- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #14696 üzenetére
Mi nem megy?
-
sil3ntbeatz
tag
Mééé nem megy a ?
A Play nem látja de leszedtem máshonnan és vakerta''hééééééé az rendszeralkalmazás he''! De hol? menübe nincs csak az apk systemben
-
joelke HU
őstag
Üdv. Az egyik haverom ilyen telót szeretne, t-nél venné, de nem tudták neki megmondani, hogy lesz-e rá hivatalosan JB. Valaki esetleg tudja? Köszi előre is a választ
-
Keeperv85
nagyúr
Honnan néztek SVN-t?
-
csill4g
csendes tag
válasz
Coolmat #14687 üzenetére
A hibagyűjtéses táblázatban 321723-mal kezdődő sorozatszámok vannak. Lehet tényleg ennyivel jobbak lettek az újabb kiadásúak?!
Jó lenne még visszajelzés a 321730-as tulajoktól, ha vannak , mert akkor én is bevállalnék egy cserét.Sajnos az érintővel még nem sikerült október óta megbarátkozni.
-
illes.bence
tag
válasz
sil3ntbeatz #14686 üzenetére
Ennyi. Kelzsoca topictárs, gondolom, nem vezet félre. És ha jól hajtom végre az általa leírt instrukciót akkor nem lesz baja a telefonnak és én elérem a célom. A gond ennyi, volt, hogy az r/w nem volt r/o-ra állítva. Most már letudom szedni az összes pipát és menteni. Kelzsoca tisztában volt azzal, hogy esetleg nem gyári szoftver van fent a telefonon.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
illes.bence #14681 üzenetére
A többieknek igazuk van, ha nem értesz hozzá ne szarakodj vele de azért segítek hogy tanulj abból ha elrontod..Belépsz a Root Explorerbe és bal felül a program ikonja alatt van egy ilyen szöveg: ''Mounted as r/o és van mellette egy gomb amin ez : r/w, ha erre rányomsz akkor r/o-ra vált és akkor tudod módosítani a rendszeradatokat vagy inkább fájlokat! De ha nem értesz hozzá ne piszkáld..csak egy jó tanács nem piszkálás
-
k_imre
tag
válasz
illes.bence #14683 üzenetére
Összességében nem tudod, hogy mit csinálsz.
Így ezerrel száguldasz bele egy méretes önpofonba.
Szerintem türelmesen olvasd végig a hungariandroidon leírt dolgokat, az sokat segít.
Ha azután sem érted, akkor hagyd a szakemberekre. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
illes.bence #14683 üzenetére
Segítek, ha megmondod:
1, Miért szívás?
2, Melyik az, ami szerinted felesleges? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
illes.bence #14681 üzenetére
Minek bántod azt a szerencsétlen telót, ha kicsit sem értesz hozzá könyörgöm?!
NE, ismétlem NE nyúlj bele a V3 romba, ugyanis ott NINCS olyan app, amit törölhetnél!
-
illes.bence
tag
válasz
kelzsoca #14676 üzenetére
Valamit nem engedélyezhettem (pedig, Root jogokat, amikor megnyitottam az Explorert engedélyeztem), mert "Warning rowser.apk permissionns cannot be change because the file system is read-only."
2. Nem gyári szoftver van fent, hanem CWM, V3, B06. Így is kellenek az odex kiterjesztésű fájlok? Ha, igen hol találom ezeket?
-
Coolmat
őstag
válasz
Coolmat #14623 üzenetére
További tapasztalatok a kicserélt telóval: lockscreen fagyás eddig nem volt (igaz az előzőnél sem), ugyanúgy lilásodik a kép közvetlen napfénynél (nem panasznak szánom, mert jó szögben tartva nem lilás a kép és még olvasható nagyjából), a touch screen érzékenysége pedig klasszisokkal jobb mint az előző példánynak, gyanítom ezen csak hardveresen tudtak javítani. Összefoglalva öröm és boldogság van mostmár, eddig hibátlannak tűnik a készülék, egyedül a GPS-t nem próbáltam még rajta (ma este arra is sort kerítek), hétvégén pedig repül fel rá a NextV3.
-
Tomacko
őstag
válasz
illes.bence #14662 üzenetére
Ennyi sötét barmot....az vegye magára aki magáénak érzi(Golyós te semi képpen se )......... Marhára nincs már GXI telefonom március eleje óta, DE...... szóval olvasom a fórumot szorgalmasan, Szóval egy custom cuccról visza állni alapra úgy lehet, ha először felteszed a gyári recovery-t a régit a B04 gyári rommal együtt meg van az első hsz-ben honnan tölthető le ha jól emlékszem.....aztán ha fent a gyári rom ujra akkor lehet ismét frissíteni b06-ra. Na most ha nekem ez ennyire tök egyértelmű holott csak szórtan olvasom a fórumot, akkor kérdezem én, hogy aki vette a fáradtságot, hogy megtanulja rootolni (én azt se tettem), majd feltenni rá másik romot, akkor az az ember miért nem olvassa el mindezek megtétetle előtt, hogy hogyan tudja vissza tenni a gyári romot....és miért nem tudja használni a fórumban a keresőt ?
Ui.: nem kell komolyan venni nagyon, inkább kicsit voltam cinikus...direkt :
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #14675 üzenetére
Root Explorerben: Ráböksz hosszan az adott fájlra, majd Permissions, leszeded az összes pipát, majd mented.
ui: teljesen gyári szoftver esetén az alkalmazások többnyire odex formában találhatóak meg, tehát a rendszeralkalmazásokból kettő van: fájlneve.odex, fájlneve.apk, erre majd figyelj.
-
Rimuru
veterán
válasz
illes.bence #14671 üzenetére
Ha ténylegesen letörlöd nem lehet, max kiszeded a v3.zip-ből és visszamásolod (vagy nem törlöd hanem áthelyezed).
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Persze: újra rakod az egész romot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Törlés helyett, ha benne van a pakliban, hogy idővel vissza is szeretnéd állítani őket, egyszerűbb lenne a jogokat elállítani a fájlokról, amit adott alkalom esetén, akár vissza is lehet állítani, és minden menne tovább.
-
golyós
addikt
válasz
görgess fel a lap teteréje
jobb oldalon kék betűkkel B06 telepítése -
formengil
tag
válasz
A CWM eltávolításának nem látom értelmét ( mondjuk én nem értek hozzá). Ha a Next V3-mat akard eltávolítani, azt nem tudom hogy kell, de mivel az komplett rom, nincs olyan hogy megmarad a B06. Ha először gyári B06-ra frissítettél, akkor ha backup-ot csináltál róla CWM-el, akkor vissza tudod állítani.
Ha közvetlenül B04-re raktad fel a Next V3-mat, azt nem tudom hogy lehet visszaállítani, majd valaki okosabb talán megmondja.
-
formengil
tag
válasz
illes.bence #14660 üzenetére
Nem, root explorerrel a gyári alkalmazásokat tudod eltávolítani.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
illes.bence #14656 üzenetére
-
illes.bence
tag
Na feltettem a CWM, et és a Next V3-at. Tehát most B06 van fent. Első kérdés.
Nem lassítja a gépet ez a sok custom módosítás? Nekem picit úgy tűnik, és mivel nekem erre nincs is erre szükségem, valahogy meg lehet oldani, hogy B06 fent maradjon de a cwm, next v3 root eltűnjön?
2. kérdés: A gyári alkalmazásokat valamilyen módon el lehet távolítani?
-
formengil
tag
Felraktam a V3-mat, eddig tetszik, szép munka!
Akárki akármit mond, nekem tetszett a gyári feloldó.Gondolom nincs rá mód Next V3 alatt, hogy visszaállítsam?
(nem baj, csak egy kis apróság)
-
tPedro_
őstag
Az uj rommal is szorakozik neha a gps: nem talalja a poziciot, hagyhatom a keresest percekig. Aztan a telo ujrainditasa utan kb 1 mp alatt megtalalja.
Azt meg regebben is eszrevettem, hogy a "bekapcsolaskor kell a PIN kod" feature eleg erdekesen mukodik.
Bekapcsolom, megjelenik a bill. zar, feloldom, mar tudok lapozgatni az oldalak kozott is, latom milyen progik vannak kirakva stb. (erre van kb 2 mp-em), aztan majd csak ezutan jelenik meg a PIN kod bekero ablak. -
Jano_023
őstag
válasz
illes.bence #14645 üzenetére
Ez alapján csináld és akkor a V3 is fent lesz ...
-
illes.bence
tag
Sziasztok. Fel szeretném tenni a B06-ot. Gyári visszaállítás volt. Rányomtam a "Szoftverfrissítési szolgáltatás" nevű gyári applikációra, majd a frissítések ellenőrzésére. Nem történt semmi már vagy 15perce. Hogy tegyem fel a B06-ot? Esetleg valami külső megoldás?
-
formengil
tag
Az miért van hogy CWM recovery-vel nem tudom backup-olni a rendszert, mert nincs elég hely? 16 gigás kártya, van rajta hely bőven, viszont csinált magának egy 500megás "belső tárhely" (vagy valami hasonló) nevű partíciót, és arra akarja tenni a backup-ot, azon meg nem fér el.
Régebben LG GT540-el is használtam CWM-et és ott az SD gyökerébe mentette a backup-ot.
-
Mate
nagyúr
T-mobile akció:
Ma Samsung Galaxy S Advance 68.000 helyett csak 55.000. Tudnám mikor volt 68.000, mert tegnap néztem az árakat és 61.000 volt
-
k_imre
tag
Ezzel tudtok valamit kezdeni?
http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/b3d8f297-41d1-4060-a196-0f6b00c51b39.html?type=softwareHa jól látom a cseh rom. A séfeknek mi a a véleményük?
A lengyel is kinn van:
http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/a52393be-5f16-4ce6-9fa2-67fb173ac671.html?type=softwareA lengyel b06-nak tűnik, de hátha más a bele.
-
heidricha
őstag
Hmmm... eddig minden alkalommal az lett belőle, hogy "na, már megint elkiabáltam"... mégis megpróbálom:
V3 van fenn.
- GPS remek - ha van net. Ha kikapcsolom, vagy akár csak a Telenor szaraxik, akkor negyed óra, vagy több is lehet a fix, egyébként 10 +-5 mp. Ha ilyenbe szaladok, akkor el kell engedni a GPS-t minden alkalmazással, és a NET helyreállítása után újraindítani. Lehet, hogy a GPS hw ki/bekapcsolása is segítene, ezt nem próbáltam ezzel a verzióval.
- Touch fagyás eddig egyszer volt, amikor a WiFi alvást "midig"-re állítottam. Ha az alapértelmezett "soha" van beállítva, akkor eddig nem fagyott. Szerintem fog, mert korábban is mindenen állásban volt fagyás, még kikapcsolt WiFi esetén is, de jelenleg ez a helyzet.
- WiFi stabil, BT, mobil hálózat, mobil NET - minden stabil. Mostanában 2G-n használom, kézzel kapcsolom 3G-re, ha nagyon kell, viszont nincs takarékos alkalmazás, ami ki/bekapcsolgatná a netet a háttérben.Még csak 33 óra az uptime, bármi lehet a következő két napban. Ha elmegy 72 órát ilyen minőségben, azzal teljesen kiegyeznék, 3 naponta újraindítom, ha kell, ez nekem beleférne!
-
^Gesz
csendes tag
Nálam is jelentkezett a B06-os gyári szoftver felrakása után a GPS probléma: B04 mellett 10 mp alatt simán talált, most 25 perc alatt sem talált semmilyen jelet a GPS.
Feltettem GPS fixet, nagynehezen néha-néha talált műholdakat/jelet, de így is sok idő után, sőt olyat is produkált, hogy 7, azaz hét talált műhold mellett sem akart pozícionálni.
Természetesen mindvégig bekapcsolt 3G mellett dolgoztam.
Most úgy néz ki, megoldódott a probléma.
Kikapcsoltam a "Helyszolgáltatások" menüben az első, "A Google helyszolgáltatása" menüt, a 2-3-4. menüpont aktívan van, és most újra 10 mp alatt talál GPS jelet, restart után egyből is.
Nem tudom, hogy esetleg a Nap, a Hold és csillagok együttállásától javult-e meg, mindenesetre bizakodom, hogy mostantól jól fog működni. -
Gabor777
aktív tag
Én holnap megyek Alleeba telefonnal...azt hiszem kamera fail mellé odalököm a szar 3G-t, csak kapok új telefont.
-
kelekyle
őstag
Felkúszott a B06 és megint fos a rezgő... Na mindegy... beletörődöm valahogy....
-
kelekyle
őstag
válasz
Coolmat #14623 üzenetére
Én is most voltam Alleban eleinte a csávó kamuzott, hogy nincs cseretelefon meg hasonlók és, hogy nem tudja reprodukálni ott a wifi fagyást... hát mondom próbálkozhatsz mert elég random dolog. Aztán mondtam, hogy fos a mobilhálózat is meg a rezgő... (ezek ugye konstans hibák...) a rezgőre mondta, hogy szubjektív a mobilnetre meg ráfogta, hogy fos a lockscreen fagyást meg nem fogadta el... egy szemüveges Sándor nevű embernél voltam. De végül korrektül kicserélte (mégis lett cseretelefon) és nagyon rendes volt végig
Csere után még eszembe jutott, hogy töltőre dugva használhatatlan a telefon, szórakozik az érintő... (amúgy ez eddig nem volt, ma reggel fedeztem fel! )
Szóval nekem is új van... a ház sokkal fakóbb maga a fém rész meg a hátlap is fakóbb. A rezgő sokkal jobb és a hívásminőség azt mondta a párom, hogy évszázadokkal jobb. Az érintő is sokkal érzékenyebb pedig B04 van még...Többiről még nem tudok nyilatkozni
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
illes.bence #14624 üzenetére
30? OMG, nagyon jó ár. Nekem ma jött meg a Sensation, elbúcsúzom a közösségtől, de azért benézek néha-néha
-
illes.bence
tag
Ilyenekre, gondoltam, hogy hasznos app-okat leszedni, rootolni, tesztelni, h nem hibás-e satöbbi
-
illes.bence
tag
Sziasztok! Végre én is megvettem ezt a telefont használtan 30 ezer forintért
Szerintem nagy fogás. Mit érdemes a szoftver frissítésen kívül, először csinálni a telefonon?
-
Coolmat
őstag
válasz
Coolmat #14592 üzenetére
Kicseréltettem ma a telót az Alleeban, megmutattam a szaggató kamerát a szervizesnek, helyben fel is vett vele egy próbafelvételt, és csúnyán darabos volt, úgyhogy szó nélkül hozta a cserekészüléket. A cserelapra ráírta azt is hogy "tap hiba", ami gondolom a touch screen érzékenységét akarja jelenteni, pedig ezt nem is mondtam neki ill. ő sem említette hogy szerinte az is hibás rajta, de mind1, úgy látszik ezzel viszik vissza a leggyakrabban
Az újnak egy árnyalattal világosabb a kijelző körüli kerete (erről más többen is beszámoltak akik cseréltették), a kamerát megnéztem ott a helyszínen, a többi általános hibában még nem volt részem, úgyhogy remélem mostmár ez már végleges készülékem
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #14621 üzenetére
"A gyári mentés az nem opció ,nem fogok mindig rendszermentést csinálni,amit csak arra a rendszerre lehet visszaállítani"
A tévedés elkerülése végett: nem csak arra lehet. Bármelyik rendszerre visszateheted vele ezen a telón.
-
agressor12
senior tag
válasz
counterbill #14610 üzenetére
A gyári mentés az nem opció ,nem fogok mindig rendszermentést csinálni,amit csak arra a rendszerre lehet visszaállítani,ez a program jó volt mert 1-2 naponta mentette a dolgokat gmail accra.
-
heidricha
őstag
válasz
heidricha #14617 üzenetére
hmmm... korábbi kedvencem a Backup to Gmail, ami jó ideig nem ment nekem ICS alatt, most lehet, hogy megemberelte magát. Tény, hogy írja a leírásban, hogy IMAP-ot kéretik felengedni... Szerintem nekem sosem volt tiltva, hacsak nem ez lett a default valamikor. Mindenesetre nemrég kellett vackolnom, e-miatt állítottam ezt-ezt (bár tudnám, hogy mit) és most egyelőre elindult ez is. Persze nem az első alkalommal szokott FC-t dobni, hanem menet közben az automata mentésekkor - majd meglátjuk, ez visszaállításkor enged korlátot szabni - és már MMS-t is tud, az sokáig nem ment nekik. Nem mintha egy évben egynél több MMS-t kapnék...
-
heidricha
őstag
"Backup to email" az működik.
Annak csak az a baja, hogy visszaállításkor nem lehet neki korlátot szabni, mindig mindent vissza akar tölteni!
https://play.google.com/store/apps/details?id=backup.email.inapp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImJhY2t1cC5lbWFpbC5pbmFwcCJd
-
Keeperv85
nagyúr
@formengil:
Vissza tudod, csak ne a B04-es utána akarsz visszatenni, mert kernelt nem ment még egy ideig...
@Jano_023:
Az a B06-ra van, nem a NeXt_v3-ra. A NeXt_v3 alapban rootolt rom. Amelyik app azt hazudja, hogy nem, az egy hulladék.
@Samus:
Látom, de ettől függetlenül mintha a telós kliensben is meglett volna az IMAP... eddig...
-
Samus
addikt
válasz
Keeperv85 #14611 üzenetére
Nem a telefon kliensét használja, hanem közvetlenül kapcsolódik a fiókhoz, és igen, tényleg be kell állítani webes felületen a hozzáférés engedélyezését, de ha anno használta, gondolom ez megvan, ahogy nekem is, szépen be is jelentkezik, összeszámolja az üzeneteket, és ahogy elindulna a feltöltés, kifagy...
-
formengil
tag
Bocsi hogy újra megkérdezem, de ha felteszem az ITT linkelt CWM recovery-t gyári B06 alá, akkor azzal el tudom menteni a teljes rendszert, igaz? És ha felteszem a custom romot és utána mondjuk vissza szeretném állítani a gyári B06-ot, akkor recoveryből vissza tudom tenni, nem?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #14606 üzenetére
Kellene hozzá IMAP hozzáférés, ha jól tudom. Ám az új GMail kliensben nem sűrűn van benne...
-
counterbill
senior tag
válasz
gyári mentés és helyreállítás is menti az smseket. Titanium helyett is ezt használom már.
-
Samus
addikt
válasz
Próbáltam én is, nem megy. Néztem más alkalmazásokat, amik Gmail-be mentenek (feltűnően egyformák egyébként), de mindenhol azt írják a kommentek, hogy ICS alatt nem megy, kifagy, szomorú, 2.3.7 alatt anno tökéletesen mentett, rendesen, magától. Egyébként nálam mentés közben, bejelentkezés után áll le.
-
agressor12
senior tag
Használja valaki az SMS BACKUP+ alkalmazást,régen működött ,de most állandóan leáll.
Valakinek megy még? -
Samus
addikt
A widgetlicker folyamatosan leáll. Néha újraindul, néha a gyári locker fogad. Azt hittem a macedón ROM hibája, de mint kiderült, a B04 és B06 alatt is ugyanaz történik...
-
Én egyszerűn kipróbáltam gyakorlatban!
Az, hogy mit mond egy status checker progi még nem biztos, hogy fedi a valóságot sajnos.
Ment a TB, meg a Root Explorer meg az USB OTG Helper, de volt pár, ami meg nem...Szóval a root megvolt, de volt olyan alkalmazás, ami rossz helyen kereste az su binárist és ezért nem működött.
-
snyper990
őstag
válasz
feelurself #14565 üzenetére
van fólia a kijelzőn? mert százszor jobb az érzékenysége fólia nélkül. én vettem anno egy 3M fóliát, azzal konkrétan használhatatlan volt... szóval most egyáltalán nincs rajta semmi, és simán meg vagyok vele elégedve. annyi, hogy jobban vigyázok rá, ami amúgy is alap nálam, meg tokban tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest