- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Jano_023 #14498 üzenetére
A kijelző érzékenyebb, rezgés erősebb, alkalmazások indulása gyorsabb, hang halkabb, fényerő szint alacsonyabb, memória használat kisebb (38-54% közt van a szabad), beszéd hangminőség jobb (build.prop mod nélkül is).
Erről jut eszembe, a másik X-nél szólnom kellett miként tartsa a telefont, mert elég szarul lehetett hallani.
Miután nem a mikrofon környékén tartja az is jó -
-
Jano_023
őstag
Látszólag több gond van a frissítéssel mint amit megold. Érdekelne hogy akiknek jól működik a telefon az új frissítés után azok a régi hibákból mit tapasztalnak. Nálam a lockscreen fagyás nincs, de a kímélő néha meg tud viccelni. (ez B04 alatt van)
-
xSide
őstag
Az első (tiszta) frissítés után több alkalmazás hibásan működött pl.: Firefox Aurora verzió (a címsávba íráskor összeomlott) Naptár nem szinkronizált, Chrome akadozott és nem szinkronizált, a Talk lelassult, Apex beszaggatott, kamera lassan indult stb. Gyári visszaállítás után sem javultak meg!
Visszaraktam a B04-et és újra frissítettem B06-ra, most a gyorsabb merülésen kívül a korábbi hibák nincsenek jelen.
Egy tiszta SD karis B06-ot a tré vagy zte kiadhatna, mert így elég macerás volt frissíteni főleg a lassú letöltés miatt (majd 2x1 óra volt wifin), ahol gyanítom a letöltött valami akár sérülhetett is!
Miután a korábbi hibák nem jöttek elő megritkítottam a system/app mappát és kb 30 megával több helyet foglal most ugyanazon appok mellett system-ben B06. -
callmeakos
veterán
válasz
sil3ntbeatz #14492 üzenetére
Erre én is kíváncsi volnék. Inkább vissza teszem a B04et ha lehet. Mert eddig semmi olyan problémám nem volt amit ez a frissítés javított volna, inkább csak rosszabb lett a cucc.
-
sil3ntbeatz
tag
Downgrade lehetséges?
-
válasz
callmeakos #14490 üzenetére
Fura, mert nálam meg megy minden remekül! Mondjuk hibáim nem voltak eddig sem, de születni sem születtek újak...
Két dolgot vettem észre a B06-tal:
- nem duplázódnak a fájlok, ha gépről nézem az SD tartalmát
- gyorsabban kapom meg a whatsapp üzenetek mobilneten(#14487) Keeperv85
Nekem pl a Total Commandert is a rendszeralkalmazások közé sorolta a TB, ezt pl gond nélkül visszaállította, de ez ugye nem olyan "klasszikus" rendszeralkalmazás, mint amikre gondolsz.
Amúgy jogos, amit írsz, mert csúnyán be tud keverni a TB (korábbi tapasztalatokra alapozva)! -
-
válasz
Jano_023 #14484 üzenetére
Nyugodtan csinálhatsz bizt.mentést a rendszeralkalmazásokról is, de nem ajánlott abból majd mindent visszaállítani! Én csak pl. a wifi hotspotokat, névjegyek, üzenetek meg ilyeneket szoktam visszaállítani, de csa akkor ha gyári Mentés és helyreállítás nem akarná megcsinálni!
Próbáld ki azt is bátran, meglepően gyors és ügyes az is! -
TBG
senior tag
válasz
callmeakos #14477 üzenetére
Nálam a stabilitás kicsit megingott. Korábban sosem volt semmi gáz, mostanában a gmail és a chrome is egy egy alkalommal eldöglött.
-
Jano_023
őstag
Hali, ha Titánium Backup-al akarok mentés csinálni (hogy az appokat ne keljen újra rakni a V3 alatt) akkor a "biztonsági mentés készítése a felhasználói alkalmazásokról" kell nekem, vagy kell hozzá a az alatt lévő a rendszer adatok is ?
Köszi -
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14479 üzenetére
A NeXt_v3 nagyom NEM kéne visszaállítani a korábbi rendszerek alól semmit!
-
válasz
sil3ntbeatz #14481 üzenetére
A kontaktok szinkronizálása nem volt bekapcsolva az előző ROMban?
-
sil3ntbeatz
tag
Picker nélkül is meghal és a kontaktjaimat sem tudom visszaállítani
-
sil3ntbeatz
tag
Én Titaniummal visszaállítottam az adataim és azt vakerja, hogy a "Címtár össze f..ta magát" de folyamatosan
A másik, eddig ment az AppWidgetPicker most az .com.process.android.acore leáll folyamatosan vagy mi, szóval az acoreValami tipp?
-
tonyqa23
senior tag
Nekem meg Nextv3-ban ha wifire kapcsolok, akkor kiszürkül a wifi meg a térerő jele is és nincs kapcsolat. Ezt csinálta otthoni és munkahelyi wifinél is. Másnak nem jelentkezett ilyen?
-
callmeakos
veterán
Nem tudom ki mit tapasztalt, de én azt vettem észre hogy a telefon sebessége a frissítés után romlott. Sajnos tapasztaltam ma 1-2 apróbb megröccenést a főképernyőn lapozva, holott ez előtt minden gördülékeny volt. Sőt azt is észre vettem hogy Plants Vs. Zombies alatt is jobban szenved a telefon. Mondjuk az a játék alapból nem fekszik ennek a telefonnak, főleg a Final Wavekor, de amikor 0 zombi van, és akkor is megröccen, az nálam egyértelmű hogy romlott itt valami.
-
gfefe
őstag
NA felment a "Keeperv85" álltal gyártott rom.
Első ránézésre stabil és jó. Még tesztelgetem.
Egy hibába futottam eddig... a chrome nem indúlt... titanium backuppal töröltem majd feltettem és megy rendesenEddigi tapasztalat... antutu -100 pont...
Viszont az NFSMW sokkal játszhatóbb... gördülékenyebb.Köszönet a romért a fórumtársnak
-
gonorrea
senior tag
az szerintem csak a gyorsindítót tudod személyre szabni, ha az ujjad nem rajta hagyod, hanem elhúzod valamerre, akkor 6 lehetőséget ajánl fel, hogy mit szeretnél csinálni, és nem kell külön felnyitni a képernyőt, és elindítani az app-ot!
Zsolt: Az lesz, csak várom a színes ikonokat, amúgy frissítés már megvan! Nem lenne baj a spremással, csak hogy rezeg egyet felnyitáskor, idegbaj kapok az ilyentől! Nálam csak ha hívnak, akkor rezegjen a telefon
-
feelurself
aktív tag
Bejön a frissítés, eddig olyan hű de számottevő hibája nincs a telefonnak, egyedül egy dolog van ami b@ssza a csőröm, de az nagyon. Az iszonyat érzéketlen kijelző...néha olyanokat csinál, hogy az agyam eldobom tőle.
Tudom, szar minőségű videó, de a lényeg 20 másodperc után remélem átjön.
link -
gonorrea
senior tag
Ennek a sperma kinézetű lockscreen feloldónak mi a neve, apk szinten?
le tudom törölni a telefonról root explorerrel?
Azt tudom hogy lehet felrakni másikat, de néha felébresztéskor mégis ez fogad -
Samus
addikt
válasz
kelzsoca #14451 üzenetére
Akkor jó. Csak ugye friss kernel, és a B04-hez volt egy olyan, mint te is írtad, ami ennek cseréjével ügyködött, csak erre voltam kíváncsi
gonger: már volt róla szó. Semmi nem vész el, minden megmarad. Nem kell semmit lementeni (maximum sms-t érdemes, ha számodra fontosak), minden megmarad.
Changelog nincs.
-
gonger
senior tag
Sziasztok, megjött az értesítő a frissítésről, azért is néztem be ide. Az Én GrandX-emen a sima B04-es szoftver megy(semmi mókolás nem volt), kérdésem lenne, hogy ha letöltöm és felteszem a frissítést, akkor előtte le kell-e mentenem a jelenlegi appokat (pl Titanium BackUp-al?) vagy ezek közül minden marad a régiben és az adataim sem vesznek el?
Van esetleg egy összefoglalás, hogy a frissítés milyen újdonságokat /javításokat tartalmaz? -
kelzsoca
félisten
A B06hoz való ROOT csomag mit csinál?
Mondjuk rootol?
A művelet végére a boot partíció teljesen gyári állapotba kerül.
Root Browser, Root Explorer, Total Commander stb..
ui: a root folyamat azonos a régivel, de már a friss kernel-el (Keep-nek köszönöm a feltöltött kernelt) történik mindez.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ggeleven #14446 üzenetére
"- direkt írtál mindenhova v2-őt a leirásban?"
Direkt írtad a leirás-t rövid i-vel?
azért írtad, h egyelőre ennyi fért be, mert tervezel még módosításokat?
Elmaradt pár dolog, ami a NeXt_v2 alatt még megvan. Megpróbálom őket megoldani, de nem biztos, hogy mennek.
@kerxy:
Ez lefordítva azt jelent: "gratulálok, ön nem jó CWM verziót vagy recovery-t használ..."
-
curtis2
aktív tag
válasz
tonyqa23 #14442 üzenetére
Hi,
Bocs, a láma kérdésekért..
Eddig B04-em van fent rootolva.
- Amennyiben a B06-ot akarom, valahogy kell unrootolni?
- Ha next_3-mal próbálkoznék (még semmi nem volt fent b04-en kívül..), akkor először B06-ot kell feltennem?
Természetesen nem csak Keep mesterhez szol a kérdés..
Köszi! -
Samus
addikt
A B06hoz való ROOT csomag mit csinál? Látom valamit a boot partición mókolt. Kernelt nem módosít, ugye?
Tök jó, elvileg van root jogom (A checker azt mondja), az ES File Explorer-nek a root explorer modulja viszont most sem működik...valaki valami ingyenes apróságot, amivel rendszeralkalmazásokat tudok eltávolítani?
-
Samus
addikt
válasz
Keeperv85 #14421 üzenetére
Ez remek. Bár én valahogy annyira megszoktam a tálcán a gombok pozícióját, hogy nem igazán jött be a módosított...Viszont ha valahogy a színes ikonokat be lehetne csempészni a macedón ROM-ból, az maga lenne a Kánaán. És persze egy százalékos akkupatch, és egy visszaállító akkupatch
A módosított redőny és JB féle értesítési sáv hogy néz ki? Fénykép van róla?
-
k_imre
tag
Fenn van. Úgy tűnik minden visszament rendesen. És tényleg az érintés jobbnak tűnik.
Megjegyzem: A V2_A-val is nagyon jól működött, semmi jelzett hiba nem fordult elő.
Remélem így is marad.Kösz Keep.
-
kelzsoca
félisten
válasz
pudingstyle #14436 üzenetére
Nem, semmi nem használható a b06-hoz ezek közül.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14432 üzenetére
Nem színesek és nem, a B04 patchek nem működnek.
-
sil3ntbeatz
tag
Csak kérdés...ugye színesek a beállításokba az ikonok?
Ha nem akkor ami fent van hundroidon patch azzal fellehet rakni vagy az kifejezetten B04-hez van?
-
sil3ntbeatz
tag
Keep' ezért nem válaszoltál
Már dobom is fel, köszi!
-
formengil
tag
válasz
kelekyle #14422 üzenetére
Ha jól tudom nincs changelog, szóval pontosan nem tudjuk. Sokak szerint jobb lett az érintés, én személy szerint a rezgést is sokkal jobbnak érzem. Valaki írta hogy elmúlt a 2sec késés hívás elején.(ezt nem tudom megerősíteni, mert én már automatikusan 2sec után szólok csak bele.
) Javítsatok ki ha tévedek!
-
Mate
nagyúr
válasz
pakkerpista #14420 üzenetére
Nekem csinálta. Ha telefon újraindítás után egyből elindítod, akkor az fogad. Várj egy percet és utána indítsd el.
-
kelekyle
őstag
Most akkor mit is javított a B06 ?
-
Keeperv85
nagyúr
NeXt_v3 >> [link]
-
pakkerpista
csendes tag
A megoldás egyszerűbb volt, és csak magam okolhatom
Néhány hete volt egy újratelepítés és nem került vissza a driver. Feltettem, és pikk-pakk megoldódott a dolog, a B04 fent is van.Valaki másnak írta azt a szoftverfrissítő a frissítések ellenőrzésénél, hogy "Indítás, kérem próbálja meg később!"? Ezzel így elvan egy jó ideje, de semmi sem történik, akárhányszor nézek rá.
Wifi van, mobilnet detto, de semmi. -
zuppa
csendes tag
arra gondoltam ,hogy a telefon nélkül honnan tudnám letölteni a frissítést ?
-
Gabor777
aktív tag
Az mennyire gáz telefoncserénél, ha rohadtul nincs garancia levél? Előfizus szerződés megvan, számla megvan, amin rajta van a telefon IMEI száma...de garancia levelet nem találunk itthon.
-
kelekyle
őstag
Nos, Next V2a szoftról visszatértem B04-re és most tölt a B06... szélvész... saccra 10-20kb/s
7-re meg is lesz... Kíváncsi vagyok milyen lesz... De érik egy gariztatás jövő héten...
-
formengil
tag
válasz
reaven3842 #14415 üzenetére
Van a telefonodon egy olyan alkalmazás hogy "Szoftverfrissítés". Keresd meg azzal, ha szerencséd van meg is találja, és gond nélkül települ.
Ha wifi-vel nem találja meg, akkor próbáld meg mobilnettel (sokaknak ez bevált) és miután megtalálta, válts át wifi-re a letöltéshez!
-
reaven3842
csendes tag
Kezdő andridosként próbálok rájönni, hogyan tudnám feltenni a B06 frissítést de nem jövök rá. Találtam olyat, hogy sw frissítés ott azt írja, másoljam a frissítő csomagot az SD gyökérbe de a ZTE honlapról nem tudom letölteni (vagy csak vak vagyok és nem találom). Kérhetek egy kis segítséget?
Bocs ha OFF
-
zuppa
csendes tag
Bocs,én csak olvasni szoktam a kommenteket,nekem is Grand x-em van ,de nem rootoltam.
Nem tudom frissíteni B6-ra ,a saját alkalmazást futtatva,azt írja hosszas várakozás után,hogy "a hálózat nem elérhető".Hol tudnám letölteni a frissítést ?
Köszi -
Robbertho
aktív tag
válasz
callvote #14407 üzenetére
Az a videóhívás amiről te beszélsz, az csak néhány elég magas árfekvésű telefonban (hát még a szolgáltatás előfizetési díja) volt meg anno, amikor bejött, viszont igazán sohasem terjedt el. Szvsz. lassan a szolgáltatók se fogják már majd támogatni.
Ma egy mobilnetes előfizetéssel vagy ingyenes wifi hozzáféréssel az okostelefonok megoldják pl. Skype használatával, így semmi értelme beletenni. A te eseted különleges, és annyira ritka, hogy senki nem foglalkozik vele - értem ezalatt a gyártót, szoftverfejlesztőket és a szolgáltatót - és szerintem már nem is fog.
-
Samus
addikt
válasz
pakkerpista #14411 üzenetére
először bekapcsolva ismertesd fel, utána kikapcsolva ismertesd fel, utána pedig recovery módban ismertesd fel a géppel. Van valahol egy drivercsomag is, a hungandroid-on. Akkor jó, ha a Win egy MEDFIELD (így, nagybetűvel) nevű eszközt ismer fel (és fel is telepíti), mert a recovery telepítéséhez ez kell, csakhogy ehhez még a Win7 sem talál online driver-t, kell az a pakk...
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
sil3ntbeatz #14410 üzenetére
Egyik sem segített, próbáltam. Sőt, végigdugdostam az összes USB portot, annak ellenére, hogy mint háttértárat látja minden formában. Csak a recovery nem megy.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
pakkerpista #14409 üzenetére
Indítsd újra a gépet és ( vagy ) a telefont hátha
-
pakkerpista
csendes tag
Üdv!
Próbáltam volna feltenni a B06-ot, de apró akadályba ütköztem.
Jelenleg a Next_v2 van fent. A hungariandroid oldalon lévő leírást követném, csakhogy.. a recovery nem látja a telefont.
USB hibakeresés bekapcsolva, ahogy kell természetesen.Ötlet?
-
callvote
senior tag
nem..sima videohivásra..mintha rendesen telozok csak videoval...
az én telefonom tudja(nem grand) de grandot akartam hivni és azt nem tudtam....ellenben a nokiámat ami szintén elölapi kamerás gond nélkül felhivtam videoval...
nálam van is gomb a kamerával hivás bekapcsolására de a grandon nem találtunk iylet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest