- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
Nektek is van olyan futó folyamat hogy "Kulcstartó"?
Eddig is volt ilyen csak nekem nem rémlik?
És ez micsoda lehet amúgy?
-
Mate
nagyúr
Érdekes ez a frissítő program. Elindítottam majd egyből kilőttem a netet. Kb. 12 percig keresett úgy, hogy nem volt se wifi se mobilnet bekapcsolva....
-
Samus
addikt
Ami changelog-ba mehetne: Google Chrome bekerült a gyári alkalmazások közé. Ez emlékeim szerint a B04ben nem volt benne
-
Mate
nagyúr
válasz
golyós #14190 üzenetére
Normál esetben nem érdekelne. A kezdőképernyő fagyás nincs javítva, más bajom meg nem volt.
A gond ott van, hogy kedden cseréltetem a telefont T-nél és ha odamegyek B04-el, akkor nem fogják cserélni max frissíteni. Ami nem is lenne gond, ha nem csak április végéig cserélnék
-
golyós
addikt
Nem vágom, de a feleségem htc wfs frissitésekor is jelezték , hogy van frissités és nekünk csak 3 nap múlva találta meg.
Hagyd a francba, reggel bekapcsolod a telót és meglesz a frissités.Ne hergeld magad. ;-)adamsz82:
nekem a 2mp megszünt ès mintha a beszèlgetès minősége is jobb lenne.Bár lehet ez is placebo -
adamsz82
tag
Nekem is dettó, és simán ment minden a frissítésnél
Ellenben a GPS-t próbáltátok már? Nekem a b04-nél pikkpakk talált műholdakat a bukóra nyitott ablak alatt. Most pedig negyed órára hagytam a nyitott ablakban a telefont és nem igen vadászott be egyet sem.. holnap próbálkozom kocsiban, ez nálam olyan pont, ami miatt visszaraknám a b04et
(persze, lehet, hogy épp kóborolnak a műholdak és a legelső műhold vadászás mindig lassú.. majd eldől)
A képernyővel nem volt semmi gondom eddig sem, nem érzem jobbnak, a sebességben sem látok mérföldkövet, talán akksi használatnál majd és a 2mp-s szünet hívásnál remélem megszűnt
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #14184 üzenetére
Nem nyert. Nincs mobilnetem és elsőre jó lett.
-
Mate
nagyúr
válasz
golyós #14181 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy miért nem találja....
Pedig mindent próbáltam már. Újraindítottam a teleont, kivettem az aksit, újraindítottam a wifit stb, de semmi.
Beleraktam egy usb stickből a mobilinternetes simet, de nem sikerült működésre bírnom a netet vele, pedig mennie kéne.
-
adamsz82
tag
Sziasztok!
Frissítés után root-oltam a telefont újra, az itt ajánlott megoldással:
[link]
(a supersu-val)
a telefon újraindítása után le van lassulva és mikor hozzáérek villog a képernyő...
most próbálom unroot-olni..
a kütyün frissítés előtt gyári b04 volt, mindenféle mókolás nélkül.. -
Samus
addikt
A letöltés már Wifivel ment. Mobilnettel megtalálta, ekkor szólt, hogy le kell tölteni, akarom-e, avagy később, ekkor két óránként három napig szól. Ekkor mobilnet ki, Wifi be, és letöltettem vele, ment, mint a karikacsapás, ha eltekintünk attól, hogy fél órába telt a 35 mega letöltése...
Lehet placebo, de mintha precízebb és gyorsabb reagálású lenne a kijelző. Gépelés közben tűnt fel.
-
Mate
nagyúr
Volt bárki akinek sikerült csak wifivel frissíteni?
-
gfefe
őstag
Jajjjj de várós egy modolt új rom a telómra.... jelenleg NeXt_v2 van rajta, de ha egy ehhez hasonló modolt rom lenne az új kernellel szivesen felbolygatnám megint a kis telefonom lelki világát
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14170 üzenetére
1430 a T telefonszáma
Ha valaki vesz egy előfizus telót, majd eladja másnak, de később nem fizeti a számlát, a szolgáltató letiltja a telefont.
-
Samus
addikt
Most tölti. Mobilnettel egyből megtalálta...Wifivel kétszer nem...
Eddig 18%, nem sieti el. Öt perc alatt lejött 7 mega...
-
formengil
tag
Csak nekem tűnik úgy mintha jobb lenne kicsit az érintési rezgés a frissítés óta?
-
golyós
addikt
válasz
illes.bence #14146 üzenetére
Azért én a helyedben felhívnám a T-t mert nekem anno azt mondták a T-ben , hogy nem érdekli őket az adásvételi.Ha az előző tulaj nem fizeti a számlát vagy valamiért letiltják a telót hideg hadja őket , hogy papírod van a teló vásárlásáról.
Kérdezz rá a 1430-on , hogy mi van ebben az esetben. -
bartuczk
csendes tag
Szeretném frissíteni a telefonomat B06-ra, de mikor a fájlok letöltődnek, és rányomok az újraindításra, a telefon nem indul újra, ha pedig magamtól indítom újra, nem indul a frissítés. Mit tegyek?
-
Mate
nagyúr
válasz
agressor12 #14154 üzenetére
Én 3,5 órája próbálom letölteni, de 10-15 perc keresés után visszadob Hálózati hibával.
-
Samus
addikt
Faja, azért raktam fel, vagyis vissza a B04et, hogy lefrissítsem, erre csak keresi, keresi...rohadjon már meg, na...
-
agressor12
senior tag
Most jött le,pár perce,igaz a 35mb-ot vagy fél óráig szedte.
-
Mate
nagyúr
válasz
agressor12 #14152 üzenetére
Mikor sikerült letölteni? Mostanság?
-
agressor12
senior tag
Letöltötte frissítés ,majd újraindítás,és elindul telepítés ,de hibával meghal... "a robot feldobta a talpát"
Ötlet?
-
sil3ntbeatz
tag
Keep', mikor várható custom rom?
Nem akarom felrakni a gyárit azz akssi kijelzés miatt
-
jaybalage
csendes tag
Sziasztok link-elné valaki honnan lehet letölteni a B06-os frissítést! Előre is köszönöm!
Sehol nem találom a neten, a telón meg csak az sd kártyás telepítési verziót ismerem. -
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14146 üzenetére
Kezdőképernyő fagyás stb. Amiről fentebb is írtunk. Ezek nagy valószínűséggel előfurdalnak, tesztelni úgy se tudod.
Adásvételi kelhet T-hez, illetve ha véletlen letiltják a telefont, visszatudod kapcsoltatni és bizonyítod, hogy te tulajdonodban áll a készülék.
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #14143 üzenetére
Csak akkor vedd meg, ha van hozzá gyári garancia és írass adásvételit. Ha ez megvan igazából mindegy. Pár hibája úgy is lesz a telefonnak és hónap végéig cseréltetni, majd szervizeltetni tudod.
-
illes.bence
tag
Sziasztok, egy használt ZTE Grand X IN-en, egy találkozón, mit érdemes kipróbálni a telefonon? Mi az ami hibás lehet esetleg, bugos, stb?
-
CockroachJoe
csendes tag
Nekem probléma nélkül lefrissült és működik rendesen.
-
Mate
nagyúr
Pontosan 3 órája keresi a rohadt frissítést, de semmi. Már újraindítottam telefont, kivettem aksit, de hiába...
-
agressor12
senior tag
Ha már "kínai" telefon,nagyon bejön ez a forma...
-
TotO'
aktív tag
válasz
feelurself #14120 üzenetére
Same here, nagyon örülök neki, most akkor vissza kellene tenni a b04-et, ha szeretnék telefonálni ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #14135 üzenetére
Helyes. Még szép hogy "megyen"...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #14132 üzenetére
Szia!
Itt van: [link]
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni,a telon gyári rom van csak rootolva ett és egy progi átirta még a build.prop-ot. Megváltozott benne a modell ,és gondolom OTA frissités azért nem jön.Valaki be tudná másolni a gyári build.prop tartalmát?Hogy pontosan milyen modell van megadva? -
Csapoati
nagyúr
Nekem elsore felment siman a frissites esa touch valoban jobbnak tunik. A zte idojaras widgeten probalgattam sokaig, eddig nagyon erzeketlen volt az ora resze. Most nagyon tuti.
-
w333
félisten
Parancsoljatok
-
Samus
addikt
Na most elvileg nem érti a frissítés a felhasználói adatokat. De nekem a macedón ROM van fent, arról visszaállni gyárira gyalulás nélkül nem lehet, ugye?
Illetve stock (macedón) recoveryvel le tudom menteni a belakott rendszert egy az egyben, hogy később visszaállítsam?
-
keep2000
tag
Próbálom itt követni a hozzászólásokat, de már teljesen összekavarodtam.
Nálam egy gyári B04 fut rootolva, amit innen szedtem le még tavaly novemberben, ko9 olvtárs linkelte, de most nem találom itt (a mentésem alapján mfld_pr2_root.zip, batch file root és unroot lehetőségekkel).
Akkor most ezzel kellene unrootolni, frissítés után meg ezzel (vagy mással) rootolni megint?
Custom rom egyelőre nem érdekel, csak a root maga egy pár app miatt. -
w333
félisten
Látom kijött az új B06 frissítés
valami változás, illetve a legtöbb problémák javítva lettek már végre ?
Szinte éreztem különben ... mire eladom a telefont tuti hogy megjön a frissítésés meglátjátok hogy nemsokára Jelly Bean is lesz
-
feelurself
aktív tag
Na lefrissítette, most meg nincs mobilhálózat....röhej
DDDDDDDD
-
KEX23
csendes tag
Nekem annyit ír, hogy naprakész állapotban van, közbe a B04 van rajta... Ilyenkor mi van?
Annak viszont örülök, hogy végre sikerült elindítani a real racing3-t.
-
89BDave89
tag
Nem akarja... még türelmes vagyok, de lassan feladom...
-
89BDave89
tag
válasz
feelurself #14113 üzenetére
Ok köszi, akkor nem indítgatom újra... nálam az aksi kivétel se segített
Hagyom had dolgozzon.
még egyszer kösz -
feelurself
aktív tag
válasz
89BDave89 #14112 üzenetére
Az indítástól számítva kb 10perc, de ha az összes indítást nézem, elég sok ideje próbálkozok, ez már majdnem a 20. volt. Nem vettem ki az akksit, nem indítottam újra csak folyton rányomtam a keresésre. 10-15perc után úgyis leáll magától, fogod újraindítod.
Kitartás és sok türelem kell hozzá -
89BDave89
tag
válasz
feelurself #14108 üzenetére
amikor végre sikerült, mennyi idő alatt találta meg?
Csak hogy tudjam mennyi ideig érdemes hagyni keresni, és újra indítani.
Valamint... minden keresés előtt újraindítottad a telefont? Aksit kivetted? Vagy csak újra rányomtál a keresésre? -
Mate
nagyúr
Cellán belüli adások, flash player, fájlkezelő, google+, világóra, twitter le vannak tiltva gyárilag a telefonon, vagy előző tulaja tiltotta le nálam?
feelurself: Előtte mit írt ki?
-
feelurself
aktív tag
Megyek pezsgőt bontani, végre megtalálta a frissítést(már vagy 20. próbálkozásra), downloading..
-
boxos23
aktív tag
A párom telefonjára felment a frissítés elő nekifutásra.
már B06
Na meglátjuk hogy milyen, mondjuk az övé amúgy is hibátlan (kopp kopp) legalábbis ő nem panaszkodik semmire. -
counterbill
senior tag
Na nekem már tovább lépet a frissítés de 30 perce annyit ír h szoftverfrissítések ellenőrzése. De ez is haladás
-
Gabor777
aktív tag
Akinek gyári rom van a telefonján és nem sikerül a frissítés, csak azt tudom ajánlani, amit Keeper mondott. ZTE oldaláról letöltöttem a gyári romot, felraktam újra beállításokból...és sikerült a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest