt
Plants vs zombies 2 hibátlanul fut a telefonon!
-
Garry84
tag
-
bubi92
őstag
hello skacok, van aki vállal törött kijelzős grandx javítását? úgy sos-ben
ha meg nem, akkor ugyanitt megválnék törött kijelzős grandx-emtől, hátha valakinek kell alkatrész.... -
Garry84
tag
Sziasztok!
Sajnos búcsúzom, megváltam szeretett/utált Grand X-emtől (egész pontosan a harmadik példánytól - is). Bánom kicsit a dolgot, mert amikor működött, akkor nagyon szerettem, de egyre gyakrabban fordult meg bennem a gondolat, hogy jégkaparóvá avanzsáltatom. Negyediket már nem mertem bevállalni belőle, elmúlt a bizalom.
Akinek jól működik, becsülje meg, ritka példánya van! :-)
További sok szerencsét minden GXI tulajnak, gyakori frissítéseket, egyedi ROMokat kívánok! :-)
(... ugyanitt fekete GXI szilikon tok olcsón eladó...)
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam még ebben a hónapban amíg le nem jár a tartozékokra adott 1 év gari kicseréltetem az aksit (és akkor már az adatkábelt is mert már rég szét van esve) hátha az megoldja az aksimerülést, és ha nem akkor is legalább van egy új aksim.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a tapasztalatotok, alkatrész cserekor is használtat adnak csak, vagy azok teljesen újak?
Illetve aksicserekor be kell mutatni a telefont, vagy csak annyi hogy kiszedem a GXI-ből az aksit és berakom az újat? Next V3 van a telón, amit ezért nem akarok legyalulni, és nem akarom hogy így valamelyik T-s emberke kezébe kerüljön, mert akkor ugrik a garim, szóval ezt el lehet kerülni?Bármilyen infót előre is köszi!
Amúgy pont nemrég vett egyik barátom ZTE Blade Super-t a kék T-nél, és szerette is. Viszont ő is elvitte szervizbe (kék T) mert megkarcolta a kijelzőjét, és ott szintén azt mondták neki hogy elég sokat visszavisznek, pl becsíkozódik a kijelző stb, ezért inkább vett helyette egy LG L7 II-t.
-
tibyke
tag
válasz
tibyke #17923 üzenetére
elment a keszulek gariba, azt mondtak, hogy eleg sok a baj a ZTE keszulekekkel, viszont alkatreszt nem nagyon kapnak, igy 3x megprobal rendelni, es ha nem jon alkatresz, akkor valaszthat uj keszuleket, de itt is kiemeltek, hogy rafizetes nincs (talan a homaron volt pont a heten valami hasonlo tema).
en viszont azon gondolkodom, hogy esetleg vissza is kerhetnenk a keszulek arat, es rendelnenk egy thl w100-at feleannyiert
mit gondoltok, jogilag ez lehetseges? elvileg galaxy s3 minit vagy galaxy ace3-at lehet valasztani helyette. (ez nem 100%, mert ket emberen keresztul jutott el hozzam az info)
t
-
-
Mate
nagyúr
ZTE telefonok közül mely készülék az, ami tudásban hozza ezt a szintet vagy akár többet?
-
kelzsoca
félisten
Idén nem várható a Grand X IN 2 megjelenése az országban, tehát aki esetleg erre várt volna, az ne várjon a készülékre.
-
Garry84
tag
válasz
Tigryss76 #17928 üzenetére
Az Allees T dolgozói elég nagy szórást mutatnak. Sajna nem tudod, kihez kerülsz. A legnormálisabb egy ötven körüli bajszos, szemüveges figura, ő nagyon segítőkész. Ha 20-30 éveshez mész, szinte biztos, hogy telefonokhoz nem vagy felületesen értő, arrogáns majom. Tisztelet a kivételnek, persze...
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem jártam erre, kérdésem lenne.
A telefon cseréjével most mi a legfrissebb információ, tekintettel arra, hogy már nem kapható?Visszavinném ma, vagy holnap – allee – hogy tudnak-e valamit kezdeni az eszközzel.
Tudatosan nem telefont írok, mert telefonálni tudok vele a legkevésbé.
No de a hibák:– Telefonáláskor hol hallanak, hol nem, mindenféle statikus zajt, hordóból beszélést, elhalkulást, torzított
hangot emlegetnek az érintettek. Egyre többen.
– Wifi hálozatokat nem jegyzi meg.
– Csengőhangokra szintén ez jellemző.
– Random nem tudok netezni, wifi és 3G is elérhető, ettől függetlenül csak kikapcsolás, bekapcsolás segít.
– Szintén véletlenszerűen rohamos merülésbe kezd, volt úgy hogy 1 óra alatt lemerült 80%-ról 14%-ra.Szóval ezt már nem.
Tapasztalatok? Mind cserével, mind az allee-s T hozzáállásával kapcsolatban érdekelnének! Illetve cserekészülék lehetőségek!
Előre is köszönöm:
T
-
gonorrea
senior tag
válasz
tibyke #17925 üzenetére
Igen, rá 2 napra szólt rajta minden, és azóta is! Igaz nekem akkor éppen Next V3 volt fenn, először factory reset volt, majd visszaállítottam gyárira (garancia miatt), de a helyzet egyikkel sem változott, majd 2 nap múlva visszajött minden hang
nyomtam is vissza a v3at, és azóta is megelégedéssel használom a telefont (igaz odaadnám asszonykámnak, nekem már egy dual simesre fáj a fogam Kínából), itthonira már nem is nagyon cserélném le, sok nyerészkedő, haszonleső, kihasználó....de inkább hagyjuk csak felhúzom magam
-
gonorrea
senior tag
válasz
tibyke #17923 üzenetére
Valamikor nyár elején írtam én is hasonló problémáról: azt vettem észre hogy van nem fogadott hívás, de nem hallottam, hogy hívtak! Végigzongoráztam minden hangot, és csak a belső hangszóró és a füles szólt!
Vissza is vittem, mondták hogy jelenleg nincs, rendelnek egy cseredarabot (lehet nem lesz akkor adnak másik típust)! Ez egy keddi nap volt, azt mondták péntekre vagy legkésőbb kövi keddre itt lesz! Csütörtökön du hívott a tesóm és először le sem esett, hogy van csengőhangazóta is minden ok a telefonnal, ja és f..sz szolgáltató AZÓTA SEM HÍVOTT, hogy megvan a cseredarab
hát ennyit róluk
-
tibyke
tag
urak,
nejem tavaly decemberi TMo grand x in-je egyik naprol a masikra elnemult: a "kulso" hangszoro meg sem nyikkan, akarmit is csinalok vele. a beszedhangok a belso hangszoron jol szolnak, tehat a hivasokkal nincs gond, illetve jack dugon keresztul is hallok mindent (azokat a hangokat is, amikat egyebkent a kulso hangszoron hallanek).
legfrissebb gyari szofvter van rajta. mi lehet a gubanc? a keszulek meg garis, de ha valami ismert, haziga is javithato tortenet, akkor ne kimeljetek. lehet, hogy eleg lehet egy factory reset?
koszi elore is az infot!
t
-
herrká
senior tag
Hmm. Én a gyöngyösiben érdeklődtem, ott azt mondták, hogy adjam le a készüléket. 15 napon belül kivizsgálják, hogy valóban léteznek a hibák? Ha igen, megpróbálják javítani. Ha nem tudják javítani akkor az egyik T-és üzlet szerint kapok egy újat, a másik szerint javítottat. Jeleztem, hogy a fórumok tapasztalata alapján a csere telefonoknál is jönnek a hibák előbb-utóbb, így inkább ráfizetnék, és másik típust választanék! Húúú, erre lett rögtön arrogancia, hogy azt nem én döntöm el, hanem a szervizes kolléga, hogy milyen telefont ajánl helyette, ha nem tudja javítani.
Írtam a T-nek, hogy kérnék egy hivatalos állásfoglalást, hogy milyen lehetőségeim vannak? A napokban felhívtak, hogy a garanciáztatás, javítás a gyártóé! Ők (T) csak forgalmazók. Ha mindenképp másik típust szeretnék, nincs más hátra, mint, hogy ezt valahogy adjam el, és vegyek egy olyat amilyet szeretnék! Ja, hogy előfizetés nélkül sokkal drágább, hát így jártam!
Itt tartok... -
voci
tag
válasz
hugsnkisses #17913 üzenetére
-
-
voci
tag
válasz
Ezt most találtam. Nem tudom, hogy neked jó-e:
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tonyqa23 #17918 üzenetére
LCD= kijelző , Digitizer = érintő
A kettőt gyakran ragasztják egybe. Megnehezítve ezzel a szerelést. Mondjuk ha betörik az érintő, de a kijelző jó, akkor az egész kuka, hacsak le nem fejti valaki az üveget, ami macerás. Fordítva ugyan ez, csak ott az LCD a kuka, és a digitizer a jó.
-
tonyqa23
senior tag
Rohadjak meg, ha értem, h hogy vannak ezek a LCD, kijelző, digitizer, touchscreen meg f.szom...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Akkor neked nem LCD kell, hanem digitizer.
Ez az, ami rá való.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
hugsnkisses #17909 üzenetére
-
hugsnkisses
csendes tag
Sziasztok !
Van egy grand x-em torott kijelzovel a fedelzeten es keresek hozza alkatreszt megcsinaltatni. Az erinto mukodik, de ugy hallottam csak erintovel egyutt kapok hozza.
Tudnatok valakit, vagy valami linket ahonnan tudnek rendelni?
Koszonom. -
k_imre
tag
válasz
heidricha #17904 üzenetére
Mivel választod ki? Az android rendszeres mindent mutat, ha telepíted pl. az esfile explorert, és azzal választasz, akkor az csak az általad betallózott mappában lévőket.
(Nem értelek félre, én is szívtam vele, aztán a fiam kiokosított.)Ja, és még valami. eddig nextv3 volt fenn. Aztán valami miatt recovery kellett. Nextv2a-m volt, azt tettem vissza. Mindkettővel jó az általam leírt metodika.
-
t1
veterán
válasz
#40993792 #17749 üzenetére
Nah halad nálam is az ügy, lassan 1 hónapja várom a csere készüléket a veszprémi Tben, ma bementem és a szervizes azt mondta, hogy még nem jött nekik készülék ( szerinte nem is fog ) , ellenben leadhatom a készülékemet amit felküldenek Budapestre és 4napon belül nem jön új telefon a helyére akkor levásárolhatom az árát . Kérdeztem, hogy erősebb drágább telefonra ráfizethetek-e ( ajánlani fognak majd olyat amire nem kell ráfizetnem)azt mondta, természetesen és állítólag a szerződést is újra kötjük ( nem kell kártyásan vennem).
Hasonló tudású és méretű telefon érdekelne a T kínálatából. Mit ajánlatok?
-
-
heidricha
őstag
válasz
k_imre #17903 üzenetére
Van ilyen mappám, négy is. Viszont nem csak azok választhatóak, ami itt van. Messze nem.
Nem az a kérdés, hogy hova tegyem, hogy biztosan megjelenjen, hanem fordítva: hogy oldjam meg, hogy ne jelenjen meg minden?
Lehet, hogy nem értetted félre, de akkor valami nagyon másképp működik Nálad, mint nálam!
-
heidricha
őstag
Nos, ez nem GXI specifikus, de hogy is lehet megoldani, hogy ne jelenjen meg mind a 3000 zeneszám, amikor hangot választok? Jelenleg csengőhangnak és értesítőnek is mindet felkínálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest