- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Nekem viszont az Atlasom nem élte túl az öblítést... Szóval nem inden darab ilyen szerencsés. Sőt: Az EVO sem tud úszni...
-
-
Benyo0210
csendes tag
Akit érdekel ma jött egy frissítés a Real Racing 3 Graphic cucchoz és nekem most működik.
-
flatszeru
csendes tag
sziasztok
Nemrég volt egy telefon cserém t -nél. És igazából meg vagyok győződve róla,hogy
használt telót kaptam csere után. Ami még annyira nem is lenne nagy probléma. De...
Most szétszedtem a telefont, az akkut le kellett vennem meg vissza. És egy érdekes dolgot vettem
észre. Az akkun van egy matrica, az érintkezőktől balra,az átellenes szélén.
Feltételezem az a beázást jelző matrica. Az nekem olyan most,hogy sok apró piros pötty vagy
inkább kicsi X látszik rajta szabályos mátrix elrendezésben a fehér alapú matricán.
(elvileg csatoltam képet isde hogy gyakorlatilag sikerült e azt még nem tudom)
Na,a kérdésem az lenne,hogy ez most a beázást jelzi vagy alapban is így néz ki másnak
is ott az a matrica? Ha ez beázást jelez akkor hogy tudom bizonyítani,hogy használt készüléket
kaptam? Feltételezésem onnan eredt,hogy nem volt rajta fólia és dobozban de szétszedve
kaptam a telót, hogy betették az akkut,és kipróbálták. nem is nagyon foglalkoztam akkor ott
vele,nem esett le a dolog. -
atipacsi
csendes tag
Sajnos sikerült megáztatnom a telefont " állítolag alaplaphibás " kijelző és egyebek ok. Van valakinek ötlete érdemes tovább vele foglalkozni . Elöre is köszönöm...
-
voci
tag
Elnézést kérek az érdekeltektől. Tegnap voltam Kaposváron a T-nél (előzmény). Az elmúlt 2 napon (szerda-csütörtök) úgyanúgy merült a telefon, ahogy szokott, 1,5 nap után kérte a töltőt. Aztán péntek reggel levettem a töltőről, és 6 óra alatt 5%-ot merült csak. Viszont érdekes, hogy a töltőről levéve viszonylag rövid időn belül lement 97%-ra, majd utána lassan merült. Na mindegy. Du. 2-re mentem a T-be. Ott elmondtam a szervizesnek az elmúlt napok eseményeit. Azt mondta, hogy ezeknél a telefonoknál normális a 2 napos akkuidő (persze mondtam neki, hogy régebben 4 napot is bírt). Szóval én is meglepődtem, hogy ilyen lassan merült ebben a rövid időszakban. Szóval nem volt mit tenni eljöttem mindenféle csere nélkül. Ma reggelre 77%-ra merült, ami azt mondom még mindig jó (1 nap = 23%). De aztán ma valami megint történt vele, mert az utóbbi 6.-7 órában jobban merült mint előtte. Szóval szivat a drága.
-
-
heidricha
őstag
A G+ működik valakinek? Nekem gyári reset után is kilépett. Nem fc, a rendszer nem észleli rendellenesnek, nem tudok jelentést küldeni. Csak kilép. Berágtam és kidobtam, de mindenki másnak működik, vagy senkit nem érdekel?
Akit érdekel, a rendszer semmivel sem fogyaszt kevesebbet G+ nélkül. -
sil3ntbeatz
tag
Aki még nem próválta annak üzenem, hogy az Asphalt 8 nem megy
-
madkiller
őstag
Proxy sensor folyamatos használata mennyire egészséges?
-
Gabor777
aktív tag
Újabban naponta legalább 10szer kikapcsol a telefonom...pedig semmilyen appot nem tettem fel 1 hónapja.
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca #17550 üzenetére
Viszont a Hangouts (lánykori nevén: Talk) nem indul el nélküle, így akinek ez fontos, lehetőleg ne törölje le.
Csak a Hangouts nem múködik nélküle, másba pl Pay, appok telepítése/frissítése nem zavar bele?
Csak azért kérdezem, mert akkor nekem is lehet megérne egy próbát, egyelőre csak a letiltása, mert a Hangoutsot abszolút nem használom.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Joccc07 #17549 üzenetére
Nálam a merülést megoldotta az, hogy a google beállításokban kikapcsoltam az alkalmazások ellenőrzését és az android eszközkezelőben kivettem a pipát a második pont alól.
Ezután egy restart és segített!Ezt pontosan hol kapcsoltad ki?
Amúgy nekem eddig Next V3 alatt már úgy tűnik sokkal barátságosabb a merülés, bár belakva olyan jó nem maradt mint amit korábban írtam, most pl 39%-on raktam töltőre 2 nap 20 óra aksiidő után, ami azért már használható, bár az Andoid OS most is vezeti a listát kb 50-60%-al, de ha már ennyit kibír akkor annyira nem zavar, főleg az eddigiek után.
Annyi furcsaságot tapasztaltam az előző 2 töltésnél, hogy amikor rendesen feltöltöttem 100%-ra, akkor elkezdett szemmel láthatóan jobban merülni, és amikor pl 70-80%-ról visszatöltöttem 100-ra + restart, attól kezdve merült normálisan...
De most így marad a V3, csere egyelőre elnapolva, + a V3 nagyon jó rom, nagyon meg vagyok elégedve vele! -
xSide
őstag
válasz
leximester #17557 üzenetére
Naív kérdés, a hangerőt próbálta már állítani miközben telefonál?
-
leximester
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, nézelődtem itt a fórumon de nem találtam választ, szóval nagypapámnak van egy ilyen készüléke. Előjött egy olyan probléma kb. 3 hét használat után ,hogy telefonálás közben, ő nem hall semmit, csak kihangosítással tud telefonálni. Visszavitte a telefont a T-be, majd kapott egy másikat(ugyanilyet, teljesen újat) és ismét előjött ez a probléma. Valaki találkozott hasonlóval?
-
Joccc07
addikt
Nálam a merülést megoldotta az, hogy a google beállításokban kikapcsoltam az alkalmazások ellenőrzését és az android eszközkezelőben kivettem a pipát a második pont alól.
Ezután egy restart és segített! -
tonyqa23
senior tag
Dél óta kb 1500szor ébresztett a google szolgáltatások. Ez nem normális, eddig ilyen sok nem volt sose ennyi idő alatt. Meg a kernel 22 %ot zabál. Eddig 8 körül volt.
-
-
heidricha
őstag
válasz
madkiller #17539 üzenetére
Hali,
Nem az adat áll meg, pontosabban nem csak az. Ilyenkor mintha nem lenne a telefonban telefon hardver, még vészhívás sincs, a térerő jelző szürke, kis x az adatkapcsolat típusa, vagyis nincs lefedettség. Hálózat keresés esetén "hiba lépett fel". Repülő nem használ, csak a reboot. -
tPedro_
őstag
Masnak nem akadozik a scrollozas a legujabb (3.6 )FB app-ban?
(Mashol nem olvastam panaszt, ezert gondolom megint telefon specifikus lehet.)Mas programok eseteben nem tapasztaltam ilyet.
-
heidricha
őstag
Hosszú hónapok után csak kezdett lassulni a gép, ami ennél sokkal rosszabb, kezdte naponta kb. egyszer eldobni a mobil hálózatot. Ma épp a kezemben volt, kiderült, hogy a Wifi is dobódik ilyenkor, csak az hamar visszajön.
Egy backup/wipe/restore után egyelőre látványosan gyorsabb, a rádió gondokra kíváncsi leszek hosszabb távon!
Érdekes volt, hogy a rendszeralkalmazássá tett exdialer, meg a GPS config túlélte a wipe-ot, de hát hogyne élte volna! :-) -
xSide
őstag
Kezdetben ugyanilyen használat mellett, mint írtam aktív kijelzővel bírta a 9 órát, mielőtt cseréltettem az akksit kijelző nélkül tudta ugyanezt.
Ilyenkorra már 60% körül szokott lenni, most 90%.
Jó ötlet volt a csere részemről -
k_imre
tag
válasz
tonyqa23 #17530 üzenetére
Nem az előfizu a lényeg, hanem a használat. Már ne is haragudj
Ha szarnak érzed, vidd vissza. Lehet, hogy tényleg hibás, ha meg úgy érzed, hogy ez egy fos, cseréltesd ki másra.
Amit írtál merülésnek, szerintem teljesen jó. B...od, egy nap alatt "csak" 73%-ra? Tök jól műxik. -
tonyqa23
senior tag
válasz
k_imre #17529 üzenetére
Kutyát nem érdekli,h te hány százezret kültesz előfizura, "már ne is haragudj". Az a baj ezzel a merülősdivel, hogy amikor rájön a gebasz, akkor úgy merül,mintha használnád, mint állat.Pedig nem is használjuk,ha használjuk, akkor fél napot se bírna ki. Az nem normális, mikor nekem is kiírta régebben,hogy 13 óra mulva lemerül.Mert valami be volt akadva.mire végzek a műszakommal és hazaérek, addigra eltelik 14 óra.Nehogy ne bírja már ki ez a szar egy pár telefonálással meg pár perc wifivel.Meg szerintem idegesítő, hogy tudom,hogy eddig ha nyúztam meló közben is és 10 óra után pl hazamentem 72%-al, most meg kevesebb használattal még kevesebb %-al, akkor tudom,h valami gebasz van megint.
-
k_imre
tag
válasz
tonyqa23 #17527 üzenetére
Már ne is haragudj(atok), de nem értem ezt a merülősdit. Nekem minden este tölteni kell, mert kb. csak másnap reggelig bírná. Igaz én a telefont használom is. Gyakorlatilag állandóan van 3g, gps, wifi. Persze telózok, böngészek, levelezek és játszok is rajta. Szerintem ez a normális. Az okosteló azért van, hogy használjuk. Ha nincs mobilnet rajta, akkor minek az okosteló? Egy előfizetés+500 mega adat kb. 4,5 eFt. Ezalatt nem is érdemes szerintem kezdeni. (Nekem előfizu+7 giga van 6,5 eFt-ért. Az előfizu lebeszélhető.) Csak ezért venni egy okostelót, hogy legyen... hát... nem is tudom.
Itt olvasgatok 3-4 napos használati időket. Ez pedig azt jelenti, hogy nem használják a telót funkciójának megfelelően. -
tonyqa23
senior tag
Ma olyat tapasztaltam a géppel, amit régebben is sejtettem,de még most sem vagyok biztos benne, h igazam van. Régebben Apexet használtam és ilyen-olyan témákkal volt megspékelve, meg ráadásul megnöveltem az ikonok méretét kb 120-130%-ra. Mikor ezt eljátszottam, akkor az "Android rendszer" volt az egyik fő ébresztgető Gsam Battery szerint. Aztán sokáig gyári launcher, pár hete pedig Nova és semmi probléma. Tegnap kipróbáltam,h megint felnagyítottam az ikonok méretét és megint megnőtt az Android rendszer ébresztgetéseinek száma, jobban is merült a telefon, ráadásul a beállítások-alkalmazások-futó menün belül ugyanaz a 6-7 cucc futott, mint máskor, de mégis csak 150-170 mega szabad volt, a régebbi 450-500-ból...létezik ez?
Épp valamelyik nap írtam,h 1 nap alatt 73%-ra merült, most meg kb 12 óra alatt kevesebb használattal. -
t1
veterán
Sziasztok!
7 hónapja vagyok Grand X In tulajdonos és olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy mostanában többen panaszkodnak mobil szolgáltatótól függetlenül, hogy szinte semmit nem hallanak ha beszélünk. Kérdés, hogy érdemes ezzel a T-hez fordulni vagy fejetős mert úgyse cserélik/javítják meg?
-
voci
tag
Ma voltam én is a T-ben. Megnézte a szervizes, csinált egy gyári visszaállítást (mondtam neki, hogy én már többször is próbáltam), kivette az sd-t, és azt mondta, hogy használjam így egy pár napig. Megrendelt egy akksit, meg a biztonság kedvéért egy készüléket is. Azt mondta, hogy péntekre ott lesz, menjek majd. Mondtam neki, hogy többen panaszkodtak már a merülésre, hogy az utóbbi 1-2 hónapban jött elő többeknél. Erre azt mondta, hogy általában szoftverfrissítésekkel szokott ilyen probléma előjönni, de mondtam azt is neki, hogy ha jól emlékszem május környékén jött az utolsó frissítés rá. Most is az van rajta a B06-os. Erre azt mondta, hogy akkor lehet, hogy csere lesz belőle másik típusra. Kíváncsi vagyok rá, mi fog kisülni ebből.
-
tamas0123
csendes tag
Sziasztok! Nagy gondom van
Telót feldugom gépre(legyen ez xp/vista/win7 vagy 32/64 bit) bejön az usb hibakereső és ennyi. Ugyanez több féle és méretű sd kártyával és kábellel. Én arra gyanakszok h kb 1 hónapja bedobott 1 frissítést a teló, lefrissítettem és azóta most először próbálok rárakni vmit, de addig se jutok el vele hogy egyáltalán a gép felismerje.(eszközkezelő észleli "Androidphone")
Válaszokat előre is köszi!!!
-
-
madkiller
őstag
Közbe rájöttem, hogy elvileg a kernelben nincs netfilter.
Mester vagy vki tud erre megoldást? -
Coolmat
őstag
válasz
tonyqa23 #17509 üzenetére
Most hogy itthon vagyok nem nyomkodom a telót, ilyen használat mellett régebben elketyegett 3-3,5 napig is.
Szerk: ha esetleg van még itt valaki aki cseréltette a készüléket más típusra: hogy számolják bele a GXI árát az újba? Azon az áron amin megvettem (ez nálam 2 év hűséggel webshopból 47k volt anno), vagy a mostani listaáron? A másik kérdésem, hogy az új típusnál webshop árat számolnak ha a GXI-t is úgy vettem, vagy bolti árat?
-
Coolmat
őstag
Eddig örültem, hogy engem ez a kernel-mizéria elkerült, hát mégsem:
Mondjuk eddig sem bírt sokkal többet, de attól még bosszantó, hogy jobban merül, az meg tényleg furcsa, hogy sokaknak mostanság kezdte csak el. Nagyon bírom ezt a telefont, de ezek a rejtélyes hibák amik időnként előjönnek kezdenek engem is irritálni, lassan elgondolkozom rajta, hogy kicseréltessem más típusra, pl. Xperia L-re vagy SP-re (van két olyan pixelhibám is, amivel eddig elvoltam, de cserealapnak elég lenne).
-
kelzsoca
félisten
A Google szolgáltatások alkalmazás (automatikusan frissül) is folyamatosan piszkálja a rendszert, az hogy kap netet, vagy sem nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest