- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Engem is elért újra a kikapcsolgatás, de én biztosra meg mondom, hogy a kánikula miatt. Intelnek nem tetszik a meleg. Legutóbb is akkor volt ez mikor ilyen melegek voltak.
-
hunTripleH
csendes tag
Abban tudnátok segíteni, hogy a galériából az "Automatikus biztonsági mentés" albumot hogyan tudom törölni?
-
Keeperv85
nagyúr
Csak mondom, hátha valakit érdekel: a Prince of Persia - Shadow and Flame megy a GXI-n.
-
keep2000
tag
Na tessék, engem is elért a random kikapcsolás szele, pedig november óta megelégedéssel használtam a készüléket, a kevés hibájával meg tudtam barátkozni. Fogalmam sincs mitől kezdte, de van olyan, hogy fél órán belül 3-4 alkalommal is kikapcsol. Üresjáratban zsebben, fotózás közben, hívás közben, nem tudom semmihez kötni. Azután meg 1-2 napig semmi. Most visszaraktam a B04-et és arra OTA frissítést, meglátjuk mit csinál.
Ha tényleg nem várható már frissítés, akkor talán nekem is meg kéne próbálkozni a next rommal. Abban is van fagyás? Vagy ez csak a gyári rom kedvessége? Esetleg a készülék baja? -
kerxy
őstag
Tegnapi hozzászólásomra reagálva, ma bent voltam az Arénában és kicserélték. Szervizes szerint meghalt a kijelző, egyből cserélték, bár elküldtek, hogy "sétáljak fél órát az adminisztráció miatt", amit kicsit furcsálltam, de hát a teló eddig jó, most felmegy rá a Nextv3
-
voci
tag
válasz
atillaahun #17179 üzenetére
Nálam nem hiszem, hogy a forgalmazás miatt merül (le van tiltva mobilnet, wifi). De az biztos, hogy valami miatt pörög az Android OS.
-
-
xtevo
őstag
Urak!
Az lenne a kérdésem, hogy Equip MHL to HDMI Adapter működik vajon root nélkül is?Illetve, hogy egy noname műanyag tokot, érdemes lenne-e cserélni Nillkin-re? (Ez picit szubjektív, de hátha meggyőz vki
)
-
atillaahun
veterán
Helló, B06-al sem lehet tűzfalat haszálni a GXI-n ugye?
Csak nekem is merül mint a szemét az Android OS miatt, ami látszik hogy keményen forgalmaz a háttérben. -
Canonfan
senior tag
Szia!
Már fent is van a V3, eddig nagyon tetszik, bár még nem igazán tudok róla véleményt mondani, mert kb fél órája van fent, de természetesen beszámolok majd hogy megoldotta-e a merülést majd ha már lesz releváns tapasztalatom, én is leginkább ezért raktam fel.
Most az a terv, hogy 1-2 napig a V3-at is alap alkalmazásokkal használom majd, és ha úgy ok, akkor fogom csak belakni, aztán kiderül hogy változik-e valami jó irányba...
-
Keeperv85
nagyúr
Valószínűleg nem kapcsol vissza többé. Hagyd egy ideig a töltőn, nehogy meglepjen, aztán marad a szerviz. Csak nem indul pont ott el. Ha igen, akkor: "Jéé.. de jó, akkor már nem is kell itt hagynom..." felkiáltás keretében igyekezz mielőbb visszaszerezni. Ha nem, akkor úgyis csere.
-
Joccc07
addikt
Ebből nem lehet nekünk jó valami?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2239706
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
GYORS segítségre lenne szükségem!!!
Mai nap nálam volt a telefonom miközben a kertben dolgoztam, de többnyire kerültem a napot már csak magam miatt is... mikor elővettem a telót és próbáltam feloldani elkezdett kékülni a képernyő egyre sötétebben és eltűnt minden. Akksi ki be stb sokszor volt, a piros led világít vagy villog, ahogy érzi, meg ha "bekapcsolom" rezeg, de semmi mást jelet nem ad. Egyszer sikerült a Recoverybe majdnem belépni, már kihozta a "robotot" de aztán maradt a fekete kép...
Next v3 van rajta és vinném be szervízbe, hogy tudom gyárivá alakítani? Én nem jöttem rá... Vagy esetleg azt ők se fogják látni, mivel nem kapcsol be, magyarul elküldik szervízbe de kicserélik a telót nekem utána már mindegy?Valamint, aki tudja esetleg, az ossza meg, hogy melyik szervíznél van teló, ahol tudnak is adni.
Köszi ha valamelyik kérdésre válaszol, aki tudja
-
Gasston
csendes tag
Hali,
Az elmúlt néhány napban azt vettem észre, hogy a GXI alsó 4 funkció billentyűje akkor is világít
halványan, mikor a telefon készenlétben van tehát mikor a kijelző nem. Ez nonstop halvány
fényt jelent. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Szerintetek mi a teendő?A másik probléma, hogy mikor netet kap a telo, rögtön felhoz 2-3 hirdetést alkalmazást, zseblámpa, lock screen stb. hogy telepítsem, elég zavaró. Pont ez miatt állítottam vissza nemrég a szoftvert gyárira, mert már tele volt hányva mindenféle alkalmazással. Valakinek van ötlete hogy lehetne megtisztítani a vasat, valami vírusírtó vagy hasonló megoldás? Most 10 nél is kevesebb alkalmazás/game van, azokat is a playről szedtem le...
-
Kajt
tag
Sziasztok! Próbálta már valaki a True Skate játékot? Nekem nem tudja telepíteni, valószínű nem kompatibilis a Grand X IN.
-
-
boxos23
aktív tag
Köszi már nézem is
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Gyorsban valaki tud egy olyan video lejátszó app-ot ami megbízható és szépen viszi a HD-t
Jöhet a link vagy a neve.
Köszi -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a 16-os Samsung SD-m ezért valamikor mostanában tervezem feldobni a V3-at, frissítés már a B06-on túl szerintem már úgysem várható a GXI-hez szóval nem érdemes tovább várni...
A romot még nem szedtem le csak a leírást olvastam ami elég korrekt, a ROM telepítéssel CWM-ből szerintem nem is lesz gond, mert azt előző telefonomnál csináltam már, a Recovery felrakásával kapcsolatban viszont (azt az előző telómnál még más csinálta meg nekem) szeretnék pár dolgot kérdezni tőletek, amikről a leírásban nem találtam infót.
1. Maga a művelet meddig tart normál esetben? Olvastam a nextgen fórumon (ha jól emlékszem) hogy mintha valakinek eltartott volna elég sokáig is, szóval meddig kell várni, ha esetleg megakad közben, illetve ilyenkor mennyire veszélyes ha lehúzom a kábelt, áramszünet stb, szóval mennyire rizikós, lehet ezzel téglásítani a telót?
2. A kábel mennyire számít, pl nekem a gyári usb kábel csatija már rég szétesett, csak a szigetelőszalag tartja a helyén, szóval mit gondoltok, inkább vegyek egy normálisabbat és azzal próbáljam inkább, vagy maradhat nyugodtan?
3. B04-ról váltáskor kell mindenképp a recoban a wipe data/chache is nem?
Bármilyen infót előre is köszönök, és bocs, ha nagyon alapak a kérdéseim, csak szeretnék jobban képben lenni
-
kelzsoca
félisten
válasz
k_imre #17147 üzenetére
Mivel a készülék kifutó termék, ha nem már ki is futott, így elképzelhető, hogy már kártyafüggetlenül is megvásárolható, viszont Keeperv85 kollega is jól írja, a T-Mobile kizárólagossággal rendelkezett, és csak a ZTE-t megkerülve tudott kártyafüggetlen készülék bejutni az országba (vagy legálisan, szolgáltatónál unlockolt készülékből szaladgált eddig pár darab az országban) ezeket a csatornákat a gyártó igyekezett megszüntetni korábban.
-
k_imre
tag
válasz
Keeperv85 #17145 üzenetére
És, ha teljesen legálisan vette külföldön kártyafüggetlenül? És hazajött? (A speedshopra nem jellemző a szürkeimport és az orgazdaság..
)
Vagyis firtassuk csak. Szvsz, ha itt valaki rendelkezik kártyafüggetlen telóval, az nem azt jelenti, hogy illegális. Inkább legyünk jóhiszeműek...
Ráadásul itt is van néhány jónevű cég, amelyik nem a szürkeimporttal akar megbukni.
http://www.argep.hu/product_2097573.html -
bsanzika
tag
válasz
madkiller #17141 üzenetére
Regpon, screen booster, GPS fix, ezek fel vannak téve és hála az égnek működnek is. Viszont azzal nem tudok kibékülni hogy néha lefele görgetnék de ő mindenáron csak oldalra akar, pl a telefonkönyvben....
A lilásodást meg megoldom a másik kezemmel vagy forgolódással....
-
heidricha
őstag
Nekem egy teljesen jól használható, bár nem hibátlan készülékem van, szívesen cserélek, de csak a közelben (Csongrád megye) és olyannal, akinek szintén megy a Telenoros kártyával a készüléke!
CWM backup-on keresztül át lehet költöztetni a telefont? Vagyis mindkettőn kikapcs, CWM, teljes mentés, kikapcs, SD csere, full wipe, restore.
-
madkiller
őstag
válasz
bsanzika #17140 üzenetére
Nekem is lilul néha ha nincs gps, akkor egy újra indítás ráfér, wifi is fagyott amíg fel nem került rá a regpon, régebben volt újra indulgatás is (kimondottan utálja ha töltöd játszol és még meleg is van), de én így szeretem
U.i: az enyém amúgy se tölt 45fok felett 50nél ki is kapcsol,de ha ráérzel a teló ritmusára akkor ezeket a szitukat reflexből elkerülöd -
heidricha
őstag
válasz
airwawes #17138 üzenetére
Na az nekem is! Bár ott is volt néha, hogy akár 2 hétig is fenn volt ugyanaz a ROM, de ez elég ritkaság számba ment!
Amúgy érdekes lenne egy olyan kísérlet, hogy egy hibás és egy hibamentes hardvert (?) elcserélne a gazdája, és beállítani a hibamentes illetve hibás környezetre, valamint ott használná, ahol szokta. Szörnyen érdekelne, hogy a hardver, vagy az egyebek határozzák meg elsősorban a végeredményt - ha van egyáltalán elsődleges ok.
-
madkiller
őstag
Más országokban milyen néven fut a telefonunk?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hunTripleH #17132 üzenetére
A kamera nézetben jobbra lent van három pont. Nyomd meg: hely tárolása >> be.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
hunTripleH #17132 üzenetére
Esetleg van rá app a playen....
-
hunTripleH
csendes tag
Zsoltnak itt is köszönöm a segítséget és lenne egy újabb kérdésem, amire még ő sem tudta a választ:
miként lehet beállítani azt, hogy a képekhez csatolja a gps koordinátákat is? -
hunTripleH
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztam a telefonnál, akár a feltöltött zenéknél (mp3), akár a készített képeknél egyszer csak az osztódás folyamata veszi kezdetét. Magyarán az egy darab képből 3-4 is lesz és ugyanez vonatkozik a zenei fileokra is.
Másnak volt már ilyen problémája? És ha igen, tudtok rá megoldást?
-
zer0fill
tag
sziasztok!
érdeklődnék , próbálta valaki 64 Gb-os mic.sd kártyával? felismeri?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem is a fagyás jött elő néhányszor eddig, de mondjuk én telefonálásra ritkán használom, a telefonálási problémák gondolom ezért is kizártak.
-
counterbill
senior tag
na mint látod vannak akik tökéletes telefont fogtak ki mint én 2.nak. gps egyből fogott jelet nem volt fagyás stb. erre elkezdett kikapcsolgatni. nem is akartam visszavinni mert az elsőhöz képest ez egy csoda volt de hát hiába raktam újra akár gyárit akár custom romot kikapcsolt napi szinten. Ez egy ba**ott jó telefon ,,lenne" hardveresen kinézetre stb. De nyilván első intel procis stb. Akkor is zsákba macska volt amikor én vettem. Lehet azért egy gxi2 re benevezek csak előtte végig nyálazom a fórumot
-
Tomacko
őstag
válasz
KicsiDawe #17118 üzenetére
Szeva !
Én is az elégedetlenkedők táborából vagyok. 2 GXI telefonom VOLT......Ha belenyúlsz tudnod kell, hogy maximálisan zsákbamacska, vagy kifogod és fél-egy éven át megy rendesen, vagy szivat folyamatosan valamivel, rossz GPS vétel, random fagyások, gyenge hálózat minőség olyan helyen ahol más 7-8 éves telefon is vidáman működik és még lehetne ezeket sorolni.
Szóval ha szeretsz drágán zsákbamacskázni itt az alkalom. Tudom van szervíz stb. stb.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
KicsiDawe #17118 üzenetére
Én itt vagyok elégedett vásárlónak. A néha-néha előjövő wifis lockscreen-fagyáson (pár power gombnyomás után feloldható a zár) és a liluló kijelzőn -erős direkt napfényben- mást én nem tapasztaltam. A proci tényleg bika, nekem nem hiányzik a JB sem, van olyan sima a menü meg az animációk, mint a jb-s tabletemen, ami 2x1,6GHz-es (Rockchip RK3066). A kijelző tényleg marha jó, szerintem leüti az S Advance-ét, nincsenek felesleges appok mint azon, amiket ki se tudsz irtani és csak eszi az amúgy is kevesebb memóriát. A készülékház nem kopik, nem reped, nem recseg-ropog-nyöszörög. Az akksi egy napot bír aktív használat mellett, de ez eléggé általános.
-
KicsiDawe
csendes tag
válasz
counterbill #17117 üzenetére
Értem. Azt láttam, hogy supportja nincsen, de így tényleg el fogok gondolkodni a dolgon.... Lehet hogy maradok a Samsungnál, az S Advance is jó kis teló, ebben az árkategóriában még az a nyerő a ZTE mellett.
Azért remélem, hogy akik itt összegyűltek, és a problémákat írogatják a készülékről, csak egy kis töredéke a tényleges használóknak, ha pedig nem, akkor nem a ZTE béna munkásaival van a gond, hanem a konstrukcióval.Sajnos a T-mobilnál nem volt lehetőségem megnézni, ezért kérdeztelek titeket, és köszönöm is a választ!
KicsiDawe
-
counterbill
senior tag
válasz
KicsiDawe #17116 üzenetére
hát jb nem lesz rá. aksi nálam nem rossz(nem is volt soha) átlagos. Proci bika nem akad a rendszer. Viszont vannak gondok. Nekem ez a 3.--első úgy volt rossz ahogy volt( érintő rezgő motor kikapcsolt fagyott stb). 2. hibátlan volt amíg el nem kezdett kb 2 hónap után napi 15x kikapcsolni csak úgy akár bekapcsolás közbe. Most a 3. van nálam de ennek az érintője kegyetlen. Megfognak kövezni de szerintem ne vegyél ilyet. Szép gyors fölég ennyiért csak gyengébb van. De h telefonálásra se lehet használni mert kikapcsolgat pl...Bladem volt ez előtt azt imádtam azért maradtam a márkánál de nem volt jó választás szerintem. Ha csak nem derül ki h minden hiba oka szoftveres és adnák rá egy jó frissítést
-
KicsiDawe
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában vágtam tropára a jóöreg Galaxy Ace-met, úgyhogy gondolkodnom kellett egy másik teló beszerzésén és ez a kis ZTE fogott meg leginkább.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek - akik rendelkeznek a mobillal - milyen? Konkrétan gondolok itt az akksira, mivel látom, hogy elég sokan szidják, a proci sebességére és a támogatásra (van-e rá JB gyárilag).
Ha valaki megtisztelne valamilyen fajta információval, azt előre is köszönöm!KicsiDawe
-
snyper990
őstag
A fejlesztői változat már elérhető, egy sima Nexuson is elfut. Az Ubuntu Edge egy más tészta, ott nem azért olyan a hardver, mert az Ubuntu Touch megköveteli, hanem hogy kiválthasson egy mindennapi használatra szánt asztali gépet.
Azon felül akkor is lesz még embereknek GXI-jük, nem gyári Ubuntura gondoltam, hanem egy lelkes fan által készített custom romra, amennyiben léteznek még lelkes fanok ezen telefon esetében... -
TBG
senior tag
válasz
snyper990 #17111 üzenetére
Szerintem nem túl sanszos.
Kb. 2014 tavaszára érik be a projekt. Akkor meg a GXI már csak egy kósza fuvallat sem lesz a tavaszi szélben.
Ha megnézed, hogy milyen hardver kell majd ideálisan alá, akkor rájössz, hogy a GXI egyszerűen gyenge ehhez. Jövő tavasszal meg már ezért a pénzért, amiért GXI-t vettünk kb. dupla ilyen vasak lesznek. -
snyper990
őstag
elkezdtem Ubuntu Touch-os videókat nézni, nagyon bejövős lesz. A hozzáértőket kérdem: van rá esély, hogy valaha valaki elérhetővé/használhatóvá teszi GXI-n is?
-
^Clown
addikt
Sziasztok! A maradék 1-2db Nillkin tokomat jóárasítottam.
-
xSide
őstag
Akksihasználathoz:
- nekem van 180 app telepítve, többsége folyamatos tesztelés miatt, este vettem le a töltőről reggelre 88%-on találtam 9 óra alvás után (szinkron, wifi be)
- másik GX minimális appal a fedélzeten szintén reggelre, esti levétel után 94%-on volt (wifi, szinkron be).Más, aki szereti az Emoji-kat használni különböző helyeken, sikerült az eddig csak iphone-on és JB alatt megjeleníthető karaktereket GX-in is megjeleníttetni
-
heidricha
őstag
válasz
Ed3r_X_ #17106 üzenetére
Kicsit olyan, mint a Blade volt eredetileg. Két éves technika olyan kijelzővel, ami túlterheli a rendszert.
Annyira nem rossz szerintem, de tényleg csájna-áron kell adni, különben nagy anyázás lehet belőle!
Ezt a HD-őrületet a magam részéről ugyanúgy nem értem, mint a Mp háborút a fényképezőgépeknél. Egy felbontás felett teljesen mindegy, hova növeled, nem emeli a használhatóságot egy picit sem (szerintem szebb sem lesz, de lehet, hogy a szemem nem elég jó), viszont komoly teher. Full HD a 22" monitor előttem, nemrég kaptam ismerőstől egy 5" telefonról screenshot-ot... ilyesztő volt inkább, mint meggyőző.
Ebben a 4,3-4,5 méretben a QHD mindenre tökéletesen alkalmas, és egy ma közepes hardver elég jól elkezelgeti. Az 1280x800-as 10,1"-es tablet sem kíván nagyobb felbontást - szerintem.
-
Canonfan
senior tag
Én is pont ezen gondolkodom most, épp tegnap csináltam rajt Factory Resetet (rootolt gyári B04) és próbaképp nem telepítettem rá semmit (egyedül a Gsam-ot raktam vissza mentésből de aztán le is töröltem hogy ne zavarjon be a képbe) csak google fiók szinkronizáció volt a telefonszámok miatt de semmi más, még a gyári appokat sem frissítettem, és ugyanúgy merül nekem is mint előtte...
Nekem is ugyanígy van, én is Novemberben vettem, és kb 1 hónapja szenvedek az aksimerüléssel én is...
Ezért gondoltam arra én is, hogy kizárásos alapon vagy az aksi, vagy a telefon lehet inkább a hiba oka, de nem tudom hogy lehetne eldönteni, hogy melyik.
Én szívem szerint előbb cseréltetném az aksit mint a telefont, mert pl a gyári adatkábel csatija nálam is széttöredezett már, és így egybe azt is cseréltetném gondoltam hogy ha úgy is csak zacskós darabok vannak csereként, akkor így lenne legrosszabb esetben egy új aksim, ha utána kiderül hogy a telefont is cseréltetni kell.
Ezért én is ezt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek lehetséges hogy az aksival van a gond, illetve megérné cseréltetni első körben csak az aksit, nem a telefont?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
TBG
senior tag
válasz
heidricha #17103 üzenetére
Kicsit hibás megközelítés szerintem.
Csájnafón, adott a vas és adott egy csupasz Android. Felrakják, oszt jónapot. Jobb cégek meg optimalizának az adott vasra.
Én pont ezért fogok következő telefonként (ne kövezzetek meg) Window8-at választani. Mivel véleményem szerint ott az adott vasra van kitalálva az oprencer. Konkrétan Nokia a következő célpont.
A GXI ki fog tartani még vagy másfél évig, de aztán én befejezem a Droidos pályafutásom. Nekem használatra kell a telefon, nem hekkelgetni. Ettől függetlenül desktop/noti gépre sosem fogok saját magamtól Windowst tenni, de a telefon az egy másik történet.
-
heidricha
őstag
válasz
Tigryss76 #17101 üzenetére
Bizony, ebben van valami! Olyan komoly összeg egy ilyen eszköz életciklusában a (tovább-) fejlesztés, hogy komoly összegeket lehet megspórolni - a hiányán!
Mondjuk mostanában simán 4.2-vel jönnek ki ilyesmi processzorral csájnafonok tömegével, ezt a részt a fene se érti, de a ZTE irgalmatlan nagy cég, valszeg a fejlesztési/tesztelési ciklus egy ilyesmi termékre hosszabb valamivel, mint a kisebbek esetében - meg aztán a szolgáltatók is rendelkeznek nem rövid teszt protokollal. Bár ez a független megjelenést nem kellene, hogy befolyásolja, viszont a terjesztési cél szerintem ilyen esetekben inkább a szolgáltatókon keresztüli csatorna, vagy a ZTE esetében nem ritkán a "brand-elés".
Ezért lesz a következő telefonom csájnafon - ha valami nagyon meg nem változik a közeljövőben. Mondjuk a GXI még nagyon gyerek nálam, nem egyhamar cserélem le, ha nem vagyok kényszerítve!
-
voci
tag
Sziasztok!
Visszatérve az akkumulátor merülős problémához...
Mi van akkor, ha rendszer újratelepítés után - semmi alkalmazás telepítés, csak az alap rendszer - ugyanúgy merül az akksi. Lehet gyanakodni valami hardver hibára? Cserélik ilyennel szerintetek? Sajnálnám, mert november óta van meg a kicsike, és ez a probléma az elmúlt 1 hónapban jött elő.Üdv.:
Voci -
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Most ovastam a Blade Super tesztet. Szent meggyőződésem, hogy valaki, vagy valakik a ZTE berkein belül direkt hibás döntéseket hoznak, hogy lejárassák a céget. Másra nem tudok gondolni.
HD kijelzős telefon nem tud HD-t lejátszani? Nem lesz rá JB? Te jó ég! (És még sorolhatnám.) Azt megértem, hogy a mi Inteles telefonunk egy kisérlet volt, és pont telibesz@rják a support-ot – pedig igény volna rá – de könyörgöm, ilyet épp gondolkodású emberek nem tesznek.
Én magam úgy döntöttem, hogy nem támogatok többet egy ilyen elfuserált céget. Nyilván nem ők az egyetlen. De úgy tűnik megint előjött az olcsó húsnak híg a leve effektus! Az én hibám, hogy így döntöttem, de tanultam belőle. Kár hogy eladni sem tudom, mert kinek kéne egy hibákkal teli telefon?Megtanultam a leckét. Bocsánat, de ki kellett írnom magamból a csalódottságomat.
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest