- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Az SD kártyát hol tudom újra csatolni?
-
spinkler
tag
Sziasztok! Sajnos vagy nem, még nem tudom, de megváltam a GXI-től, mivel már nem tudták cserélni így egy Xperia L-t kaptam. Az lenne a kérdésem, hogy legalább az sms-eket vissza tudom hozni a Sony-ba? Mindent lementettem a kártyára a ZTE-ről, viszont nem tudom, hogy tudnám átrakni legalább az sms-eket az új telefonba. Lehetséges ez, vagy veszett fejsze nyele? Köszönöm előre is a válaszokat, és további jó telefonálást a megmaradt Grand X In tulajoknak!
-
Tomacko
őstag
Szeva !
Ha tudod mi a hibája a telefonnak amit találtál, akkor próbáld meg inkább azt, hogy a tiedből átrakod abba a rossz alkatrészt, általában ez a könnyebbik megoldás. Legtöbb telefonnál az alkotók egy szalagkábellel kapcsolódnak egymáshoz, ezeket könnyű "bontani". De a kijelző az egy nehezebben cserélhető alkatrész, amihez ragasztást kell bontani, és nagyon odafigyelni a pormentességre, még jobban mint egyéb alkotók cseréjénél. Én az elázott XS telefonnal is ezt csináltam annó. Vettem egy letiltottat és átraktam amit kellett, azóta is hibátlanul működik.
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok. Berepedt a kijelzőm és találtam egy hibás telót 10.5ért aminek jó a kijelzoje. Abból ki lehetne szedni és átrakni az enyémbe?
-
csill4g
csendes tag
válasz
Keeperv85 #17286 üzenetére
Nem rosszabb a kamerája, mint az előző három készülékemé.
A megosztott képen nem a polc volt a fő motívum, hanem emberek szerepeltek rajta az előtérben. Nem szerettem volna más emberről képeket megosztani az engedélye nélkül, én sem örülnék neki. Így maradt a polc, nem sért személyiségi jogokat, de mégis elég egyedi.Találtam azóta egy folyamatosan világító pixelt a bal felső sarokban. Ha csak ezért vitték vissza, akkor megtartom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
agressor12 #17287 üzenetére
A mázlista
-
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Tomacko #17283 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy ki hibázott.
1. ZTE: Megeshet, hogy ZTE-hez visszakerülnek a telefonok és le se tojják, küldik vissza egyből T-hez.
2. T-mobile: Lehet ki van adva központilag, hogy adjanak egy visszavitt készüléket.
3. Helyi Tmobile: Előfordulhat, hogy úgy gondolják egyszerűbb házon belül megoldani, úgy se lesz hibátlan a készülék.Nem tudom miként működik a dolog, de valaki nagyot hibázik ezzel. Jogilag szerintem simán támadható az ügyfél részéről. Mármint annak a részéről, aki visszavitte a készüléket. Oké, hogy illik törölni róla mindent, de T felelősségének kellene lennie, hogy 3. fél kezébe ne kerülhessenek bizalmas adatok. Szerintem ez a felháborító kategória.
-
csill4g
csendes tag
Most kaptam meg cserében a 4. készülékemet. Szerettem volna már másik típust kapni, ahogy többen is kaptak itt a fórumban, de sajnos nem adtak itt Győrben.
Voltak egzotikus hibáim is, pl. hívásnál a másik fél nem hallott, vagy nem működött az elfordulás érzékelő.
A mostanin van néhány kép - gondolom - az előző tulajdonostól.
[Itt egy képrészlet, ha valaki magára ismer a könyvespolcról. ] A többit nem töltöm fel és törlöm egy hét múlva, ha nem találom meg a gazdáját. -
lackok
csendes tag
A mai frissítéssel megoldódtak a Facebook app fotóval kapcsolatos problémái. Megint korrektül működik a fotózás és fotófeltöltés is az alkalmazáson belül!
-
tojaaji
aktív tag
Törölve
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Garry84 #17272 üzenetére
Engem a magyar T és a magyar ZTE nem igazán érdekel. Tisztelet azoknak a kivételeknek persze, akik ezúttal nem erősítik a szabályt és maximálisan korrekt a hozzáállásuk.
Nekem elég az, hogy az Orange pl. futtatja a készüléket, az SFR futtatja a készüléket stb. Nem kell nekem a magyar T-re várnom.
Ám ha a ZTE nem is készít semmit, még mindig ott van a testvér modell x900-as, aminek az összes frissítése kompatibilis ezzel is. Szóval...
-
Keeperv85
nagyúr
Szépen apránként:
"A JB nem kérdéses. ZTE hivatalosan elmondta, hogy nem lesz. Reménykedni lehet, de felesleges."
Hol mondta el? A Facebookon? Csak mert éppen nem sokkal feljebb mutattam, hogy a magyar ZTE sem tudja lesz-e... de TE, TE pontosan tudod. Komolyan mondom, nem is értem miért nem téged ültetnek a kollégájuk helyére...
"Több, hivatalosan ZTE-hez feltett kérdésemre, miszerint lesz-e frissítés a telefonra, esetleg JB, hibajavítás a válasz az volt, hogy sajnos nem, mert ők már bizony az újabb modellekre koncentrálnak."
Több az anyacéghez feltett kérdésre azt a választ adták, hogy amennyiben a szolgáltatók igényt mutatnak frissítésre, akkor azokat elkészítik. Itt most nem feltétlen új főverzióról van szó, ám kategorikusan a frissítésektől nem zárkóztak el.
"nem osztom meg az infokat, melyeket nagy nehezen gyűjtök össze."
Azokat az infókat, amiket valamelyik agyhalott operátor válaszolgat? Tán jobb is lenne....
"Egyetlen egy frissítésről kaptunk információt, melyről később kiderült, hogy a jó öreg B06-ról van szó."
Fogalmad nincs róla melyik verzióról volt szó...
-
Mate
nagyúr
Inkább külön írom, mert úgy látszik nem csak egy embernek kell válaszolnom
A JB nem kérdéses. ZTE hivatalosan elmondta, hogy nem lesz. Reménykedni lehet, de felesleges.
Egyetlen egy frissítésről kaptunk információt, melyről később kiderült, hogy a jó öreg B06-ról van szó.
Több, hivatalosan ZTE-hez feltett kérdésemre, miszerint lesz-e frissítés a telefonra, esetleg JB, hibajavítás a válasz az volt, hogy sajnos nem, mert ők már bizony az újabb modellekre koncentrálnak.Úgyhogy, bár nem szólt senki, hogy alaptalan kijelentéseimmel rombolom a pár álmodozó ember kialakult képét a gyártóról, hozzászólásodat tudomásul veszem és nem osztom meg az infokat, melyeket nagy nehezen gyűjtök össze. Lévén jó úton haladok afelé, hogy megszabaduljak a készüléktől.
(Itt jegyezném meg, hogy nem csak magyar ZTE-vel vettem fel a kapcsolatot, hanem Lengyel-el és az anyacéggel is.)
-
Joccc07
addikt
Ez mi ez?
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #17257 üzenetére
Annyi változott, hogy már nem az a kínai lüke válaszolgat hülyeségeket, hanem valaki átvette a facebook-os kommunikációt, igaz a Jelly Bean helyzete már lefutott dolog, de azért páran még futnak vele egy kört.
ui: a tortát szeljük fel egyenlőre, de a kínai írt ennél vadabbakat is
-
Keeperv85
nagyúr
Erre mondják azt, hogy vak vezet világtalant...
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #17254 üzenetére
-
Joe Cockroac
csendes tag
Igazából nekem még mindig egy hátlapra lenne szükségem...
-
heidricha
őstag
válasz
Joe Cockroac #17249 üzenetére
A GPS nekem is ezt művelte, itthon, de szokatlan helyen. Toronytól függhet? Vagy csak a net volt a gond, mert világ végén jártunk?
Neked volt neted arrafelé? Mert nélküle ez normális sajnos. A komoly melegedés is megvan, meg hogy ilyenkor töltést sem vesz fel. És nem kell hozzá napra tenni, elég, ha nincs klima az autóban. -
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy hátlapot a GXI-mre, nem szilikon védőtokot, hanem a rendes gyári hátlapot. Tudnátok segíteni, hogy keressek rá ebay-en, vagy esetleg lenne valakinek egy?
Más: Megjártam Szlovéniát a GXI navigálásával. Volt hogy 10 másodpercen belül talált GPS-t, volt hogy percekig semmi, alagútban sem vesztette el a jelet. Volt hogy az GPS szoftver* megmakacsolta magát, és 60 km-en keresztül nem talált műholdat, ezen csak az segített, hogy minden folyamatot leállítottam, memóriát töröltem, restart, aztán haladtunk tovább. Az akksi 60-70 fokon üzemelt, a hűtés folyamatos feladata volt a mitfahreremnek
Összességében jól vizsgázott a telefon.
Ami érdekes, hogy ahol 10 másodpercen belül talált pozíciót, ott máskor akár perceket is vártunk.
*moderálva
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
feelurself #17244 üzenetére
Mert az LG nem szarja le a 4X-et, csodálkoznék, ha kijönne rá a 4.2-nél nagyobb frissítés, neadj Isten 4.3
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #17246 üzenetére
Gondolom valami fos LG, azokat szokták így számozni....
@feelurself:
A GXI.t kínában szerelik össze. Az alapja nem kínai. Ahogy az érintőt sem Kínában gyártják rá. Mellesleg az emlegetett cseremodell javaslataidat is ott pakolják össze. Sőt, még a Samsungokat is, ami piacvezető...
-
atillaahun
veterán
válasz
Szívemből szóltál.
Kivéve persze, hogy nem tudom mi az az l9 meg l7. Bár gyanítom azok meg valami koreai szarok lehetnek. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Mit tennétek a helyemben? Még van 1 napom gondolkodni!
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #17234 üzenetére
Igen, én is meglepődtem, ez így jelenleg még a B04-nél is jobb mármint mielőtt elkezdte volna enni az aksit, a B04 amikor rendesen ment akkor kb napi 20-25%-ot evett nálam kb ilyen minimál használattal ahogy most kijött ez az érték.
Úgyhogy nagyon fain lenne ha ilyen maradna,
kíváncsi leszek majd amikor belakom a romot + normál használat mellett milyen lesz de szurkolok azért hogy ilyen vagy max kicsit rosszabb...
Más:
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti B06 vagy Next V3 alatt használjátok a 3G Watchdogot?
Nekem B04-nél alapból fent volt, mert amikor próbaképp az ICS adatforgalom mérő funkcióját használtam, akkor pár naponként max. mindig elszállt a mobilnetem és csak az újraindítás segített, amikor meg fent volt a watchdog egyszer sem fordult elő ilyesmi.
Most custom romnál gondolkodom hogy tennék még egy próbát a gyári megoldással, mert nagyon jó a Watchdog, de ha az ICS is ellátja korrekten ezt a dolgot akkor minek rá külön app, csak nem tudom érdemes-e...Bármilyen infót előre is köszi!
-
sbe561
tag
ZTE játék:
[link] -
tonyqa23
senior tag
válasz
Canonfan #17233 üzenetére
Mostmár mehet fel a Greenify béta (Donation pár száz ft) meg Xposed Framework és akkor olyan appot is hibernálhatsz, amit egyébként nem látna a Greenify. Pl a Google Play Music vagy a Google+,stb. Ha nem használtad, akkor is rohadt jó ez az idő. Nekem ha fel se veszem az asztalról, akkor is 1% óránként legalább, pedig látszólag nálam is minden rendben ébresztés vagy ilyesmi nincsenek,csak ami szokásos és megkerülhetetlen.PL.:Google Play Szolgáltatások
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Megosztanám az első tapasztalataimat Next V3 rom + aksimerülés ügyben.
Én múlt hétvégén (pénteken) raktam fel, és eleinte a V3-nál is az Android Rendszer vezette a listát bár igazából csak a GPS-t próbálgattam vele, de túlzott merülés akkor sem volt már a GPS-próbákat leszámítva, elég barátian merült az aksi. Aztán később még azon a hétvégén felraktam hozzá külön-külön a Chrome és az mp4 patcheket is, + feltöltöttem teljesen az aksit, és azóta stabilan a cella készenlét vezeti az aksihasználatot ahogy kell, pl. több mint két nap uptime idővel így néz ki most az aksigrafikonom V3-at használva:
Szóval eddig nagyon biztató viszont azt hozzá kell tennem, hogy ebbe csak nagyon minimál használat, (kevés net, pár telefonhívás egyébként csak készenlét és offline mód) volt benne, kimondottan azért mert kíváncsi voltam hogy a rom magában mennyit fogyaszt. A rom appjait természetesen frissítettem, de azokon kívül csak a Maps (GPS tesztelés miatt) és az ES File Explorer van fent eddig.
Most akarom majd belakni a V3-at terveim szerint majd apránként, hogy ha esetleg van az általam használt appok között olyan ami eszi az aksit azt könnyen ki tudjam szűrni, de ha már belaktam a romot akkor arról is írok majd, hogy mennyire változott a helyzet.
-
hunTripleH
csendes tag
Pár napja kértem itt segítséget a galériában tapasztalható képosztódás miatt és az sd kártya leválasztása, majd újracsatlakoztatása meg is oldotta a problémát de csak átmenetileg!
Így a kérdés újra fennáll: van valakinek más elképzelése a megoldásra? (lehet, hogy valamilyen vírus okozza a kellemetlenséget?)
És abban tud valaki segíteni, hogy a galériában az automatikus mentési albumot hogyan lehet törölni?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
golyós #17225 üzenetére
Igen, nekem is ez következett a sorban, amit linkeltél. És ez is megállt nálam is. Általában fél nap után, de sokszor pár óra mulva megállt az óra. Pedig ez a Sence ez jól néz ki, de vállalhatatlan, hogy megáll benne az óra.Az időjárást azt nem tudom, arra nem emlékszem már, hogy megállt volna, de az úgyis mindegy, ha már az idő megáll. Nextv3-ban átlátszó a widget tulságosan is, de én kimentettem a gyárit, így most az megy. Az óra még nem állt meg, de az időjárás... volt már, h hajnal 1 felé még full napos időt mutatott.Pedig óránkéntre volt állítva a frissítés.
-
golyós
addikt
válasz
tonyqa23 #17223 üzenetére
Nekem ment 2 hónapig és tegnap este megmakacsolta magát.Előtte ezt használtam fél évig hibátlanul: [link] de ugyan az a fejlesztője és természetesen ez sem frissíti magát most.
A gyári Zte widget nem személyre szabható(legalábbis nekem nem sikerült).
Most éppen 80% átlátszó és nem is látszik az alsó sor írása (túlnyomóan napos akar lenni) de nem tudom állítani sehol.k_imre : igen az jól működik de de csak elvétve használom mert szerintem a kinézete vállalhatatlan.
-
k_imre
tag
Az időkép teljesen jól műxik.
-
golyós
addikt
Üdv!
használ valaki ilyet?[link]
18 órája nem frissül az időjárás, esetleg másnál is jelentkezik ez?
Közben a fejlesztő több alkalmazását is kipróbáltam és egyiknél sem frissül az időjárás. -
-
execute93
őstag
Sziasztok. Valahol olvastam, hogy valamilyen kóddal lehet függetleníteni a telefont. (Teljesen szabályos)
Grand X IN-nél van rá lehetőség? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
madkiller #17200 üzenetére
Megveszed a Play!-en, majd letöltöd PC-re az apk-t, pl. a Chrome-nak van ilyen plugin-je. [link]
Root képes fájlkezelővel (Root Explorer + Root) bemásolod a data/app alá. Majd beállítod úgy a jogokat, ahogy az ott lévő fájlokon is van. (Hosszan rányomsz a fájlra: Premissions. A kis "táblázatban" az első oszlopban mindenhová pipa, a másodikban az első helyre, a harmadikban sehová, ok). megkeresed az ikont, katt. Játszol.
-
zer0fill
tag
Sziasztok !
Jó hírem van kedves GXI tulajok!
A telefon simán formázza és kezeli a 64 Gb-os microsdhc kártyát!!!
Kb. 4 órája tesztelem, másolok, rakosgatok,videózok, fotózok, stb.. semmi gond eddig..,sztem jó lesz..!
Ha kedvet kapna valamelyőtök, innen : [link] beszerezhető nagyon jó áron, nekem ez van most a készülékben... korrekt postázás..,9 nap alatt
itt volt Angliából..
Ja és Class 10-es..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest