- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
Nem tudja valaki hogyan lehet beállítani Firefox Beta-n hogy a legutóbbi lapokat nyissa meg induláskor?
-
heidricha
őstag
Na ezért félnek sokan az "okos" telefontól... békésen játszik az ember, amikor hívás jön... semmi baj, felveszem... de csak venném, mert csontra fagy a rendszer, illetve csak majdnem,mert éppen még a kikapcsolás úgy-ahogy összejön kb. 2 perc alatt...
-
boxos23
aktív tag
A kijelzőm közép tájon ha ráteszem az ujjam olyan fura foltok jönne ki mintha erősen nyomnám.Ehez még jön az hogy ha napon vagyok, mivel most elég sokat süt a nap, iszonyatosan lilúl.
Szerintetek cserélnék? -
-
Mate
nagyúr
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már volt szó róla, de memkártya véleményt kérek. Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy valakinek van-e tapasztalata, vagy információja arról, hogy ezek a kártyák működnek-e GXI-vel? Írtátok páran, hogy bizonyos kártyákkal nem működik és hát nem szeretnék pont beleválasztani.
Sams. & SanD
Köszönöm előre is. -
Mate
nagyúr
Időnként ránézek külföldi fórumokra hátha van valami hír, de semmi. Most épp valaki win8-at akart rátolni a telefonra. (Gondolom nemtudta berakni a telepítő DVD-t
)
Ed3r_X_: Nem
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #16346 üzenetére
Nekem volt talán egyszer, lehet, hogy kétszer... power gomb kétszer lenyomva megoldotta - nem reboot, csak elment a kép, elnémult, ahogy illik, aztán meg visszajött, utána fel lehetett venni.
Arra fogtam, hogy a zsebben a telefon önállósítja magát, a fene tudja, miket összeszedett, mire a kezembe vettem. Eddig minden ilyen jelenség megoldódott a fenti módszerrel.
És valóban nem, ez nem a fagyás. Olyankor mintha nem is lenne kijelző. Valami kép látszik, de szerintem az sem frissül. Ugyanakkor a BT headset-tel ilyenkor is fel lehet venni, arra már nem emlékszem, hogy ennek van-e nyoma a kijelzőn, de tartok tőle, hogy hamarosan megtudom, ahogy mostanában állnak itt a dolgok a fagyásokkal!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
"Ma hívtak, nem tudtam felvenni a telefont, mert a kis karika a piros kagylón ugrált és akárhogy próbáltam a zöld kagylóra áthúzni, mindig visszaugrott és csak csörgött tovább.Power gomb kikapcs-bekapcs és hangtalanul már fel tudtam venni.Közben megjelent egy kis üzenet ikon is középen, eddig még nem láttam, vagy nem vettem észre.Az ott szokott lenni minden bejövő híváskor? Szal ilyen volt már valakinek?"
Szóval ilyen még nem volt senkinek? Ez nem fagyás, ugye? Mert akkor semmit nem csinál, nem mozog olyankor a képernyőn semmi,ugye? Nekem meg ugrál ez a genyó...
-
heidricha
őstag
Hetekig nem volt egy screen fagyásom sem, de pár napja sikeresen előkerült. Ritka bosszantó egy jelenség, olyan jó volt elfelejteni!
Valami lehet a hálózattal... WiFi-k teljesen ugyanazok, mint korábban, legalábbis, amire kapcsolódom is, persze lehet olyan a szomszédban, ami korábban nem volt.
Épp tegnap, már rég nem voltam a céges WiFi hatása alatt, mikor telefonnak éledni kellett volna, de nem... viszont azt mutatta, hogy WiFi full-on van, és kapcsolódva is (kék). Aztán elmúlt a fagyás, és gyorsan le is dobta a mobil hálózatot - reboot...
Most cseréltem megnéztem, mi van, ha nemcsak bekapcsol a teló, ha fényt kap, de fel is old, így sikerült átélnem az első olyan fagyást, amikor semmi lock nincs a környéken sem, de a fentiekkel együtt olybá tűnik, hogy nem az érintő fagy le, hanem a kijelző mindenestül, még a kép sem frissül, ami megjelenik.
Jó volna az a javítás, ami ezt megoldja, lényegében az egyetlen bajom mostanában, amit a telefonra foghatok.
-
Mate
nagyúr
válasz
Tomacko #16374 üzenetére
Egyet értek, senki nem állítótta az ellenkezőjét
A gond ott van, hogy telenor pesten az utcákon is használhatatlan, vodafone meg jó pár helyet tudok pesten, ahol szintén használhatatlan. De biztos igaz ez T-re is, csak direkt őket választottam, mert velük még nem tapasztaltam annyira ezeket a problémákat.
Amin még el kéne gondolkozni, hogy kell-e nekünk 100G vagy inkább kezdetben egy jól működő 2G/3G hálózat.
-
Tomacko
őstag
2000-től 2011 közepéig használtam a voda hálózatát, ha volt akkor szinte 100%-n jól működött nem recsegett serceget tstb. illetve nagyon ritkán, de akkor az is csoda számba ment hogy egyáltalán van hálózat 0 térerőnél. Pannon hálózatot nem használtam sose arról nem tudok semmit, de azt tudom, hogy mindegyik szolgáltatónál vannak vak foltok az ország egész területén, Szekszárdon városon belül is akár, ez igaz Pécsre is, sőt, na de könyörgöm, ezen ne csodálkozzon már el senki, hogy szurdokokban "kanyonokban", mély völgyekben nincs hálózat. És ne éljen senki álomvilágba, hogy ez a föld más helyein nem így van. DE igenis így van, tudomásul kéne venni végre, hogy nem mindenhol lehet telefont használni. Ez gyerekek a valóság és nem holmi sci-fi amiben, mindenki magában hordoz ez kis adóállomást is komplett telekommunikációs készülék bázissal, amit mindenhol még 2 km mélyen víz alatt is tudsz használni. Szóval Keep ne csodálkozz azon, hogy Pécs környékén a dombok közt halott a hálózat.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #16370 üzenetére
Ez egy N455-ös. Pontosan azt tudja, csak asztali kivitelben, amit a GXI-be tett párja. Ez egy netbook, tehát van benne egy venti, nem passzív. A telóban még passzív hűtés sincs...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #16368 üzenetére
A netbookomban éppen most kerülte el a 85 fokot az Atom. Szóval ez semmi...
-
HAX
tag
Sziasztok.
A Grand X-emen Next v2 van, fel szeretném tenni az új stock-ot (ha jól tudom kijött valami hibajavításos verzió kicsit régebben ---> van benne valami nagy bug vagy használható?).
A kérdés: Elég ez végig csinálni: [link] aztán OTA-ról leszedni a frissítést és ennyi? -
szaszii
tag
Valami mostanában nekem is nagyon meríti az akksit, most prittyegett, hogy éhes.. alarm xtreme nekem is fent van, eddig nem volt gond vele, nem is frissítettem.. kezd az agyamra menni
-
airwawes
tag
Az előző gumitokomhoz hasonlítva nem látok nagy különbséget, lehet 1-2 mm-rel egy kicsit szélesebb ez, de majd még megmérem egy vonalzóval.
. Mint ezen a képen látszik, a belső tok egyes pontokon be van süljesztve, így a külső műanyag rész semmivel se növeli a telefonnak a méretét. Egyenlőre teljesen meg vagyok vele elégedve, egyedül attól tartok egy kicsit hogy a fehér tok idővel a zsebemben elszineződik, de remélem ez nem fog bekövetkezni. Mindenesetre nekem nagyon tetszik, ahoz képest hogy amerikából rendeltem, postával együtt a 3000 Ft szinte ingyen volt.
Ja és kapható több színben is, kék/fekete, fehér/fekete, meg szerintem volt valamilyen rózsaszín de az engem nem érdekel.
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16358 üzenetére
Családban van 2 telenoros 1 vodafonos és 2 t-mobilos. 4 évig én is vodás voltam.
Voda néhol jó, néhol nem. T szintén. Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, valahol ez válik be, valahol az.
Telenorról annyit kell tudni, hogy az mindenhol *ar. Nem találkoztam még olyan emberrel, akinek jó lett volna. Utcán alig talál térerőt.airwawes Nem lett így túl nagy a telefon?
-
formengil
tag
válasz
Keeperv85 #16358 üzenetére
Én két évig Telenoros voltam, Szombathelytől kezdve Győrön át Budapesten és Vácon keresztül egészen Balassagyarmatig mindenhol telefonáltam vele, már ha tudtam... Mert nem mindig ment, sokat panaszkodtak hogy nem hallanak, és én is sokszor nem hallottam a másik felet. Ehhez képest a T egy kicsit jobb, ugyanezeken a helyeken.
Persze a vonaton telefonálásról ne is beszéljünk, mert az valami katasztrófa.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #16354 üzenetére
Jaj ne már... nem kis falú annyira és elég gazdagok is ott, nem egy putri. Ott nem takar semmi. Könyörgöm a XXI. században vagyunk... Mecseknádasdtól felfelé a bekötőúton, ami nyíl egyenes, egy deka nem sok, annyi térető nincs. Orfű meg üdülőtelep, de az oda vezető utakon ne akarj telefonálni. Pécsről, ahogy kimész, már jobb, ha kapcsolod is ki a telókat, mert csak merülnek, értelműk nincsen.
De mondok jobbat neked: itthon, itt Pécs szélén sem láttam még soha max térerőt T-s hálózaton, pedig volt pár teló itt, kezdve a Nokiától, egész a SE-n át, a kínai csodákig minden.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Kérlek vedd a fáradtságot és fáradj el egyszer életebe Ófalura pl. Aztán próbálj meg telefonálni. Megkapod a választ a kérdésedre miért rossz a T-s háló! Vagy az orfűi szerpentinekről...
Csak mondom: az utóbbi Pécs része. Ha ez nem szégyen , akkor semmi... Mondjuk itt a Misina tető mellettem: végig villog a GXI. Rá lehetne fogni, hogy jó biztos ez szar... Csakhogy van mellette másik, ami dettó ugyan ilyen...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Garry84 #16350 üzenetére
Csak már kezd uncsi lenni, h minden nap ezt olvasom,h milyen sz@ar a T hálózat meg ilyenek. Melyik jobb a Voda? Vagy a Telenor?
Minden korszaknak meg G hálózatnak megvannak a maga Cadillac-jei. Ezek a mai kínai cuccok valszeg nem azok.Sőt, inkább a hálózat sokkal jobb, mint amit ezek ki tudnak belőle hozni... -
golyós
addikt
válasz
Garry84 #16350 üzenetére
Lehet benne valami, mert nekem mikor 2G-n voltam Bp-Bp hivásnál töbször panaszkodtak, hogy nem hall rendesen.(konkrétan R2D2-hoz hasonlítottak)Átkapcsoltam 3G-re és azóta jó a hívás és ugyan az a hívó sem panaszkodik.
Viszont én aksi használatban semmit nem vettem észre, teljesen mindegy min van, este mindenképp töltőn van. -
Garry84
tag
válasz
Alapesetben nincs is gond, de pl. a Grand X valószínűleg érzékenyebb a hálózat minőségére. Egy 3310-es szerintem hibátlanul működik rajta. Gondolom a hálózatok korszerűsödésével egyre kisebb tűrésekkel tervezik meg a telefonokat, ami valahol érthető is. Egy régi Cadillac elmegy akkor is, ha a tankba pisálsz, de egy modern benzinmotor kissé érzékenyebb az üzemanyag minőségére - ami nem is feltétlenül baj, mivel szinte minden kultúrországban normális benzint kapsz.
A 3G-vel nekem sincs semmi bajom, az hibátlan. Valószínűleg - mivel minden telefon 3G képes már - nem foglalkoznak annyit a 2G háló korszerűsítésével. Most, hogy nyakonkon a 4G, ez szerintem így is fog maradni. Azt a logikát, hogy ha már 3G telefonod van, 3G hálón használd, mert az jobb-szebb-gyorsabb, valahol értem is. Annyi homokszem van csak a gépezetben, hogy az akksik nem követték a mobiltechnológia fejlődésének iramát, a 3G meg jóval többet eszik. Szerintem senki nem azért használ 2G-t, mert az hű de jó, hanem azért, hogy ne feltétlenül kelljen naponta tölteni a telefont.
-
89BDave89
tag
Köszönöm mindkét választ.
Az Europarkban eddig csak rossz élményem volt sajnos. 1 kivételével, mert akkor sikerült cserélni a készüléket. De ha nem tudtam reprodukálni hibát, akkor az esetek 80%ban elzavartak. (Vagy bevették a telefont 3 napig tesztelni, és persze akkor nem produkálta a hibát a régi Blade készülék) -
tonyqa23
senior tag
válasz
Garry84 #16341 üzenetére
"nem fekszik neki a T pocsék hálója"
Megmondom őszintén, engem mostmár kezd idegesíteni ez a T-mobil szitkozódás...miért pocsék ez a hálózat? 2001 óta nem volt még olyanom,h szétkapcsol vagy nem hallanak vagy én nem hallok...előtte a 90-es években, mikor még westel 06/60 xxx xxx számok voltak, akkor voltak még zajosak a telefonok, de akkor sem produkáltak ilyeneket, mint amiket itt leírkáltok. Szar a hálózat, mert az 5000 km-re gyártott kínai telefonok nem működnek rajtuk, amiknek a fele alapból sz@r...
Másik:
Ma hívtak, nem tudtam felvenni a telefont, mert a kis karika a piros kagylón ugrált és akárhogy próbáltam a zöld kagylóra áthúzni, mindig visszaugrott és csak csörgött tovább.Power gomb kikapcs-bekapcs és hangtalanul már fel tudtam venni.Közben megjelent egy kis üzenet ikon is középen, eddig még nem láttam, vagy nem vettem észre.Az ott szokott lenni minden bejövő híváskor? Szal ilyen volt már valakinek? -
Mate
nagyúr
válasz
Garry84 #16344 üzenetére
Ez így igaz, pesten belül is lehetnek eltérések. Szerencsére leggyakrabban itthon használom a telefont és a szemközti házon van az antenna
89BDave89: Szerintem a legtöbb szervizes hagyja, hogy összehasonlítsák a készüléket. Nem nagy szám egymás mellé tenni a kettőt és nyomkodni kicsit. Allee-ban amúgy jó fejek a szervizesek, nekem még csak pozitív tapasztalatom volt. Legutóbb kijött velem áruház elé és napsütésben próbálgattuk a telefont.
-
Garry84
tag
mate3553: Nem, cseréltettem azt is. Ugyanúgy nem jó. Nem használhatatlan, de azért kellemetlenül sokszor kell visszakérdeznem. A dobálás amúgy jellemzően hívás befejezése után közvetlenül van. De végülis Pesten belül sem ugyanolyan mindenhol a háló...
Tényleg, nincs valakinek esetleg normális felbontású képe a budapesti lefedettségről? Hátha látok összefüggést.
89BDave89: Alleeban. Egy idősebb figura volt, normálisan állt a dologhoz.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Menet közben újfent cseréltettem a készüléket (lilásodás). A tapasztalatok a harmadikkal:
- lilásodás nincs, az újat és a régit egymás mellé rakva a T-s figura is meglepődött a különbségen (az első csak pár hétig volt nálam, arról nem tudom, lilult-e)
- WiFis lockscreen fagyás mindháromnál van/volt, de Regponozok, plusz Llama profilok, így kényelmesen lehet használni
- érintő az elsőnél túlérzékeny volt, a második és a harmadik jó
- szar 2G hálózat és 2G dobálás szintén mindháromnál, kártyacsere után is - a legegyszerűbb megoldás a konstans 3GEz utóbbiról egy észrevétel. Biztos, hogy a telefon is ludas valamennyire, már amennyiben az, hogy normális nyugat-európai hálózatokra tervezték, az ő hibája lenne... :-) Szerintem egyszerűen nem fekszik neki a T pocsék hálója. Tényleg rossz minőséget amúgy érdekes módon csak Budapesten tapasztaltam, Bonyhádon pl. hibátlan volt minden hívásom. A saját háza táján körülnézhetne kicsit kedvenc magentánk, lehet, hogy ennyire elavult, vagy zavarérzékeny a pesti hálója...
Szóval úgy néz ki, végre lett egy (kis korlátozásokkal) kényelmesen és jól használható telefonom.
YEAH!!!
-
tPedro_
őstag
Vissza szeretnem allitani a gyari beallitasokat, lementegettem mindent a telorol, amire szuksegem van.
Egy dologra nem tudtam rajonni, megpedig, hogy az sms uzeneteket hogyan tudnam elmenteni.
Tudja valaki a megoldast?Elore is koszi.
-
heidricha
őstag
válasz
illes.bence #16332 üzenetére
Wifi nem jó erre. Nem internetezni akar a GPS, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Amíg nem volt mobilnet, szar volt a GPS, azóta teljesen rendben van. Ha véletlen épp pillanatnyilag nincs, akkor manapság sem jön meg a hódak jele - pontosabban hódak vannak, pozíciót nem számol belúle valamiért. Ki kell lépni az aktuális GPS-ből (mindből, hogy engedje el a hardvert) aztán vissza működő net mellett.
Nekem csak ez vált be...
Más, de rokon téma, aki GPS fix, vagy hasonlót használ, az szerintem csak annyit tesz, hogy tartja a GPS-t, mintha valami ténylegesen használná. Erre szvsz jobb a GPS info widget, annak valami tartalma is van, és a widget-en keresztül lehet kapcsolgatni. Azért azt mindenki sejti, hogy a GPS életben tartása, az némi fogyasztással jár. A GPS, meg az alvás akadályozása nincs ingyen!
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16331 üzenetére
Nem emiatt viszem vissza T-hez. Más miatt, amit nem akarok leírni pont amiatt, amit te is írsz. Nem kell, hogy tömött sorokban vigyék vissza a készüléket.
Korábban is írtam, hogy jó kis készülék ez, csak megbízhatóság és szavatosság terén vannak vele gondok. Nem fogok soha senkit lebeszélni róla, de rá se. Mindenki döntse el maga, hogy neki mi a fontos. Sajnos nekem nem felel meg pár dolog miatt, de igényeim és szokásosaim eltérnek a szokásostól, így ettől még másnak tökéletes készülék lehet.
-
illes.bence
tag
És, ha mondjuk WiFi+GPS-el megtalálom a jelet Induláskor, de utazás közben nincs net. Akkor is működni fog Sygicel?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16322 üzenetére
Simán csak letiltottam a programokat minden féle külső program nélkül. Nem megy semmi és 1-2 külső program van csak fent, de azok se mennek.
Kijelzőt nem tartja ébren semmi. Igazából olyan mintha nem töltené fel 100%-ra a telefont, csak azt jelzi ki.
Neked mennyi idő alatt tölti fel kb. 50%-ról a telefont?
-
Keeperv85
nagyúr
"Kilőttem mindent, letiltottam egy csomó programot."
Akkor most kezdjük el újra, hogy ezt ahogy van elfelejthetnéd?!
Még mindig nem Windowson vagyunk: itt ezzel csak ártani tudsz használni nem!
Meg kéne nézni mi meríti le. Ehhez elsőre érdemes tudni melyik szolgáltatás húzza az akkut és ébren tartja-e a telót. Szóval azt nézd meg légy szíves, miután minden fagyasztó xart és kilövöldöző hulladék párjait lepucoltad onnan. Köszi!
-
formengil
tag
Ha ELŐFIZETÉSES vagy akkor ez tűnik a legjobb megoldásnak: LNIK
Itt csak akkor fizetsz 195Ft-ot, ha bekapcsolod a mobilnetet, és adatforgalmat generálsz, viszont cserébe kapsz aznapra 10MB adatforgalmat.Ha DOMINÓS vagy, akkor meg ez még jobb megoldás: LINK
Itt csak adatforgalom után fizetsz, 13,2Ft/10kB.Megpróbáltam lemérni mennyi adatforgalmat generál a GPS Test nevű app, miközben fixál. A 3GWatchdog fixálás előtt és után is ugyanannyit mutatott, tehát ha ez igaz, akkor valószínűleg 100kB alatt van a fixálás adatforgalma.
-
-
formengil
tag
Egyébként valaki esetleg tud ajánlani olyan kamera appot, amivel a videofelvétel tulajdonságait is lehet módosítani? (Camera ICS és Camera JB kizárva
) Az sem baj ha fizetős. Legfontosabb az lenne, hogy ki lehessen kapcsolni a képstabilizátort.
-
formengil
tag
válasz
illes.bence #16308 üzenetére
A Beállítások-Helyszolgáltatásoknál be van pipálva a "Támogatott GPS használata"?
Ha nincs, próbáld meg így, de nem tudom hogy Wifivel működik-e, nem hiszem.
-
illes.bence
tag
Hát nem jó. Navigonnal. Kint szabad ég alatt. WiFi+GPS+GPS Status & Toolbox Nem fog jelet 3 perc után se... Csak azt az istenverte Demo-t indítja el! Segítsetek, holnap ha nem lesz jó lőttek az utazásnak...
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #16306 üzenetére
Ez jó kérdés. Wifi mindenképp segít, de mobilnetet szerintem nem tudja pótolni.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #16303 üzenetére
Ha jól tudom nettel gyorsabban talál holdat. Enyém is lassú, nekem sincs mobilnetem. Szerintem nem program függő, simán a telefon talál lassan műholdat.
-
formengil
tag
Visszatérve a kamera problémára.
Egyelőre úgy néz ki, hogy a Camera ICS+ illetve a Camera JB+ miatt lehet a dolog. Csak ezzel a két appal akad meg a videó, a gyári appal nem. Gyári appal nem sikerült produkálni sem az akadást, sem azt hogy utána nem találja a kamerát. Csak akkor lépett fel eddig a fekete képernyős "nem találja a kamerát" dolog, miután az említett kép app valamelyikével csináltam akadós videót.Szóval egyelőre hanyagolom ezt a két appot, és meglátjuk mi lesz, addig nem cseréltetem a telót.
Kár lenne kicserélni, mert más hibája nem nagyon van. -
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #16299 üzenetére
Mobilneted van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sorozatok
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Cyberpunk 2077
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest